36194
  • LocalPatriot
    Üdv!

Segítséget szeretnék kérni. Fateromnak vettem egy HTC telefont ma, a régi telefonja egy Nokia 6303 volt. Volt vagy 600 tel száma.
    Olyan kérdésem lenne, hogy a számokat hogy tudom a legegyszerűbben átvinni? BT-n keresztül nem ment. SIM kártyára meg csak 500 szám menthető. Mi a megoldás?
  • tomo05
    Vice City 100% mentés: http://db.tt/HUs9oyDt (sd/Android/data/com.rockstargames.gtavc/files) Üdv
  • ToMaX
    Próbáld ki ezt:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1711009

Nálam néha MTP módba nem ismeri fel a kártyát exFAT-nak és a nagyobb filmeket pl csak ezzel tudom áttenni.
  • [HUN]FaTaL
    Tegyél MTP plugint a TC-hez, amúgy is gyorsabb, mint a mass storage és legalább nem csatolja le a kártyát, amíg gépre van dugva.
  • SzirmosSzisza
    Passz, szerintem nem. SD kártyát talán fel tudja mountolni. De örülj, neki, hogy nem Linux alatt vagy, ott még rosszabb az egész :D
  • Shiwo
    kipróbáltam, de látszólag teljesen ugyan az, mint mikor fényképezőgép (ptp) módban indítom... olyan nincs, hogy ez a szerencsétlen windóz automatikusan bemountolja meghajtónak? symbianos telómat annó rádugtam a gépre, kiválasztottam, hogy fájlátvitel, és gond nélkül pakolásztam rá Total Commanderben... ezzel meg használhatom a sz@r windóz intézőt..
  • kifli
    ja, s2-nél nem a kopással van gond :)
  • SzirmosSzisza
    Nálam bőven megfelel az, hogy 1 év használat után is olyan, mintha most vettem volna ki a dobozból :D

Amúgy S3-ra most már lassan tényleg lesz frissítés.
  • kifli
    Hát igen, elvárom, hogy egy csúcskategóriás telefon minőségi anyagokból készüljön. Vagy egy középkategóriásról ne kezdjen el lepatogzani a felület, mikor plüss tokban hordja az ember :)
  • SzirmosSzisza
    Vagy csak mások az elvárásaid :D
  • kifli
    elég megfogni egy samsungot, és máris érezni a problémát. Vagy neked külön más anyagból csinálták a telefonodat? :O
  • [HUN]FaTaL
    In-app billing sincs benne?
  • RYO21
    Nincs fizetős verzió, a program teljesen ingyenes.
  • [HUN]FaTaL
    Mert a képek, vagy a fizetős verzióból vannak, vagy értelemszerűen a fejlesztőnek nincs benne reklám. :)
  • RYO21
    Miért van az, h leszedek pár appot, és televannak reklámokkal? Viszont google playen a képeken látom h eredetileg nincs benne reklám.
  • SzirmosSzisza
    Naja, ezek is olyanok, hogy hallja az ember, de a saját telefonja probléma mentes évek óta :)
  • lac coo
    Freemailről csak web-re belépve tudsz levelet küldeni. Csinálj egy gmailes fiókot, freemailt irányítsd át oda és minden szépen fog működni. Igaz küldeni értelem szerüen csak a gmailes címedről tudsz majd ( vagy weben freemailről ha nagyon muszáj ...)
  • Prody
    Még garis! :D Pixelhiba miatt kicseréltettem egy óra alatt a képernyőt Samunál, és olyan panelra cserélték, amivel nem olyan élénkek a színek, mint voltak előtte a régivel. :P Azt is bírom, hogy magától kiégett pár hónap után a pixel :D
  • Prody
    iPhone az lehet többszázezres :D

"TwLauncher has stopped working." na ez az, ami tegnap előugrott és fagyott -.-
    Samsung <3 BFF
  • desigo
    Ez minden műszaki cikkre igaz.
    Nem cél az,hogy a garancia idő után is használj valamit.
    Ajánlott videó a témában.
  • kifli
    az csak az egyik, hogy telepakolj minden szarral, az rom cserével javítható. Inkább minőségi problémák vannak, amit annyira nem könnyű házilag orvosolni!
  • SzirmosSzisza
    Van 200k felett Androidos teló?:o

Amúgy Samsung jó telefonokat gyárt, csak sajnos telehányja a saját szarjaival, pl twlauncher, game hub, etc :/
  • Prody
    Amúgy az kritikán aluli, hogy ilyen többszázezres telefonok MAGUKTÓL tönkre mennek egyszercsak normális használat közepette.

A freemail amúgy tényleg nagyon szar. Pontosan olyan akar lenni, mint a Gmail. Lásd: iWiW (próbálok olyan lenni mint a) Facebook.
  • skinnyman
    A freemail nem szarakszik, inkabb csak siman szar :)
  • k0trapali #17119
    Ennyiért kettőt is szerez az ember ha nagyon akar!
  • Falkon
    Ez első, általám látott eladó nexus 4! Teljesen megéri! :DDD
  • Vaxi
    tablet/nagy képernyős teló tulajdonosok, milyen widgeteket használtok a kezdőlapon?
    hírolvasó időjárás stb?
    köszi :)
  • TomBond
    A freemail amúgy is szaraxik nekem is ma.
  • Mighty
    Nekem a freemailes leveleket a gmail-es accom tölti le. A gmail-es acc meg be van lőve a telefonra.
  • Narxis
    Én úgy tudom nem lehet viszont böngészőben van mobilos felülete.
  • Bal0924
    Köszi.

Megpróbáltam a email beállítást, de nem sikerült.
    Még a freemail oldalára is felmentem, és még úgy sem sikerült beállítanom..:s
    Valaki már beállította freemail-es fiókját?
  • SzirmosSzisza
    1, van valami olyasmi, hogy Mail így simán, ott hozzá tudsz adni más fiókot is, gondolom pop3 / imap-pal kell szarakodni
    2, beállítások / alkalmazások, kikeresed és vagy beállítasz egy másikat vagy a jelenleginél alapértelmezés törlése vagy valami ilyesmi, és akkor ugyanúgy rákérdez legközelebb, hogy mivel nyissa meg.
  • Bal0924
    Sziasztok!

1. Hogy tudom a freemail-es email fiókot beállítani a telefonra?
    2. Hogy tudom vissza állítani amit alapértelmezetté tettem? (pl. böngésző)
  • Narxis
    :DDD
  • Prody
    Nem is akartam factory resetelni, de ezt a hibajelenséget ezzel lehetett csak megoldani. Majd' elélveztem, mikor megláttam a képeimet és a kontaktjaimat. Jahj, nem kellett még azzal is szarakodnom.
  • Prody
    Lehet igazad can, de akkor nem egyértelmű. Főleg olyannak, mint nekem, aki annyira casual szinten használja a rendszert, hogy a telefon majdnem a falon landolt.
  • Prody
    A lényeg, hogy az applauncher nem ment, fagyott és újraindítás, akkukivétel sem oldotta meg a problémát. Konkrétan feloldottam a képernyőt és azonnal fagyott. Na ilyenkor jött az Odin mód és clear data/factory reset. Erre minden megmaradt, csak újrarakta az OS-t gyári BEÁLLÍTÁSOKKAL!
  • [HUN]FaTaL
    Akkor nem factory reseteltél.

Valószínű újrarakta a system partíciót, a factory reset pedig pont a datat wipeolja.
  • Prody
    De sikerült és újra is rakta az OS-t (4.0). :) Mostmár minden működik. Korábban írtam mi volt a problémám. És clear data/factory reset-et választottam az install előtt! :D Ez vicc. Kies-t szerencsére nem kellett használnom, úgy tűnik nem is fogom.

Amúgy Galaxy S2
  • Narxis
    Valószínűleg nem sikerült a factory reset, próbáld újra. Am. milyen teló ez és hanyas android van rajta?