36194
-
#16743 Csak a térkép hígfos sajnos. Akkor már inkább Sygic. -
#16742 Ez tökéletes : Navi -
#16741 Valami jó Offiline navigációs appot tudtok? -
#16740 tipp: lefrissítette magát a fész app és valamit elb@rmoltak vele..
persze nem biztos, esetleg váltsd át a play-t angolra (weben átlehet, android appon sajna nem találtam ilyen lehetőséget, pedig zavar, hogy néhány proginál auto guglifordítás van...) és nézd meg a kommenteket, hátha más is tapasztalt hasonlót.. ha igen, akkor télleg a frissítés a ludas... -
#16739 hali,akadt egy kis problémám a telómmal,tegnap még működött a rezgés funkció facebookon új üzenet érkezésénél,de ma már nem,és lövésem sincs mi a baja :S messengerben notification-nél bevan pipálva a vibrate meg a sound is,de abszolút hangot se ad,és nem is rezeg...a telefon nincs lenémítva,bejövő hívásnál nálam bevan állítva a rezgés,és az működik,csak a messengernél/facebooknál nem. Szerintetek milehet a baja?? -
#16738 Frissilt a G+, 24 uj ficsorrel link -
#16737 Same. Nekem igazából felváltotta az MSN-t :D
(najó, ott a gtalk, de azon nincs ott mindenki) -
#16736 A telefonomon én sem frissítem soha, viszont ha összeszámolnám, hogy mennyi mindent nyertem már a faszbúkról... Nekem bőven megéri rajta lenni :D
a fogyatékos ismerőseimet törlöm, vagy blokkolom, és nincs idegbaj :) -
#16735 -
Dodo55 #16734 Hehe, azon szerencsések közé tartozom akik az egész facebookból köszönik nem kérnek :) Ezek szerint plusz egy előny, a telefonomra sem kell szemetet pakolnom. -
#16733 Én is felraktam, ugyanolyan lassú fos. -
#16732 Kiprobaltam. A sebesseg tenyleg javult de azert nem egy G+.
Az Android-os design elveket ranezesre (tovabbra is) magasrol leszartak, action bar helyett menu gombot hasznalnak.
4 (!) szolgaltatast futtat a hatterben, >50 MB memoriat zabalva folyamatosan amikor nincs is hasznalva.
Talan egy fokkal kevesbe hanyadek mint volt de koszi, ebbol tovabbra sem kerek. -
#16731 Az Apple fanboyok fapolnak ezerrel orumukben, 3 honap cumiztatas utan megkegyelmezett nekik a Google: link :) -
ldavid #16730 a fb halálának -
#16729 vicces hogy nem csinálták meg már pár éve. Miért kellett az időd húzni? vagy csak nem volt hozzá tőke? :D -
#16728 ideje lenne -
#16727 Talan erkezik egy hasznalhato facebook app -
#16726 virágbolti verziók mennek rajta (: -
#16725 Galaxy S3-ra se lehet rakni May Paynet / GTA3-at. :D -
#16724 Nagyon köszönöm! -
#16723 Flash -
#16722 Valaki tudna adni Adobe Flash playerhez linket?
Dolgozok, és nincs időm keresgélni, és fontos lenne... vagy esetleg van valami updater, amit néha lefuttatok és frissíti? -
#16721 Aki kipróbálta megmondaná, hogy a lövöldözés változott-e a 3-hoz képest, vagy ugyan úgy megöli az egészet pls? -
#16720 Miért nem kompatibilis a telefonommal? GTA III megy rajta. Sailboat Championship -ra is azt írja, hogy nem jó rá. Leszedtem a virágboltból és simán röccenés mentesen fut... érdekes! -
#16719 Es tenyleg, itt van -
ldavid #16718 most már elérhető a vice city -
#16717 tárgytalan... kivétel listára raktam :) -
#16716 nekem az adblock miatt nem látszik a banner -
#16715 omg ez nagyon zsír lett :D -
#16714 Nagyon jó! -
#16713 nice -
#16712 kész :) -
Robi546 #16711 Sziasztok!
Azt szeretném tőletek kérdezni hogy: ha a Samsung Galaxy S Plus-omat rászúrom a Samsung Plasma TV-re ( 130 Centiméteres ) akkor a TV-ben fogom azt látni amit a telefonban,tehát például játszok a telefonon és látom a TV-ben. Vagy hogy működik ez ? és milyen kábel kell hozzá ? microUSB és a másik fele pedig HDMI ? Előre is köszi a választ. -
#16710 Köszi szépen! -
#16709 mobilnet tud segíteni a gps-nek, illetve van még valami más lehetőség is, ha jólrémlik. -
#16708 Geocaching programokat használ valaki? Ha igen, akkor miylen tapasztalatok vannak az egyes programokról? Melyiket érdemes? Lehet valami app-al finomítani a GPS-t? -
#16707 lehetne megcsinálni, hogy a kis ikonokra kattintva, behozza az adott gugliszolgáltatást -
#16706 Google drive -
#16705 Nagyon jól néz ki a banner!!!
Ám, a jobb alsó sarokban lévő sárga, zöld, kék ikon, melyik programnak a jele? -
#16704 Zsírdroid!