36194
-
#17423 Inkább, mint RÚT! :D
Nem random emberhez akarom elvinni, hanem egy megbízható céghez, aki ILLEGÁLISAN kifüggetleníti! : D És azért jöttem ma ide, hogy megkérdezzem ki tud egyet! -
#17422 Tehát inkább elviszed egy random emberhez illegálisa, mint te magad csináljad meg ? :D
Illetve a root az semmit se változtat a telefonon, csak annyit, hogy "teljes hatalmad" lesz felette (najó ez hülyén hangzott :D) -
#17421 A gari nem érdekel, mert külföldről nem fogom hazaküldeni ehhez az utolsó "szolgáltatóhoz" a telefont :D De vigyázok rá...
De ahol nem legális függetleníteni az mennyire gáz? Vki tud egy megbízható boltot? (Én egyszer jártam GSM-ben, ott is egy búvalbaszott kopasz faszi ült és úgy nézett rám, mintha észrevettem volna hogy a jobb keze vastagabb... Csak ezért kérdezem, hogy kik a legjobbak, mert nem akarom hogy teleokádják a készülékemet!)
A root még mindig felejtős számomra, de köszi még1x! : D -
#17420 2 verzió van:
1.Rootolsz és megoldod ingyen...(nekem az s2 kimaradt,de az s1-s3 kb 2 perc rootolni)
2.Beviszed egy mobiloshoz,és fizetsz... -
#17419 Rootolás 1 klikk konkrétan és ha függetleníted, akkor úgyis cseszheted a garidat :D -
#17418 Bocsi, de nem rootolok! Úgyhogy várom a legjobb megoldást =D
Köszi -
#17417 Play-en keress,van rá program,de root kell hozzá... -
#17416 És gondolom mindenféle külföldi simkártya passzol akkor hozzá, ha független :D -
#17415 Ok, akkor maradok annál.
Amúgy illegálisan hol? :D És a T hogy venné észre? -
#17414 Legálisan a T-mobile nál... -
#17413 Hol a legolcsóbb függetleníteni egy T-s SGS2-t? Nem rootolt. -
#17412 Chroma Beta-ban a WebGL engedelyezese: Link
Egesz jo, gyorsabbnak tunik, mint FF-ben. -
#17411 Nincs ilyen rajta, ez nem gyári funkció (vagy pedig csak JB óta). Rootolsz és call blocker :) -
#17410 ezt valaki tudja hol találom xperia minin, engem is érdekelne? -
#17409 Én rákeresnék a nevére + a windows szóra, hogy miért nem látja, de tényleg nem ismerhet mindent. -
#17408 Normális teljes. Nem ismerhet mindent. -
#17407 Bocsi ezt nem ide szántam ! -
#17406 Szerintetek normális,hogy a műveletközpont nem ismeri fel a vírusvédő működését. Közben meg működik a folyamatok között is szerepel és védd is.
Mutat -
#17405 Akkor root és leszedsz egy root uninstallert a playről. -
#17404 T-s teló és gyárilag rajta van, uninstall nincs az alkalmazás kezelőben csak azoknál a cuccoknál amit én raktam fel, gyári szarokat nem tudom letörölni rólla. Gondolom rootolni kéne, de az meg ugye garivesztéssel jár vagy ha visszapakolom a gyári szoftvert akkor nem? -
#17403 "soha nem használom a futó alkalmazások között még is ott van mindig"
uninstall... -
#17402 Üdv!
Megtudná valaki mondani nekem hogy a Samsung Push Service mire jó? Állandóan fut és van amikor bezabálja a memóriát.
Illetve, hogy lehet azt megoldani hogy social hu pl ne fusson a háttérben, soha nem használom a futó alkalmazások között még is ott van mindig. -
#17401 CES teloi benchmarkolva
Mondjuk pl sunspider-hez odairhatnak h milyen bongeszovel mert ezeket mind rommaveri a GNex-em is ami pedig nyilvanvaloan gyengebb vas. -
#17400 Táblagépen lehet egyszerre több programot futtatni? Mármint pl a youtubon belül vagyok hallgatom a zenét de ha átlépek a böngészőbe akkor ne álljon le a zene?
Ha igen akkor mit kell állítani ehhez és hol? -
#17399 Komolyan annyi, hogy átmásolod a letöltött fájlokat és telepítesz egy .apk-t. :D -
#17398 Lehet, hogy nem akart vacakolni vele? Ha meg Matyi rááll, talált pénz :) -
#17397 SE xperia mini pro. 320x480-as a felbontása.
Annyira nem szükséges a status bar. (bár lehet ahhoz látnom kellene milyen vele vagy nélküle ) -
#17396 Hátha érdekel még valakit, dropbox plugin tc-hez. -
#17395 Milyen telefonod van,milyen felbontással?
Navigálás közben akarod látni a státuszbárt?
Ezekre válaszolj,és írok PÜ-t... -
#17394 thx srácok, utánanézek az appoknak! -
#17393 ugyanezt mondtam én is :)) -
#17392 Ezt tapasztalatból ajánlom! -
#17391 8k egy lopott program feltelepítéséért???
Van ott arcbőr rendesen... -
#17390 Meglátjuk :D
Valami ismerős hátha jártas ilyenben, mert tényleg teljesen analfabéta vagyok ilyesmihez. Ha nem lesz senki, akkor nekifutok :D
-
#17389 Felrakod az apk-t meg bemásolod oda a fájlokat ahova írja, nem valami nagy cucc :D -
#17388 Hali.
Torrenten találtam gps progit a telóra, igo my way-t, de nem nagyon raktam még fel ilyesmit, sőt semmilyen programot. Próbáljam meg attól magamtól vagy elronthatok valamit?
Mondtak emberkét, aki feltelepíti, de 8 ezer HUF-t kér érte, annyit meg sokalltam egy program felrakásért. -
#17387 ROOTolt telóra van VNC szerver, össze sem kell kötni. De még mindig nem értem, hogy ez mire jó :) -
RYO21 #17386 Rá lehet valahogy kötni a telefont a számítógépre úgy, h a telefont a gépről tudjam kezelni? A komolyabb xperiákat összelehet kötni bravia tv-kkel hasonlóan. -
Bal0924 #17385 Segítség!
utorrent-tel letöltöttem egy könyvet, a telefonon megy rendesen, de nem tudom a pc-n is használni.
Bluetooth-on átküldtem a laptopra, de nem találja.
És megpróbáltan rádugni a pc-re a könyvet nehez megtaláltam, de nem tudom átrakni a gépre. Csak a mappáját küldi át, mást nem. Még a torrent fájl-t se tudom átrakni..
Valakinek valami ötlet? -
#17384 SIMre értelmetlen menteni, nem tud több számot egy contacthoz, nincs e-mail mező, meg semmi, egy kalap szar.
Kapcsolatok pedig contacts.google.com vagy gmail és baloldalt GMail gomb -> címtár.