36194
-
#15863 Nem tölti be rendesen az oldalt, csak a fejlécig jut. -
#15862 Ezt masik forumon linkelte valaki, eleg turheto aron Nexus 4, 7, 10. Ugy latom rendelesre dolgoznak es kintrol hozzak be, fogalmam sincs milyen bolt, mennyire megbizhato. -
#15861 Hat pedig 100 alatt kene lennie a 8 gigasnak ujonnan fuggetlenul elofizetes nelkul, meg akkor is ha ranyomjak a brutal itthoni afat, artisjus fergek sarcat, kereskedok extra profitjat, stb. A 16-os meg 120k alatt kene hogy megalljon. -
#15860 Kíváncsi leszek, hogy felkerül-e hazai szolgáltatók kínálatába a Nexus 4 és ha igen, akkor vajon mennyibe kerülhet majd? Száz alatt nem fog megállni a 8 GB-os, szinte biztos vagyok benne. -
#15859 Én alappal tolom. Előtte VLC volt, de mostanában azon csúszik a hang :/ -
#15858 Alap lejátszó nem kezeli a feliratokat vagy mi a gond vele? -
#15857 Ezer hálám!
Már nem tudom hány sörrel jövök neked... :) -
#15856 Miért nem futnak bizonyos romoknál a gameloft játékok?
LG GT540-re keresek jó rom-ot. CM 7.2 SDSL van rajta, Android 2.3.7!
A Google Play áruházas játékok gond nélkül mennek! :D
Amúgy idáig ez a rom a legjobb! A gyári 1 nagy rakás ... :( -
#15855 Mivel görgeti a háttérképet ezért olyan kép kell, ami állóban kétszer olyan széles, mint a telefonod, az Xperia U esetében:
960x854. -
#15854 Azt valaki meg tudja mondani, hogy lehet beállítani hátteret, vágás nélkül? Alap laucher, ICS.
Mert így minden képbe belezoomol...:S -
#15853 -
#15852 Nexus 4 tamogatja a slimport-ot
Kb mint az MHL (microUDB->HDMI) csak megis mas.
1 millio Nexus 7 havonta -
Chris Lowe #15851 Adw launcher szépet frissült! Frissítsétek mert érdemes. -
#15850 Kicsit utána olvasgattam.
Valaki segítsen, aki tud...: hogy tudom beállítani azt a programon belül, hogy folyamatosan le legyen állítva minden kapcsolat, viszont mondjuk 15 percenként szinkronizálja a Viber-t, meg a gmail-t?
Ezenkívül, mit érdemes beállítani? -
#15849 Szerintem: BS Player, MX Player. -
#15848 Filmezésre melyik a legjobb lejátszó amivel tudok esetleg felirat méretet és szint is megadni? (Lehetőleg ne fizetős legyen) -
#15847 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy megvettem a Juice defender ultimate programot. Engedélyeztem, és beállítottam agressive módra. Most igazából, miket tilt le, vagy mkorlátoz? Adatforgalmat látom, hogy ha alszik a teló kikapcsolja, ha visszakapcsolom, engedélyezi. Valamint ha az aksi 15%.-on van, leveszi a fényerőt.
Most ezeken kívül miket állít be, vagy állíthatok be, hogy több ideig működjön a telefon? Használja valaki, téényleg tovább bírja az aksi? Vagy kidobtam a pénzt? -
#15846 Ez már szerintem erősen gyártófüggő. Van ahol avval kezdenek, hogy feltolják a gyári szoftvert és nem is nézik, hogy custom rom / recovery van. -
Dodo55 #15845 Ha már itt tartunk, a CMW/egyéb custom recovery telepítésével mi a helyzet?
A flash counter egy dolog (nem kell Odinnal barmolni és nem nő elvileg, illetve vannak egyéb okosságok), de ha valamiért garira kerül sor, és a szervizben ott vigyorog a CWM a képükbe akkor mi van? -
#15844 Nekem főzött rommal is megcsinálták a mobilomat! :D
Mondjuk nem kapcsolt be a teló, első kísérletezésem után! :D
Csak annyit mondtam, hogy előző nap még jó volt a teló, és nem tudom mi a baja! -
#15843 Nexus 4 hands on -
#15842 "Követelmények:
1. ROOT jog szükséges.- Ha jól tudom ez garanciavesztéssel jár"
Rosszul tudod.
"2. Telepített Busybox market-ből.- Ezzel meg ugye problémáim vannak..."
Kétszer is, mert a Busyboxhoz root kell.
De nem tudom minek linkelte egy xRecoveryt, amivel backupolni meg romot cserélni lehet, ez nem oldja meg a problémát (a romcsere esetleg).
Ráadásul ez a te telefonodra nem is jó.
-
#15841 Követelmények:
1. ROOT jog szükséges.- Ha jól tudom ez garanciavesztéssel jár
2. Telepített Busybox market-ből.- Ezzel meg ugye problémáim vannak... -
#15840 xRecovery menü Ez sem rossz, ha ráteszed a mobilra, mert akkor tudsz full backup-ot csinálni, visszaállítani az előző stabil állapotot (szoftver,alkalmazások, tel.számok,stb) Tudsz törölni (full wipe), a teló belső memóriája! -
#15839 Frissítsd az X10-et! 1 próbát megér! X10 Update -
#15838 Mobilnettel sem... Szabad memória is van a kártyán is, telefonon is.
Persze a szolgáltaóm kijelentette hogy ilyenre nem vonatkozik a garancia így nem csináltak semmit a telefonnal... -
#15837 Se mobilnettel se wifivel nem megy? -
#15836 "hátha esetleg megszegtem valami szabályt, vagy akármit vétettem volna és ezért lenne ez."
Biztos, hogy nincs semmi ilyesmi, nem tiltogatnak accokat. -
#15835 Ezek már mind megvoltak egy hónapja.
És ahogy mondom, most már a húgom készülékével is ez a baj...
Ezért gondoltam ha lenne valami magyar support akik értik is a dolgukat, hátha esetleg megszegtem valami szabályt, vagy akármit vétettem volna és ezért lenne ez. Bár akkor nem értem a másik telefonnak ehhez mi köze lenne... -
#15834 Töröld a play adatait és a gyorsítótárat.
Ha végképp nem megy csinálj factory resetet a telón. -
#15833 Sziasztok. Megint itt vagyok, még mindíg ugyanazzal a problémával, hogy semmit nem tudok letölteni a Play-ből, de most már a frissítések sem mennek.
Ám a húgomnak most van egy Xperia X10 és nála is ugyan ez a helyzet. Sem letöltés, sem frissítés. Sem az itthoni netről, sem máshonnan. Így most már teljesen érthetetlen számomra hogy mi lehet a baj, mi lehet rossz...
Az MiniPro-n létrehoztam egy teljesen új Play account-ot, de az sem segített...
Valami ötlet? Esetleg van valami magyar support? Az angol nem nagyon megy nekem. -
#15832 Opera Mobileban tudsz user agentet váltani. -
#15831 firefox betában van olyan beállítás, hogy request desktop site. Amúgy is ajánlott, mivel az kezeli a flash plugint is. -
#15830 Adott egy 4.1.1-es táblagép.Azt hol tudom beállítani, hogy a beirt weboldal címek a rendes valójukban nyíljanak meg ne mobilos verzióban? -
#15829 Embörök, reggelt; miért van az hogy minden zene szám meg ötszöröződött a gyári Music Playerben(de csak 1 et lehet meg hallgatni az 5 közül mert a többi olyan mintha sérült lenne vagy valami) galaxy noteomon? Meg a képek között az albumoknál az adott zene borítója is 5 ször van ott ám 5 ből csak 1et lehet megnézni ugyanúgy. Több helyet amúgy nem foglal meg semmi, csak ez miért tőrténhetett? -
#15828 szerintem alap ICS/JB launchert. -
#15827 Valaki megtudja mondani, hogy ebben a videóban, a telefonon milyen launcher-t használnak?
videó -
#15826 Miért van az, hogy TáblaPC-n netezek az alap böngészővel, és saját magától kilép a főképernyőre?
Van amikor 5 perc, de van amikor 10 másodperc után.
Próbáltam telepíteni GooglePlay-ről böngészőt de azzal is ezt csinálja.
2.3.1. Android -
Dodo55 #15825 Igen ezt olvastam én is xda-n, de viszont sokszor volt már hogy írták több ICS/JB-nél is hogy tökéletes a fényképezés, azt közben autofocus egyszer sem volt... -
#15824 NOT working on this moment:
Live Wallpapers
Native USB tethering
Native Wifi tethering
HQ Video Playback (need qualcomm libs for JB for that which they are not willing to release)
Ezek közül tesóm egyiket sem használja. Szerintem amúgy kamerát se nagyon. Egyébként minden működik. Ez nem cm10 hanem aokp Jellaxy. A cm10-ben még nem megy a kamera.