36194
-
#17503 HTC Wildfire S telefonról váltanék valami másikra (kezd teljesen beszarni szegény). a kritériumok: nagyából 4" közeli kijelző (a htc 3,2" nagyon kicsi nekem), fényképezni/videózni/filmet nézni/komolyabb játékokkal játszani nem nagyon fogok vele. ja és persze lehetőleg olyan 40-50 nagyon max 60ezer ft körül legyen. Szolgáltató kb mindegy, de most épp van egy vodafonos simem(amit bármikor lemondhatok). milyen telefont ajánlanátok így? -
#17502 Tényleg, valaki nem tud valamit az Android-os Carmageddon-ról?
Pl, hogy mikor érkezik. :) -
#17501 Én Poweramp (úgy tudom csak fizetős van belőle, másolt verzió pedig nincs) Equalizer-jében a Preamp csúszkát feltolom csutkára és máris olyan hangerőn tud szólni, hogy sokszor több mint elég. :) -
#17500 Össze kéne kötni a Google akkountoddal, amit használsz. -
#17499 Sztem ahhoz rootolni kell a telót, én a Volume+ használtam amikor még szükségem volt rá. -
Narusco #17498 Olyan programot / zenelejátszót / akármit tudtok mondani, amivel a zene hangerejét meg tudom növelni? felhuztam maxra mindent, de még jó lenne növelni. -
Ironman2 #17497 Youtube alkalmazásnál rámegyek a My channel menüpontra,és ezt irja ki:
Your account is not linked Youtube account.Please link your accounts and try again
mi a fenét csináljak vele? van youtube accountom,nem is egy hanem kettő! -
#17496 Na, megvan az Ace utódja, még pedig egy fehér S2 személyében! :) -
#17495 Super Hexagon -
#17494 Egy kis segítség videó. -
#17493 Ezzel próbálkozz Link. -
#17492 Van olyan program, amivel videofájlban tudom rögzíteni, mikor a mobilt használom? PC-vel összekötve gondoltam. -
#17491 kicsit off:
Tudja valaki hogy hogy tudom importálni a facebookos ismerőseim e-mail címeit a google névjegytárba?
Ha szinkronizálom a facebookot a telefonomra akkor ottvannak a contacts-nál az e-mail címek,de a nincs szinkronizálva a gmailre. -
#17490 kell a tosznak, eladásra veszem :) -
#17489 jól megunhattad ha már adod el :P -
#17488 nájn, még nincs nálam :) -
#17487 Ehhez nem ma jutottál véletlenül? Egyik ismerősöm pont ma adott el egy ilyet, újonnan, garival. :D -
RYO21 #17486 Van itt még valakinek Xperia miro-ja? -
MaRee #17485 -
#17484 hirdesd meg a hardverapron -
#17483 Szeretne valaki esetleg Samsung Galaxy Tab 2 7 Wifi 8Gb-t vadiújonan garanciával 55-ért? -
#17482 Fast Burst Camera -
MaRee #17481 Tudtok olyan fényképező programot, amivel sorozatképet lehet csinálni? Nem tudom mi a megfelelő kifejezés erre, az a lényeg, hogy ne kelljen várni ha lenyomom a fényképezés gombot, hanem gyorsan csináljon sok képet. -
gabor145 #17480 Sony Xperia Tipo tulajdonosoktól kérdezném hogy nem találkoztatok esetleg olyan problémával hogy a füles bedugása után telefonálás közben erősen visszhangzik a hangotok? Esetleg van valamilyen megoldás rá, mert a nem gyári fülessel is ugyanúgy fent áll a probléma, a telefon 0 km-es dualos. Az elejétől fogva csinálja. -
#17479 Ennek a kijelentésnek örülök (igaz, nem hallottam másokat még panaszkodni), mert még nagyobb meglepi lesz majd egy normálisabb teló. :)
Az biztos, hogy a gyári 2.1-es OS elég tré, custom 2.3-al viszont úgy éreztem aranykorát élte a telóm.
Most JB ROM-al rémálom közeli minden, de már annyira megtetszett ez az új OS, hogy nem akarok többé 2.3-at látni, inkább szopatom magam ezzel (nagy a türöképességem), mig nem találok végre egy jobb telót. -
#17478 a mostani sony szériához képest egy más irányba ment el a sony, és ez a jó... -
#17477 Az x8, x10 szar széria volt, de itt az utána lévő sorozatról volt szó (arc, ray, mini stb.)
Nekem is valószínű Sony lesz a következő is.
A Mini Pro, amit itt ekéz pedig Különösen ajánlott plecsnit kapott a mobilarénán (a mini is), talán nem véletlen. :) -
vass17 #17476 Link Még az alsókategóriás U-ról is nagyon jókat írtak, nekem azóta tetszenek, mióta elhagyták az ericssont, szerintem ezek minden szempontból jobbak az akkori x8 és x10-eknél és már valahogy ki is néznek. Nekem biztos, hogy Sony lesz a következő :) -
#17475 Sony Nexus Z-t, stock rendszerrel. Az lenne baba. -
#17474 eszméletlen jó lett, csak ne 5 inch lenne :( -
#17473 A Bladere pedig köröket ver anyaghasználatban (meg hardverben is, de az már más kérdés). -
#17472 Anyaghasználatban semmivel nem rosszabb, mint egy mostani alsó kat. Sony (Miro, Tipo, J, E), a kinézet pedig erősen relatív. -
#17471 Láttam persze, majd másfél napig volt is nálam egy.
De anyaghasználatban, és kinézetben meg sem közelíti a mostani sonykat. -
#17470 Láttál te már Mini Prot vagy csak ömlik a fika megint? -
#17469 zte blade is nagyon népszerű telefonvolt, de elsősorban az ára miatt... -
#17468 ? A Mini / Mini Pro az egyik legnépszerűbb sorozat volt. Arról nem beszélve, hogy az egész 2011-es paletta jó volt. :)
A 2012-esről ez nem mondható el a sok hulladék között alig volt 3-4 normális telefon. -
#17467 mióta elhasgyták a mini-minipro vonalat elég jó kis telefonokat csinálnak. -
Bal0924 #17466 Sziasztok!
Segítséget kérnék!
A tv tunner-rel kapcsolatban. Megcsináltam hogy működjön a neten/hálózaton keresztül a tv-m, de mégsem.
Más készülékekkel (laptop, asztaligép)működik, de a telefonnál ezt az üzenetet kapom.
"Stream not available.
All resources of the server may be in use."
Van valakinek valami ötlete mit csináljak?
Vagy telefonon nem is fog működni, soha?
-
#17465 Most már mindegyik Nexus telónak van topikja, kivéve a Galaxy félének. :) -
#17464 Igen, csak T-mob érdekel.
De úgyis be kell majd mennem, mert ha komolyabb telót veszek microSIM-re kell váltanom és akkor majd megérdeklődök pontosan mindent.