36194
-
#17343 Pontosan ezt csinálom én is... :)
A szolgáltató szarozása ezekkel az ápdétekkel meg valóban nevetséges...bezzeg a csekkeket tudja küldeni percre pontosan... :-/ -
#17342 Wipe Data elvileg megoldotta(kipp-kopp) -
#17341 Kár, hogy frissítés után se javul meg ez... És hogy nem veszi észre a Google vagy a Samu. Note2-re egy százast rá kéne dobni, ha eladnám az S2-t, szóval az sem megy most =D -
#17340 Másik Launchert nem akarok felrakni... GO szóbajöhet, de a mútlkor az is lefagyott, de nagyon durván. És utána jött a reset. :D A legjobb tényleg az, hogy ne merüljön le a telefon és a wifi sose legyen kikapcsolva...
Szánalmas ez a Balkánmobil is, hogy nem lehet frissíteni! -
#17339 Ezen nem gugliéknak kell javítani, hanem samsungéknak. Nálam semmi probléma a wifivel ICS alatt :) -
#17338 T még S3-ra se adta ki ... kicsit vicc az egész :D
Amúgy én mostanában nem kapcsolom ki a wifit és így jónak tűnik. -
#17337 Nálam milliméterre pontosan ugyan ez a hiba van! Megoldást én sem találtam még rá sajnos. :(
De tuti nem launcher hiba mert a gyárival is ugyan ez volt (most Apexet használok). Mondjuk én úgy vettem észre hogy amikor kihalványodik de nem kapcsol be a WiFi, akkor ha lezárod a képernyőt akkor nem kikapcsol a telefon hanem csontrafagy, mert nálam ilyenkor a hátulja erőteljesen melegedni kezd a procinál. Aztán sokadik nyomkodásra vagy rezetel és újraindul vagy nem. Akkor akksi ki-be és utána tuti indul.
Ezért is várom már a ofisül JB-t, hátha javítottak ezen gugliék. -
#17336 Az biztosan nem okoz problémát.
Takaríts le mindent, tegyél fel egy gyári romot és próbáld ki. Ne mindenféle alpha, bugos szaron tesztelj. -
#17335 Még azt kipróbálom hogy 100%-ról telepítem a romot,mert eddig nem úgy volt felrakva egyik sem. Remélem ez a hiba. -
#17334 Ezt passzolom, bár aksit tuti nem vennék használtan.
Viszont mielőtt veszel bármit, próbáld ki, hogy gyári rommal is szarakodik-e. -
#17333 ez jó lesz szerinted? Felújított cucc -
#17332 Launcher imho mindenképp megéri cserélni mert a gyári lagos és ronda :D (simán Playból telepíted aztán annyi) -
#17331 Igen, ICS óta van ez! Grat! Más launchert nem rakok fel, de köszi azért. Szenvedek, míg nem lesz egy Note2 :) Kell a nagyobb méret :D -
#17330 Rakj fel egy másik launchert, pl Nova. A wifi hiba meg nálam is jelentkezik, anno olvasgattam de fix nem volt. Állítólag az ICS bssza szét a telefon wifijét. -
#17329 Probléma régóta:
Wifi-t be szeretném kapcsolni, halványzöld lesz és semmi. Kikapcsol. Megint be, halványzöld, és nem vált zöldre, tehát nem kapcsol be. 1-2 vagy esetleg 10 próbálkozás után bekapcsol.
Továbbá, mikor halványzölden világít és be akar kapcsolódni, lezárom a telefont vagy felhívnak épp (ugye után elsötétül a kép, tehát záródik a telefon) és KIKAPCSOL a készülék.
Általában újraindítottam a telót, mindaddig míg be nem jött az a TwApplauncher stopped working baszás és rakhattam újra az os-t. Mostmár csak percekig, akár félórát szenvedek azzal, hogy a Wifi bekapcsoljön, és hevesen nyomogatom a a bekapcsológombot.
Ez Samsung vagy Android ICS?
Készülék: SGS2 (nincs hivatalos Jelly Bean) -
#17328 Akku 90%, hogy kuka. Vagy ROM bug, de nem valószínű. -
#17327 a telefonom furcsa dolgokat csinál:
"Lemerítettem teljesen a telefont,ahogy mondtátok. felraktam tölteni,újraindult, majd azt írja hogy 100%-on van a telefon,kihúztam,majd 1 perc múlva kikapcsolt. Most ahogy felteszem tölteni 100%-ot mutat. Töltődött egy ideig a Recoveryben figyeltem,28%-nál megakadt,elindítottam a telefont,telefonáltam,ahogy befejeztem megint kikapcsolt és a recovery-ben 0%-ot mutat." -
#17326 Ezt szerintem legközelebb a warez topikba kéne, ha már van ezeknek külön :)
Erre találod meg
-
#17325 Sok mulik a kijelzon. Pl. a GNex kijelzoje hiaba 4.65", ha az also kezelogombok elvesznek egy eleg nagy feluletet, ellenben pl. a HTC One X vagy SGS3 keszulekekkel, ahol az eleve megnagyobb kijelzo teljes egeszeben "hasznos" meretet betolti a desktop a dedikalt also gomboknak koszonhetoen, igy szamomra sokkal hasznalhatatlanabbak azok (nincs tul nagy kezem). -
#17324 Miért nem megy jó pár gameloftos játék mobilon és tábla pc-n?
Amit az apkmania oldalról szedtem, azok nem indultak el, csak amit az isohuntról szedtem le! :D Ezek mennek tábla pc-n: GTA3, GTA Vice City, Batman, Asphalt 7, NFS Most Wanted. A Nova3-al még küzdök :( Jah és csak a belső tárhelyről futnak a játékok! Ha kimásolom SD kártyára, akkor nem indul el :( -
#17323 Kaptam Ingress meghivot, erdekes cuccnak tunik, de tudjak ki fog ilyen zergeb@szo hidegben kimenni portalokat vadaszni :) -
#17322 Vegyél egy Nexus 7-et akkor telefonnak :D -
#17321 Na vegre, 5"-os keszulekek... Ilyen lesz a kovetkezom. Nekem mar a 4.3 is kicsi.
Mindenki a vendegem egy ping-pongra.
-
#17320 ZTE Grand S
5" 1080p, S4 Pro, 6,9 mm
hands on
Ugy tunik lassan nem marad gyarto 1080p kijelzos telo nelkul :) -
#17319 Én egy több, mint 10 évig használt SE T210-ről váltottam egyből SGS2-re... :) Hamar megszoktam, nagy tenyerem van hozzá, pont belefér. -
#17318 Esetleg valamelyik program butítja.
GSam Battery Monitorral nézd meg,hogy mi meríti le. -
#17317 Nekem 3,5"-ról 4,3"-ra kifejezetten szenvedés volt a váltás.
Több hét kellett mire megszoktam de nem bántam meg,hogy ekkora lett.
Viszont a 4,3" és a 4.65" között is elég nagy a differencia meglepő módon.
Sokkal kényelmesebb a Gnexen bármit csinálni itthon mint a One S-en.
Viszont utcán a kisebb telefon a kényelmesebb.
Csak úgy tudnám elképzelni,hogy nagyobb kijelzős telefonra váltsak,hogy ha hajszál vékony a készülékház. -
#17316 Üdv!
Nemrég vásárolt S3-mam eddig tökéletes sebességgel töltött le wifin keresztül (1-1.5MB/sec), azonban újabban ez jelentősen megcsappant (néhány program letöltésénél az 0.1MB/sec is nehézkesen érhető el).
Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma? -
#17315 Sziasztok!
Van valakinek ötlete hogy miért csinál furcsa dolgokat az aksim?
Már több romot is kipróbáltam és mindnél ugyanaz van:
70%-ról leugrik 50-re egy pillanat alatt,majd 40-ről 20-ra.
Battery Calibration sem segít. -
RYO21 #17314 nemfér bele a zebembe -
#17313 vannak itt még idiótaságok...
http://android.blog.hu/2013/01/08/a_ces_2013_eddigi_legfurabbja_az_asus_windows-android_gepe
-
#17312 Nalam 2" -> 3.2" -> 3.5" -> 4.0" -> 4.65".
Egy biztos: 4" ala sose mennek, az egyszeruen tul kicsi, de inkabb legyen legalabb 4.3"-as.
Tovabba erdemes nem elfelejteni, hogy nem a kijelzonek, hanem a telefonnak kell kicsinek lennie. Pl Xperia S csak 4.3"-as de maga a telo semmivel nem kisebb, mint az enyem 4.65"-el. -
#17311 Nagy, max 4" nekem. -
#17310 +1
Én se tudok 4-nél nagyobb kijelzőt elképzelni magamnak, mondjuk nem is vagyok egy hardcore felhasználó. Lehet, hogy akik olyan nagyot vesznek azok naponta több órát használják vagy ilyesmi. -
#17309 Én így nyomtam:
3,7 > 4,3 > 4 > 4 és megint 3,7-es Sola-m van most.
és max, de nagyon max 4 colos lesz a következő telefonom mert azt még egy kézzel el lehet kezelgetni. 3,7 pedig kiváló! Bár ez kézfej mérettől is függ. Az enyém átlagos. -
#17308 4,3-4,5" körül is vannak rendes készülékek... -
#17307 Minek ez a sok ping-pong ütő, nem értem. :(
Gondolom normális méretben csak hulladékok lesznek. -
#17306 Xperia Z: 5" 1080p Reality Display, S4 Pro (quad core), LTE, HDR video, water-resistant
hands on
Ascend D2 5" 1080p, 1.5GHz quad-core CPU
hands on
Project Shield video:
-
#17305 Ez nem telefon, phablet.
Akinek befer a zsebebe, siman jo az. Olyan is van aki Nexus 7-et hasznal telefonnak -
#17304 Ezt érd át egy kézzel :D Nem néz. ki szarul amugy de ez a zongora lakkos hátlap nem tetszik.