36194
-
#17463 ezt nem ide akartam,hanem a Defy topikba:)
De itt is megállja a helyét,annyit tennék hozzá hogy Motorola Defy-ra kéne.
Melyik a legjobb Launcher nem 4.0-s telefonra(GB) -
RYO21 #17462 Szép meg minden, de szerintem akkoris eléggé tré a képernyője. -
#17461 Na elegem van a JB-ből!
Melyik a leggyorsabb,leghasználhatóbb rom? Inkább CM vonalon,de normális miui-t is megnézném -
#17460 Szolgálati: csináltam Nexus 4 témát, ha valaki véletlenül arról szeretne beszélgetni..... -
remélem lesz majd egyszer 80körül is :D -
#17458 Messze a legszebb telefon most. Hihetetlen, hogy teljesen vízálló, és dobálni is lehet... persze a majdnem 200k HUF-os ár azért elég húzós. -
#17457 -
#17456 100 millio Galaxy S -
#17455 az okés, hogy nem feltétlen a t-mob a legjobb ajánlat, de mivel konkrétan írta, hogy t-mob oldalán nézett feltöltő kártyás netet, így joggal feltételezem, hogy t-mobilos dominos kártyája van, ezért nem is soroltam fel neki a többi szolgáltató lehetőségeit, sőt még a t-mob előfizetéses megoldásokat sem
persze új telót vehet függetlenül v más szolgáltatónál, de ha két különálló telefont szeretne, akkor valszeg meg sem említi, hanem felméri az összes lehetőséget..
én most trémoboknál előfizetésbe 5400-et fizetek, ami elvileg lebeszélhető/sms-ezhető teljesen, jár mellé 20 ingyen sms (választható listából, hogy mit kérek, ez mellett döntöttem) meg 500 mega net (átlépve belassul), igaz, 2 év hűségnyilatkozat köllött hozzá -
#17454 Propellernél az Okos180 (nem tudom, van-e még) 5k/hó, 180 MB (+ 90/90 perc), de a gmail, facebook, és egyéb social dolgok, valamint a magyar oldalak nem számítanak (mondjuk a YouTube igen).
-
#17453 Én is fehér s2-öt veszek, fiú vagyok,és boldog kapcsolatban élek a barátnőmmel! :D -
#17452 speedx 3d pl. nem nagyon szereti -
#17451 Minden alkalmazásban kényszeríti a GPU-ra a rajzolást.
Fejlesztésen kívül semmi értelme nincs. Amelyik app fel van készítve rá az úgyis használja, amelyik meg nincs ott problémákat okozhat, ha rákényszeríted. -
RYO21 #17450 Mire jó a Force GPU rendering? -
#17449 Már csak belassítós van, nincs túlszámlázás a T-nél. -
#17448 Nekem Voda előfizetésnél 100mega/hó 1k HUF.
Lehet előfizetek inkább egy magasabbra, ami 500 mega és 2k HUF. -
#17447 nekem dominóra olyan netem volt, hogy 4k-ba került és 2 giga volt a korlát, utána belassult.. ahogy elnézem, most már 4 gigát is le lehet vele tölteni ennyi pénzért (de már előfizetés vagyok..)
minden esetre járj utána, hogy 1-1 verziónál mi van, ha átléped az adatkorlátot (nem mindegy, hogy csak belassít vagy 100 ft-ot fizetsz megabyte-onként...)
esetleg a Domino Web is megér egy megfontolást, ahogy elnézem, csak ésszel kell netezni vele, nem HD videókat nézegetni youtube-on meg ilyesmi... -
#17446 OFF: Érdekes irányba haladunk! -
#17445 Szerintem nem gáz. Miért lenne?
Én pénteken vettem fehér hátlapot a telómra. -
#17444 Köszi! Akkor mindenképp a legnagyobb, 500 Mb-os csomag kell majd.
Guren: mostani telóm is fehér és ezt a féle X8-at leginkább nőknél szoktam látni, viszont nem szóltak még meg miatta 2 év alatt.
Meg végülis lehet ez csak az én hülyeségem most és nem is gáz. :) -
#17443 20 óra netrádió 128kbit minőségben (16*3600*20) több mint 1 gigabájt, szóval csak óvatosan :) Persze függ attól ugye, hogy a rádió milyen minőségben ad. -
#17442 én is fehéret vettem, szerintem jól néz ki :( ha buzisnak számít, akkor vigasztaljon az a tudat, hogy nem vagy egyedül -
#17441 Lehet hülyét kérdezek, sőt biztos. :)
Szerintetek mennyire gáz, ha fiú létemre vennék egy fehér Galaxy Nexus-t?
Igazából szemből nézve fekete az egész telefon, csak az oldala meg a hátulja fehér.
Nekem igazából tetszik, csak nem tudom ilyen komolyabb telónál már gáznak számít-e, ha pl társaságban látják. Vagy max nem érdekel. :D
Meg egy olyan telóra már mobilnet is dukálna.
T-mobile oldalán néztem feltöltőkártyás tarifákat és legnagyobb 500 MB-t, 2000 Ft-ért. Olcsóbbra gondoltam volna azért.
Egyel kisebb az 100 MB, 1000 Ft-ért.
Nem tudom, hogy ha csak sg-znék rajta (youtube videókat próbálva kerülni), esetleg netrádió havonta kb 15-20 órában, úgy elég lenne-e a 100 Mb.
Gyanítom sajnos nem, főleg hogy állítólag ICS meg újabb rendszerek adatforgalom szomjasabbak. -
#17440 mostmár ezt is tudom,köszi:) -
#17439 "Ha nem a gyári szoftver volt rajta akkor nyitva volt a bootloader,az más tészta azért mint a rootolás...:)"
Ez nem igaz :) Vannak ROMok zárt bootloaderre is. -
#17438 Ha nem a gyári szoftver volt rajta akkor nyitva volt a bootloader,az más tészta azért mint a rootolás...:) -
#17437 Hát Xperia U-ról hallottam sok helyen, hogy pixelhibás sok darab. De amúgy szerintem nincs gond a Sony-kkal.
#17434: nem a gyári szoft volt rajta meg ugye root-olva volt. Lehet nem Sony volt amúgy de lényegtelen, az a lényeg, hogy mindenféleképp úgy vigye vissza az ember, hogy full gyári állapotban van, mert lehetnek gondok. 1-2 szervizes tud geci lenni. -
Akkor nem árt vigyázni. -
RYO21 #17435 A szolgáltatónál van 2 éves garanciám. VIP ~ Vodafone
Azt mondják, h az új Sony telefonok szeretnek mostanság gyakran meghibásodni... -
#17434 Azt kétlem, Sonynál elvileg meg sem nézik, tolják rá a gyári szoftot. Nem a bootloadere volt nyitva?
De egyébként két perc visszaállítani, vagy még annyi sem. -
#17433 Ismerősnek áthúzták a garanciapapírt, mert root-olva volt a teló. :D Asszem Sony volt. -
#17432 nem, ha valami baj van, visszaállítod, eredeti állapotra és kész.
De van hogy nem is foglalkoznak vele... -
RYO21 #17431 Rootoláskor elmegy a garancia? -
#17430 mi bajod van a rootolással? kb annyi mint mikor a windowsban rendszergazdaként futtatsz egy programot... amikor root jogra van szüksége egy proginak felugrik az ablak, hogy engedélyezed e... ennyi
semmi gonosz hackelés vagy telefon tönkretevő ártalmas kód
tényleg egy klikk és megvan és nem fog füstölögni a telefonod :P -
#17429 máshogy ők sem tudják függetleníteni szerintem... -
#17428 Ja hogy ők is rootolják? :D :D :D Mi a...
Nincs több kérdésem! Köszöntem!
Lassan esnek le a dolgok! -
#17427 ők is rootolják, egyszerűbb, ha magadnak csinálod, mi a gond a rootolással? -
#17426 omg :D -
#17425 :D:D:D
Najó... maradok a T-nél szerintem : D -
#17424 "egy megbízható céghez, aki ILLEGÁLISAN kifüggetleníti! "
Azért ugye érzed az ellentmondást ebben?