36196
  • skinnyman
    5 dij a Samsung-e az idei GMA-n koztuk a legjobb okostelefone (S3), es az Asus-Google nyerte a legjobb tabla dijat a Nexus 7-el: Link
  • Narxis
    Spirit FM
  • pxxl
    Cső! Van valami értelmes fm rádió ami nem online? Mert nem nagyon találok :/
  • Solten
  • Firerock
    Melyik a legjobb panoráma készítő program 2.3-ra?
  • skinnyman
    Nekem nem tunt fel, de most h mondod tenyleg nem tuelesek a betuk. De valtozast nem vettem eszre, talan ha egymas mellett latnam a kettot. Abszolut olvashato most is, hibat nem latok, valszeg valami elsimitas vagy renderelesi mod valtozott kozben, jo nagy verziot ugrott most a Chrome (7 foverziot, felzarkozott a beta verziojahoz - remelhetoleg innentol ezt is frissitik a desktoppal egyutt)
  • Vadnokedli
    Hú, most néztem csak meg több oldalon is. Távolról elég homályos, de ahogy közelít rá az ember jó. De hát.. ez nem állapot.
  • tototto
    Igen, sőt még a könyvjelzőkben a nevek is, na talán majd javítják ha sokan panaszkodnak rá.
  • Vadnokedli
    Ja nekem is olyan. Szerencsére kisebb kijelzőn csak moderáltan látszik(mert nekem csak alig tűnt fel). Neked minden oldalon olyan elmosódott?
  • tototto
    Nexus7, olyan mintha élsimítás elkenné a karakterek széleit
  • Vadnokedli
    Milyen telód van? Amúgy most hogy így mondod furcsák a karakterek. de lehet csak rohadt mocskos a kijelző( de nem bírtam letörölni )
  • tototto
    Felfrissült a chrome és homályosak lettek a betűk ezt nem lehet valahogy vissza állítani?
  • Vadnokedli
    Amúgy btw; én felpattintottam ezt az AOKP-t NOTE-ra és elég smooth meg minden. csak az S appok hiányoznak.
  • skinnyman
    Ez durva, a szerviz kozpontnak tenyleg kb az lenne a fo haszna h ne kelljen alkatreszekre varni, nalam nem is kellett, fura h megis van ilyen...

Narxis: lol, hat sajnaljuk :)
  • Narxis
    Az Android gagyi. Punktum.
  • tototto
    Jah, azzal küldtem vissza hogy rossz volt a hangszóró (recsegett), két hétig fel se hívtam mert azt mondták 1-2 hét, aztán felhívom őket azt mondják berendeltek egy hangszórót azt várják, mondom fasza hogy egy európai szervizközpontban nincs raktáron alkatrész.
    Rá egy hétre megint hívom, ekkor kiderült megjött hangszóró de a végső teszten elhasalt az aksi, azt is berendelték. Egy hét múlva megint hívom hogy lassan lejár az egy hónap ami a max határidő, de az aksi nem érkezett még meg úgyhogy felajánlotta a kártalanítás megkezdését. Rá egy hétre a fedex meghozta az új táblát.
    Remélem nem lesz szükség még egyszer erre a herce-hurcára és nem romlik el (egy pár hónapig) :)
    Ennyi a sztori röviden.
  • skinnyman
    Egy honap? Az nagyon sok, a hivatalos szerviz szarozott ennyit? Az enyem 1 het alatt visszaert anno.
  • tototto
    Na mivel nem javította meg asus a nexusomat egy hónap alatt se, most kicserélték, leszámítva hogy több mint egy hónapig nem volt táblám, most már örülök neki hogy így alakult, az új példány kijelzőjén nem látszódik a tapadókorong nyoma, amivel gondolom a gyárban összerakják a kütyüket :)
  • [HUN]FaTaL
    Biztos, hogy nem, egyetlen elemben sem egyeznek.
  • RedDevilsza
    galaxy s advancehoz se cm se aokp nincs :( Vagy az S2eshez való romot rá lehet rakni?
  • Narxis
    :D
  • ktomi22
    cyanogenmodot a népnek desire x hez :D vagyis eleg csak nekem :D
  • Solten
    Ja mar kigugliztam.
  • kifli
    az is ilyen cm féleség, csak valamivel kevesebb telefonra van natívan készítve (azthiszem), de azt is portolják sokmindenre...

De s2-re is csinálják natívan.

LINK

A logo mindent visz :D
  • Vadnokedli
    AOKP nál nincs SGNote? Nem találok pedig hallottam róla még "anno" (never mind; most már látom hogy lehet görgetni oldalt azt a sávot )
  • Solten
    Btw, errol az aokp-rol most hallok eloszor...
  • kifli
    pedig lehet addig is jól járnál vele :)

Mostanában tesztelgetek romokat sd-ről, és azt vettem észre, hogy aokp jobb valamivel. Meg abban van swagger toggle is :D
  • Dodo55
    Na igen ez a 17 éves gyerek jelenség itt is megvolt, nyár végén kezdett használhatóvá válni a 4.0.4 amikor is a projekten dolgozó csapat kettészakadt, majd a fejlesztést aktívan tovább vivők vezető fejlesztője besértődött az egész világra, és úgy 2 hónapra beállt az egész folyamat XD

Azóta szerencsére kifejezetten jó a helyzet, 2-3 csapat is dolgozik párhuzamosan, megosszák normálisan egymás között a dolgokat ha valamilyen téren áttörést érnek el, így eljutott a dolog oda, hogy ami most van fent nekem unofficial CM10.1, abban eddig én semmilyen hibát nem találtam :)

Persze ehhez kell az is, hogy a Gio-Ace páros az egyik legnépszerűbb manapság custom rom készítés terén, nem véletlenül ezek voltak az első armv6 procis készülékek a világon amikre elsőként készült el működőképes (bootolni képes) Android 4 custom rom :D
  • Solten
    Majd ha veget er a "gyari support", felpakolom a CM-et.
  • skinnyman
    Van aki komolyan 3g-s N7-et hasznal telefonkent, nehany "aprosagon" kivul (pl nem rezeg) teljesen jonak mondjak :)
  • kifli
    miértnem cm-et vagy inkább aokp-t raksz fel?
  • [HUN]FaTaL
    Akkor vegyél egy 8"-os tabletet. De nem értem miért zavar, hanem csak billiárdasztalokat gyártanak kijelzővel.
  • precision
    vegyél akkor Note 8.0 -t...
  • SzirmosSzisza
    S2-t már én se tudom 1 kézzel irányítani, ha meg két kézzel kell tapogatni akkor megette az egészet a fene :)
  • MaRee
    Nekem az ájfon után nagyon szokatlan volt az S2 nagysága is, most már hozzászoktam, de nagyobb nem kéne, nekem már az S3 is túl nagy. Note bele se férne a zsebembe :D
  • Vadnokedli
    Nem mindenki babakezű, vagy törpe bánom is én(totál mindegy). Nekem spec kényelmetlen az S2 is mert nem tudom raja elhelyezni az ujjaimat(nem tudom rendesen átfogni,stb). Viszont a mostani sima Note meg szerintem pont jó, át lehet fogni rendesen de egy két esetben nem jó pl; taskbar elérése miatt. kompromisszumok mindig vannak.

Talán egy új 5colos Huawei csoda pont jó lehet.
  • precision
    hát hogy is ne... a kutya nem fogja megvenni, mert mindenki tudja, hogy az a menőbb csávó akinek nagyobb kijelzős telefonja van

nem véletlen gyártanak ekkora méretben is mobilt... nem mindenki akar egy vágódeszkát az arcához tartani telefonálás céljából

4,3 az szerintem még pont tökéletes, a felett már necces, de persze még használható, kompromisszumokkal (ezzel együtt egy note2 -t elfogadnék :))
  • Vadnokedli
    Szerintem egyáltalán nem hajaz, bár a 4,3 col édes kevés lesz
  • SzirmosSzisza
    Ez csak szerintem hajaz S2-re ? :D
  • skinnyman

Exactly how ginormous is Android?

Mas: