36194
-
#16063 És pl NEKIK miért éri meg? Egyébként, akkor ennyi erővel honnan tudod, hogy az összes androiddal kapcsolatos pozitív hír mögött nem a google áll? -
#16062 Közben legalább megtaláltam hogy honnan jött ez a bit9...
Bit9, the global leader in Advanced Threat Protection, protects the world's intellectual property (IP) by providing innovative, trust-based security solutions to detect and prevent sophisticated cyber threats. The world's leading brands rely on Bit9's award-winning Advanced Threat Protection Platform for endpoint protection and server security.
Tehát megis van, hogy miért veselkedik ránk akkora veszély, azért mert nem használjuk a Bit9 szolgáltatásait(vagy a Google nem használja). Hát igen vigyázni kell az ilyen haza beszélő "reportokkal".
Nem méltatom további hozzászólásra ezt, egyrészt kezd OFF lenni másrészt így is elég nagy publicitást kaptak ezek a szerencsétlenek. -
#16061 Igen egy témában. Ez viszont egy témáRÓL amit egy az egyben innen fordítottak: Link
Szóval ez egy hír akárhogy magyarázod de nyugodtan kérdezd meg Vincze Miklóst is. A cikkhez ennél több kell, leginkább saját gondolatok. -
#16060 Csak neked csak most:
Cikk - írott médiában közölt írás egy témában. (Ez megjelenhet újságban, folyóiratban, de internetes honlapon is.) -
#16059 Ki mondta hogy az api hibája?
Illetve szerinted 10 felhasználóból, hány nézi meg milyen jogokat kér az app?
Mint az több helyen is leírják, illetve nem is kell hogy valaki leírja, elég ha megnézünk pár appot, és hogy milyen jogokat kérnek, láthatjuk, hogy van, hogy olyan jogokat is kérnek, ami nem biztos, hogy kell az app működéséhez.
Ez nem az api hibája, csak egy valós biztonsági rés, ami persze a juzeren múlik, hogy mekkora. -
#16058 Csak nézd meg milyen statisztikákat mutogatnak. Tisztára olyan mint a Discovery-n az olyan műsorok amiknél elmondják, hogy a piramis építéséhez 10 000 munkás kellett akik 15000kg kenyeret és 100000liter sört fogyasztottak el 234213432536 nap alatt. Kurvára érdekes, az meg már csak hab a tortán, hogy nem lettünk tőle okosabbak.
Ugyanezt mondanám akkor is ha a Windows-ra készítenének egy ilyen statisztikát, semmi értelme de az a pár ember nagyon jól megél belőle, a probléma meg ha létezik nem oldódik meg emiatt.
A cikk szó jelentésével meg te nem vagy tisztában. A cikk az amikor saját tartalmat alkot valaki valamilyen témáról. Jelen esetben csak lefordítottak egy külföldi hírt. -
#16057 Vagy csak így akarnak betenni az Androidnak, hogy vegyek inkább Tájfunt! :D -
#16056 Ekkora hülyeséget, komolyan. -
#16055 Talán nem kéne minden ótvar szart feltelepíteni, nehogy már a rendszer és az API hibája legyen, ha jogosultságot/lehetőséget ad valamihez. Pl. GPS jog nélkül nem lehetne navit fejleszteni, kontaktlista olvasása/írása nélkül nem lehetne alternatív tárcsázót csinálni.
Legalább két helyen mutatja telepítés előtt mihez kér jogokat egy app, még a warezolt szaroknál is kiírja.
Mellesleg egyáltalán nem derül ki a cikkből, hogy milyen appokat vizsgáltak. -
#16054 Szerintem az alkalmazásokon keresztül tudnak bejutni a telóra, ha wifi, mobil internet megy a telefonon! Ha ez így van akkor keresek egy tűzfalat a mobilomra! Csak van. -
#16053 Ígyvan, az összes cég, aki rosszat ír az androidról az fizetett maffiavállalkozás :D
Csak az az igaz amikor jót írnak :)
Ha pedig ez szerinted nem egy cikk, akkor nem vagy tisztában a szó jelentésével :D
#16051: Ezt hogy érted? Úgy gondolod, hogy a samsung, htc, vagy motorola, figyel arra, hogyha feltelepítesz egy appot, akkor az ne küldje ki az adataidat?
Ha megkap egy app, egy engedélyt, akkor azzal az információva, amit ki tud olvasni, azt kezd amit akar, gyártótól függetlenül. -
#16052 Ez nem cikk, ez egy semmit nem érő hír amit lehoztak a magyar oldalak.
Mellesleg mi a franc az a Bit9? Egy újabb magát biztonsági cégnek nevező fizetett maffiavállalkozás? -
#16051 Azért a gyártók csak figyelnek arra, hogy ne kerüljenek ki az adatok. -
#16050 nemolyan rég itt páran megmondták, hogy ez hülyeség, szóval valószínűleg ezt a cikket is olyanok írták, akik le vannak fizetve stb... -
#16049 Nem annyira biztonságos az Android :( -
#16048 felmerül a kérdés, hogy "Miért, az Apple pereskedései nem hátráltatják a Samsung sikerét az okostelefonok piaci versenyében?" -
Dodo55 #16047 "Az Apple szerint a Google tulajdonában lévő Motorola Mobility technológiája hátráltatja az iPhone sikerét az okostelefonok piaci versenyében."
(FACEPALM)
Törvény írja elő, hogy az iPhone sikerének nem szabad útját állni, vagy mit képzelnek ezek magukról már komolyan? -
#16046 Jenkiknel a szabadalom mellett a jogrendszeruk is nyomorek, naluk a vesztes nem fizet perkoltseget. Pedig ez jo lenne a trollok ellen is (az az erre szakosodott kisebb cegekre gondolok), par milko befizetese utan elmenne a kedvuk a perelgetestol. -
ktomi22 #16045 en ugy vagyok vele.. hogy apple mindenkit perel..aztan ha nyer nyer ha nem nem... probalkozik allandoan.. ugy kene hogy a tulzott perlesek miatt valahogy őt beperelni ..azt elvesztene es akkor talan lealna ezzel mert már nevetseges amit csinal.. -
#16044 Megszivta a troll. -
#16043 Hardverben még egy fokkal rosszabb, mint a több mint másfél évvel ezelőtt megjelent Xperia Minim. Túl van árazva nagyon, de legalább nem 480×320 ment bele. -
#16042 Foky - ez nekünk egy jó hír...:) -
#16041 Tehát akkor ez a normális.
Én meg már egészen másra gondoltam...:S -
#16040 Merülést. -
#16039 Mit jelent az, az akkumulátor állapotánál a beállításokban, hogy kisütés? -
#16038 Egyre szebbek a Sony telefonok szerintem.
Sony Xperia J -
#16037 spirit fm apk szedtem le, és müxik! :D Csak a bluetooths minek kapcsol be? -
ZsirosKenyer #16036 Appbrain
Mapsaurus -
#16035 Akkor olyat tölts le, ami a helyi frekvenciákat tudja, ahhoz nem kell! -
#16034 jó de nekem offline-os kéne, amihez nem kell mobil internet! -
ktomi22 #16033 metrt felesleges a legtobb embernek..ha valakinek kell letolt 1et maganak -
#16032 amúgy az ICS-ben, Jelly Bean-ben miért nincs rádió alkalmazás? -
ktomi22 #16031 nekem olyan kell mint Plan B.. csak real time..nem uzeneteket kuld :D .. mint a filmekben :D -
#16030 Milyen launcher-t használ? Ez lenne a gyári JB?
Csak mert az ICS nem ilyen. -
#16029 Amúgy főzött rommal, már jobb az LG Optimus 2x! :D
A youtube-n már elég sok videót meg néztem :D
De az Optimus L7-re már van gyári Android 4 :D
:D -
#16028 Azon kívül ..:) -
Dodo55 #16027 Plan B-vel mérd be -
#16026 Google Play :P -
#16025 Skacok!
Létezik olyan app ami mutatja a legújabb, legfrissebben megjelent alkalmazásokat, játékokat? -
#16024 Nekem is 2X-em van csak a köcsög LG huzzá rá a hivatalos 4-es ardoidot.
A piacon lévő foscsira szar már mint jelly benre frissültek az lg meg csak ül rajta.
Nem lenne rossz ez a 2x ha mondjuk 3x izomosobb aksi lenne benne mert ha netezek 6-7 óra és lemerül!
+A belső memoria nagyon kevés komolyabb játékból keményen 2 db ha ráfér és game over.