36194
-
#17183 Ingress
-
#17182 Vagy a telefon vagy a sim vagy érintkezési hiba.
Mielőbb ingyen cseréltetni a simet... -
#17181 Hm, az első az valós probléma? Nekem anyám telefonja kb 2 naponta kiírja, hogy sim kártya nincs benne, de egy újraindítás megoldja. Egy csere lehet segítene ezen? -
#17180 Bemész és reklamálsz,hogy pár napja sokszor tapasztalod,hogy nincs térerőd és ezt más készülékben is tapasztalod.
Vagy azt mondod,hogy új készüléket vásároltál websopból amibe már micro sim való.A készüléket postázták hozzád de nem tudod használni normál simmel.
Nekem az utóbbi történt és azonnal ingyen cserélték.
100 Ftért adaptert(micro/normál) is vettem náluk.
Telenornál új feltöltő kártyás készülék vásárláskor pedig olyan simet adnak ami normál de le van könnyítve benne a micro rész és kitörhető. -
#17179 Fater bement és kicserélték neki ingyen, pedig még akkor meg se volt az új telefonja :D -
Bal0924 #17178 Felraktam a chrome-t, de még azzal sem működik. :S -
#17177 Tök jó, hogy minden csak attól függ, hogy mennyire szemét az, aki éppen ott van a supportnál... -
#17176 Másik fórumon azt írták pár hete, hogy ha 2 évesnél régebbi a sim kártyád akkor cserélik ingyen.
Illetve más írta, hogy ha beviszed a telefont és mondod, hogy most vetted náluk és micro-sim kéne bele akkor cserélni fogják. Állítólag nincs rá kapacitás, hogy nekiálljanak ellenőrizgetni, hogy tényleg náluk vetted-e.
Viszont van ellenpélda is:
"Nekem az előfizetéses kártyámat sem akarták ingyen cserélni,mert nem T-nél vettem az S3-mat." -
#17175 Aztakurva, az eléggé megdobná a telefon árát. Nem náluk venném(Xperia P), mivel náluk sokkal drágább. Nincs olyan szolgáltató amelyik ad nekem ingyen microsimet ha átmegyek hozzájuk? -
#17174 7000 Ft
De ügyintézőtől függ. Valaki kicseréli ingyen valaki meg gecizik.
De ha náluk veszel telefont is akkor persze ingyen adnak micro-sim-et. -
Culram #17173 Akkor inkább használj HTML5-ös böngit. Chrome-nak vinni kéne. -
Zozo76 #17172 nemtom, probaltad mas bongeszovel? chrome? -
#17171 T-mobilenál mennyibe kerül egy microsim csere?(tudom volt már róla szó, de mindenki mást ír róla) -
#17170 Szerintetek Galaxy S Advance vagy Xperia P? Advance 58k T-mobiltól, Xperia P pedig 65k GSM boltból. -
Bal0924 #17169 Sziasztok!
Van egy TV tunnerem és be lehet állítani hogy neten vagy belső hálózatban lehessen nézni tv-t a telefonon.
Mikor elindítom a telefonomon. azt írja hogy telepítsem a flash player-t vagy használjak olyan böngészőt ami tud HTML5-öt.
Telepítettem egy flash-t, de még rosszabb lett, már be sem jön az oldal ahonnan elérhetném, előtte bejött...
Valakinek van ötlete, tud valaki segíteni? -
MaRee #17168 Valaki használja a Pocket nevű programot? Weblapokat lehet vele lementeni.
Az a problémám, hogy pl egy blog.hu-s oldalnak az első oldalát lementi rendesen hogy net nélkül is tudjam nézni, de ha a következő oldalt mentem le akkor az már csak wifivel nézhető, bármit csinálok. Nem vágja valaki hogy kell? -
joskajozska #17167 Úgy van! Külön lakcím, szerelési cím, tel.szám, ár, stb... stb! Jól müxik az asztali gépen, nem kell javítani rajta! Azt szeretném, hogy azt az adatbázist meg tudjam nyitni a tabon, amit az office accessel csináltam!! Accest és exelt használok! Az exelt tökéletesen megnyitja, úgy ahogyan megcsináltam, még a színek is passzolnak. Az access talán kicsit el van hanyagolva androidban..!!!! -
#17166 Miért nem rakod a településeket külön mezőbe? Adatbázisban így szokás tárolni. -
joskajozska #17165 Igen! Ez van most, csak az a baj vele, hogy nem tudok keresni benne, csak ha minden adatot pontosan megadok(akkor minek keresni)! A feljegyzések mezőben csak az első sort adja ki..!!! Nekem az kellene pdl: "Tudom, hogy Csajáröcsögén lakik, beírom a keresőbe: Csajáröcsö..., és kiad minden Csajáröcsögeit..! Azért köszönöm!!
-
#17164 Próbáld ki ezt.
Nem próbáltam, nem tudom működik-e. -
joskajozska #17163 Sziasztok!
Szeretném, ha valaki tudna segíteni....!!! Otthon az asztali gépen dolgozom a win access adatbázis kezelő programmal. Átmentem a táblagépemre, 1: biztonsági mentés, 2: szeretnék hozzáférni, pdl utazás közben bizonyos információkhoz az adatbázisból! A tabon android 4.0.14 van. Napok óta keresek androidra használható progit, ami megnyitja az MDB fájlokat, de még nem találtam használhatót. Nem fontos, hogy szerkeszteni lehessen vele, elég volna, ha a kereső funkció működne használhatóan! Létezik ilyen és tud valaki róla??? -
#17162 -
#17161 Találtam egy elsőre szimpatikusnak tűnő használt Galaxi Nexus-t normális árral.
Múltkor láttam valaki keresett a topikban. Igazából nekem is felkeltette picit az érdeklődésem most. :) -
#17160 :DDDDDDDDD -
#17159 LOL, szótár rulz :D -
#17158 -
#17157 Köszönöm mindenkinek a segítséget. Végül szolgáltatónál törölték a sim számokat, és a többit is sikeresen átmásoltuk. -
#17156 "Szolgáltatás" -
#17155 sikerült megcsinálni, töröltem a samsung fiókot és újra hozzáadtam.. érdekes :D
okos szolgáltatás! -
#17154 megtörtént, engedélyeztem is a távoli használatot, de mégis inaktív a link :C -
yozsee #17153 Működik, a héten próbáltam, a telefonon be kell jelentkezve lenni hozzá a Samsung Appsba, plusz ugye kell hozzá a net kapcsolat is. -
#17152 samsung dive megy valakinek? (ics 4.0.4) -
#17151 Próbáld meg berakni PC-n outlookba, vagy valahogy vcardba kirakni és gmailen importálni, majd a telefonon szinkronizálni. -
#17150 Akkor marad a szolgáltató...
Ott lehet olyat kérni, hogy az összes névjegyet rakják is át az új telefonunkra, esetleg jegyzeteket is? -
RYO21 #17149 Lelehet tiltani h ne fussanak a háttérben olyan alkalmazások, mint pl youtube, google talk stb? -
#17148 Hát max bemész szolgáltatóhoz és ott megmondják a kódot ha bizonyítod hogy tiéd a sim. Jobbat nem tudok=/ -
#17147 Olyan gondunk van, hpogy a sim kártyáról nem lehet törölni a névjegyeket, mert kódot kér, de ezt nem tudjuk...:S 1-5-ig nem jött be. Lehet valahogy resetelni, vagy kikapcsolni a kódot?:S -
#17146 Köszönöm, megpróbálom. -
#17145 Hát mondjuk másold ki a nokiáról a sim kártyára a számokat, amennyit csak tudsz, HTC-n a sim kártyáról átmásolod a telefonra a számokat, majd a sim kártyáról törlöd, és végül a maradékot nokiáról átrakod a sim-re és minden meglesz a HTC-n. -
#17144 Keresgélj olyat, hogy exportálás és ne SIM kártyára akkor. Aztán az csinál majd valami fájlt, aztán azt majd beimportálod az okos telefonnal.