36194
  • nIsTv4n
    Ez a legújabb verzió, a számból gondolom, hogy nem itthon árult verzió, mert nekünk kicsit más a számozása, de ennél újabb nincs.
  • [HUN]FaTaL
    Mert mondjuk olyan országból származik, ahonnan nem lehet feltenni fizetős appot a playre, ingyen pedig nem szeretné (példáért nem kell messzire menni, Magyarországról sem lehet fizetős cuccot feltenni).
  • skinnyman
    Durvan nez ki.

Nexus 7: 55.9 fps (majdnem vegig 60-on volt ami fele vsync miatt nem megy)
    Galaxy Nexus: 44.2 fps

Egyebkent az se mindegy hogy High Quality vagy Performance beallitason van, nalam alapbol N7-en quality-n volt, GN-en performance-on.
  • tototto
    na ha visszajön szervizből végre a kicsi nexus7esem majd kipróbálom :)
  • tototto
    azt gondoltam, csak nem értem miért jó az neki hogy nem lehet megvenni a legnagyobb forgalmú boltban, és ezzel esik el egy rakás potenciális vevőtől
  • Borg
    Tök jó ez az epic citadel, ma jelent meg androidra.

Unreal Engine 3-at használ.
    Van benne benchmark is, 1280x720, quality mode, padfone2-n 53fps.
  • [HUN]FaTaL
    Marha egyszerű: A fejlesztő csak az amazonra töltötte fel.
  • tototto
    Arra van valami magyarázat miért van az hogy elérhető pl egy játék amazonon de a google saját play áruházában nem?
    Ezt pl szivesen megvenném pláne ennyiért, de csak playről.. :S
    Fibble
  • Falkon
    Több rom-hoz való root! Van leírás is!
    Nekem is ilyen rootom van!
  • Prody
    Valaki?

(azt hozzá teszem, hogy T-s vagyok, nem tudom mennyire számít... Gugliztam, de elég sok különbözőre találtam rá, és nem kockáztatnék vmi rosszal... Ezért kérnék itt valakitől egy guide-ot, akinek S2-je van :) )
  • [HUN]FaTaL
    Nem valószínű, hogy van újabb. De gondolom a HTC oldalán fent van, hogy melyik a legújabb szoftver (legalábbis a sonynál kint van).
  • precise
    De nekem ajánlott fel párszor frissítéseket, azt meg is csináltam. Hol tudom megnézni, hogy most melyik van fent?
  • [HUN]FaTaL
    Ha van újabb frissíts :)
  • davidka003
    Érdemes felrakni a legújabbat ha felajánlja.
  • precise
    android ver: 4.1.1
    htc sense ver: 4+
    software number: 3.14.206.27

Ezt találtam, ez eléggé friss vagy ez kevés infó, csak mert van more... is a menüben.
  • precise
    Érdemes felrakni a legújabbat ha nem az van fent?
  • [HUN]FaTaL
    Vagy nem. Mert lehetne pl. gyártói frissítés is vagy 2.3.3 -> 2.3.4, 2.3.3 -> 2.3.6 stb.

Illetve nem is minden telefon frissül OTA-n főverziót. Az említett HTC-nél viszont nem tudom hogy van.
  • davidka003
    A vásárláskor installált oprendszer frissebb változata a Jelly Bean vagy az Ice Cream Sandwich.
  • precise
    Sziasztok,

Egy HTC One X-em van, azonban elég sötét vagyok a telefonokhoz, igazából annyira nem is érdekel a téma telefonálok vele, meg pár véletlenül talált alkalmazást használok. Ennek ellenére volna egy kérdésem:

Ugye vannak a különböző Android verziók. Jelly Bean, meg volt valami fagyi nevű. Fogalmam sincs az enyémen melyik, van viszont már párszor frissítettem a telót amikor az felajánlotta. Ilyenkor felfrissíti magát a legújabb fent említett nevű okosságra, vagy csak a vásárláskor installált oprendszer egy frissebb változatát teszi fel?
  • Robi546
    Értem,köszi a választ. :) Majd meglátom még nem akarom Rootolni,eredeti ROM jobb lenne de akkor inkább hagyom ezt a gyárit. :)
  • k0trapali #17643
    Sikerült belőnöm a mobilnetem működik frankón, mostmár csak az a bajom, hogy bármilyen romot teszek fel rohadtul akad és random újra indul!
  • Jim Morrison
    nekem az addig oké, hogy van egy android a képen, de hogy miért gőzöm sincs :D próbálgattam, hátha valami szójáték, de semmi :/ :D
  • theone91
    Magyarázd már meg kérlek, hogy miért releváns ez egy Android-topikban?
  • k0trapali #17640
    Most megpróbálom a fix nélkül. Jobban utána olvastam és elvileg jónak kéne lennie a mobilnetnek, de nekem nem akar működni. Telenoros vagyok majd kooperálok velük beállításokért.
  • SzirmosSzisza
    Első bootnál sokat kell várni, bár az 5-6 perc az soknak tűnik.
  • k0trapali #17638
    Megcsináltam.
    Annyi a gond, hogy már kb 5-6 perce a CM logónál van elakadva az egész és nem megy tovább, nem jön be a rendszer!
  • Jim Morrison
  • ldavid
    és ennek mi a frász köze van az androidhoz?
  • zoliii

Állítólag mától van HD-s RTL klub! :D
  • SzirmosSzisza
    DX.com-on van kismillió ilyen kütyü + kickstarteren is promóznak egy csomót.
  • zoliii
    Android a TV-re!
    Conrad-ban van ilyen kütyü! :D
  • [HUN]FaTaL
    Egyik se rar, mindkettő zip lesz. Nem kell belevarázsolnod semmit, egyszerűen a ROM telepítése után telepítsd a fixet is a recoveryből.
  • k0trapali #17631
    Help!

Van egy rom. Adtak ki hozzá egy fixet. Ezt a fixet hogyan tudom belevarázsolni a romba? Mobildata fixről van szó . Ugye a rom rar-ban van pontosan nem tudom miféle, de winrar megnyitja. Gondolom valamiféle képfájl. A fix is raros, gondolom az is képfájl. Na most ezeket hogyan hozzam össze?
  • [HUN]FaTaL
    CM biztos, hogy van, gyári meg nincs, az első szériás Galaxy S-ek nem kaptak ICS-t.
  • Falkon
    Elülső kamera kell hozzá! Samfirmware-n nézd meg milyen gyári rom van hozzá! :) Cm-ben lehet van!
  • Robi546
    Falkon,SGS Plusra is van ICS ? Van csak ROOTosra ? És ha ICS -t rakok rá akkor rendesen megy az arc felismerő ? Mert a telefonnak kell érzékelő/sensor vagy nem ? :D
  • 12346
    Aha, oké, kösz :D Majd még okulok. Amúgy az itthoni gépen már pantentul ment. Gondoltam meglesem, mire használható, de ahogy nézem parasztvakításon kívül nem sokra.
  • Falkon
    Láthatóan gyorsabb! :) Igaz GB-ről váltottam, szóval az ICS-t nem tudom! Viszont nagyon tetszik hogy a telefon figyeli a szemem, és addig nem sötétül el a kép, üzenet írás közben ha a fülemhez tartom, felhívja az illetőt! Arc képernyő feloldás! Nem rossz! Viszont a hátérkép beállítás nagyon szar! :D
  • cody1994
    nah grat :D még lehet hogy gyorsabb is :D habár alapon gyors ki teló az s2 :D
  • Robi546
    Üdv!

Valaki tudna segíteni ? SGS Plusom van,2.3.3 Android Operációs Rendszer és bekapcsolom a WiFit,rámegyek a Music Hubra és azt írja hogy "Nem lehet csatlakozni a szerverhez!" Mitől van ez ? Előre is köszi a választ.