36194
-
#17143 Üdv!
Segítséget szeretnék kérni. Fateromnak vettem egy HTC telefont ma, a régi telefonja egy Nokia 6303 volt. Volt vagy 600 tel száma.
Olyan kérdésem lenne, hogy a számokat hogy tudom a legegyszerűbben átvinni? BT-n keresztül nem ment. SIM kártyára meg csak 500 szám menthető. Mi a megoldás? -
#17142 Vice City 100% mentés: http://db.tt/HUs9oyDt (sd/Android/data/com.rockstargames.gtavc/files) Üdv -
ToMaX #17141 Próbáld ki ezt:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1711009
Nálam néha MTP módba nem ismeri fel a kártyát exFAT-nak és a nagyobb filmeket pl csak ezzel tudom áttenni. -
#17140 Tegyél MTP plugint a TC-hez, amúgy is gyorsabb, mint a mass storage és legalább nem csatolja le a kártyát, amíg gépre van dugva. -
#17139 Passz, szerintem nem. SD kártyát talán fel tudja mountolni. De örülj, neki, hogy nem Linux alatt vagy, ott még rosszabb az egész :D -
#17138 kipróbáltam, de látszólag teljesen ugyan az, mint mikor fényképezőgép (ptp) módban indítom... olyan nincs, hogy ez a szerencsétlen windóz automatikusan bemountolja meghajtónak? symbianos telómat annó rádugtam a gépre, kiválasztottam, hogy fájlátvitel, és gond nélkül pakolásztam rá Total Commanderben... ezzel meg használhatom a sz@r windóz intézőt.. -
#17137 ja, s2-nél nem a kopással van gond :) -
#17136 Nálam bőven megfelel az, hogy 1 év használat után is olyan, mintha most vettem volna ki a dobozból :D
Amúgy S3-ra most már lassan tényleg lesz frissítés. -
#17135 Hát igen, elvárom, hogy egy csúcskategóriás telefon minőségi anyagokból készüljön. Vagy egy középkategóriásról ne kezdjen el lepatogzani a felület, mikor plüss tokban hordja az ember :) -
#17134 Vagy csak mások az elvárásaid :D -
#17133 elég megfogni egy samsungot, és máris érezni a problémát. Vagy neked külön más anyagból csinálták a telefonodat? :O -
#17132 In-app billing sincs benne? -
RYO21 #17131 Nincs fizetős verzió, a program teljesen ingyenes. -
#17130 Mert a képek, vagy a fizetős verzióból vannak, vagy értelemszerűen a fejlesztőnek nincs benne reklám. :) -
RYO21 #17129 Miért van az, h leszedek pár appot, és televannak reklámokkal? Viszont google playen a képeken látom h eredetileg nincs benne reklám. -
#17128 Naja, ezek is olyanok, hogy hallja az ember, de a saját telefonja probléma mentes évek óta :) -
#17127 Freemailről csak web-re belépve tudsz levelet küldeni. Csinálj egy gmailes fiókot, freemailt irányítsd át oda és minden szépen fog működni. Igaz küldeni értelem szerüen csak a gmailes címedről tudsz majd ( vagy weben freemailről ha nagyon muszáj ...) -
#17126 Még garis! :D Pixelhiba miatt kicseréltettem egy óra alatt a képernyőt Samunál, és olyan panelra cserélték, amivel nem olyan élénkek a színek, mint voltak előtte a régivel. :P Azt is bírom, hogy magától kiégett pár hónap után a pixel :D -
#17125 iPhone az lehet többszázezres :D
"TwLauncher has stopped working." na ez az, ami tegnap előugrott és fagyott -.-
Samsung <3 BFF -
#17124 Ez minden műszaki cikkre igaz.
Nem cél az,hogy a garancia idő után is használj valamit.
Ajánlott videó a témában. -
#17123 az csak az egyik, hogy telepakolj minden szarral, az rom cserével javítható. Inkább minőségi problémák vannak, amit annyira nem könnyű házilag orvosolni! -
#17122 Van 200k felett Androidos teló?:o
Amúgy Samsung jó telefonokat gyárt, csak sajnos telehányja a saját szarjaival, pl twlauncher, game hub, etc :/ -
#17121 Amúgy az kritikán aluli, hogy ilyen többszázezres telefonok MAGUKTÓL tönkre mennek egyszercsak normális használat közepette.
A freemail amúgy tényleg nagyon szar. Pontosan olyan akar lenni, mint a Gmail. Lásd: iWiW (próbálok olyan lenni mint a) Facebook. -
#17120 A freemail nem szarakszik, inkabb csak siman szar :) -
#17119 Ennyiért kettőt is szerez az ember ha nagyon akar! -
#17118 Ez első, általám látott eladó nexus 4! Teljesen megéri! :DDD -
#17117 tablet/nagy képernyős teló tulajdonosok, milyen widgeteket használtok a kezdőlapon?
hírolvasó időjárás stb?
köszi :) -
TomBond #17116 A freemail amúgy is szaraxik nekem is ma. -
#17115 Nekem a freemailes leveleket a gmail-es accom tölti le. A gmail-es acc meg be van lőve a telefonra. -
#17114 Én úgy tudom nem lehet viszont böngészőben van mobilos felülete. -
Bal0924 #17113 Köszi.
Megpróbáltam a email beállítást, de nem sikerült.
Még a freemail oldalára is felmentem, és még úgy sem sikerült beállítanom..:s
Valaki már beállította freemail-es fiókját? -
#17112 1, van valami olyasmi, hogy Mail így simán, ott hozzá tudsz adni más fiókot is, gondolom pop3 / imap-pal kell szarakodni
2, beállítások / alkalmazások, kikeresed és vagy beállítasz egy másikat vagy a jelenleginél alapértelmezés törlése vagy valami ilyesmi, és akkor ugyanúgy rákérdez legközelebb, hogy mivel nyissa meg. -
Bal0924 #17111 Sziasztok!
1. Hogy tudom a freemail-es email fiókot beállítani a telefonra?
2. Hogy tudom vissza állítani amit alapértelmezetté tettem? (pl. böngésző) -
#17110 :DDD -
#17109 Nem is akartam factory resetelni, de ezt a hibajelenséget ezzel lehetett csak megoldani. Majd' elélveztem, mikor megláttam a képeimet és a kontaktjaimat. Jahj, nem kellett még azzal is szarakodnom. -
#17108 Lehet igazad can, de akkor nem egyértelmű. Főleg olyannak, mint nekem, aki annyira casual szinten használja a rendszert, hogy a telefon majdnem a falon landolt. -
#17107 A lényeg, hogy az applauncher nem ment, fagyott és újraindítás, akkukivétel sem oldotta meg a problémát. Konkrétan feloldottam a képernyőt és azonnal fagyott. Na ilyenkor jött az Odin mód és clear data/factory reset. Erre minden megmaradt, csak újrarakta az OS-t gyári BEÁLLÍTÁSOKKAL! -
#17106 Akkor nem factory reseteltél.
Valószínű újrarakta a system partíciót, a factory reset pedig pont a datat wipeolja. -
#17105 De sikerült és újra is rakta az OS-t (4.0). :) Mostmár minden működik. Korábban írtam mi volt a problémám. És clear data/factory reset-et választottam az install előtt! :D Ez vicc. Kies-t szerencsére nem kellett használnom, úgy tűnik nem is fogom.
Amúgy Galaxy S2 -
#17104 Valószínűleg nem sikerült a factory reset, próbáld újra. Am. milyen teló ez és hanyas android van rajta?