36194
-
#16823 köszi most épp az Android Wifi Synch Managert nézem, ilyesmi ugrott be nekem is, de ha az sem az amit elképzeltem jön a te ötleted! -
#16822 Izmoska lesz a Tegra 4 -
#16821 úgy olvastam, hogy vásárlás előtt -
#16820 Mappát nem tud, de több fájlt egyszerre igen. -
#16819 AirDroid -
#16818 Kies airrel próbálkozom, de nem lehet mappákat másolni, van valami hasonló csak profibb megoldás, ha már az USB s re nem írtatok semmit? -
#16817 Köszi szépen! -
#16816 Én vásárlás után egyből frissítettem és semmi gond nincs vele. -
#16815 Gondolom az adatok megtartásával frissítettél, nem lesz gyors, sajnos, a 2011-es Xperiákon is így van. Csinálj egy gyári beállítások visszaállítását. -
#16814 Hi. Sticker, basicnote, senotes, memo widget, gtasks stb. -
#16813 Üdv! Tud valaki olyan progit, ami widget formájában kitehető a főképernyőre és lehet bele dolgokat írni emlékeztető (teendők) gyanánt. Köszi! -
#16812 Fel lett telepítve az Xperia U-mra a 4.0 és azóta akadozik a teló, valaki nem tudja mitől lehet? Van hogy megnyomok egy gombot és későn reagál rá. Amikor kikapcsolom az egész mobilt és újra bekapcsolom már kapásból amint huzogatom a lapokat jobbra balra akadozik, menübe érve már nem, de amint belépek alkalmazásokba már kicsit lassúl meg akad. Nem vészes de bosszant. Továbbá amikor oldalt felül billenytyűzározom a gépet és a világítás eltűnik akkor már ezt nem szépen teszi hanem össze vissza vibrálva. Néha rendesen is de többnyire elbaszott megjelenése van ha valaki kezébe veszi ezt a telót. Gyári oprendszernél meg amikor még nem volt rá telepítve semmi akkor nem voltak ilyen gondok... valaki nem tudja mi lehet a gond? mit csináljak? -
#16811 Meg egy telo 1080p 440 ppi kijelzovel -
#16810 Epic ahogy szivatja a Google az Applet: link :) -
#16809 Hejhó emberkék, tudtok olyan alkalmazást amivel tudok törölni média szerverről és nem csak nézni tudom róla? -
#16808 ide is beírom, hátha valaki tud segíteni. Win7 64bitről ahol Kieseztem jöttem át Win8 64 pro ra ami media fájlokat már tartalmazza a GT 7500 galaxy ace plus vagy 2 őmmel, kinek hogy tetszik. feltelepítettem a Kiest, majd restart, csatlakoztatom a készülékem, erre hopp írja még mindig hogy csatlakoztassak valamit.... nézem eszközkezelőben sárga felkiáltó, na fogom drivert kikeresem a listából csak 1 Samsung Android Phone van a telepített listán, fel is rakom rá. Elkezd csatlakozni, fél óra múlva megunom, lerántom az usbről, hibaelhárítás lefut, drivert újra felrakta, el is szarta, eszközkezelő megint beállít, megint fél óra csatlakozás, szarás de semmi eredménye.
samsung chatet felüt, nő megmondja a tutit rakjam újra a kiest kikapcsolt antivirussal, reseteljek közbe, megcsinál, fenti procedúra lejátszik, semmi.
mondja csaj ha fennál a probléma próblájam resetelni a telót, megcsinál, semmi.
ok, csináljak gyári beállítások visszaállítását. kérdem az töröl mindent szinte? mondja ja, na kisfaszom nem kéne? ezt már nem csinálom mondom. ha úgy se lenne jó adott valami szakszervíz számokat beszéljem meg velük.
hívja a franc, pár hete még win7 en ment a telefon jól működik USB módba is ugrik ha a gépen a driver jól be van lőve csak ez a fos Kies nem csatlakoztatja rendesen. akárhogy futtatom rendszergazda módban. az antivirus se blokkol semmit figyeltem.
Kies air meg egy nagy kupac szar mert bár működik a wifin, de mappákat nem lehet felmásolni milyen már....
remélem valaki türelmes, elolvasta és tudja a megoldást. -
#16807 Belemész a hívásokba, nyomsz egy menü gombot, minek hatására felugrik egy menü. Ott nálam van olyan almenü, hogy "Importálás/Exportálás". Kiexportálod SD kártyára, majd a keletkezett fájlt áthúzod gépre.
De amúgy, ha van net a telódon (márpedig S3-hoz illene lennie) és be van állítva szinkronizálásoknál a megfelelő rész, magától elmenti google fiókodba a névjegyeket.
Szóval nem is szükséges neked kézzel lementened a telefonkönyvet gépre. -
#16806 Hogy tudom lementeni PC-re a telefonkönyvet? -
#16805 Google Play's surprise calendar
"Come back tomorrow for another Apps, Books, Movies, TV or Music surprise!"
remélem lesz valami hasznos is majd... :D -
#16804 Már tudom milyen játék hiányzott androidról: link -
fodorpetii #16803 Köszi szépen a segítséget.! Van egy kis gondom vele, belépek a beállításokhoz és ha a futó alkalmazásokat szeretném megnézni akkor kiírja hogy "a Beállítások alkalmazás leállt" elég idegesítő mert a sok alkalmazást itt kilehetne kapcsolni mert így még jobban zabálja az akksit..és éppen azért szerettem volna frissíteni hátha jobb lesz tőle..valami ötlet? -
#16802 ICS 4.0.4 van rá gyárilag így természetesen nem jár garanciavesztéssel.
Érdemes persze van egy két új funkció benne meg persze kinézetre más (szerintem szebb mint a GB annak idején) + vannak programok amik már csak ICS alatt futnak pl. Chrome.
Gépen keresztül tudsz csak frissíteni. Pc Companion vagy S(E)US programokkal és 5-10perc alatt meg van. Viszont egy jó tanács teljes törléssel csináld, (szóval előtte minden adatot ments le ami fontos lehet) ellenkező esetben lassú lesz a rendszer. -
#16801 iOS népszerű lesz pár évig inkább a Windows Phone az érdekes.
Esélyük nincs felzárkózni... -
#16800 Nem kell még egy alkalmazás, a Google megoldja
"A Google a nulladik perctől képes volt hozni a rengeteg adatot, amit kezel, a keresőeszközeit, az évek óta csiszolgatott prediktív motorokat, amiket ráengedett az egyébként önmagukban is népszerű vertikális termékeire, mint a Maps, Places, Finance, Translate. Ezzel a lépéssel a felsorolt kategóriák minden más versenyzőjét másodlagossá vagy egyenesen feleslegessé téve.
Az Apple a Siri révén ugyanezt szeretné megvalósítani, de ide nem elég néhány tehetséges kaliforniai dizájner, ebben a ligában már egyértelműen a valós teljesítmény és a háttérben dolgozó adatok számítanak, amiben a Google látszólag fényévekre van minden konkurense előtt. Mostanság népszerű mondás, hogy az okostelefon-platformok harca eldőlt és a Google győzött. Az Apple, illetve az iOS nem tud olyan gyorsan fejlődni webes szolgáltatásokban, mint ahogy a Google és az Android teszi azt kezelőfelületben, használhatóságban és dizájnban, ezzel ledolgozva legnagyobb hátrányát." -
#16799 -
#16798 Ez nem hivatalos javitas, "csak" egy hacker csinalta, es nem is 100%-os, inkabb csak ilyen atmeneti megoldas amig nem csinalnak javitott kerneleket (amivel a hibat tenylegesen, biztosan javitani lehet) -
#16797 Ezt gyorsan megoldották, ennyit erről a "biztonsági hibáról". -
fodorpetii #16796 Sziasztok, Csütörtökön kaptam kézhez új telómat egy Sony Xperia U-t, Jelenleg 2.3-as rendszer van rajta, érdemes frissíteni? mert elvileg van rá gyárilag már újabb..Miben más az? mennyi előnye van (ha van) és hogy működik a frissítés? Köszi előre is! ;) -
#16795 Menj fel Blackberry marketjére, ott minden 2. app amőba, lehet mégse volt jó ötlet az ingyen tablet :D -
#16794 De az több mint az összes app fele -
#16793 Na a fingo appokat a biztonsag kedveert keretik nem letolteni emberek :) -
#16792 Joval tobb, mint 20 millio, csak S3 + S2-bol 60 millio felett jarnak, Note-okkal egyutt olyan 80 milla lehet es akkor meg biztos van sok mas cuccok is amiben ilyen van. Nagysagrendre viszont igy is 5-szor annyi Android-os telo van osszesen szoval nem biztos hogy megeri direkt arra irni dolgokat. Persze jobb felni mint megijedni.
Kozben supercurio ki is adott ra egy fix-et, root sem kell hozza meg semmi egyeb: Link -
#16791 ha a samsungokat nézzük, bőven 20+ millió készüléket érint a dolog. Ekkora mennyiségnél, már simán megéri hw specifikus programot írni.
Ráadásul ezeket a telefonokat, azok veszik, akiknek kicsit több pénzük van. Remek célpontok. -
#16790 Eleg durva baki, elvileg Exynos 4 procis cuccokat erint, kernelben van a biztonsagi res, remelhetoleg hamar befoltozzak. Ugyanakkor ketlem hogy szeles korben elterjednenek ilyen hw specifikus rest kihasznalo exploitok, de azert jobb vigyazni, xda-n mar keszulnek ra a "gyogyszerek" ahogy latom. -
#16789 Nem fikázásból:
XDA-sok súlyos biztonsági rést találtak Galaxy S3, S2, és Note 2 készülékeknél
Legyetek óvatosak! -
#16788 Na, pont telefont akarok venni! Kezdő androidos telómat már kinőttem. :) -
#16787 nem köszi, jó nekem a jelenlegi is! -
#16786 Baloldali johet ha 16 gigas :) -
#16785 Saját kép? :O -
#16784 Valakinek Nexust?
Licit indul