36194
-
#15903 háttérhez tudnál linket adni?:) -
#15902 75% of all smartphones shipped in Q3 2012 were Android -
#15901 Gyári rom, eredeti; Playröl -
#15900 Eredeti, Playből? -
#15899 Nekem gyári romon pl Max Payne faszán ment, havernak főzött romja van (elvileg gyári alapján) és neki el se indul :D -
#15898 Ez fassag, CM10-en nalam minden megy.
Nokedli: passz, sok minden lehet, akar az is. Play-en tudod szurni a velemenyeket a keszuleked alapjan, ha masoknak rendben van valszeg a ROM-odban/kerneledben van a hiba. -
#15897 Nem gyári romokon nem nagyon mennek a "modern"ebb játékok. -
#15896 Hát nekem nincs Note on :( lehet a kernel miatt? -
#15895 Kene lennie. -
#15894 GTA 3nak direkt nincs hangja ? -
#15893 Hm, nem a szolgáltatók miatt késik? Mert akkor így elég gány, hogy csak magyar nincs :D
Amúgy van folyamatos net elérésed vagy anélkül találja ki a dolgokat? -
ZsirosKenyer #15892 Most ott tartunk, hogy szinte egész Európa megkapta, csak mi nem, de a Samu beígérte, hogy "this week the remaining countries in europe will get it"
Szóval elvileg bármikor jöhet, bár lehet hogy a VODA fog még rajta ülni 1-2 hetet, amíg jóváhagyják.
Én már felpattintottam ODIN-nal és nagyon kircsi ;)
A google now-t csípem a legjobban, pl ma reggel erre ébredtem
tök spontán az egész cumó.. Ha éttermek mellett mész el, ajánl kaját, buszmegállók mellett menetrendet, és magától kitalálja ha hazaindulok, kiírja mekkora a dugó, hány perc alatt érek haza, reggelente ugyanez a munkahelyemre, szóval sztár. -
#15891 Értem. :/
Köszi a választ! -
#15890 Valószínűleg böngészéshez gyenge az a táblagép.
Mint az én X8-asom is, pedig én ráadásul még hardver kímélőbb Opera Mini-vel próbálnék netezni, de hiába.
Nem tudsz vele mit csinálni sajnos, mint ahogy én se. -
#15889 Valaki? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=15826]#15826[/URL] -
#15888 Tegnap délután fel erőszakoltam egy Jelly Bean ROM-ot a szutykomra, mostanra már egész jól belaktam, megismerkedtem az új rendszerrel (előtte jó másfél évig GingerDX volt fent).
Nem vártam csodát tőle. Bár lényegesen pofásabb, átgondoltabb az egész, ezen a hardveren már azért eléggé döcögős. :/
Csak kellene lassan egy új telefon na. :)
-
Miguel125 #15887 Ááá... dejó!! Köszi! Az egyetlen amit nem próbáltam a dupla. -
#15886 Egyébként S3-ról van szó :) -
#15885 Valaki nem tudja hogy a Vodás telefonokra mikor lesz 4.1 ? -
#15884 Én használom és én is Holo-ról váltottam pedig elégedett voltam vele. :) Mappákat úgy tudod elnevezni ha kétszer ráböksz és kiválasztod, hogy Szerkesztés. -
#15883 Az ingyenes apex sokkal többet tud, mint az ingyenes nova, ezenfelül még egy rakás dolog van, ami a novaban le van tiltva. -
#15882 Nagyjából azok a dolgok, amiket a fiúk korábban felsoroltak.
Én annyival egészíteném még ki, hogy Apex-nek még az ingyenes verziójával is el lehet ikonokat rejteni app drawer-Ben, ami nálam döntő volt. -
#15881 hello nem tudtok mondani olyan alternativ marketet mint pl:androidPIT (appcenter) ahol lehet paypal-al fizetni? -
Miguel125 #15880 Valaki használja ezt az új ADW Launchert? Nagyon tetszik eddig, Holo Launchert cseréltem erre, pedig azzal is nagyon elégedett voltam. Az egyetlen problémám, hogy nem bírok rájönni, hogyan lehetne a homescreen-en a mappákat elnevezni. Nem találok rá opciót, hogy mappanevet lehessen szerkeszteni... -
#15879 Már nem nagyon emlékszem, de az apex pro pl. két gesztust tud a dockon az ikonokra, a nova csak egyet. Novaban nem lehet kikapcsolni a hülye rezgést, amikor megnyomod az AppDrawer ikont. Plusz az apexben a nem fogadott hívások számát bármilyen app ikonjára ki lehet tenni (nekem a kapcsolatokon van, mert a tárcsázó gesztusra indul), emlékeim szerint a novában nem.
Volt még, de nem jutnak eszembe. :) Apróságok de jópár volt belőle, ami miatt végül az apex pronál maradtam a nova prime helyett.
Plusz az apex nekem gyorsabb. -
#15878 Itt van hozza cikk is, erdekes -
#15877 -
#15876 Na megint én. Teljesen újratelepítettem az androidot a telefonon, és még mindíg használhatatlan a G.Play...
Most már csak egy kérdésem van. Ha letöltök egy alkalmazást valahonnan, azt hogy tudom telepíteni, hogy most már TotalCommander sincs rajta? -
#15875 Jobban testre lehet szabni.
De szerintem az alap launcher a jó! -
#15874 Nem tudom, hogy megéri e cserélni csak az AppDrawerben létrehozható mappákért. Mi az amit az Apex tud, de a Nova nem? -
Chris Lowe #15873 Ez már korrekt ár, kérdés, hogy számlát adnak-e mert én továbbra is el akarom számolni. Sajna az edigitalos akcióról lecsúsztam, pedig van Mastercard kártyám. :-( -
#15872 Hát nem túl szép. :( -
#15871 Ezt tudja a 4.2-es gömbpanoráma készítő. Nagyon. Nagyon. Nagyonállat. -
#15870 Nexus 4 and 10 first look -
#15869 Sziasztok!
egy "kötprog" szerűség miatt készítettem egy pia naplózó alkalmazást. ha van kedvetek próbáljátok ki (a következő kocsmázás alkalmával), és ha valami szar benne, szóljatok :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.timonweb.android.piadoboz
köszi -
#15868 4.2 ujdonsagok -
#15867 Passz, nem tudok roluk semmit en sem, toluk kerdezd :)
Mas:
-
#15866 Laza 120 dollárt pakolnak az amerikai árra. Honnan hozzák?
Lehet, hogy kb. ennyi lesz a hivatalos haza hivatalos ár is a végén. :D -
#15865 Ezek nagyon jó árak.
Ha kézben fogva nem lesz hatalmas az LG akkor lehet cserelem a HTCt.
7-es tab is elgondolkoztató. -
#15864 Törölj le a link végéből picit :)