36194
-
#17383 Root Call Blocker vannak root nélküliek is de azok szvsz nem utasítják vissza olyan gyorsan. -
#17382 ezek vannak nekem a beállítások/hívás -nál
fix hívószámok
gyors válaszok
hangposta szolgáltatás
hangposta beállításai
dtmf hangjelzések
hívásátirányítás
további beállítások -> ebben pedig hívásazonosító és hívásvárakoztatás
-
#17381 Settings / Call / Call rejection ? -
#17380 nekem is ICS van rajta, a profile schedulerrel lehet létrehozni profilokat -
#17379 sajnos nem Jelly Bean hanem csak Ice Cream Sandwich, szóval nincsenek profilok :| -
#17378 esetleg profile scheduler-ben van lehetőség white list-et készíteni, gyakorlatilag hogy kik hívhatnak.. megoldható vele, hogy ismeretlen számoknál ha el nem is utasítja a hívást, de mondjuk nem ad hangot a telefon, nem rezeg..
persze ez csak egy félmegoldás.. -
#17377 nekem Huawei Ascend G300 -on sajnos nincs ilyen (most egy 4.x -es alap custom rom van rajta, szal nem a gyári vodafone -os)
a hívásbeállítások között sincs ilyesmi -
#17376 beállítások* -
#17375 De lehet, hogy a beállítok-hívásbeállítások között lesz. -
#17374 hát, nekem S3-mon a következő helyen lehet beállítani:
hívások (naplók, névjegyek, mind1..) - menü - hívás (mellette kis fogaskerék jel) - hívás elutasítása - automatikus elutasítási lista - és itt van egy olyan, hogy "Ismeretlen", amit be lehet jelölni -
#17373 Van rá lehetőség, hogy a rejtett számról hívók ne tudjanak elérni? Van egy "zaklatóm" aki állandóan hívogat, "magántelefonszám" -ról... 10 percenként csörget kb. Tudom, hogy kiről van szó és egyáltalán nem akarom felvenni :) De most nem is ez a kérdés. Van valami app v. beállítás, hogy ha bárki hív rejtett számról akkor jelezzen neki foglaltat vagy nem elérhetőt, akármit? :) -
#17372 Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy amikor egy új kapcsolatot hozok létre, miért csak a gmail fiókra, ill a telefonra engedi menteni? Miért nem lehet a SIM-re?
Valamint, a névjegyeket holt tudom megnézni a gmail fiókon belül?
Szinkronizáltam, de gondolom nem mindet, mert mindig hibát ír ki a szinkronizáslás során...:S -
#17371 Chrome Beta -
#17370 hehe, szinté zenész :D
Az a Xperia Z kell :) SXS-en már nagyjából tudok gépelni, de még nem az igazi, ha valamit be kell írni. Talán SXZ-n... -
#17369 Nem. -
#17368 Tudtommal még mindig csak virágbolti van. -
#17367 jelent már meg androidra hivatalos igo? mert régen volt erről szó. -
#17366 sziasztok,
sony xperia tipo android ICS, olyan problémám van, hogy néhány alkalmazásnál (facebook,skype), valami miatt megjelenik a háttérben egy fehér nagyon halvány színű koca-téglalap szerűség. fogalmam sincs, hogy mi okozhatja újra is tettem a szoftverét, de a jelenség továbbra is fennáll. ötlet? -
#17365 Valahogy meg lehetne oldani,hogy a weboldalak le legyenek fordítva, mint desktopon chrome-mal?
Mert nem találom ezt a funkciót és elég jó lenne, ha az orosz, német, francia, stb. nyelvű oldalak angolul jelennének meg. -
#17364 S3-ban a gyári képek ebben vannak (mind az 5 db)
Most bontottam szét,direkt ezért... -
#17363 Az csak a háttérképválasztó. A hátterek pl. sonyn a témákat tartalmazó apkban vannak. -
#17362 S3-ban a SecWallpaperChooser.apk tartalmazza a gyári háttereket,gondolom más telefonon is ilyesmi neve lehet (max a "sec" nincs az elején,az összes samus apk elejére odaírták) -
#17361 Alkalmazásokat (nem mindegyiket) lelehet tiltani ICS-ben már tehát a G+ -t is.
Beállítások - alkalmazások - G+ ezek után ott lesz hogy letiltás. -
#17360 nem érdekes, hanem ez így működik, mint ahogy írtam is... több erőforrást elhasználsz a becsukásukkal mint ha békén hagynád őket (mert úgy is újra indulnak) :) ezek amúgy sem teljes értékű processek ha a vissza gombbal léptél ki a programból, hanem szolgáltatások
rá kell bízni az androidra ezeknek a kezelését... és ahogy skinnyman is említette lejjebb, akkor kell cselekedni ha valami lószar letöltött program rak be ismeretlen processeket ide és kezdi el zabálni az erőforrásokat :) -
#17359 Hol találom telón, a gyári háttérképeket, fájl kezelővel? -
#17358 Az ilyen task killerek egy jo ideje kb semmit nem ernek, be se tudnak zarni semmit max a hatter folyamatokat, amik egyebkent is bezarodnak ha kell a memoria, ergo semmi ertelmuk nincsen.
G+ nalam hosszutavon nem szokott service-t futtatni, ha nem hasznalom, kb 1 percen belul leall, Youtube egyaltalan nem is futtat service-t, Maps pedig sztem kell is hogy fusson, mert pl azon keresztul mennek helymeghatarozo szolgaltatasok, szoval azt ne akard leallitani (illetve ezekbol valszeg semmit nem erdemes leallitani, ha futnak akkor valszeg okkal futnak, es ha elfogy a memoria, ugy is leallnak. Ha valami random letoltott program futtat random service-eket a hatterben amik rejtely hogy mit csinalnak, na azokat mar inkabb erdemes leallitani, de az ilyen progikat inkabb uninstallalni erdemes, nem leallitgatni). -
RYO21 #17357 Érdekes, hogy akármivel próbálom nemállnak le a programok, hanem egy idő után újraindulnak. És sok felesleges program fut mint pl: google+, youtube, maps stb...
Próbáltam advanced task killer nevű programot, azzal is ugyanez van. -
#17356 Nem kell semmilyen kulon program. Szepen bemesz a settings/apps-ba (erre kirakhatsz egy shortcutot is home screenre), es runningnal meg tudod nezni mi fut feleslegesen, es le is tudod allitani -
#17355 egyrészt ne a háttérbe rakd őket hanem a vissza gombbal lépj ki a programokból
másrészt az hogy kezd tele lenni a memória az nem baj, majd ha kell, az android felszabadít magának memóriát és kilövi magától a felesleges processeket... amúgy is felesleges lelőni olyan processt ami úgy is magától elindul amint leállítod
harmadrészt pedig beírod a google play keresőjébe hogy task killer vagy task managaer és ami 4,5-5 csillagos és jók a user review -k azt felrakod -
#17354 Ilyet már az alap Google fordító is tud... csak fordításról át kell állítani beszélgetésre -
RYO21 #17353 Tudom hogy multkor volt róla szó, éshogy állítólag a ICShez nincs szükség task killer programra, de akkoris lenne pár program amit leállítanék mert egyszerűen már kezd telelenni a RAM-ja a telefonomnak. Szóval tud valaki egy jó applikációt erre a feladatra?
u.i.: nincs rootolva a telefon. -
RYO21 #17352 De ez ajfon meg ajpad only, nem? -
#17351 -
#17350 Jó, csak itt mondogatták már, hogy így-úgy launcherek kifagynak, stb.. Nem azért írtam, hogy az az oka. Amúgy lehet technológia is, vagy a fene tudja (az enyém 2012. februári gyártmány).
-
#17349 Köze nincs a wifinek a launcherhez. Valószínű nem minden telefont érint, mert fater sgs2jén is minden rendben, ő nem gyári launchert használ.
Én csak arra reagáltam, hogy a Googlenek nem kell javítania semmit, mert akkor az összes androidos ICS-t futtató készüléket érintené a hiba. -
#17348 ICS + SGS2, gyári ROM, semmi launcher (sose próbáltam egyiket sem) = minden tökéletesen jó, wifi is
-
#17347 8 magos Exynos cpu Link -
#17346 Samsung hajlított kijelzős telefon prototípus a CES-en! -
#17345 -
#17344 Na jó, de te orvosi eset vagy ezt mindenki tudja! :DDDDD