36194
  • [HUN]FaTaL
    Csak a térkép hígfos sajnos. Akkor már inkább Sygic.
  • zozyk
    Ez tökéletes : Navi
  • RedDevilsza
    Valami jó Offiline navigációs appot tudtok?
  • Shiwo
    tipp: lefrissítette magát a fész app és valamit elb@rmoltak vele..

persze nem biztos, esetleg váltsd át a play-t angolra (weben átlehet, android appon sajna nem találtam ilyen lehetőséget, pedig zavar, hogy néhány proginál auto guglifordítás van...) és nézd meg a kommenteket, hátha más is tapasztalt hasonlót.. ha igen, akkor télleg a frissítés a ludas...
  • bakkerman
    hali,akadt egy kis problémám a telómmal,tegnap még működött a rezgés funkció facebookon új üzenet érkezésénél,de ma már nem,és lövésem sincs mi a baja :S messengerben notification-nél bevan pipálva a vibrate meg a sound is,de abszolút hangot se ad,és nem is rezeg...a telefon nincs lenémítva,bejövő hívásnál nálam bevan állítva a rezgés,és az működik,csak a messengernél/facebooknál nem. Szerintetek milehet a baja??
  • skinnyman
    Frissilt a G+, 24 uj ficsorrel link
  • SzirmosSzisza
    Same. Nekem igazából felváltotta az MSN-t :D
    (najó, ott a gtalk, de azon nincs ott mindenki)
  • Vaxi
    A telefonomon én sem frissítem soha, viszont ha összeszámolnám, hogy mennyi mindent nyertem már a faszbúkról... Nekem bőven megéri rajta lenni :D
    a fogyatékos ismerőseimet törlöm, vagy blokkolom, és nincs idegbaj :)
  • Narxis
  • Dodo55
    Hehe, azon szerencsések közé tartozom akik az egész facebookból köszönik nem kérnek :) Ezek szerint plusz egy előny, a telefonomra sem kell szemetet pakolnom.
  • [HUN]FaTaL
    Én is felraktam, ugyanolyan lassú fos.
  • skinnyman
    Kiprobaltam. A sebesseg tenyleg javult de azert nem egy G+.
    Az Android-os design elveket ranezesre (tovabbra is) magasrol leszartak, action bar helyett menu gombot hasznalnak.
    4 (!) szolgaltatast futtat a hatterben, >50 MB memoriat zabalva folyamatosan amikor nincs is hasznalva.
    Talan egy fokkal kevesbe hanyadek mint volt de koszi, ebbol tovabbra sem kerek.
  • Solten
    Az Apple fanboyok fapolnak ezerrel orumukben, 3 honap cumiztatas utan megkegyelmezett nekik a Google: link :)
  • ldavid
    a fb halálának
  • Jim Morrison
    vicces hogy nem csinálták meg már pár éve. Miért kellett az időd húzni? vagy csak nem volt hozzá tőke? :D
  • Szabi #16728
    ideje lenne
  • skinnyman
    Talan erkezik egy hasznalhato facebook app
  • Shiwo
    virágbolti verziók mennek rajta (:
  • SzirmosSzisza
    Galaxy S3-ra se lehet rakni May Paynet / GTA3-at. :D
  • LocalPatriot
    Nagyon köszönöm!
  • skinnyman
    Flash
  • LocalPatriot
    Valaki tudna adni Adobe Flash playerhez linket?
    Dolgozok, és nincs időm keresgélni, és fontos lenne... vagy esetleg van valami updater, amit néha lefuttatok és frissíti?
  • benőmenő
    Aki kipróbálta megmondaná, hogy a lövöldözés változott-e a 3-hoz képest, vagy ugyan úgy megöli az egészet pls?
  • k0trapali #16720
    Miért nem kompatibilis a telefonommal? GTA III megy rajta. Sailboat Championship -ra is azt írja, hogy nem jó rá. Leszedtem a virágboltból és simán röccenés mentesen fut... érdekes!
  • skinnyman
    Es tenyleg, itt van
  • ldavid
    most már elérhető a vice city
  • precision
    tárgytalan... kivétel listára raktam :)
  • precision
    nekem az adblock miatt nem látszik a banner
  • Narxis
    omg ez nagyon zsír lett :D
  • k0trapali #16714
    Nagyon jó!
  • desigo
    nice
  • Jim Morrison
    kész :)
  • Robi546
    Sziasztok!

Azt szeretném tőletek kérdezni hogy: ha a Samsung Galaxy S Plus-omat rászúrom a Samsung Plasma TV-re ( 130 Centiméteres ) akkor a TV-ben fogom azt látni amit a telefonban,tehát például játszok a telefonon és látom a TV-ben. Vagy hogy működik ez ? és milyen kábel kell hozzá ? microUSB és a másik fele pedig HDMI ? Előre is köszi a választ.
  • LocalPatriot
    Köszi szépen!
  • kifli
    mobilnet tud segíteni a gps-nek, illetve van még valami más lehetőség is, ha jólrémlik.
  • shaba23 #16708
    Geocaching programokat használ valaki? Ha igen, akkor miylen tapasztalatok vannak az egyes programokról? Melyiket érdemes? Lehet valami app-al finomítani a GPS-t?
  • kifli
    lehetne megcsinálni, hogy a kis ikonokra kattintva, behozza az adott gugliszolgáltatást
  • zozyk
    Google drive
  • LocalPatriot
    Nagyon jól néz ki a banner!!!
    Ám, a jobb alsó sarokban lévő sárga, zöld, kék ikon, melyik programnak a jele?
  • JaSoN HuNTeR #16704
    Zsírdroid!