36194
  • Vadnokedli
    Ha már megvetted az a 'tiéd'
  • Firerock
    Adott egy Motorola Defy Mini telefon és függetleníteni szeretném. Érdekelne hogy én ezt meg tudom e csinálni itthon,vagy ez is csak függetlenben létezik mint a sima Defy.
  • tototto
    Ha egy embernek van 1nél több készüléke, legyen az táblapc és mobil vagy két mobil, ha ugyanazzal a google accounttal lép be akkor tudja e legálisan futtatni a megvásárolt programjait, vagy csak az adott készüléken amin megvette?
    Tehát pl vannak ugye licence checkek azok nem fognak berágni ha látja más imei kódú készülékkel próbálja futtatni az ember? Jó lenne nem letiltatnom akkor inkább használom csak amin vettem. Vagy pl fényképező programnál jó lenne mindegyik készülékre feltelepíteni egyszerre, lehetséges e, vagy szólna hogy másik készülékkel vettem meg?
    Azért kérdezem mert pl google play se enged megvenni olyan programot amit nem támogat készülék.
  • zoliii
    LG P700-am van. Ébresztési hangot úgy lehet megváltoztatni, hogy csengőhangot kell először beállítani, utána az ébresztésnél is meg fog jelenni a kiválasztott csengőhang. Nemrég jöttem rá! :D Én most a root-ot próbálom megoldani a telómon! :D LG GT540-ről váltottam LG P700-ra! :D
  • miilann04
    kb 2 hét múlva világvége, döntsd el hogy kell e erre a rövid időre egy új memóriakártya. :D
    32gb class10
    32gb class10+adapter
    tessék, itt élettartam garanciával adják. :D
  • Vadnokedli
    ez is jónak tűnik, 10 év garancia. 13,5 csak az a baj hogy nem élek 10 évig kb. :D
  • miilann04
    pclandnél elég jó áron szoktak lenni a memória kártyák, sztem érdemes megnézni, én is ott vettem.
  • Vadnokedli
    A mostani kártyát is ott vettem. hehe. :D 6,5 ért.
  • ldavid
    hardveraprón is érdemes lehet megnézni
  • Vadnokedli
    igen, pcx en láttam, de már nincs, ha jól emlékszem. megtaláltam azt az oldalt. de kénytelen leszek venni drágábban.
  • desigo
    5 év gari jól hangzik.Samsung ennyit ad rá?
    árgép

Érdekes,hogy én is pont egy SanDisk sdhcval szívtam régebben.
    Kingmaxra cseréltem ami hibátlan volt.
  • Vadnokedli
    árgép se talál mindent sajnos, itt meg 12 ezer a class 6 os 32gb-s samsung kártya. és tisztán emlékszem valamelyik oldalon láttam 10 ért class 10 est. 5 év garival. Csak sajnos nem találom a könyvjelzőim között.
  • desigo
    árgép,speedshop?
  • Vadnokedli
    az SD HC :D És az ipon kifejezetten rohadt drága. :D
  • [HUN]FaTaL
    Bocs, ez nagy sd és microból nincs is 32-esük :(
  • [HUN]FaTaL
    Iponban 10k.

De szerintem bármelyik info boltban árulnak ilyesmi árban.
  • Vadnokedli
    Vicces ez... 3 hónapos se volt.. Tudsz valami helyet ahol tudok venni 32GB-s Class 10 es microSD-t? (régen volt egy mentett linkem ahol Samsung volt 9-10 ezerért.) hátha
  • [HUN]FaTaL
    Akkor getdataback, talán helyrehozza (ha egyáltalán érzékeli a win), lemented és kuka. Ha nem sikerül helyreállítani az adatokat, akkor csak simán kuka.
  • Vadnokedli
    kártya olvasó? USB-s jó? vajon. getdataback for fat? hm. telóval formatálni se tudtam.. btw:D
  • [HUN]FaTaL
    Tedd be kártyaolvasóba, mentsd le (ha nem látja, getdataback for fat) aztán telóval format.
  • [HUN]FaTaL
    Céges csomagban vagyok (kék cégcsoport), nettó 7huf egy perc. :)
  • [HUN]FaTaL
    A P-re érdemes lehet, a J még mostani telefonodnál is gyengébb.
  • Vadnokedli
    Na zsír úgy tűnik csak gy 2-3 hónap után beszart a CL10 es 32GB-s SanDisk microSD-m. Tudtok valahol olcsón microSD-t? (vagy valahogy meglehet menteni ezt az sd-t ha nem ismeri fel eddig 2 telefon se?)
  • aate
    Xperia J-t semmi képpen se csak 1 ghz Qualcomm (1 magos ) proci. Xperia P már bevállalható: Dual-core 1 GHz (mint az U ban) + Belső memória
    16 GB, 1 GB RAM
  • Vadnokedli
    Emberek ez miért van? 'Blank SD card' SD card blank or has unsupported file system... Most nem rég haza értem leraktam, kézbe vettem a telefont és ez várt.. wtf? 2-3 hónapos a kártya max.. 32gigás... Sandisk
  • Jim Morrison
    család+ismerősök jó része van t-nél, aki nem azok közül is 1 valaki fog most váltani t re :D Telefont kb 1szer vettem t nél, többit mind függetlenül. Csomagom is szerintem jó, 2-300 ft ért meg van 500megám is. Nem tudom mennyi a többivel, de ha pár százassal olcsóbb akkor se váltanék mert nem érné meg :) nekem sem volt még vele gondom.
  • SzirmosSzisza
    Megszokás. Nálunk egész család T-nél van és eddig semmi probléma nem volt vele.
  • Dodo55
    Komolyan amúgy áruljátok már el mi a jó a T-ben?

Jelenleg kb 2 ismerősömnek van 30-as száma... Mindig is drágák voltak, a telefonjaikat agyon korlátozták, stb. Azt tudom, hogy van ingyen facebook, de ezen kívül elképzelni nem tudom hogyan nem haltak még ki, a két konkurencia lefed minden igényt (Telenor: megbízhatóság elérhető áron, Vodafone: kicsit híg levű hús sokszor olcsón).

Vagy sokan nem tudják, hogy van már számhordozás? :)
  • Dodo55
    Először is szolgáltatók képesek bizonyos fajta adatforgalom priorizálására (gyakorlatilag X porton folyó vagy akár X headerrel rendelkező csomagok feltartására, lásd pár éve UPC vs torrent ügy). Nézz utána a te szolgáltatódnál mi a helyzet ilyen téren.

Ha nem erről van szó, akkor a másik verzió az, hogy a passzív-passzív kliensek összekötése miatt a voip szolgáltatások sokszor client-server-client architektúrát alkalmaznak. Ez annyit jelent, hogy az adatforgalom nem közvetlenül a két kliens között folyik, hanem van egy közbenső szerver ami ami közvetíteni képes a kapcsolatot ha mindkét kliens portjai zártak. Sokszor a szolgáltatás nem értékeli van -e aktív kliens, hanem minden esetben így zajlik a kommunikáció. Namost itt két eset is lehetséges, vagy érvényesül a fenti forgalompriorizálás (így akár a legegyszerűbben szervercím szerint is) vagy pedig egyszerűen nagyon szar a szolgáltató sávszélessége a külföldi voip szerver irányába, ellenben wifiről nagy eséllyel rendes vezetékes neten vagy, jó a külföldi sávszél, pl egy időben a UPC emelkedett ki ebben nagyon az Aorta nevű nemzetközi gerincével (talán a mai napig).

Én inkább az első lehetőségre gyanakodnék, ugyanis egy mobilszolgáltatónak NEM ÉRDEKE, hogy te általánydíjon (mobilnet ára) beszélgess kurva sokat relatív fillérekért.
  • Jim Morrison
    50-60k ért van olyan telefon amiért érdemes lenne lecserélnem a telefonom ? :) té kínálatában ami nem lenne rossz az az xperia J meg P de nem győztek meg igazán :(
  • Narxis
    Irtó kevés amúgy jó telefon lenne ennyi pénzért.
  • Firerock
    Tudnátok segíteni abban hogy mobilnet alatt miért használhatatlan a Viber? Nincs lelassítva a net,H jel mellet maximális térerő,az internet is gyorsan bejön. Ahogy átváltok wifire,teljesen jó lesz.
  • aate
    Most lett olcsóbb de eddig 48 ezer lett volna. 2 év húségél. Ezért a neten vettem meg 45 - ért függetlenül.
  • [HUN]FaTaL
    Gyártói? Meg sem lepődök már a t-foson.
  • aate
    Függetlenül meg 45 ezer 2 év garival.(most vettem ) Akció nélkül meg drágább. Köszönjük Tmobil !
  • [HUN]FaTaL
    Váltogatja a gyártókat a Google. Gyártott már a HTC Nexust, a Samsung, táblát a Motorola és az ASUS, most a telefont az LG kapta.
  • [HUN]FaTaL
    Nem sajnos, pont ezért nem cseréltem le a telefonom. 5,5 giga a használható tárhely.
  • lac coo
    Nézegettem tesztképeket gsmarena-án,Nexus4-től hát nem valami hírős ...!
    Nekem LG 4X-em van abban pont ugyanilyen a kamera: zajos vacak .....Hogyhogy LG csinálja az újat?

Előfordulhat, hogy ez a zajosság javításokkal csökkenni fog ?
  • Narxis
    Ebbe nem lehet memóriakártyát tenni?
  • [HUN]FaTaL
    Xperia U 40491 HUF dominoban, ha valakit érdekel :)