36194
-
#16023 Állítólag ott van megakadva :) -
#16022 Nincs a gépen olyan mert paint sincs rajta meg semmi se, ez egy kukázott gép. Rengetek rendszer fájl hiányzik róla. :D kb 6 vagy 8 éves nagy átlagban. -
#16021 Akkor nem a Vodafone a szemét :D -
ldavid #16020 screenshot nem vót'? -
#16019 Még nem sajnos, ez a gond! -
#16018 Hat ha nem tudsz rola h bejelentkeztel volna egy ilyenen, a helyedben egy jelszot valszeg valtoztatnek azert, biztos ami biztos... -
#16017 Kiadták már egyáltalán magyaroknak? -
#16016 Ilyet 'basztatok' már? hogy szépen mondjam:
Valami másik telefon, amivel még hallásról sem találkoztam október 25 óta hozzá van rendelve az accountomhoz, de ezt most hogy? Ráadásul nem is magyar -
#16015 csak a hasonló hw drágább volt mint egy nexus esetén. -
#16014 Választékból eddig se volt hiány. -
#16013 Témobil bácsi sem kapkodja el.. -
#16012 HOPPÁ! Note 4.1.1 Ezt feltudom rakni a T-s nem független telómra? -
#16011 minél jobb telefont tud minél olcsóbban a felhasználók kezébe juttatni, annál többen fogják azt használni. -
#16010 Arra ott van maga az Android rendszer. -
#16009 google a szolgáltatásait akarja eladni vele, ha 0-ba jönne ki magával a telefonnal az sem érdekelné szerintem. Azthiszem xboxnál pl a kinect-et veszteséggel adták el, mert nem a hw-n akartak pénzt keresni, hanem a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokon, ugyanez van/volt a nintendo ds/3ds-el is.
A nexus 4 csak egy 4,7"-os reklámfelület a googlnek. -
#16008 Csak nem jön S3-ra a 4.1 szemét ez a Vodafone :) -
#16007 Ehhez kapcsolodik:
"How did you get the prices lower?
Basically we felt that we wanted to prove you don’t have to charge $600 to deliver a phone that has the latest-generation technologies. Simply that level of margin is sometimes even unreasonable, and we believed that we could do this. For Nexus 7, we were able to ramp those new memory SKUs at the same price. These move so fast that we knew after a few months, from an economical perspective, it was doable. Between us and our partners we have a very good understanding of supply chains. We’ve all done the best we can to really reach these prices — $399, $299 is pretty amazing, if I may say so."
Amugy kb mindenben jobb mint egy iPhone, sok dologban kereken ketszer, kb a letezo legdurvann hardver van benne szoval valszeg dragabb az eloallitasi koltseg. -
#16006 Azért kíváncsi lennék egy Nexus 4 előállítási költségre. Azt is meg merném kockáztatni, hogy drágább mint egy iPhone. Például a Nexus 7-et 150 dollárból hozzák ki és kettőszázért adják. Apple-nél ez soha nem lesz így, remek példa erre a mesterien elbaszott árú iPad Mini. -
#16005 Android ICS – 25,8 százalékos részesedés
-
#16004 a google-ról és Mathias Duarte-ről volt szó.
Zte csak a telefont tervezi, az oprendszert készen kapja. -
#16003 A ZTE nem tervezi meg a belsejet egy telefonnak? Csak ugy random beledobalja az alkatreszeket, osszerazza aztan vagy mukodik vagy nem? Ne beszeljunk mar okorsegeket.
A Nexus-ok fejleszteseben pedig mindig reszt vesz a Google is es nem csak szotfver szinten. Nexus 7 fejlesztesehez peldaul 7 Google mernokot kuldtek az Asus-hoz. -
#16002 Nekem csak azért tetszik az LG Optimus 2x, mert 4 colos a kijelzője, full HD-s kamerája van, 2magos cpu, HDMI port, ez még befér a zsebembe :D, van rá főzött rom, és a gyári szoftver alatt is futnak a gameloft játékok! :D
Meg viszonylag jó árban van! Meg nekem bejött az LG! -
#16001 ár szempontjából ki tudom választani, de egy bizonyos használhatóság sem árt, azért kérdeztem:) Használhatóságon jelen esetben megbízhatóságot értek, csak telefonálni sms-ez ni kell a készülék, mondjuk nem hátrány, ha a viber-t elbírja:) -
#16000 Felmész a T-mobil oldalára és megkeres a legolcsóbbat? ZTE / Huawei lesz a legolcsóbb tippre. -
#15999 Kellene egy 2. telefon, annyi kikötéssel, hogy a lehető legolcsóbb használható androidos legyen:) lehetőleg T-mobilos (esetleg jöhet kártyafüggetlen variáció is) -
#15998 Úgy emlékszem, mintha jelent volna meg hivatalos 4.0, de nem olvadoznak tőle a felhasználók. -
#15997 LG Optimus 2X-re van gyári Android 4? Vagy csak főzött rom-ok vannak? -
#15996 Köszönöm, lehet, hogy akkor kicsit többet áldozok rá. Max nem eszek 1 hétig...:D -
#15995 ennyiből tényleg "csak" kínai jön ki
hardveraprón pl lehet kapni 45 -ért Ainol Novo 7 Flame -et
1.5Ghz dualcore cpu, kétmagos gpu, 1 gb ram, 16 gb tárhely, 1280x800 ips kapacitív érintőkijelző
"papíron" ennél jobbat nem kapsz ezért az árért szerintem
de ha tudnál még hozzá tenni egy keveset akkor vehetnél egy Nexus 7 -et használtan, olyan 60-65 környékén, szintén hardveraprón (vagy egyéb apróhirdetés oldalon) -
#15994 Ezt nem igazán nevezném tabletnek. 4,2", gyakorlatilag kisebb mint egy Galaxy S2. 40 ezerből max valami kínai tabot kapsz, esetleg nézz körül a wayteqek környékén. Bár fogalmam sincs milyenek, nekem csak egy Wayteq PNA-m van (ez még wince rendszert futtat), avval meg vagyok elégedve, de egy tablet jóval sokrétűbb eszköz. -
#15993 Üdv!
Karácsonyra szeretnék venni egy tablet-et. Tudnátok esetleg ajánlani párat, ami max 40 ezerből kijön?
Kinéztem ezt mi a véleményetek róla?
köszönöm előre is! -
#15992 Mathias Duarte csak egy dizájnér, annyit tervezett meg, hogy nézzen ki a nexus 7. Epülnél nem csak azt tervezik meg, hogy nézzen ki a telefon, hanem a belsőt is ők tervezik. Így indokolt, hogy magasabb legyen, mint pl egy zte telefon esetében, az más kérdés, hogy azért nem ennyivel... -
#15991 Jó, mondjuk erre pont rácáfol az idei Nexus portfólió. :D -
#15990 A Nexus készülékeket sem csupán az a cég tervezi, mely legyártja. A Nexus 7-et pl. Mathias Duarte és csapata tervezte.
De a lényeg, hogy magas a haszonkulcs prémium kategóriában, platformtól függetlenül... Ennyi. Így működik a dolog. -
#15989 foxconn szerintem csak legyártja a telefont de nem ők tervezik meg. Ezen az elven sem az nvidia sem a qualcomm nem készít mobil chipeket, mert a tsmc gyártósorain készülnek a chipek. -
Dodo55 #15988 Senki nem tiltotta meg az Apple-nek, hogy Androidos telefont gyártson -
Dodo55 #15987 Miért nem inkább a nukleáris elemeket hozzák már be, azokat addig tölteni sem kell, amíg le nem feleződik bennük a hasadóanyag.
Volt is erről pár éve egy cikk itt az SG-n. Akkor írták asszem, hogy már a mobilokba passzoló méretben is tudják őket gyártani, plusz hogy ijesztően hangzik de teljesen biztonságosak, úgy 30 éve ipari alkalmazásokban már rendszeresítették, azóta se volt velük gond. -
#15986 Arra akartam rámutatni, hogy annak ellenére, hogy a piac legnagyobb bevétele mellett is hétszer kevesebbet költ saját fejlesztésekre, mint a kisebb bevételű vetélytársak. És igen, a Google-nek szintúgy van saját vasa, jelen generációban három is. Csak az iPhone-ra nem festik fel a Foxconn logót. -
#15985 Nem mondom hogy teljes mértékben indokolt!
De azért azt vedd észre, hogy miután a hw-t és az sw-t is az apple készíti, jóval nagyobb költségeik is vannak. Google és Ms mindkettő csak az sw elkészítésén kell hogy dolgozzon, a többit megoldják helyettük. A zte mint olyan nem hasonlítható össze az apple-el. Az google és az ms még szép hogy többet fordít k+f-re, ők csak ebből élnek.
ZTE-nek is kell marketing, de közel nem akkora mértékben kell erre költenie mint az apple-nek. Hisz a google is reklámozza az androidot, ezzel együtt az összes androidos telefont. -
#15984 ZTE-nek nem kell markting? Mi?
Szerintem egy Grand X-t vagy egy Grand X LTE-t nem állítanak elő mérföldekkel olcsóbban, mint egy iPhone-t.
R&D-re a összbevétel kevesebb mint 2%-át költi az Apple, a Google és a Microsoft erre egyaránt 14%-ot költ. Ergo nem indokolt a 370 dolláros tiszta haszon, csak jó, mert így is viszik.