36194
  • RelakS
    Akkor nézd meg a mobilaréna Xperia Z tesztjét.
    Gurigázhatnak ilyen-olyan színjavítással, de amíg akár a két szemed is hajlamos más árnyalatot látni a képernyő ugyanazon részén (az Xperia S-nél legalábbis gyakran tapasztalom), addig ezzel nem érnek el semmit. (A MA teszten az oldalról fotózott telefonoknál az SXZ képe szinte egyen szürke volt tigris fénykép helyett)
  • Jim Morrison
    engem meggyőzött
  • skinnyman
    Sony sem szarral gurigazik:

• fery02
    Értem, köszi! :)
  • tonyr #17539
    tudnátok ajánlani olyan kamera programot ami avi-ban vesz fel ? vagy jobban tömöritett mp4-ben, mer az alap-nál 720p-ben 2 perc kb 100 mb :(
    (droid4.0.4)
    köszi
  • Falkon
    Na az fasza!!! :DDDD Köszi :)

Köszi Fatal neked is! :))
  • Shiwo
    igen, a feltöltött összegről szipkázza le, és ha nincs elég mani rajta, akkor addig nem megy a net, míg nem töltesz fel pénzt s tudja levonni..

nekem annó úgy volt, ha jól rémlik, hogy az aktiválás napjától számítva minden 30 nap után vonta le
  • davidka003
    Maga a MédiaMánia díjcsomag megszűnt, nem lehet már rá előfizetni. Régi embereknek megmaradt azért. Igen ott még volt túlforgalmazási díj úgy rémlik.
    De az új Mozaik díjcsomagoknál már nincs.
  • [HUN]FaTaL
    Elfelejtettem, hogy hívd fel a 1230-at és kérdezz rá.
  • [HUN]FaTaL
    Én úgy tudom, hogy megszűnt.

Én céges flottában vagyok (T-s, de külső, kék cégcsoport), régen itt is túlforgalmazás volt, de megszűntették, 32kbit/secre lassít a limit elérése után.
  • Falkon
    Nekem a T-mobilnál MediaMania XS van, és úgy tudom nekem van túlforgalmazási díj! Vagy megszűnt?
  • fery02
    Köszönöm mindkettőtöknek a választ! :)
  • a.carkey
    Sziasztok!

Melyik camera appot ajánlanátok, amelyik korrekt? Jó kis effektek vannak, de nem az a "kémkedős fajta", nem eszi a memóriát, mindezt vagy fizetős vagy ingyenes kivitelben?
  • [HUN]FaTaL
    Persze, hogy tudsz, semmi problémát nem okoz. Hiszen lehetne az akár egy tablet meg egy telefon is. :)

1. Túlforgalmazás nem jellemző, szerintem nincs már (kivéve a net start, ahol nincs előfizetési díj, hanem teljesen adatforgalom alapú)
    2. Honnan máshonnan? Nem tudom mondjuk mi van, ha hűség van és nincs pénz a kártyán. Vodánál régen ilyenkor megszűntette a netet és valamivel többe került mert az újraaktiválásért mindig fizetni kellett 100ft körül. De ez még a gprs korszakban volt.
    3. Ez is csomagfüggő szerintem. De feltöltőkártyánál jóeséllyel az aktiválás napján fordul.
  • SzirmosSzisza
    Ha jól emlékszem nincs belőle baj. Mi mikor újat vettünk, akkor beléptünk a telefonba és elkezdett veszett mód szinkronizálni, letölteni az appokat amik a régi telefon volt meg ilyenek. Levonni meg akkor fog amikor aktiválod, arra mindig 1 hónapra rá.
  • fery02
    Holnap elvileg megjön a Galaxy Nexus-om.
    Nem lesz abból baj, ha quick setup-nál úgy adom meg neki a google fiókomat, hogy előtte nem csinálok előző telómon factory reset-et?
    Szóval az érdekel, hogy tudok-e működtetni 2 telefont ugyanazzal a google fiókkal (egyszerre nem lesznek használva a telefonok ugyanarról a fiókról soha sem).

Meg mobilnet köthető telefonra internetről is ugye?
    T-mobile oldalán látom a lehetőséget netcsomag aktiválásra, de tovább nem mertem még menni.
    1. Akkor túlforgalmazási díj elvileg semelyik szolgáltatónál sincs már.
    2. Feltöltőkártyám egyenlegéről fogja szippantani a havi 2000 Ft-ot (500 MB-os csomag ugye)?
    3. Mikor kell fizetni azt a 2000 Ft-ot? Azt tudom, hogy havonta, de az aktiválás napjától számítva havonta, vagy minden hó végén?

Elnézést, ha most félig OFF voltam, csak biztos vannak itt mobilnet ügyben tapasztaltak.
    Másrészről meg ha szépen megértem a dolgokat, akkor csak ezért nem szükséges ellátogatnom személyesen ügyintézőhöz.
  • LocalPatriot
    Nem tudom nálad mit jelent az hogy megnyikkant, de nekem volt olyan Xperia U-nál, hogy hiába akartam indítani az alkalmazást nem indult.
    Csináltam egy gyári adatok visszaállítását, és utána jó volt.
    Hogy mitől lehetett, nem tudom. Azóta jó.
  • fook
    Sziasztok. Sony Xperia Arc S-nek , egyik napról a másikra megnyikkant a kamerája. Tud valaki valami tippet adni hogy mi lehet a baja , hogyan lehetne orvosolni ?
  • Ironman2
    Na nekem nem sikerült megint.Ugyanazt irja ki.Valaki leirhatná részletesen hogyan zajlik ez a folyamat

#17497-ben leirtam mi a problema
  • Ironman2
    na azt megpróbálom.kösz!
  • fery02
    Nem lebaszásnak szántam! :)
  • Jim Morrison
    ha egyiket sem akarod összekötni a gmail accountoddal, akkor szerintem csinálj egy másik gmail accot és azzal kapcsold össze a youtube fiókod.
  • Shiwo
    jó, hát azt nem mondtad, hogy mennyit tudsz a jelenlegi helyzetről (:
  • Ironman2
    na és azt hogyan? google accountom,és youtube accom ugyanaz!
  • fery02
    Igen, ezeket mind tudtam eddig is, de azért köszi! :)
  • Shiwo
    természetesen az új PC-s verziót, ami kickstarteren is volt, a mobil átirat a régi pc-s verzióból készül
  • Shiwo
    mintha valahol azt olvastam volna, hogy ezerrel az pc-s verziót hegesztik és nincs elég kapacitásuk a mobil verzióra, így annak megjelenése csúszik
  • aate
    Azért írtam jópár üzlet esetében - érdemes mindig a bolt értékelésnek utána járni, több oldalon is. Nexus, Motorola ,Sony-ban még nem csalódtam.
  • desigo
    Nem,nembírnak.
    Simán esélyes egy alaplap,kijelző bármi más hiba.
    Azért a gyári garancia szerintem még mindig előny.
    Nem egy esetet olvastam ahol a sufnigsmeseket fenyegetni kellett,hogy megjavítsák a készüléket.
    Persze tisztelet a kivételnek,biztosan vannak korrekt boltok.
  • aate
    Manapság azért már belehet vállalni jó pár üzlet esetében, tavaly még csak 1 év gari járt hozzá , ha az elején nincs gond akkor 2 évet ezek a készülékek (Sony ) azért ki bírnak.
  • [HUN]FaTaL
    Nem avval van a baj. Sokkal inkább avval, hogyha megszűnik a bolt nincs garid. Illetve bármilyen kamu indokkal elhajthatnak.

Arról nem beszélve, hogy ezek általában nem magyar piacra szánt készülékek, többnyire ázsiai/német szürkeimport készülékek. Sokszor utólag függetlenítik őket.
  • aate
    gsmplazában vettem az Xperia u-t és ők is szakszervizet ígértek, csak nem barkácsolnak bele nem gyári alkatrészt. :D
  • [HUN]FaTaL
    Itt van gyártóival, de ez 80 ezer. Boltival 71. VIP-nél is 73k boltival.

GSMLine is bolti garos, nincsenek kint a gyártói árak a neten.
  • aate
    GSm line oldalán is ennyi és ezt találtam a garanciára: Sajnos a készülék javítási idejébe nincs beleszólásunk, azt a szakszerviz végzi, ezért kérem, várja meg míg értesítjük Önt! Megértését és türelmét köszönjük!
  • [HUN]FaTaL
    Ez is 2 év bolti gar sajna.
  • aate
    Igaz, de itt 69 2 garival.
  • [HUN]FaTaL
    Hol? Bolti garral maximum. Az meg felejtős.

#17506: 45k a Galaxy S Advance dominoban, az egy "kicsit" jobb vétel.
  • desigo
    A minap volt nálam egy Huawei Ascend G300.
    Nagyon kellemes kis készüléknek tűnt.Kellemes volt a fogása,szép volt a kijelzője.A menüje is gördülékeny volt.
    Telenornál feltöltőkártyával 42.785 Ft
    Ennyi pénzt szerintem simán megér.

• aate
    XPeria P kb 65e a független.
  • [HUN]FaTaL
    T-s Galaxy S Advance. Vagy Xperia P, de azt nem nagyon kapsz annyiért.