36194
  • Clidey
    Pontosan ezt csinálom én is... :)
    A szolgáltató szarozása ezekkel az ápdétekkel meg valóban nevetséges...bezzeg a csekkeket tudja küldeni percre pontosan... :-/
  • Firerock
    Wipe Data elvileg megoldotta(kipp-kopp)
  • Prody
    Kár, hogy frissítés után se javul meg ez... És hogy nem veszi észre a Google vagy a Samu. Note2-re egy százast rá kéne dobni, ha eladnám az S2-t, szóval az sem megy most =D
  • Prody
    Másik Launchert nem akarok felrakni... GO szóbajöhet, de a mútlkor az is lefagyott, de nagyon durván. És utána jött a reset. :D A legjobb tényleg az, hogy ne merüljön le a telefon és a wifi sose legyen kikapcsolva...
    Szánalmas ez a Balkánmobil is, hogy nem lehet frissíteni!
  • [HUN]FaTaL
    Ezen nem gugliéknak kell javítani, hanem samsungéknak. Nálam semmi probléma a wifivel ICS alatt :)
  • SzirmosSzisza
    T még S3-ra se adta ki ... kicsit vicc az egész :D

Amúgy én mostanában nem kapcsolom ki a wifit és így jónak tűnik.
  • Clidey
    Nálam milliméterre pontosan ugyan ez a hiba van! Megoldást én sem találtam még rá sajnos. :(
    De tuti nem launcher hiba mert a gyárival is ugyan ez volt (most Apexet használok). Mondjuk én úgy vettem észre hogy amikor kihalványodik de nem kapcsol be a WiFi, akkor ha lezárod a képernyőt akkor nem kikapcsol a telefon hanem csontrafagy, mert nálam ilyenkor a hátulja erőteljesen melegedni kezd a procinál. Aztán sokadik nyomkodásra vagy rezetel és újraindul vagy nem. Akkor akksi ki-be és utána tuti indul.
    Ezért is várom már a ofisül JB-t, hátha javítottak ezen gugliék.
  • [HUN]FaTaL
    Az biztosan nem okoz problémát.

Takaríts le mindent, tegyél fel egy gyári romot és próbáld ki. Ne mindenféle alpha, bugos szaron tesztelj.
  • Firerock
    Még azt kipróbálom hogy 100%-ról telepítem a romot,mert eddig nem úgy volt felrakva egyik sem. Remélem ez a hiba.
  • [HUN]FaTaL
    Ezt passzolom, bár aksit tuti nem vennék használtan.

Viszont mielőtt veszel bármit, próbáld ki, hogy gyári rommal is szarakodik-e.
  • Firerock
    ez jó lesz szerinted? Felújított cucc
  • SzirmosSzisza
    Launcher imho mindenképp megéri cserélni mert a gyári lagos és ronda :D (simán Playból telepíted aztán annyi)
  • Prody
    Igen, ICS óta van ez! Grat! Más launchert nem rakok fel, de köszi azért. Szenvedek, míg nem lesz egy Note2 :) Kell a nagyobb méret :D
  • SzirmosSzisza
    Rakj fel egy másik launchert, pl Nova. A wifi hiba meg nálam is jelentkezik, anno olvasgattam de fix nem volt. Állítólag az ICS bssza szét a telefon wifijét.
  • Prody
    Probléma régóta:
    Wifi-t be szeretném kapcsolni, halványzöld lesz és semmi. Kikapcsol. Megint be, halványzöld, és nem vált zöldre, tehát nem kapcsol be. 1-2 vagy esetleg 10 próbálkozás után bekapcsol.
    Továbbá, mikor halványzölden világít és be akar kapcsolódni, lezárom a telefont vagy felhívnak épp (ugye után elsötétül a kép, tehát záródik a telefon) és KIKAPCSOL a készülék.
    Általában újraindítottam a telót, mindaddig míg be nem jött az a TwApplauncher stopped working baszás és rakhattam újra az os-t. Mostmár csak percekig, akár félórát szenvedek azzal, hogy a Wifi bekapcsoljön, és hevesen nyomogatom a a bekapcsológombot.

Ez Samsung vagy Android ICS?

Készülék: SGS2 (nincs hivatalos Jelly Bean)
  • [HUN]FaTaL
    Akku 90%, hogy kuka. Vagy ROM bug, de nem valószínű.
  • Firerock
    a telefonom furcsa dolgokat csinál:
    "Lemerítettem teljesen a telefont,ahogy mondtátok. felraktam tölteni,újraindult, majd azt írja hogy 100%-on van a telefon,kihúztam,majd 1 perc múlva kikapcsolt. Most ahogy felteszem tölteni 100%-ot mutat. Töltődött egy ideig a Recoveryben figyeltem,28%-nál megakadt,elindítottam a telefont,telefonáltam,ahogy befejeztem megint kikapcsolt és a recovery-ben 0%-ot mutat."
  • benőmenő
    Ezt szerintem legközelebb a warez topikba kéne, ha már van ezeknek külön :)
    Erre találod meg
  • Blasta
    Sok mulik a kijelzon. Pl. a GNex kijelzoje hiaba 4.65", ha az also kezelogombok elvesznek egy eleg nagy feluletet, ellenben pl. a HTC One X vagy SGS3 keszulekekkel, ahol az eleve megnagyobb kijelzo teljes egeszeben "hasznos" meretet betolti a desktop a dedikalt also gomboknak koszonhetoen, igy szamomra sokkal hasznalhatatlanabbak azok (nincs tul nagy kezem).
  • zoliii
    Miért nem megy jó pár gameloftos játék mobilon és tábla pc-n?
    Amit az apkmania oldalról szedtem, azok nem indultak el, csak amit az isohuntról szedtem le! :D Ezek mennek tábla pc-n: GTA3, GTA Vice City, Batman, Asphalt 7, NFS Most Wanted. A Nova3-al még küzdök :( Jah és csak a belső tárhelyről futnak a játékok! Ha kimásolom SD kártyára, akkor nem indul el :(
  • skinnyman
    Kaptam Ingress meghivot, erdekes cuccnak tunik, de tudjak ki fog ilyen zergeb@szo hidegben kimenni portalokat vadaszni :)
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél egy Nexus 7-et akkor telefonnak :D
  • Solten
    Na vegre, 5"-os keszulekek... Ilyen lesz a kovetkezom. Nekem mar a 4.3 is kicsi.

Mindenki a vendegem egy ping-pongra.
  • skinnyman
    ZTE Grand S
    5" 1080p, S4 Pro, 6,9 mm
    hands on

Ugy tunik lassan nem marad gyarto 1080p kijelzos telo nelkul :)
  • PetruZ
    Én egy több, mint 10 évig használt SE T210-ről váltottam egyből SGS2-re... :) Hamar megszoktam, nagy tenyerem van hozzá, pont belefér.
  • desigo
    Esetleg valamelyik program butítja.
    GSam Battery Monitorral nézd meg,hogy mi meríti le.
  • desigo
    Nekem 3,5"-ról 4,3"-ra kifejezetten szenvedés volt a váltás.
    Több hét kellett mire megszoktam de nem bántam meg,hogy ekkora lett.
    Viszont a 4,3" és a 4.65" között is elég nagy a differencia meglepő módon.
    Sokkal kényelmesebb a Gnexen bármit csinálni itthon mint a One S-en.
    Viszont utcán a kisebb telefon a kényelmesebb.
    Csak úgy tudnám elképzelni,hogy nagyobb kijelzős telefonra váltsak,hogy ha hajszál vékony a készülékház.
  • FishNoRba
    Üdv!

Nemrég vásárolt S3-mam eddig tökéletes sebességgel töltött le wifin keresztül (1-1.5MB/sec), azonban újabban ez jelentősen megcsappant (néhány program letöltésénél az 0.1MB/sec is nehézkesen érhető el).

Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?
  • Firerock
    Sziasztok!
    Van valakinek ötlete hogy miért csinál furcsa dolgokat az aksim?
    Már több romot is kipróbáltam és mindnél ugyanaz van:
    70%-ról leugrik 50-re egy pillanat alatt,majd 40-ről 20-ra.

Battery Calibration sem segít.
  • RYO21
    nemfér bele a zebembe
  • precision
    vannak itt még idiótaságok...

http://android.blog.hu/2013/01/08/a_ces_2013_eddigi_legfurabbja_az_asus_windows-android_gepe
  • skinnyman
    Nalam 2" -> 3.2" -> 3.5" -> 4.0" -> 4.65".
    Egy biztos: 4" ala sose mennek, az egyszeruen tul kicsi, de inkabb legyen legalabb 4.3"-as.
    Tovabba erdemes nem elfelejteni, hogy nem a kijelzonek, hanem a telefonnak kell kicsinek lennie. Pl Xperia S csak 4.3"-as de maga a telo semmivel nem kisebb, mint az enyem 4.65"-el.
  • [HUN]FaTaL
    Nagy, max 4" nekem.
  • Narxis
    +1

Én se tudok 4-nél nagyobb kijelzőt elképzelni magamnak, mondjuk nem is vagyok egy hardcore felhasználó. Lehet, hogy akik olyan nagyot vesznek azok naponta több órát használják vagy ilyesmi.
  • k0trapali #17309
    Én így nyomtam:
    3,7 > 4,3 > 4 > 4 és megint 3,7-es Sola-m van most.
    és max, de nagyon max 4 colos lesz a következő telefonom mert azt még egy kézzel el lehet kezelgetni. 3,7 pedig kiváló! Bár ez kézfej mérettől is függ. Az enyém átlagos.
  • kifli
    4,3-4,5" körül is vannak rendes készülékek...
  • [HUN]FaTaL
    Minek ez a sok ping-pong ütő, nem értem. :(

Gondolom normális méretben csak hulladékok lesznek.
  • skinnyman
    Xperia Z: 5" 1080p Reality Display, S4 Pro (quad core), LTE, HDR video, water-resistant
    hands on

Ascend D2 5" 1080p, 1.5GHz quad-core CPU
    hands on

Project Shield video:
  • skinnyman
    Ez nem telefon, phablet.
    Akinek befer a zsebebe, siman jo az. Olyan is van aki Nexus 7-et hasznal telefonnak
  • gabi89
    Ezt érd át egy kézzel :D Nem néz. ki szarul amugy de ez a zongora lakkos hátlap nem tetszik.