36194
  • DarkSector
    Hááát ez durva...

Most olvasom a hsz-odat, nekem is pár napja egyszerűen beszart a sd karim, 2-3 nappal az ICS frissítés után.

Namármost írtad hogy megjavult egyszercsak a karid, mondom beteszem , erre hoppá, megy a kártyám....:D
    minden ok beolvassa már a pc-m is.

érthetetlen .:D
    De kösz! Már akartam szólni a garancia miatt. :D
  • FZoleee
    érdekes, mára megjavult az SD-kártya... semmi baja, minden rajta van, alkalmazások se tűntek el, úgyhogy köszi Android! :DD
  • datango
    dolgoztam sofőrként is használtam a navigont , igo-t egyik sem vitt még be egyirányú utcába :). Elírás lehet (bár nekem nem volt elíráshoz sem szerencsém) de ez szinte mindegyik navigációs programnál előfordulhat...
  • [HUN]FaTaL
    Plusz sok utca el van csúszva, sok helyen hiányzik a házszám is.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem az nem térkép ahol egy Juhász Gyula utca Juhászagy utcaként szerepel évekig. :D

Ezenkívül rengeteg egyirányúba visz be fordítva, bár lehet az évek során már javították ezeket a hibákat.
  • Narxis
    Én nem használok sokszor navit de eddig amikor kellett tényleg jó volt nekem is.
  • datango
    miért tré a navigon? én azt használom semmi bajom vele!
  • papi08
    +1, itt is száguld :D
  • precision
    elég gyors lett ez az új FB app... a régihez képest ég és föld a különbség :)
  • rastaman
    kijött egy frissítés a hivatalos gopro app-hoz, végre működik a telefonon is a hero3 előképe (kicsit laggos => 1/1.5 mp késés, de ez már belefér...)
  • [HUN]FaTaL
    Ezt passzolom, a Navigon tré, a TeleAtlas (Google Maps is ezt használja) elmegy, bár azért van hiba bőven. A TopMappal még nem volt gondom. Nyugat EU-ban a TeleAtlas a legjobb.
  • Shiwo
    nyugi van :) természetesen van rajta internet csomag, viszont sopron és szhely között pl nem mindenhol van térerő...

amúgy bőven el is vagyok a gugli maps-szal, de külföldre menet tényleg gondot okozhat, hogy korlátozott méretű térképet lehet lementeni
  • Narxis
    The latest, up-to-date maps from top-rated map suppliers like TomTom, AutoNavi, Sensis

hmmm akkor ezek jók magyar szempontból?
  • SzirmosSzisza
    Amúgy ha megtervezed az utat és elmegy utazás közben a net akkor ugyanúgy jó. (ha a kijelölt úton haladsz)
  • Narxis
    route66 tudja ugyanezeket csak nem tom milyen térképet használ.
  • Firerock
    Már bocsánat,de 150ezer forintos telefonod van,egy 100MB-os mobil internet csomag 1000 HUF...
  • Jim Morrison
    én nem használok navigációt, ezért nagyon nem is szólok a témához csak megemlítettem. Régen próbáltam ki, akkor is csak Győr területét, azt szépen lementette.
  • Montanosz
    Mostani kedvencem: Roblade

• Shiwo
    kb 50 km-es körzetet, ha jól rémlik... gyakorlatilag a munkahelyemtől hazáig nem bírna elnavigálni net nélkül...
  • SzirmosSzisza
    Magyarországon le lehet már? Mutass már terültet pls :D Budapesten sose találtam olyat ami le tuda.
  • [HUN]FaTaL
    Pl. lehet szűrni úttipusra, fizetős utakra, kompokra és még ezer millió dolgot. Ezenkívül be lehet állítani járműtípust (bár ezt talán a google maps is tudja). Benne vannak a sebességkorlátok, figyelmeztet sok dologra, és sokkal pontosabb a térképe. A hangnavigációja is sokkal jobb.

Semmi trendi nincs benne, iGO létezett már jóval a google navi előtt.

#16762: Még szerencse, hogy tiszta bug, sokszor nem enged lementeni, ráadásul ha valamiért le kell térned az útról szintén meg vagy lőve.
  • Jim Morrison
    még szerencse, hogy le lehet menteni térképrészleteket Google Mapsben, bár ha messzi az úticél akkor nem biztos hogy az a legjobb megoldás.
  • Firerock
    mivel tud többet az Igo? A trendiségen kívül
  • [HUN]FaTaL
    Azt csak gondolod. Nyugat-Európában talán. :)

Egyébként az alap navigáció kőbuta egy iGOhoz képest.
  • Firerock
    A külföldi dolog tényleg szóba jöhet,viszont ma az okostelefont használók 90%-ának van mobilnete...
  • [HUN]FaTaL
    GetDataBack for FATot próbáld meg.

#16756: Pl. net nélkül szart sem ér.
  • zozyk
    Lehet hogy külföldön használná,és roaming-ban elég drága a Maps+navi a net miatt...
  • Firerock
    Miért kellenek ilyen puccos több ezer forintos térképek? Ott van a Google Maps+ Navigáció. Nemhiszem hogy ezek többet tudnának...
  • zozyk
    Én PC-n néztem utána az SD-kártyát,de tele volt értelmezhetetlen fájlokkal,valamit nagyon elbarmolt a telefonom...
  • FZoleee
    annyira fontos adatok nem voltak rajta, de mégis kellemetlen...:)
    olvastam megoldásokat, hogy a gépre csatlakoztassuk, stb, de nincsen microsd adapterem...
  • zozyk
    Én is így jártam nemrég,menthetetlenek voltak az adataim sajna... :(
  • FZoleee
    Ha az írja az Android, hogy sérült külső sd-kártya, lehet újra kell formázni, akkor van valami megoldás az adatok megmentésére vagy formázzak?
  • [HUN]FaTaL
    Szintén a térkép, de jobb, mint a navigoné.

Magyarországon egyedül a TopMap térkép jó, az meg csak az igoban van. A teleatlasban (bár kevesebb) és a navigonban óriási hibák vannak.
  • Narxis
    TomTom
  • RelakS
    mert amúgy mi a baj a Sygic-el?

Azt leszámítva, hogy valamelyik nap az utolsó saroknál közölte, hogy menjek egyenesen, de jól láthatóan balra kellett fordulni? :D (nem, nem kanyarodó út volt, hanem kereszteződés)

Ezzel próbálkozok még, csak ez meg hajlamos arra, hogy újratervezés helyett nem csinál semmit :(
  • zozyk
    :-D :-D
  • Falkon
    Ilyen Gördülékeny Offline térképet tudok! :DDDD
  • qetuol
    próbáltad ki és bekapcsolni?
  • [HUN]FaTaL
    Igen én is direkt nem írtam le a hárombetűst :D
  • zozyk
    Mivel nem írhatom le azt,amit én használok,mert warez,így csak találomra linkeltem... :):)