36194
  • joshua
    HTC Wildfire S telefonról váltanék valami másikra (kezd teljesen beszarni szegény). a kritériumok: nagyából 4" közeli kijelző (a htc 3,2" nagyon kicsi nekem), fényképezni/videózni/filmet nézni/komolyabb játékokkal játszani nem nagyon fogok vele. ja és persze lehetőleg olyan 40-50 nagyon max 60ezer ft körül legyen. Szolgáltató kb mindegy, de most épp van egy vodafonos simem(amit bármikor lemondhatok). milyen telefont ajánlanátok így?
  • fery02
    Tényleg, valaki nem tud valamit az Android-os Carmageddon-ról?
    Pl, hogy mikor érkezik. :)
  • fery02
    Én Poweramp (úgy tudom csak fizetős van belőle, másolt verzió pedig nincs) Equalizer-jében a Preamp csúszkát feltolom csutkára és máris olyan hangerőn tud szólni, hogy sokszor több mint elég. :)
  • SzirmosSzisza
    Össze kéne kötni a Google akkountoddal, amit használsz.
  • Narxis
    Sztem ahhoz rootolni kell a telót, én a Volume+ használtam amikor még szükségem volt rá.
  • Narusco
    Olyan programot / zenelejátszót / akármit tudtok mondani, amivel a zene hangerejét meg tudom növelni? felhuztam maxra mindent, de még jó lenne növelni.
  • Ironman2
    Youtube alkalmazásnál rámegyek a My channel menüpontra,és ezt irja ki:

Your account is not linked Youtube account.Please link your accounts and try again

mi a fenét csináljak vele? van youtube accountom,nem is egy hanem kettő!
  • Falkon
    Na, megvan az Ace utódja, még pedig egy fehér S2 személyében! :)
  • skinnyman
    Super Hexagon
  • Falabu #17494
    Egy kis segítség videó.
  • Falabu #17493
    Ezzel próbálkozz Link.
  • zoliii
    Van olyan program, amivel videofájlban tudom rögzíteni, mikor a mobilt használom? PC-vel összekötve gondoltam.
  • Firerock
    kicsit off:
    Tudja valaki hogy hogy tudom importálni a facebookos ismerőseim e-mail címeit a google névjegytárba?
    Ha szinkronizálom a facebookot a telefonomra akkor ottvannak a contacts-nál az e-mail címek,de a nincs szinkronizálva a gmailre.
  • kifli
    kell a tosznak, eladásra veszem :)
  • szabii98
    jól megunhattad ha már adod el :P
  • kifli
    nájn, még nincs nálam :)
  • theone91
    Ehhez nem ma jutottál véletlenül? Egyik ismerősöm pont ma adott el egy ilyet, újonnan, garival. :D
  • RYO21
    Van itt még valakinek Xperia miro-ja?
  • MaRee
  • precision
    hirdesd meg a hardverapron
  • kifli
    Szeretne valaki esetleg Samsung Galaxy Tab 2 7 Wifi 8Gb-t vadiújonan garanciával 55-ért?
  • zozyk
    Fast Burst Camera
  • MaRee
    Tudtok olyan fényképező programot, amivel sorozatképet lehet csinálni? Nem tudom mi a megfelelő kifejezés erre, az a lényeg, hogy ne kelljen várni ha lenyomom a fényképezés gombot, hanem gyorsan csináljon sok képet.
  • gabor145
    Sony Xperia Tipo tulajdonosoktól kérdezném hogy nem találkoztatok esetleg olyan problémával hogy a füles bedugása után telefonálás közben erősen visszhangzik a hangotok? Esetleg van valamilyen megoldás rá, mert a nem gyári fülessel is ugyanúgy fent áll a probléma, a telefon 0 km-es dualos. Az elejétől fogva csinálja.
  • fery02
    Ennek a kijelentésnek örülök (igaz, nem hallottam másokat még panaszkodni), mert még nagyobb meglepi lesz majd egy normálisabb teló. :)
    Az biztos, hogy a gyári 2.1-es OS elég tré, custom 2.3-al viszont úgy éreztem aranykorát élte a telóm.
    Most JB ROM-al rémálom közeli minden, de már annyira megtetszett ez az új OS, hogy nem akarok többé 2.3-at látni, inkább szopatom magam ezzel (nagy a türöképességem), mig nem találok végre egy jobb telót.
  • kifli
    a mostani sony szériához képest egy más irányba ment el a sony, és ez a jó...
  • [HUN]FaTaL
    Az x8, x10 szar széria volt, de itt az utána lévő sorozatról volt szó (arc, ray, mini stb.)

Nekem is valószínű Sony lesz a következő is.

A Mini Pro, amit itt ekéz pedig Különösen ajánlott plecsnit kapott a mobilarénán (a mini is), talán nem véletlen. :)
  • vass17
    Link Még az alsókategóriás U-ról is nagyon jókat írtak, nekem azóta tetszenek, mióta elhagyták az ericssont, szerintem ezek minden szempontból jobbak az akkori x8 és x10-eknél és már valahogy ki is néznek. Nekem biztos, hogy Sony lesz a következő :)
  • theone91
    Sony Nexus Z-t, stock rendszerrel. Az lenne baba.
  • Jim Morrison
    eszméletlen jó lett, csak ne 5 inch lenne :(
  • [HUN]FaTaL
    A Bladere pedig köröket ver anyaghasználatban (meg hardverben is, de az már más kérdés).
  • [HUN]FaTaL
    Anyaghasználatban semmivel nem rosszabb, mint egy mostani alsó kat. Sony (Miro, Tipo, J, E), a kinézet pedig erősen relatív.
  • kifli
    Láttam persze, majd másfél napig volt is nálam egy.

De anyaghasználatban, és kinézetben meg sem közelíti a mostani sonykat.
  • [HUN]FaTaL
    Láttál te már Mini Prot vagy csak ömlik a fika megint?
  • kifli
    zte blade is nagyon népszerű telefonvolt, de elsősorban az ára miatt...
  • [HUN]FaTaL
    ? A Mini / Mini Pro az egyik legnépszerűbb sorozat volt. Arról nem beszélve, hogy az egész 2011-es paletta jó volt. :)

A 2012-esről ez nem mondható el a sok hulladék között alig volt 3-4 normális telefon.
  • kifli
    mióta elhasgyták a mini-minipro vonalat elég jó kis telefonokat csinálnak.
  • Bal0924
    Sziasztok!

Segítséget kérnék!
    A tv tunner-rel kapcsolatban. Megcsináltam hogy működjön a neten/hálózaton keresztül a tv-m, de mégsem.
    Más készülékekkel (laptop, asztaligép)működik, de a telefonnál ezt az üzenetet kapom.
    "Stream not available.
    All resources of the server may be in use."

Van valakinek valami ötlete mit csináljak?
    Vagy telefonon nem is fog működni, soha?
  • fery02
    Most már mindegyik Nexus telónak van topikja, kivéve a Galaxy félének. :)
  • fery02
    Igen, csak T-mob érdekel.
    De úgyis be kell majd mennem, mert ha komolyabb telót veszek microSIM-re kell váltanom és akkor majd megérdeklődök pontosan mindent.