36194
  • Culram #17583
    Thank you Captian!
  • skinnyman
    RetroArch Android
    All-in-one emu, kb 20 fajta cuccot tud emulalni (PS1, NES/SNES, GB/GBC/GBA, stb)
  • Prody
    Heló.

Egyszerű SGS2 root guide-ot és sim unlockot valaki ajánlana?

Kösz.
  • LocalPatriot
    Tudom, hogy nem az a fórum, de ezt a két játékot próbáljátok ki, aki még nem tette!

AirAttack HD

Plague Inc.
  • repvez
    Azt nem tudja valaki hogy mi lehet a probléma ha EOMcsere után az endomondo és a sport tracker,meg még pár alkalmazás azt irja ki hogy nem kompatibilis velük az eszköz? Minden más program rendesen települ és a telefon is hiba nélkül üzemel. A gyári rommal ezeket is rendszeresen használtam és frissitettem is marketről, most nem tudom miért van ez.
    Probáltam letölteni és apk-ból telepiteni ,de ott csak annyit irt ki hogy nincs telepitve az alakalmazás a telepitésre kattintás után.

2.3.7-es romot tettem fel CM7.2es ha minden igaz . Örülnék valami megoldásnak,mert ezeket a progikat rendszeresen használom
  • SzirmosSzisza
    Mi is erre gyanakodtunk, de semmi új nincs rajta a frissítés óta. Előtte meg ment rendesen :/ De ma kap 1 factory resetet aztán meglátjuk.
  • Shiwo
    lehet valami progival akad össze vagy valami olyan extrája merít, amit én nem használok, mert nekem csak 26%-ot használ a rendszer(energiatakarékos módban), 28%-ot a kijelző, minden más kevesebbet

• SzirmosSzisza
    Hm, úgy tűnik egy valami 4.1 hiba lesz :/
  • Shiwo
    nekem 1 napja van rajta, de nem tapasztaltam ilyesmit
  • skinnyman
    Furcsa modon eddig egyebkent nem tunik nagy extranak a dolog, jobban bejon a Pitfall, aminek a gameplay-et kb egy egyszeru masolatnak is lehetne nevezni, de pl grafikaban, animaciokban sztem sokkal jobb, meg valtozatosabb is az egesz.
  • SzirmosSzisza
    "megjelent a TouchWiz Nature UX,"

Alig várom már, hogy lecserélhessem :D

Amúgy aki S3-at frissített nem tapasztalt gyors akku merülést?
  • Solten
    A 2011-es csúcsmodell is megkapja a Jelly Bean frissítést

• Láma!
    Első olvasatra és összehasonlítva az általam említettekkel elég meggyőző, köszi a tippet!
  • [HUN]FaTaL
    Szolgáltatóira majd gondolom 1-2 hét múlva.
  • Clidey
    Telenor
  • fery02
    Köszönöm a tanácsokat akksi kíméletes ügyben! :)
  • SzirmosSzisza
    Yapp, T nem mutat semmit.
  • SzirmosSzisza
    Épp most telepítem a Kiest, ti milyen szolgáltatónál vagytok? Igazából Tré 2 napja adta ki S3-ra, amiatt kétlem, hogy már kint lenne itt :D
  • Clidey
    Hát ide még nem ért...
  • precision
    jelly bean...
  • Culram #17563
    JailBait?
  • Guren
    Alcatel OT-997D?
  • Láma!
    Sziasztok

A segítségeteket szeretném kérni dual sim-es telefon ügyben. Kinéztem egyelőre kettőt: HTC Desire V, Samsung Galaxy S Duos.

A kettő közül melyiket ajánlanátok, illetve hasonló árban van e jobb ezeknél?

Előre is köszi.
  • SzirmosSzisza
    Mutatja a telefon is vagy csak Kies:?
  • Rage47
    S2-re jött JB.
  • skinnyman
    Tempe Run 2
  • Narxis
    Akksi kímélésre nekem PH!-n ezt ajánlották: Link

Nem tom, hogy a főzött ROM-om vagy tényleg ez az app ilyen jó de 90%-ban deep sleep-ben van a teló cpu time értékek alapján.
  • [HUN]FaTaL
    "Adatforgalom kímélés érdekében még mindig az Opera mini a nyerő? Másik versenyzőnek a Chrome-ot állítanám be"

Jó vicc, a Chromenál az Opera Mobile Turboval is jobban spórol, nemhogy a Mini.

Ezek a battery spóroló alkalmazások pedig semmire nem jók.
  • tototto
    megjelenés óta ez a 200ftos ár van az asphaltnak, egyszer volt 55ft amikor valami googleplay akció volt, ha megakarod venni szerintem nem érdemes várni rá ennyit simán megér
    többi kérdéshez nem tudok hozzászólni nincs mobil netem :)
  • fery02
    Változatosság kedvéért továbbra is mobilnet témában zargatnám a lakosságot, de egészen más irányból. :)

1. Akksi fogyasztás ügyben ki mire esküdne? 3G mellett Juice defender alkalmazás használata vagy pedig 2G, az említett program használata nélkül?

2. Adatforgalom kímélés érdekében még mindig az Opera mini a nyerő? Másik versenyzőnek a Chrome-ot állítanám be. Wi-Fi-ről azt is használom, de ha esetleg az se annyira adatforgalom éhes, akkor lehet csak azt használnám.

Egyéb: lehet nem mondok újat, de Play-en 200 Ft az Asphalt 7. Nem tudom ez most akciós ár-e vagy pedig alapból ennyi már egy ideje.
  • skinnyman
    Ja olvastam mashol is, persze minden kijelzoben lehet talalni fogast, barmilyen LCD alaput pl alapbol szarraver egy barmilyen OLED alapu ha pl kontrasztrol, szintartomanyrol, valaszidorol van szo, de annak is vannak mas hatranyai. Mondjuk sztem ezzel egyutt is tuti h a piac legjobb kijelzoi kozott van, egyedul a tobbi 1080p-s cucc versenyezhet vele.
  • ZsirosKenyer
    azért az a kijelző, azon kívűl hogy überHD, állítólag egyáltalán nem szép

+The display comparison picture with other current flagships reveals something we've noticed on all Sony high-ends with the Mobile BRAVIA Engine tech - weak viewing angles and greyscale black levels. Colors get significantly washed out and brightness is diminished when you tilt the phone in any direction, so that's something you'd have to live with when it comes to the Xperia Z as well.+
  • [HUN]FaTaL
    Reverse tetheringre keress rá, de szinte biztos, hogy rootolt teló és admin jog (a pc-n) kell.
  • [HUN]FaTaL
    100?

Inkább 3-500.
  • Shiwo
    rámentem, h frissítés, kiírta, hogy 320 mega (vagy akörül..)

olyan megoldás létezik, h usb kábellel a PC-n keresztül megy a net? ill gondolom csak van ilyen, de jó lenne, ha a PC-re nem kellene semmit se telepíteni, mert a cégbe nincs rendszergizda jog :\ (meg wlan se, pedig úgy egyszerű lenne a dolog... )

szóval ha van valami megoldás / application rá, akkor plz írjátok le a nevét..
  • SzirmosSzisza
    Szerintem csak Kiesen keresztül tudod frissíteni, amúgy ~100 MB szokott lenni egy új ROM.
  • Shiwo
    telefonom közölte, hogy van új firmware.. tán témobilék eljutottak odáig, hogy a JB-t le lehet tölteni Galaxy S3-ra hivatalosan...

sac/kb hány mega? rá merjem ereszteni a mobilnetemet, vagy bírjam ki hazáig és majd otthon wlannal kapjam csak le ?
  • fook
    Belépek a kamerába , ikonok kijönnek , de fekete képernyő , és egy kis idő után : Kamera alkalmazás leállt.
  • [HUN]FaTaL
    Playen nem valószínű, hogy találsz ilyet. Googleval keress rá a TubeMatere.
  • matyi0323
    Olyan alkalmazást keresek, amivel youtuberól tudok letölteni mp3ba zenét, szóval a kép része nem kell. Nem mindig vagyok gepnel, hogy atmasoljam a zenét, viszont ahol van wifi gyorsan le tudnám tölteni épp ami eszembe jut. Nézegettem playen, de nem tudom melyiket érdemes, sokat szidnak, itt meg hátha van valakinek.. Köszi