36194
  • Prody
    Inkább, mint RÚT! :D
    Nem random emberhez akarom elvinni, hanem egy megbízható céghez, aki ILLEGÁLISAN kifüggetleníti! : D És azért jöttem ma ide, hogy megkérdezzem ki tud egyet!
  • SzirmosSzisza
    Tehát inkább elviszed egy random emberhez illegálisa, mint te magad csináljad meg ? :D

Illetve a root az semmit se változtat a telefonon, csak annyit, hogy "teljes hatalmad" lesz felette (najó ez hülyén hangzott :D)
  • Prody
    A gari nem érdekel, mert külföldről nem fogom hazaküldeni ehhez az utolsó "szolgáltatóhoz" a telefont :D De vigyázok rá...

De ahol nem legális függetleníteni az mennyire gáz? Vki tud egy megbízható boltot? (Én egyszer jártam GSM-ben, ott is egy búvalbaszott kopasz faszi ült és úgy nézett rám, mintha észrevettem volna hogy a jobb keze vastagabb... Csak ezért kérdezem, hogy kik a legjobbak, mert nem akarom hogy teleokádják a készülékemet!)

A root még mindig felejtős számomra, de köszi még1x! : D
  • zozyk
    2 verzió van:
    1.Rootolsz és megoldod ingyen...(nekem az s2 kimaradt,de az s1-s3 kb 2 perc rootolni)
    2.Beviszed egy mobiloshoz,és fizetsz...
  • SzirmosSzisza
    Rootolás 1 klikk konkrétan és ha függetleníted, akkor úgyis cseszheted a garidat :D
  • Prody
    Bocsi, de nem rootolok! Úgyhogy várom a legjobb megoldást =D
    Köszi
  • zozyk
    Play-en keress,van rá program,de root kell hozzá...
  • Prody
    És gondolom mindenféle külföldi simkártya passzol akkor hozzá, ha független :D
  • Prody
    Ok, akkor maradok annál.
    Amúgy illegálisan hol? :D És a T hogy venné észre?
  • zozyk
    Legálisan a T-mobile nál...
  • Prody
    Hol a legolcsóbb függetleníteni egy T-s SGS2-t? Nem rootolt.
  • skinnyman
    Chroma Beta-ban a WebGL engedelyezese: Link
    Egesz jo, gyorsabbnak tunik, mint FF-ben.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs ilyen rajta, ez nem gyári funkció (vagy pedig csak JB óta). Rootolsz és call blocker :)
  • tototto
    ezt valaki tudja hol találom xperia minin, engem is érdekelne?
  • SzirmosSzisza
    Én rákeresnék a nevére + a windows szóra, hogy miért nem látja, de tényleg nem ismerhet mindent.
  • davidka003
    Normális teljes. Nem ismerhet mindent.
  • aate
    Bocsi ezt nem ide szántam !
  • aate
    Szerintetek normális,hogy a műveletközpont nem ismeri fel a vírusvédő működését. Közben meg működik a folyamatok között is szerepel és védd is.
    Mutat
  • benőmenő
    Akkor root és leszedsz egy root uninstallert a playről.
  • Hecker007
    T-s teló és gyárilag rajta van, uninstall nincs az alkalmazás kezelőben csak azoknál a cuccoknál amit én raktam fel, gyári szarokat nem tudom letörölni rólla. Gondolom rootolni kéne, de az meg ugye garivesztéssel jár vagy ha visszapakolom a gyári szoftvert akkor nem?
  • DOGMAN
    "soha nem használom a futó alkalmazások között még is ott van mindig"

uninstall...
  • Hecker007
    Üdv!
    Megtudná valaki mondani nekem hogy a Samsung Push Service mire jó? Állandóan fut és van amikor bezabálja a memóriát.
    Illetve, hogy lehet azt megoldani hogy social hu pl ne fusson a háttérben, soha nem használom a futó alkalmazások között még is ott van mindig.
  • skinnyman
    CES teloi benchmarkolva
    Mondjuk pl sunspider-hez odairhatnak h milyen bongeszovel mert ezeket mind rommaveri a GNex-em is ami pedig nyilvanvaloan gyengebb vas.
  • grebber
    Táblagépen lehet egyszerre több programot futtatni? Mármint pl a youtubon belül vagyok hallgatom a zenét de ha átlépek a böngészőbe akkor ne álljon le a zene?

Ha igen akkor mit kell állítani ehhez és hol?
  • SzirmosSzisza
    Komolyan annyi, hogy átmásolod a letöltött fájlokat és telepítesz egy .apk-t. :D
  • RelakS
    Lehet, hogy nem akart vacakolni vele? Ha meg Matyi rááll, talált pénz :)
  • matyi0323
    SE xperia mini pro. 320x480-as a felbontása.
    Annyira nem szükséges a status bar. (bár lehet ahhoz látnom kellene milyen vele vagy nélküle )
  • [HUN]FaTaL
    Hátha érdekel még valakit, dropbox plugin tc-hez.
  • zozyk
    Milyen telefonod van,milyen felbontással?

Navigálás közben akarod látni a státuszbárt?

Ezekre válaszolj,és írok PÜ-t...
  • precision
    thx srácok, utánanézek az appoknak!
  • matyi0323
    ugyanezt mondtam én is :))
  • Falkon
    Ezt tapasztalatból ajánlom!
  • zozyk
    8k egy lopott program feltelepítéséért???

Van ott arcbőr rendesen...
  • matyi0323
    Meglátjuk :D
    Valami ismerős hátha jártas ilyenben, mert tényleg teljesen analfabéta vagyok ilyesmihez. Ha nem lesz senki, akkor nekifutok :D
  • SzirmosSzisza
    Felrakod az apk-t meg bemásolod oda a fájlokat ahova írja, nem valami nagy cucc :D
  • matyi0323
    Hali.
    Torrenten találtam gps progit a telóra, igo my way-t, de nem nagyon raktam még fel ilyesmit, sőt semmilyen programot. Próbáljam meg attól magamtól vagy elronthatok valamit?
    Mondtak emberkét, aki feltelepíti, de 8 ezer HUF-t kér érte, annyit meg sokalltam egy program felrakásért.
  • [HUN]FaTaL
    ROOTolt telóra van VNC szerver, össze sem kell kötni. De még mindig nem értem, hogy ez mire jó :)
  • RYO21
    Rá lehet valahogy kötni a telefont a számítógépre úgy, h a telefont a gépről tudjam kezelni? A komolyabb xperiákat összelehet kötni bravia tv-kkel hasonlóan.
  • Bal0924
    Segítség!

utorrent-tel letöltöttem egy könyvet, a telefonon megy rendesen, de nem tudom a pc-n is használni.
    Bluetooth-on átküldtem a laptopra, de nem találja.
    És megpróbáltan rádugni a pc-re a könyvet nehez megtaláltam, de nem tudom átrakni a gépre. Csak a mappáját küldi át, mást nem. Még a torrent fájl-t se tudom átrakni..

Valakinek valami ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    SIMre értelmetlen menteni, nem tud több számot egy contacthoz, nincs e-mail mező, meg semmi, egy kalap szar.

Kapcsolatok pedig contacts.google.com vagy gmail és baloldalt GMail gomb -> címtár.