36194
-
nIsTv4n #17663 Ez a legújabb verzió, a számból gondolom, hogy nem itthon árult verzió, mert nekünk kicsit más a számozása, de ennél újabb nincs. -
#17662 Mert mondjuk olyan országból származik, ahonnan nem lehet feltenni fizetős appot a playre, ingyen pedig nem szeretné (példáért nem kell messzire menni, Magyarországról sem lehet fizetős cuccot feltenni). -
#17661 Durvan nez ki.
Nexus 7: 55.9 fps (majdnem vegig 60-on volt ami fele vsync miatt nem megy)
Galaxy Nexus: 44.2 fps
Egyebkent az se mindegy hogy High Quality vagy Performance beallitason van, nalam alapbol N7-en quality-n volt, GN-en performance-on. -
#17660 na ha visszajön szervizből végre a kicsi nexus7esem majd kipróbálom :) -
#17659 azt gondoltam, csak nem értem miért jó az neki hogy nem lehet megvenni a legnagyobb forgalmú boltban, és ezzel esik el egy rakás potenciális vevőtől -
Borg #17658 Tök jó ez az epic citadel, ma jelent meg androidra.
Unreal Engine 3-at használ.
Van benne benchmark is, 1280x720, quality mode, padfone2-n 53fps. -
#17657 Marha egyszerű: A fejlesztő csak az amazonra töltötte fel. -
#17656 Arra van valami magyarázat miért van az hogy elérhető pl egy játék amazonon de a google saját play áruházában nem?
Ezt pl szivesen megvenném pláne ennyiért, de csak playről.. :S
Fibble -
#17655 Több rom-hoz való root! Van leírás is!
Nekem is ilyen rootom van! -
#17654 Valaki?
(azt hozzá teszem, hogy T-s vagyok, nem tudom mennyire számít... Gugliztam, de elég sok különbözőre találtam rá, és nem kockáztatnék vmi rosszal... Ezért kérnék itt valakitől egy guide-ot, akinek S2-je van :) ) -
#17653 Nem valószínű, hogy van újabb. De gondolom a HTC oldalán fent van, hogy melyik a legújabb szoftver (legalábbis a sonynál kint van). -
precise #17652 De nekem ajánlott fel párszor frissítéseket, azt meg is csináltam. Hol tudom megnézni, hogy most melyik van fent? -
#17651 Ha van újabb frissíts :) -
#17650 Érdemes felrakni a legújabbat ha felajánlja. -
precise #17649 android ver: 4.1.1
htc sense ver: 4+
software number: 3.14.206.27
Ezt találtam, ez eléggé friss vagy ez kevés infó, csak mert van more... is a menüben. -
precise #17648 Érdemes felrakni a legújabbat ha nem az van fent? -
#17647 Vagy nem. Mert lehetne pl. gyártói frissítés is vagy 2.3.3 -> 2.3.4, 2.3.3 -> 2.3.6 stb.
Illetve nem is minden telefon frissül OTA-n főverziót. Az említett HTC-nél viszont nem tudom hogy van. -
#17646 A vásárláskor installált oprendszer frissebb változata a Jelly Bean vagy az Ice Cream Sandwich.
-
precise #17645 Sziasztok,
Egy HTC One X-em van, azonban elég sötét vagyok a telefonokhoz, igazából annyira nem is érdekel a téma telefonálok vele, meg pár véletlenül talált alkalmazást használok. Ennek ellenére volna egy kérdésem:
Ugye vannak a különböző Android verziók. Jelly Bean, meg volt valami fagyi nevű. Fogalmam sincs az enyémen melyik, van viszont már párszor frissítettem a telót amikor az felajánlotta. Ilyenkor felfrissíti magát a legújabb fent említett nevű okosságra, vagy csak a vásárláskor installált oprendszer egy frissebb változatát teszi fel? -
Robi546 #17644 Értem,köszi a választ. :) Majd meglátom még nem akarom Rootolni,eredeti ROM jobb lenne de akkor inkább hagyom ezt a gyárit. :) -
#17643 Sikerült belőnöm a mobilnetem működik frankón, mostmár csak az a bajom, hogy bármilyen romot teszek fel rohadtul akad és random újra indul! -
#17642 nekem az addig oké, hogy van egy android a képen, de hogy miért gőzöm sincs :D próbálgattam, hátha valami szójáték, de semmi :/ :D -
#17641 Magyarázd már meg kérlek, hogy miért releváns ez egy Android-topikban? -
#17640 Most megpróbálom a fix nélkül. Jobban utána olvastam és elvileg jónak kéne lennie a mobilnetnek, de nekem nem akar működni. Telenoros vagyok majd kooperálok velük beállításokért. -
#17639 Első bootnál sokat kell várni, bár az 5-6 perc az soknak tűnik. -
#17638 Megcsináltam.
Annyi a gond, hogy már kb 5-6 perce a CM logónál van elakadva az egész és nem megy tovább, nem jön be a rendszer! -
#17637 -
ldavid #17636 és ennek mi a frász köze van az androidhoz? -
Állítólag mától van HD-s RTL klub! :D -
#17634 DX.com-on van kismillió ilyen kütyü + kickstarteren is promóznak egy csomót. -
#17633 Android a TV-re!
Conrad-ban van ilyen kütyü! :D -
#17632 Egyik se rar, mindkettő zip lesz. Nem kell belevarázsolnod semmit, egyszerűen a ROM telepítése után telepítsd a fixet is a recoveryből. -
#17631 Help!
Van egy rom. Adtak ki hozzá egy fixet. Ezt a fixet hogyan tudom belevarázsolni a romba? Mobildata fixről van szó . Ugye a rom rar-ban van pontosan nem tudom miféle, de winrar megnyitja. Gondolom valamiféle képfájl. A fix is raros, gondolom az is képfájl. Na most ezeket hogyan hozzam össze? -
#17630 CM biztos, hogy van, gyári meg nincs, az első szériás Galaxy S-ek nem kaptak ICS-t. -
#17629 Elülső kamera kell hozzá! Samfirmware-n nézd meg milyen gyári rom van hozzá! :) Cm-ben lehet van! -
Robi546 #17628 Falkon,SGS Plusra is van ICS ? Van csak ROOTosra ? És ha ICS -t rakok rá akkor rendesen megy az arc felismerő ? Mert a telefonnak kell érzékelő/sensor vagy nem ? :D -
#17627 Aha, oké, kösz :D Majd még okulok. Amúgy az itthoni gépen már pantentul ment. Gondoltam meglesem, mire használható, de ahogy nézem parasztvakításon kívül nem sokra. -
#17626 Láthatóan gyorsabb! :) Igaz GB-ről váltottam, szóval az ICS-t nem tudom! Viszont nagyon tetszik hogy a telefon figyeli a szemem, és addig nem sötétül el a kép, üzenet írás közben ha a fülemhez tartom, felhívja az illetőt! Arc képernyő feloldás! Nem rossz! Viszont a hátérkép beállítás nagyon szar! :D -
#17625 nah grat :D még lehet hogy gyorsabb is :D habár alapon gyors ki teló az s2 :D -
Robi546 #17624 Üdv!
Valaki tudna segíteni ? SGS Plusom van,2.3.3 Android Operációs Rendszer és bekapcsolom a WiFit,rámegyek a Music Hubra és azt írja hogy "Nem lehet csatlakozni a szerverhez!" Mitől van ez ? Előre is köszi a választ.