36194
-
#15783 Nem is tudom mióta nincs stock ROM a telefonomon és sose fordult még elő, hogy ne szinkronizálna le. Érdekes custom rom lehet. -
#15782 Custom romnál nem mindig. -
#15781 Minek kell lementeni a számokat? Goole accountod-ból leszinkronizálja ha felmész netre. -
#15780 Én sd kártyára szoktam ki exportálni a tel. számokat! :D -
#15779 újrahúztam én is.. semmi sebesség változást nem találtam még, csak sok fölösleges fájl volt már a telón és nem volt kedvem válogatni :D
formázás előtt szépen lementettem simkártyára minden számot, természetesen a fontosabbakat nem tölti vissza most -.- -
#15778 király :D -
#15777 Megcsináltam az LG GT540-em! :D Csináltam egy full wipe törlést, rátettem egy másik romot, majd újra törlés, majd csináltam egy visszaállítást!
Most újra a headseten szól a rádió, zene, filmek, stb :D -
Dodo55 #15776 Igen. Haver cserélt egy telefont Xperia X10-re, elvileg 1GHz-es proci, igaz kicsit nagyobb kijelző mint az én Gio-mon, de akkor is, az enyém ha az akadást nézzük ahhoz képest erőműnek tűnt, pedig az a 200MHz különbség az ellenkezőjét kéne hogy képviselje.
De mégis. Mondom neki factory reset, ok. Semmi, ugyanaz. Custom rom biztos megoldás lenne, de igazából ő leszarja már ilyen szinten, neki nem bassza a szemét. Nekem viszont hasznos tapasztalat volt, elkötelezett ezzel a Samsung, még ha köcsögfasszopók is mert lusták Android 4-et kiadni a régi modelljeikre (amiket ugye a sufni custom ICS/JB romok gyári driverek nélkül is szépen futnak, csak a kamera gáz egyelőre). -
#15775 "(memória kártyát is! )"
Azt felesleges. -
#15774 Akkor azért receg / akad / szaggat
Érdemes full törléssel felrakni és minden jó lesz. (memória kártyát is! ) Utána az adatokat majd visszamásolod, programokat újra feldolod, névjegyzék meg gondolom gmail -ből úgy is lefrissül. -
#15773 pár hónapja már ics-t, én nem észleltem lassulást, csak pár régi játék nem működik :DD
ismerős pár hete frissített p-n ics-re, de nem mondta hogy belassult volna, csak almáról váltott végre Sony-ra és szokatlan neki a droid, majd amikor frisitett ics-re végkép elvolt tévedve :D -
#15772 A Companion azt írta, hogy nem veszik el semmi. Rányomtam, nem is volt másik lehetőség. A telepített programok, névjegyek, sms-ek és még a háttérkép is megmaradt.
Most rádugva a Companionra azt írja, hogy a telmemóriából minden elvész (néjegyek, beállítások, fájlok.)
Amit tegnapelőtt írtál, hogy max 5 perc az első indulás, annak a vége ez lett: #15764 -
#15771 Én ezek miatt nem tettem még fel, mert elvileg jobb de sokszor mégsem.
Brutálisan sok hiba van ezekkel az ICS update-elésekkel...én tuti nem teszem fel amíg nem lesz olyan fontos cucc ami kell és nem fut már ezen a régin. -
#15770 Te mit használsz és milyen??
-
#15769 A böngészés nem rossz, és akkor sem, ha már benne vagyok pl. a Beállításokban. Inkább a nyitólap. -
#15768 Nem mondanám, hogy akad, inkább receg :) Egy lapon sok a widgetem, ha odalapozok, akkor és pl. ha a böngészőt indítom. Nem kell várni, csak látom, ahogy lassabban megy, ugrik, nyit, nem annyira smooth :D -
#15767 mármint a menüben már akad ? o.0 -
#15766 Adatok megtartásával frissítettél? Mert úgy baromi lassú, sokszor egyéb problémák is vannak. Mondjuk a Sony gyári ROMjai annyira tele vannak szemetelve, hogy lassít(h)a(t)nak a rendszeren. -
#15765 Á, inkább nem bántom. Csak azt hittem, ezen a telón jobban fut.
Más: ICS-re melyik az a lehetőleg magyar launcher, ami a legkevesebb akksit eszik? -
#15764 Miért érzem lassabbnak, akadósabbnak a gyári 4.0.4-et, mint a 2.3.7-et? Elvileg gyorsabbnak kéne lennie, nem? Pc Companionnal frissült le, csak az első indulását még 20 perc után sem fejezte be, semmire sem reagált. Rányomtam egy hang fel+bekapcsot, erre elindult az ICS. Akksi töltve volt. Rányomjak esetleg a szoftver újratelepítésére? -
#15763 szerintem hétfő -
#15762 Ez az 1$-os GTA 3 akció meddig tart? -
#15761 hahaha xD -
#15760 Lehet mondani bármit az Apple-re, de egy leszervezni egy hurrikánt nem kis szó... -
#15759 Hurrikan miatt az esemeny elhalasztva -
#15758 haha micsoda szivárogtatás xD -
#15757 Az megvolt, hogy egy Google emplojí elhagyott egy Nexus 4-et egy San Fransisco-i bárban. -
#15756 csak kár hogy továbbra se engedi hogy megvegyem, pedig tökéletesen működik már ics-en is az 1.3.. de hát ha nem kell nekik az 1eurom.. :D -
#15755 Same old shit... -
#15754 Hat jah, viszont iPad fole sztem meg igy sem akarnak menni, szoval sztem 500 usd korul fog mozogni az ara.
Kozben meg tobb LG Nexus szivargas, mar Nexus 4 nev is kb biztosra veheto: Link -
vass17 #15753 Ez túl szép, hogy igaz legyen, legalábbis megfizethető áron:)
Nem a külalakról beszélek, habár még mindig azt mondom, hogy nekem ez is olyan kb mint a többi tablet.
A 10 colos amoled nálam nagyon sokat nyomna a latba, de nem vennék rá mérget, hogy tényleg az lesz benne, mert az előállítása szerintem még mindig drágább, főleg ilyen méretben. Ha mégis megoldják, hogy elérhető árú legyen, akkor minden elismerésem:) -
#15752 Ez az ami nekem se tetszik, ez amiatt van hogy nem tabla UI-t hasznal (ahol alul ossze van olvadva a status bar es a navigation bar), hanem ilyen hibrid UI-t, ami reszekben tablas, reszekben telefonos UI, es ez a resze pl a telefonos UI-bol van (kulon felso status barral). Nexus 7-en is igy van egyebkent, ott meg ugy ahogy elmegy a dolog, de egy 10"-es tablanak azert lehetne tabla UI-ja. Persze rootolas utan egy pillanat alatt ki lehet eroszakolni a tabla UI-t a dpi ertek atallitasaval, de eleg fura ha alapbol tenyleg ilyen lesz. Egyebkent Nexus-nal az indokok kozott az is szerepelt hogy igy hogy kozepen vannak, kevesbe bok ra veletlenul az ember amikor fogja, ez elsosorban ilyen jatekoknal elonyos. A kinezet kulonosebben nekem sem tetszik, olyan so-so, nem minta sokat szamitana, agyaghasznalatban meg jonak tunik. Valoszinuleg ebben tenyleg benne vannak az elcseszett birosagi dontesek is es nem mertek egy sima kijelzot csinalni lekerekitett sarkokkal hogy ne pereljek oket megint -
#15751 Amúgy a softkeyeket nem kéne balra húzni? Landscape-ben nem lesz egyszerű nyomkodni, ha két kézzel fogjuk. -
#15750 Ne. Még rosszabb. Olyan kényszer- és izzadságszaga van a formatervnek, nyomokban sem akarják kihúzni az Apple-gyufát. -
#15749 Tobb kep -
#15748 GTA3 most olcsoert -
#15747 Azota vannak hihetonek tuno uj infok es fotok rola: Link
Cimszavakban:
Nexus 10:
Android 4.2
Exynos 5250 (1.7GHz) (dual core, de ami a lenyeg: A15)
Mali-T604 GPU
2 GB RAM
10.1" 2,560 x 1,600 Super AMOLED (298.9 ppi)
NFC / WiFi, Bluetooth 4.0 -
#15746 Szerintem meg ritka rondák, tök egyforma az összes. Most ujítottak, de az új szappantartók még ocsmányabbak. :D
Szóval teljesen relatív.
Szerintem pl. a Ray az egyik legszebb telefon. -
ldavid #15745 relatív ugye, szerintem az összes samsung szebb mint azok voltak :) -
#15744 Szerintem nem, de ezzel nincs baj. Vállalhatatlanul ronda okostelefon nincs (khömmmégiskhömm).
A dizájn a legszubjektívebb dolog a telefonok megítélésénél. Ráadásul valakinek fontosabb, van akinek kevésbé.