36194
  • cody1994
    Hát valamilyen szinten meg lehet csinálni de nem érdemes nekem mindig lassabb volt mint tiszta telepítésnél szerintem rakd újra rendesen és webes márketbol fel rakod ami kell neked ott pár kattintás és megy fel a telora :D
  • Solten
    S3-on a 4.0.4 GUI kajak ugy nezett ki btw mint a JB-n, talan ezert.
  • k0trapali #18222
    Halo!

Hogyan tudnám frissíteni a jelenlegi romom egy újabbra anélkül, hogy újra kéne pakolnom rá mindent?
    CM10 van fent januári verza és februárban jött ki újabb azt szeretném felrakni, de nem akarok mindent elölről kezdeni!
  • Solten
    En Ice Creamrol frissittem, teszetosebb GUI, gyorsabb, uj widgetek, uj funkciok tomkelege (olvasd el a ketto kozti kulonbseget ha erdekel :) )
  • SzirmosSzisza
    Miben változott amúgy? Mi S3-at frissítettünk, de kajak nem vettünk észre semmi húdenagydolgot :D
  • Solten
    Mar vagy 2 honapja vartam az OTA Jelly Beant, tegnap megneztem KIES-el, semmi, kapjak be, frissitettem ODIN-al... Ez a zselecukorka allati jo, egyre komolyabb a rendszer (belegondolva mondjuk a Gingerbread egy fapados Ikarus hozza kepest). Well done Gugli.
  • SzirmosSzisza
    Szerintem az hogy rá kell hakkolni noname romokat amik talán mennek talán nem megérdemli a hulladék jelzőt :D

Nekem anno Galaxy 3-am volt (ami nem is volt annyira olcsó, mert még viszonylag az okos telefon mánia elején volt, de az valami borzalom. Gyári rom katasztrófa, aztán valami Kyrillos ROM került rá ami viszonylag stabil volt, de ugye 1 17 éves srác tartja karban, aki talán már vett is magának új telefont szóval nem nagyon frissül :D)
  • [HUN]FaTaL
    2-es 3-ast cseréld fel, ha T-s vagy, az S advance olcsóbb, több a belső memória és nagyobb a kijelző is :)

#18214: Factory resetet csinálj, szerintem megjavítja.

FTP szerver van a playen, millió.
  • kifli
    ezt egy zte blade is megcsinálja, nagyobb kijelzővel, nagyobb felbontással...

Galaxy ace-el tudom összehasonlítani, mert az van tesómnak, haver meg most vett zte blade-et (vagyis wayteq librát, ami egy zte blade...), és haver telefonja köröket ver tesóméra majd minden téren.
  • MaRee
    Most látom a #18207-t.. Köszi!!!!
  • MaRee
    Na jó, a telefonom megadta magát :D Az usb nem működik, a kies air szintén. ELviszem ma a szervizbe, de előtte még egy factory resetet, de előtte le akarok menteni róla minden fontos dolgot, sd kártyám nincs. Van a kies air és az usb-s megoldáson kívül valami alternatíva(akár valami ftp szerű), hogy lementsem a cuccaim? Google drive-ba csak egyenként tudok zenéket feltölteni meg képeket, dokumentumokat nem.
  • Dodo55
    "Gyakorlatilag amúgy a legtöbb olcsóbb Samsung hulladék"

Khmm, a Gio-val most ott tartok, hogy itt figyel rajta egy Jelly Bean 4.2.2 (ez nem tudom egyéb gyártók régi olcsó modelljeivel mennyire járható út), minden funkció tökéletesen működik, kb 1.5x gyorsabbnak érződik a gyári Gingerbreadnél, egyedül a proci nem armv7-es ezért pár alkalmazás nem fut rajta. Meg a belső tárhely kicsit karcsú, de ha nagyon akarnék azon tudnék segíteni ha a system partícióról azt a ~60 mega szabad helyet átallokálnám a data-ra, de egyelőre abba még nem bonyolódtam bele :)

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem olyan szörnyű azért a HW sem az árhoz képest, és software-esen is csak a gyár hanyagolja el, a custom romok készítői körében kifejezetten népszerű. Plusz ugye azt tudni kell, hogy a Gio-ra való romok minden esetben Ace romok is (illetve fordítva), pár eltérő konfigurációs érték választja csak őket el, és ahogy láttam Mini-re sem szoktak sokat szarozni a portolással.

Anyagminőség terén szintén jónak tartom az árához képest, a kijelzője még bőven elmegy (egyáltalán nem pixeles ha nem nyomom a képembe, plusz natúr LCD-hez képest határozottan szépek a színek és jó a látószög), a kamera pedig hiába csak 3mp ahhoz képes egyáltalán nem gagyi, marha élesek a képek és jók a színek.

Szóval szerintem 25k-ért egyáltalán nem hulladék :)

Megmondok őszintén én meg inkább pont a Sony-ért nem vagyok oda, úgy általában semmilyen termékükért, és a telefonjaik sem tudtak eddig meggyőzni. Eddig az összes amit láttam és nem pár napos-hetes volt az nagyon csúnyán kopott volt, a kijelzőiknek van egy jellegzetes mattsága ami miatt a képük sem tetszik és az érintésük sem érződik kellemesnek, a gyári softwareik meg egyenesen botrányosak, tele vannak totál felesleges bloatware-ekkel (a Samsung legalább fizetős irodai csomagot ad ingyen és hasonlókat!) és az UI animációk meg nem képesek 5-10 fpsnél gyorsabban futni a régebbi modelljeiken (talán még az újabbakon sem).
  • Prody
    Miért spórolják ki a jó kamerát a tabletekből/phabletekből?
  • JaSoN HuNTeR #18211
    vagy ace 2 40ért.
  • JaSoN HuNTeR #18210
    Xperia U-t vegyél 35ért használtam, mindegyik garis meg jó állapotúak.
  • JaSoN HuNTeR #18209
    Valószinű Ace 2 veszek mert lehet bővíteni meg gorilla glass. U meg egyikse, Ura még kb egy GTA se fér fel...[nagyon nem tetszik benne hogy nem lehet bővíteni...]
  • JaSoN HuNTeR #18208
    best buy most:
    1. Sony Xperia U
    2. Galaxy Ace 2
    3. Samsung Galaxy S Advance
    4. Sony Xperia P
  • fery02
    Ha csak fájlokat akarsz másolgatni és van Wi-Fi-s routered, ajánlom telóra az Airdroid alkalmazást.

Ezzel vezeték nélküli fájl átvitelt tudsz megvalósítani.
    Nekem mióta megvan a Nexus (~1 hónapja), nem láttam még a töltőfejbe belemenő USB kábel csatiját. :)
  • Mike
    Én most egy Sony V-t vennék :) ha lenne fölös 100k telefonra
  • [HUN]FaTaL
    A G300-ban Adreno 200 van, az S-ben pedig egy sokkal erősebb SGX.

A CPU-ja is jóval erősebb, mint az MSM7227A. Ettől függetlenül én már biztos nem vennék galaxy s-t, mert régiek.
  • precision
    miért erősebb? nem vagyok otthon a témában... esetleg a Galaxy S gpu -ja erősebb lehet mint a Mali200... nem tudom :)

de a cpu azonos teljesítményűnek tűnik

de egyetértek, a varázszó a márka :D ezért van az, hogy hányinger állapotú 6-7 éves Nokia N95 és társai még mindig 15-20ezres áron mennek el
  • skinnyman
    Hat ha bevallalod most ~2-3 hettel az S4 bejelentes elott :)
    A legtobb dolognak azert megy le az ara ha lassan is. Persze csucsteloknal sokszor tapasztalhato hogy az uj aruk nem megy egy szint ala es inkabb csak eltunnek a boltokbol es a hasznalt piacon lehet szinte csak beszerezni oket, es valszeg S3 uj ara sem fog mar jelentosen csokkenni.
  • [HUN]FaTaL
    Egy magos, de erősebb, mint a G300. Plusz sokkal jobban támogatott (a community által).

Meg ugye a Samsung varázsszó :)
  • davidka003
    Galaxy S csúcsteló volt. Azokat meg valahogy jobban veszik az emberek. :D
    Meg mégiscsak Samsung és sokak számára ez a varázsszó. Gyakorlatilag amúgy a legtöbb olcsóbb Samsung hulladék de a drágább telefonjaik nem rosszak bár én Sony fan vagyok de lehet veszek Samsungot.
  • davidka003
    Amúgy Galaxy S3-ra ki mit mond? Most 20% kedvezmény van rá a T-nél.
    Lesz szerintetek ennél is lentebb? Csak mert az S2 sem volt olcsóbb 90k-nál. 0%THM-re nem olyan megterhelő és 2 évig csak kibírnám vele minimum.
  • precision
    nyilván nem is erről van szó... de a Galaxy S is 1 magos, és nem is mai darab, garancia nuku általában, leharcolt állapot, és még is 30on felül viszik
    ezzel szemben a G300 makulátlan, majdnem 2 év garancia, és nem viszik mert Huawei :)
  • davidka003
    Én nem adnék érte 30k-t. Xperia U 100-szor többet ér és nem sokkal drágább.
    Valahogy én már azt mondom, hogy 30k-t elkölteni 1 magos telóra hülyeség. Inkább gyűjteni kell és venni egy 2 magosat az talán jó lesz még egy ideig.
  • precision
    miért van még mindig a magyar emberek fejében az, hogy a mobiltelefon = Nokia ? vagy esetleg még Samsung és iPhone

csak mert próbálom eladni a Huawei G300 -amat és a kutyának sem kell, pedig jó áron adom (2 hónapos, karcmentes, fóliás, 30ért hirdetem)

galaxy s még mai napig 35ért megy el, pedig annyiban jobb, hogy 4 gb helyett 8 gb van benne és Amoled nem IPS... ja meg, hogy Samsung :D

voltam ma két használt GSM boltban is, mondtam, hogy vennék valami alap mobilt és adnám a Huaweit és kérnék még rá kp -t, és nem az, hogy megkérdezik, hogy mennyire gondoltam, hanem, kösz, nem kell :D ha 5000et mondtam volna a teló értékre az sem érdekelte volna őket :)

vicces.
  • precision
    kezd elgurulni a gyógyszer...
  • Mike
    áh megtaláltam a xperia menüpontban
  • Mike
    bant a cégnél kölcsönkaptam agy usb kábelt, amivel felcsatlakoztattam a telefont a pc-re, akkor megkérdezte mi legyen a kapcsolat tipusa, és ha akartam, kapott betűjelet az sd kártya. most itthon rádugom, nem kérdez semmit, és nem is látom közvetlenül az sd kártyát, csak a sajátgépben kattingatva, és ott sem mutat minden könyvtárat amit éppen le akartam másolni (pedig azok szimpla könyvtárak, nem rejtettek, nem .-tal keződőnek, egy sima munka/ azon belül kellene minden de a pc nem látja)

hiába kattingatok, nem kérdez rá a csatlakozás típusára

mi a megoldás?

köszi a segítséget
  • Bucser
    Meg par strat, mmo, jrpg, rpg Etc...
  • Mike
    na jó meg pár fps
  • Mike
    ja, van 1-2 autós, de a többi elég gagyi
  • MaRee
    Lemaradtál egy jó pár évvel úgylátom :D

• skinnyman
    FonePad
    7" tabla, ami telefon is.
  • theone91
    Te nem vagy tudatában a legfrissebb játékfelhozatalokkal. Ezek már rég túlszárnyalják a PSP vizuális színvonalát.

Itt vannak például a legutóbbi Gameloft játékok.
  • SzirmosSzisza
    Olyan szintű játékokat képes írni 1 ember önmagában, de ugyanúgy vannak "modern" játékok is, csak azokat ugye nehezebb kivitelezni.
  • Mike
    azért nem kicsit röhejes, hogy ugya alap lassan az 1 gigás proci, 1 giga ram, és olyanok a játékok, mint amik anno 386-oson mentek, de vannak c64-et időző szintűek is
  • Mike
    kár :(