36194
  • Firerock
    háttérhez tudnál linket adni?:)
  • skinnyman
    75% of all smartphones shipped in Q3 2012 were Android
  • Vadnokedli
    Gyári rom, eredeti; Playröl
  • theone91
    Eredeti, Playből?
  • SzirmosSzisza
    Nekem gyári romon pl Max Payne faszán ment, havernak főzött romja van (elvileg gyári alapján) és neki el se indul :D
  • skinnyman
    Ez fassag, CM10-en nalam minden megy.
    Nokedli: passz, sok minden lehet, akar az is. Play-en tudod szurni a velemenyeket a keszuleked alapjan, ha masoknak rendben van valszeg a ROM-odban/kerneledben van a hiba.
  • SzirmosSzisza
    Nem gyári romokon nem nagyon mennek a "modern"ebb játékok.
  • Vadnokedli
    Hát nekem nincs Note on :( lehet a kernel miatt?
  • skinnyman
    Kene lennie.
  • Vadnokedli
    GTA 3nak direkt nincs hangja ?
  • SzirmosSzisza
    Hm, nem a szolgáltatók miatt késik? Mert akkor így elég gány, hogy csak magyar nincs :D

Amúgy van folyamatos net elérésed vagy anélkül találja ki a dolgokat?
  • ZsirosKenyer
    Most ott tartunk, hogy szinte egész Európa megkapta, csak mi nem, de a Samu beígérte, hogy "this week the remaining countries in europe will get it"
    Szóval elvileg bármikor jöhet, bár lehet hogy a VODA fog még rajta ülni 1-2 hetet, amíg jóváhagyják.

Én már felpattintottam ODIN-nal és nagyon kircsi ;)

A google now-t csípem a legjobban, pl ma reggel erre ébredtem

tök spontán az egész cumó.. Ha éttermek mellett mész el, ajánl kaját, buszmegállók mellett menetrendet, és magától kitalálja ha hazaindulok, kiírja mekkora a dugó, hány perc alatt érek haza, reggelente ugyanez a munkahelyemre, szóval sztár.
  • Doog
    Értem. :/
    Köszi a választ!
  • fery02
    Valószínűleg böngészéshez gyenge az a táblagép.
    Mint az én X8-asom is, pedig én ráadásul még hardver kímélőbb Opera Mini-vel próbálnék netezni, de hiába.

Nem tudsz vele mit csinálni sajnos, mint ahogy én se.
  • Doog
    Valaki? [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=15826]#15826[/URL]
  • fery02
    Tegnap délután fel erőszakoltam egy Jelly Bean ROM-ot a szutykomra, mostanra már egész jól belaktam, megismerkedtem az új rendszerrel (előtte jó másfél évig GingerDX volt fent).

Nem vártam csodát tőle. Bár lényegesen pofásabb, átgondoltabb az egész, ezen a hardveren már azért eléggé döcögős. :/
    Csak kellene lassan egy új telefon na. :)

• Miguel125
    Ááá... dejó!! Köszi! Az egyetlen amit nem próbáltam a dupla.
  • kelly1
    Egyébként S3-ról van szó :)
  • kelly1
    Valaki nem tudja hogy a Vodás telefonokra mikor lesz 4.1 ?
  • Narxis
    Én használom és én is Holo-ról váltottam pedig elégedett voltam vele. :) Mappákat úgy tudod elnevezni ha kétszer ráböksz és kiválasztod, hogy Szerkesztés.
  • [HUN]FaTaL
    Az ingyenes apex sokkal többet tud, mint az ingyenes nova, ezenfelül még egy rakás dolog van, ami a novaban le van tiltva.
  • fery02
    Nagyjából azok a dolgok, amiket a fiúk korábban felsoroltak.
    Én annyival egészíteném még ki, hogy Apex-nek még az ingyenes verziójával is el lehet ikonokat rejteni app drawer-Ben, ami nálam döntő volt.
  • mila69en
    hello nem tudtok mondani olyan alternativ marketet mint pl:androidPIT (appcenter) ahol lehet paypal-al fizetni?
  • Miguel125
    Valaki használja ezt az új ADW Launchert? Nagyon tetszik eddig, Holo Launchert cseréltem erre, pedig azzal is nagyon elégedett voltam. Az egyetlen problémám, hogy nem bírok rájönni, hogyan lehetne a homescreen-en a mappákat elnevezni. Nem találok rá opciót, hogy mappanevet lehessen szerkeszteni...
  • [HUN]FaTaL
    Már nem nagyon emlékszem, de az apex pro pl. két gesztust tud a dockon az ikonokra, a nova csak egyet. Novaban nem lehet kikapcsolni a hülye rezgést, amikor megnyomod az AppDrawer ikont. Plusz az apexben a nem fogadott hívások számát bármilyen app ikonjára ki lehet tenni (nekem a kapcsolatokon van, mert a tárcsázó gesztusra indul), emlékeim szerint a novában nem.

Volt még, de nem jutnak eszembe. :) Apróságok de jópár volt belőle, ami miatt végül az apex pronál maradtam a nova prime helyett.

Plusz az apex nekem gyorsabb.
  • skinnyman
    Itt van hozza cikk is, erdekes
  • skinnyman
  • Ryder159
    Na megint én. Teljesen újratelepítettem az androidot a telefonon, és még mindíg használhatatlan a G.Play...
    Most már csak egy kérdésem van. Ha letöltök egy alkalmazást valahonnan, azt hogy tudom telepíteni, hogy most már TotalCommander sincs rajta?
  • LocalPatriot
    Jobban testre lehet szabni.
    De szerintem az alap launcher a jó!
  • Foky
    Nem tudom, hogy megéri e cserélni csak az AppDrawerben létrehozható mappákért. Mi az amit az Apex tud, de a Nova nem?
  • Chris Lowe
    Ez már korrekt ár, kérdés, hogy számlát adnak-e mert én továbbra is el akarom számolni. Sajna az edigitalos akcióról lecsúsztam, pedig van Mastercard kártyám. :-(
  • theone91
    Hát nem túl szép. :(
  • theone91
    Ezt tudja a 4.2-es gömbpanoráma készítő. Nagyon. Nagyon. Nagyonállat.
  • skinnyman
    Nexus 4 and 10 first look
  • Vaxi
    Sziasztok!
    egy "kötprog" szerűség miatt készítettem egy pia naplózó alkalmazást. ha van kedvetek próbáljátok ki (a következő kocsmázás alkalmával), és ha valami szar benne, szóljatok :)
    https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.timonweb.android.piadoboz

köszi
  • skinnyman
    4.2 ujdonsagok
  • skinnyman
    Passz, nem tudok roluk semmit en sem, toluk kerdezd :)

Mas:
  • theone91
    Laza 120 dollárt pakolnak az amerikai árra. Honnan hozzák?

Lehet, hogy kb. ennyi lesz a hivatalos haza hivatalos ár is a végén. :D
  • desigo
    Ezek nagyon jó árak.
    Ha kézben fogva nem lesz hatalmas az LG akkor lehet cserelem a HTCt.
    7-es tab is elgondolkoztató.
  • Jim Morrison
    Törölj le a link végéből picit :)