36194
-
#15943 Nexus 4 teszt @wired -
#15942 Az eredetiről húzzák... -
#15941 Igen, erősen egyetértek, de nem mondtam hogy vegyétek meg MOST.
De warezra sem sarkalhatok senkit.
Csak jó felírni a listára. :D -
#15940 Lehet hülyeséget kérdezek,de hát nem értek hozzá.
Adott ugye egy telefon amin ugye vettem játékokat.
Van mellettük sok warez game is. Ez odabent ők nem látják hogy ingyen és bérmentve szedtem le a játékot? Vagy ezek a warez cuccok nem az eredeti szerverről huzzák le az anyagot?
-
#15939 "Brutáljó lett, az Asphalt 7 megvan nekem elbújhat mögötte, főleg látványban."
Jah, csak sajnos az arban is elbujhat mellette ahogy irtad is :)
De tenyleg baromi jonak tunik az alapjan amit latok rola. -
#15938 Ajánlom mindenkinek az 1550Ft-os Most Wanted-et.
Brutáljó lett, az Asphalt 7 megvan nekem elbújhat mögötte, főleg látványban. -
Dodo55 #15937 Látom az Apple már nem elégszik meg azzal, hogy 1 milliárd dollárért cserébe összehozza a Samsungnak az eddigi legdurvább reklámjukat, már azt is szeretnék, ha a Google minden Apple termékkel kapcsolatos kifejezésre Androidot futtató termékeket, vagy pedig egyenesen valami Apple-pozitív egyéneknek szóló üzenetet (pl hogy térítsétek meg az istenített cégeteket, aki egyébként fejős tehénként tart titeket most -katt ide a sokkoló adatokért ha nem hiszitek- , ha szeretnétek őket itt újra látni) adna ki találatként :D -
#15936 Akkor most mégsem olyan nagy ha 30 millió fogyott :) -
#15935 Google amerikai vállalat, nem hinném, hogy olyan egyszerű lenne a dolog, mint Samsung esetén, arról nem is beszélve, hogy Motorolától nekik is biztos van 1-2 szabadalmuk. -
#15934 Újabb Apple szabadalom, ezúttal a térképpel kapcsolatban.
"Gyakorlatilag a szabadalom szinte teljesen lefedi a Google Térkép alkalmazásban használtakat, így ezzel a szabadalommal és a várható perrel úgy tűnik, hogy az Apple a Samsung után már az egész Android rendszernek (és ezzel együtt a Google-nek) fog nekimenni a bíróságon és várhatóan ebben az esetben is a jobban fogyó Androidos termékek (vagy legalábbis a Google Térkép alkalmazás) betiltását fogják kérni a bíróságtól, ami végül természetesen meg fogja ezt adni nekik."
Azért ennyit a szabadalmi hivatalról.. -
#15933 Sziasztok! Az egyik barátomnak sms problémája van a Samsung Galaxy 5-ös (I-5500) telefonjával. A teló egyszerűen nem hajlandó elküldeni az sms-eket. Kiírja, hogy küldés és függőben marad. Ez a magyar voda és az angol O2 hálózattal is előjött. A segítséget előre is köszi! -
#15932 Azota meg is tortent a dolog
30 millio S3
Android 4.2 - malware scannerrel
Nexus 4 @engadget @verge
Nexus 10 @engadget @verge -
#15931 Ez nem túl jó hír! Amerikából kéne majd beszerezni! :// -
#15930 Az kvazi az afa, usaban netto arak vannak kiirva, es meg azzal egyutt is 100k alatt van a nagyobbik modell is, nemet ara is hasonlo amugy asszem, annyiert meg boven qrva jo. Mire ide bejon es rapakolja a sarcat a fereg artisjus is, szerintem orulhetunk ha 120k alatt megall, ami amugy meg ugy is kifejezetten jo ar lenne egy ilyen cuccert ha nem nezed h kint mennyibe kerul. De hallottam olyat is h pl Ausztriaban a hivatalos ara valami 550 euro, ez tobb mint duplaja az eredeti arnak, szoval ha itt is abbol szabjak az ugy eleg csunya lesz. Kozben meg probalok utanajarni hogy mi a helyzet a kintrol behozott LG telok garijaval... -
#15929 Csak a Gameloftosoknak überkirály a grafikája, gondolom téged csak az érdekel, a játékmenet nem :) -
#15928 Mondanto nem gamloftos jó játékokat? "indie" gyökéségek nem érdekelnek csak aaa cimek.
-
#15927 UK-ban kb másfélszer annyi helyből :/ -
#15926 Itthon ez a Nexus 4 milyen árban lesz? Mert ez a 350 dollár nagyon jól hangzik! -
#15925 Nexus 4, semmi nem er a nyomaba sem, 3szor olyan draga kategoriaban sem.
Amugy van Nexus 4 es 10 teszt Engadget-en es Verge-en, az utobbi pontozast illetoen mondjuk furcsan elcseszettnek tunik, de a semminel jobb talan. -
#15924 A kamera app (is) odaver
-
#15923 Galaxy Nexus vagy ha tudod akkor várd meg a Nexus 4-et. -
#15922 -
#15921 Szerintem LG-t. De én nem értek hozzá. -
#15920 Bocsánat előre, lehet nagyon rossz topikot választottam, legfeljebb ajánlotok valami jobbat...! :)
Melyiket vegyem szerintetek: SGS22 vagy LG 4X ? LG wievty-vel egyszer már ráfáztam, de erről eddig jókat olvastam ... -
ldavid #15919 végre egy őszinte alma reklám :) -
#15918 Oks, köszi szépen! -
#15917 A programot is visszateszi. De lehet választani általában, hogy csak a progit, csak az adatot, vagy mind2-t akarod-e visszaállítani. -
#15916 Ennel azert ranezesre megbizhatobbnak tunik a lenti bolt. :) Persze ugy latom tenyleg nem nagyon kapsz valos garanciat ra hogy minden rendben lesz, elegge a jofejsegukre vagy alapozva.
A hazai LG egyelore semmit nem tud mondani az itteni forgalmazasrol. -
#15915 Ennyi erővel:
"Eladó egy teljesen új iPhone 5. Dobozával, minden tartozékával.
Garancia van rá 1 év, én intézem.
Előreutalás után küldöm a készüléket."
Hihető :D -
Chris Lowe #15914 Hát ez így érdekes... Garancia ha visszaküldöm? Személyes átvétel? Legalább egy sufnit bérelhetnének. Bár lehet ezeken spórolnak, csak így rohadt megbízhatatlan. Számlát vajon adnak? -
ldavid #15913 próbáld a juice defender-t vagy hasonló alkalmazásokat -
#15912 Ja, értem. Szóval ha formázom a telefont, akkor visszarakok minden alkalmazást játékot, és ő visszaállítja a mentéseket, beállításokat?
Mert, ha így van, akkor már sokszor jól jött volna, sok játékot midnig elölről kellett elkezdenem.
Vagy, még a programot se kell telepítenem? Azt is fölrakja ő?
-
#15911 -
#15910 Legtöbben a titanium backupot használják.
Lényegében nem neked kell leszedni+beállítani mindent, amikor egy másik romot raksz fel, vagy nyomsz egy factory resetet, hanem csak rányomsz, hogy állítsa vissza a backupolt dolgokat és elmolyol magának a teló, addig csinálhatsz mást is. -
#15909 Hali!
A párom xperia ray telefonja nagyon hamar lemerül.
fél óra-óra játék és kakukk.
Még nincs egy éves a telefon.
Van rá megoldás vagy akksicsere? -
#15908 Korábban linkelt bolttól válasz,Nexus 4 felőli érdeklődére:
"Udvozlet!
Kerjuk, hogy tekintse meg az idealer.hu oldalon referenciainkat, majd olvasd el 2010-es blog bejegyzesunket itt, es ha ugy iteli meg, utalja el a teljes vetalar 80%-at paypalon a [email protected] cimre (dollar) vagy keresre egy magyar forintszamlara a megbizottunknak.
http://digitalbridge.hu/blog/blogs/blog4.php/2010/10/14/valtozasok-az-idealer-team-kapcsan
Atfutasi ido: a termek kezhezveteletol szamitott 2-4 het.
Afa-t, vamot a cegunk intezi.
Atvetel otthon szemelyesen: Bp, Szeged, Kecskemet, Pecs vagy utanvet.
Garancia: rajtunk keresztul, Onnek vissza kell kuldenie a termeket nekunk.
Udvozlettel:
IDealer Team" -
#15907 Üdv! A backup progi mire jó?
Ill. melyik a legjobb? -
#15906 De az alma még bírósági utasításra sem tudta rendesen megcsinálni a büntetést...Mit várunk még tőlük?! :D -
#15905 lol -
#15904 Köszi az infót, tudtam hogy a Magyar Voda ilyen sajnos :( Remélem nem kell sokat várni :)