36194
  • gabi89
    Azért nem semmi, hogy egy átlag előfizetéses csomaggal (smarttarifa2,3) 110körül van két év rablánccal :S
  • desigo
    "Május 15-én kerül sor a Google I/O fejlesztői konferenciára, akkor majd bővebbet is tudunk mondani az Android legújabb verziójáról a 5.0 Key Lime Pieról"

• lac coo
    Aha értem, köszönöm !!!
  • Barnabyka
    Nem kell megvenned újból, ha ugyan azt a google accountot használod.
  • [HUN]FaTaL
    Igen le, ha azonos google fiókkal lépsz be.
  • lac coo
    Buta kérdés: megvásárolt appot le lehet tölteni több eszközre is ?
    Egy autószimulátorhoz való virtuális műszerfalról lenne szó, ami két kijelzőt tud kezelni. Telefon és tablet van, valahogy rá lehet varázsolni a másikra is, vagy meg kell vennem újból ?

THX !
  • Narxis

Am. vannak ingyenes Lite verziók meg persze leírásba néha beleírják de még ez sem garancia mindenre és nem is elterjedt.
  • zoliii
    Van egy ilyen tábla gépem: Prestigio MultiPad 8.0 PRO DUO Ezen sem indul el a Nova3 :( GTA3, Vice City, Batman, Asphalt 7, NFS Most Wanted gond nélkül megy! :D
  • Máté94
    Példuál a leírásban. Minimum 2 mag és 512MB RAM kell neki.
  • Barnabyka
    Jól tudod.
  • Narxis
    Amikor megveszel egy appot van időd visszakérni az árát ha nem tetszik, úgy tudom ez most 15 perc de lehet rosszul tudom.
  • zoliii
    Mi az a refund?
  • Narxis
    A refund-ot kellene visszaállítani normális időre.
  • zoliii
    Már én is olvastam, hogy sokan vettek játékot, és döcögve ment! Mobil teszteknél miért nincs játék teszt? Akkor kiderülne, hogy hardveresen jó e a mobil!
  • SzirmosSzisza
    Mondjuk nem feltétlen kiválóan :c

Anno megvettem a TDKR-t de ~20 FPS körül mendegélt csak.
  • Barnabyka
    Ha playben megtudod vásárolni akkor tuti megy. A virágbolti verziót meg kipróbálod és kiderül hamar.
  • zoliii
    Hol lehet megnézni, hogy egy játékhoz milyen erős teló kell? Nekem LG P700 van és a GTA3 kicsit akadozik! :( Mondjuk nem egy erő gép! :D
    A Nova3 el sem indul! :(
  • joshua
    Nem tudja valaki, hogy a ZTE Blade 3 lesz-e másnál is, vagy csak a telenornál? Mert ott tök olcsó, csak épp akár függetlenül, akár a másik két szolgáltatónál lenne csak jó nekem:D
  • skinnyman
    Nexus 4 @Telenor
  • Falkon
    Meg a mappába rendezés! Nekem ez ace-n újdonság volt! :D
  • Robi546
    Akkor jó,köszönöm! :) Egyébként nagyon tetszik ez az új "felület" :D oldalra fordítom akkor oldalra fordul a menü is,eddig nem volt,meg a háttérkép,widgetek,tetszenek. :)
  • SzirmosSzisza
    Maximum annyira, mint az eredeti. Nekem most Nova van fent, de Samsung esetén (szerintem) minden jobb, mint a gyári :D (touchwiz vagy mi a fene)
  • Falkon
    Nem vészesen! :) Sőt! Nekem nem kajálta!
  • k0trapali #17680
    Köszönöm!
  • Robi546
    Már megvan,GoLauncher -t szedtem le nagyon tetszik,de nem zabálja az akksit nagyon ?
  • puma1
    Sziasztok! tudnátok nekem androidra olyan torrent klienst ajánlani, ami úgymond kikerüli az internet korlátozást? )tt Skóciban a szolgáltatóm lekorlátozza a p2p letöltést, de számítógépen pl. a vuze-al ki lehet ezt kerülni.....
  • joebacsi
    Haxsync
  • davidka003
    1:47-nél van a feloldás, hogy megnyomja és körbefut a cucc és feloldódik a zár. Van ilyen progi ami hasonlót csinál?
  • Robi546
    Üdv!

Marketon van ugye ez a Jelly Bean Launcher, SGS Plus,Android 2.3.3-ra fel szeretném rakni,felraktam de csak háttérkép + Widget van,menüt,stb... nem kéne lecserélni ? Vagy hogy működik ez ? Előre is köszi.
  • k0trapali #17674
    Hogyan tudom a Facebook eseményeket berakni az androidos naptárba? Zárolt képernyőnél is van olyan opció, hogy naptár eseményeket és születésnapokat megjelenítené, de minden a Facebook-on van! Össze lehet kapcsolni valahogy a Face és Google Naptárat?
  • zoliii
    Az előbb néztem teszteket az LG Optimus 4x HD-ról. 4magos proci, 1gb DDR2 Ram! ??? Egy komolyabb játéknál karcsú az 1gb ram szerintem! :D Nekem LG P700-am van, és a GTA3-nál néha akad a játék! :(
  • cody1994
    Hát igen az nagyon gagyi lett 2.3ba jobb volt
  • gabi89
    Papíron elég erős, de idén minden zázslóshajó kb. ezzel a belsővel jön, viszont egy jó árral a nagyokhoz képest siker lehet. :)
    Ez az UI (tudom ízlés kérdése) borzalom ezzel a zöld,fehér színösszeállítással :S és látom az alsó három gomb még mindig nem a legjobb érintés szempontjából. A videóban többször is 2x kellett rányomni, hogy érzékeljen valamit, ez tipikus ZTE,Huawei probléma. Blade3,G300,600-nál is láttam már.
  • zoliii
    Ez sem lenne rossz! Ironman 2 filmben volt asszem, mikor Tony Stark a Vasember páncél tárgyalásán volt! :D
  • Narxis
    Aztarohadt
  • zoliii
    Tetszik ez a fekete-fehér összhang! :D
    13MP-es kamera, 5colos kijelző, 4magos proci, stb. :D
    mobil nfo telefonguru
  • RelakS
    Performance/Quality
    Galaxy S2 30/28
    Xperia S 38/33

de állatul néz ki ez a demó telefonon :)
  • [HUN]FaTaL
    Valószínű natív kód és gpu specifikus hívások.

Mali400 vs Adreno 220.

#17665: Nem figyeltem. Egyébként a Cryteknek van magyarországi része (stúdió), meg ukrajnai is, a Crysis egy részét itthon fejlesztették. :) Persze az anyacég német :)
  • tototto
    Jelen esetben a Crytek azért elég nagy cég, ha jól tudom németek, nagyot néznék ha németeknél nem lehetne fizetős appokat feltenni playre :)
  • RelakS
    153MB SGS2-n, 130MB SXS-en... mivan?