36194
  • [HUN]FaTaL
    Mihez kell PCC?

Told fel a flashtoolból a drivereket és akkor lesz MTP mód, más meg úgysem kell.
  • 12346
    Szevasztok!

A segítségeteket szeretném kérni olyanban, hogy van egy 2.1.1-es droiddal szerelt X8. Gépre rátoltam ezt a PC Companion-t, aztán rádugtam a telót, ott taperoltam neki, hogy PC Companion telepítése. Erre a gépen elindul a telepítő. Liszenszelés, MTP protokoll támogatásának meghesszelése, telepítése, villan egy parancssori ablak, és visszaugrik a liszenszesz részre. És gyakorlatilag ezt játszhatom körbe-körbe, de a telót soha nem ismeri föl. Ahogy néztem, ha lehúzom a telót, utána is ugyanezt játszhatom, mintha ott se lett volna.
    A MyPhoneExplorer-el meg gond nélkül matathatok. Próbáltam azt is, hogy kinyomom az USB-hibakeresés módot, hátha... Mert a MPE meg ugye kifejezetten igényli a bekapcsolását.

Ötlet?:)
  • Falkon
    Nekem csak evvel sikerült!

Cody, most màr jò, ìgy fasza Rom! 4.1.2 JB
  • cody1994
    Ha ilyen bajok vannak a gyári romal akkor jobb lenne rootolni a telót és felrakni egy jó ics-t vagy jb-t nem? mint itt szenvedni vele. Én is így voltam vele amikor meg kaptam a telómat a zte blade-t a gyári rom egy kalap sz@r volt azonnal 2.3.5 volt fent első nap de ha te nem akarod akkor meg lehet érteni
  • [HUN]FaTaL
    "Persze! Root szükséges a dologhoz! Root Explorer letöltése!"

Elég egy rootképes fájlkezelő nem?:)

Az a kérdés, hogy egy komplett új ROM flashelése után ezt a fájlt miért nem állítja helyre?
  • Falkon
    Persze! Root szükséges a dologhoz! Root Explorer letöltése! Utána, elindítjuk a progit, és elmegyünk ide: /efs/imei mappa. Az imei mappában, nyomd meg a menü gombot, új fájl. Neve: keystr
    Hosszan rányomsz az újonnan létrehozott keystr-re, text editor ->
    beleírod hogy ON. Mentés! Utána ezen a fájlon, permission, és akkor: Owner: mind a 3 pipa. Group: mind a 3, Other: Read és execute. Szükség szerint telefon újraindítás! Nekem ezek után jó lett!
  • [HUN]FaTaL
    Esetleg le tudnád írni, hogy hogyan? Elküldeném ismerősnek.

Egyszer már volt ilyen neki, akkor még garis volt és szervízben javították, most elkerülné. :)
  • Falkon
    Sikerült megcsinálni, és igen, a imei mappában kellett szarakodni! Most már happy vagyok! :D
  • Dodo55
    Amikor olvasgattam S2-vel kapcsolatban akkor hallottam, hogy kiadtak olyan gyári romot ami korruptá teszi az EFS-t és elszáll az IMEI bejegyzés benne ha jól értettem...

Szerintem ez lesz, ha nincs backup az EFS-ről akkor az elég gáz, de talán még javítható ha jól rémlik mintha ilyet is láttam volna XDA-n.
  • [HUN]FaTaL
    Megpróbálhatod azért te is, hátha.
  • Falkon
    Az, hogy a hiba fent maradt, nem túl biztató! :((
  • [HUN]FaTaL
    Ismerős is evvel a hibával kűzd (kódot kér neki, de nincs lock screen), nem jött rá, hogy mi a gond. Pedig már odinnal vissza rakta az ICS-t és a GB-t is, de a hiba mindkét esetben maradt.
  • Falkon
    Uraim, bajban vagyok!
    Leszedtem az S2-ömre az LS8 4.1.2 gyári Romot. Hiba nélkül felment. Jönnek a bajok: Nem kért sim kódot, így csak segélyhívás lehetséges. A Sim kód kérés kikapcsolás után ez megszűnt! Viszont nincs lockscreen-em! Keresgettem, de semmi értelmeset nem találok! Ha a lezáró gombot kicsit hosszabban nyomom, megkérdezés nélkül kikapcsol a teló!
    Ötletek vannak?
    Nagyon fontos!
    Köszönöm!
  • ktomi22
    erre en is kivancsi vagyok :D
  • [HUN]FaTaL
    És azok mire is jók ekkora kijelzőn? Meg úgy egyáltalán?
  • Dodo55
    Gondolom azért régebbi Win32 alkalmazásokat simán visz :)
  • Shiwo
    hogy megy itt a jobb klikk? (:
  • ldavid
    95 már ment a desire-ön is anno
  • Narxis
    Jah, de legalább lehet vele más telefonos rendszert használóknál vagánykodni, pl. iKhm-khm... xD
  • [HUN]FaTaL
    Csak értelme nincs sok, de amúgy jópofa :)
  • zozyk
    Idevágó XDA fórumok:
    [APP][2.2+] BOCHS for Android (Pentium PC emulator)
    [TUT] Windows XP for Bochs
  • Narxis
    tök jó
  • zozyk
    Amit linkeltés az Win95,és tökéletesen megy SGS3-on..

• Jim Morrison
    +cat köszi !
  • aate
    Másik kamera alkalmazással is ? beállítások > futó alkalmazások > leállítás, adatok törlése. (gyári reset ?)
  • Prody
    "Itt a Firmware verziójának I9100XXLPQ-nak kell lennie, míg az Androidnak 4.0.3-nak."

Nekem a Baseband I9100XXLPS... az is jó rootoláshoz?
  • fook
    Valaki tud valami megoldást ?:)
  • aate
    Nem megy ez ma nekem > 98-akart lenni bocsi a floodolásért !
  • aate
    Ez a jó link ! > Win8 androidon
  • aate
    Windows 98 futtatása Android-on! Leírás itt
  • SzirmosSzisza
    Okés, meglássuk mi lesz az eredmény. Előtte olyan volt, hogy töltőn volt a telefon és lefele ment az akksi :D
  • ZsirosKenyer
    Azaz
  • datango
    ne kövezzetek meg a következő kérdésemért!?
    de azt olvastam vagy lattam valahol, hogy nekem egy android xperia S készülékem van, és rehet rá telepíteni win 95 öt ??? wtF?
  • Narxis
    Wow, az szép!
  • SzirmosSzisza
    És merre? Olyat találtam csak, hogy Google asszisztens :D
  • Dodo55
    Na raktam tegnap 4.2-es Jelly Beant (CM10.1) a Gio-mra, kurva jó :D

Eddig ICS volt rajta, pár hónapja használtam azt, pár apróság volt még vele illetve azért egy idő után belassult stock 2.3 szintre (alkalmazások indítása és egyebek terén).

Ez viszont így már nagyon kerek, hiába a Samsung által alkalmatlannak tartott hardware, nagyon szépen fut vele az egész :)

Plusz minden teljesen tökéletesen működik, a kamera is végre :)
    (ICS alatt még külön app kellett a videorögzítéshez)

Meg még az akksi is jobban bírja komolyan, 87%-on vagyok 7 és fél óra üzemidő után folyamatosan bekapcsolt wifivel, abból jópár perc beszélgetés és 10-15 perc nyomkodás (google talk főleg). Ez is eddig a legjobb eredmény ilyen téren.
  • Promi #17587
    Totalcmd wpdplug
  • SzirmosSzisza
    Ez kell hozzá talán. (MTP a kulcsszó, arra keress ha mégse lenne jó)
  • Jim Morrison
    Valaki már csatlakozott a telefonjára total commanderrel (hálózaton keresztül)? Nekem sehogy sem sikerül
  • ZsirosKenyer
    Nem hiba, hanem a google now kajál.
    Ki kell kapcsolni