36194
-
#16703 Zsír a banner -
#16702 Pesten tudtok valami helyet ahol kapható androidos kulcstartó? -
#16701 Fúúú az a kéz nélküli nagyon fura :D -
#16700 Ha szigoruan vesszuk a Google appok sem erhetoek el minden eszkozon (lasd: pl Kindle Fire, rengeteg custom ROM sem tartalmazza alapbol es kulon lehet felrakni (gapps) ), persze a nagy reszukon azert elerheto.
Fel eve van JB es fel evig meg ez is lesz a legfrisebb, evi 1 csere nem hiszem hogy tragedia, talan meg kifejezetten jot is tenne hogy ne valjon unalmassa. A JB02 pl sztem nem nez ki rosszul.
De ez csak egy javaslat volt, persze legyen az amit a tobbseg megszavaz, a mostani sem rossz. -
#16699 Ha már topikkal foglalkoztam kicsit javítgattam a készülék kiírásokat, sajnos pár elírás miatt nem volt megfelelő kép, de remélhetőleg minden ilyet javítottam, és már benőmenőnek is ott van a neve mellett :D -
#16698 párhavonta lehetne mindig új bannert csinálni :) -
#16697 Nem akartam a bannerba semmiféle verziószámhoz kapcsolódó dolgot tenni ezek az alkalmazások amik mindegyiken elérhetők és Google cuccok + sima Android robotka középen.
Ha beteszek egy JB figurát vagy babcukorkát és jövőre jön egy újabb aminek már más lesz a szimbóluma, neve akkor lehet megint cserélni és szerkeszteni.
Ha valakinek nem tetszik csináljon jobbat, újabbat vagy frissítse rendszeresen. (Változtatom amúgy én is szívesen csak szóljatok! )
Kérésre:
[URL=http://imagerz.com/QE9BCktvAwMAAw1MQAVR]Finomított "plexivel" [/URL]
JB01
JB02
Jöhetnek a tippek is ha nagy felfrissülést akartok én szívesen megalkotom!
-
#16696 jó lett az új banner -
#16695 Lehúzod a sávot ami felül van és nekem jobb oldalt van egy hangszóró. Ha neked nincs akkor oldalukon általában szokott lenni hangállító cumó. -
ktomi22 #16694 itt -
Bal0924 #16693 Hogy lehet szabályozni a telefont, hogy mikor milyen legyen, hangos, halk, néma...
olyan mint a megnyomom a tetejét és lehet állítgatni..
Egy magyar alkalmazás, ha van. -
#16692 Én meghagynám a plexit, de egy hangyányit finomítanék rajta :) -
Bal0924 #16691 Hogy lehet kijelentkezni a Google+-ból? Ha egyáltalán lehet. -
#16690 Plexi nélküli +1 :) -
#16689 +1 :) -
#16688 +1 -
Dodo55 #16687 +1 plexiív nélkül :) -
#16686 Google+ az a google közösségi oldala.
De ha esetleg van facebook-od, akkor nem kell google+-al foglalkoznod. Népszerübb azért a facebook jóval.
Google csevegő meg gmail chat-et használja. -
#16685 Nem rossz, esetleg benne lehetne a JB logo is, mondjuk nem biztos hogy ehhez a stilushoz passzolna. -
Bal0924 #16684 A következő programok, mik, mire való?
- google+
- google csevegő min keresztül lehet csevegni? -
bence19940611 #16683 Mondjatok már nekem olyan androidos telefonont karácsonyra ami nem nagy tudású de wifis legyen és olyan 25k körül legyen Köszönöm :D -
#16682 Izé nélkül szerintem jobb.
Majd holnap berakom azt amelyik több szavazatot kapott !:) -
#16681 sztem jobb lenne az izével, ha átmenetesen csinálnád meg a dolgot, így az izétlenre szavazok (: -
#16680 -
#16679 Stick it fizetős alkalmazás. Bármelyik telón,nézheted ezzel netezés közben vagy akármi közben (úgy ahogy) -
#16678 need -
#16677 +1 - izéval együtt. -
#16676 [URL=http://imagerz.com/QE9BCUtvAwMAAw4cQAVR]"izé" nélkül [/URL] -
#16675 +1
Jó lett! -
#16674 Unatkoztam. Új bannernak?
-
#16673 Erre nem nagyon van mód sajnos.
Az egyetlen ami megoldja és tudok róla az a pl. note 2-es fícsör, ahol 2 ablak lehez megnyitva egyszerre és akk az egyik a youtube. -
#16672 Táblagépen Firefox,böngésző,chrome, opera miniben vagy bármelyik böngészőben hol lehet azt beállítani, ha több fület megnyitok és youtubon akarok hallgatni zenét akkor ne állítsa már le ha másik fülre átlépek?? -
#16671 Destiny? -
#16670 P nem tűnik rossznak, de azok a gombok... majd megtapiskolom hátha nem is olyan vészes. -
#16669 Attól függ mennyire használod. 1 napot átlagban kibírnak.
A Beállításokban az Energiagazdálkodás menüpont alatt az Akkumulátorra bökve megtudhatod mi mennyit fogyaszt százalékosan elosztva.
pl:
-
Bal0924 #16668 Az átlag android telefon mennyi időt bír?
Honnan tudom meg hogy mi eszi az energiát? -
#16667 Tudtok jó stratégiai és rpg játékot? Nem ezekre a "gagyi" 2D-s izékre gondolok hanem komolyabbakra amik jobban hajaznak a mai pc-s stratégiai játékokra/erpégékre.
Jó lenne egy mászkálós point "n" click szintlépős diablo szerű játék telóra unalmas perceimben ellennék vele, de marketen nem nagyon találok! Vagy lehet az "joyal" irányítós is... -
Bal0924 #16666 És a névnapokat. -
Bal0924 #16665 Sziasztok!
Hogy tudok születésnap értesítőt berakni a naptárba? -
#16664 Ha megvetted, onnantol azt barmelyik cuccodon hasznalhatod.
De meg azt is meg tudod elvileg csinalni hogy masnal hozzaadod az accod, letoltod oda aztan eltavolitod az accod es ugy is mukodni fog utana is nala. Tul nagy uzemben mondjuk gondolom nem erdemes ilyenekkel trukkozni, de 1-1 alkalommal ilyesmit is siman meg lehet csinalni sztem.