36194
  • ktomi22
    Crayon Physics Deluxe androidra ..nem talalom playen :S regen a humble bumble 4 be volt.. kulon nem megvasarolhato? o.O
  • Dodo55
    Nekem eddig az a tapasztalatom sokszor custom rommal inkább több alkalmazást ír kompatibilisnek mintsem fordítva...
  • repvez
    valaki találkozott már olyan hibával, hogy a sport tracker programok nem akarnak települni egy uj ROm telepitése után? Már a playben azt irja ki hogy nem kompatibilis az eszköz,pedig elötte egy évig használtam a gyári rommal.minden más müködik,csak a GPS tracker progik nem.
  • GregSB
    Mert az? :) nem real time multi, de multi, nekem eddig minden pályán versenyeznem kellett ismerősök kocsijai ellen is.
  • kifli
    ja nemrosz, és egész jól néz ki, hd2-n is egész szépen elfut. Nem teljesen sima, de abszolút játszahtó :)
  • SzirmosSzisza
    Jó ez a Real Racing, csak nem értem miért multinak hirdetik :D
  • Bucser
    Ez sajnos hardverfuggo es nem software.
  • Prody
    Nekem is kicsi egykét hozzászólás...
  • Prody
    Persze :)

Más: kamera fókuszálása irtó lassú már S2-nél... Legalább 2 másodperc míg ellövök egy képet. Nincs valami más program, amivel azonnal kattan, mint mondjuk egy Note2-nél? :D Nem jó amikor hirtelen meg akarok vmit örökíteni és mire ráfókuszál..........
  • fery02
    Lehet igy van. Ebben az esetben akkor ez elég szar ügy.

Prody: Előbb utóbb pedig mindenképp érdemes lenne frissitened, nem csak viccből adják ki az újabb verziókat.
  • tototto
    Real racing 3ban hogy kell nevet adni nem találom sehol,csak Guest vagyok. Facebookba látom beleht lépni de én olyat nem használok, máshogy meg nem lehet nevet adni magamnak?
  • pxxl
    kössz
  • skinnyman
    Firefox-ban is ilyen, szoval ez valszeg inkabb az oldal hibaja.
  • Prody
    Akkor nem frissitek inkabb
  • fery02
    Olyan van nálam a Chrome-al a napokban kijött frissítés óta, hogy itt sg-n a topik-okban legtöbb hozzászólás kisebb betű mérettel jelenik meg és csak elvétve jelenik meg hozzászólás nagyobb betűmérettel.

Elég zavaró tud lenni. Itt pl most hirtelen a #18287-es normális méretű, utána lévőek kicsik.

Nálatok is van ilyen?
  • Vadnokedli
    Szerintem 'krómolj' nekem ilyen pont a chromeon volt amúgy, de az gyári swype billentyűzettel. Használj SwiftKey-t.
  • kifli
    és ha a kiegészítő csomagban változik valami?
  • Shiwo
    más tapasztalt olyat mostanság, hogy firefox alatt, ha használni próbálja az anysoft keyboard-ot, akkor összeomlik a böngésző? régebben nem volt ilyen, csak most műveli max 1 hete, biztos valami frissítéssel előjött probléma okozza.. lehet át kellene szoknom a telón is a chrome-ra? -.-
  • MaRee
    S2
  • ZsirosKenyer
    Szamomra joval nagyobb problema, hogy dupla tapintasnal mar nem tordeli a szoveget (ha a nem mobil verzioju weboldalakat nezel)

Masnal is ilyen?
  • Vadnokedli
    Mi számít középkategóriának? De szerintem mára már ezek; S2 / Motorola Atrix (persze én véleményem.)
  • JaSoN HuNTeR #18283
    Középkategóriába melyikek a legjobbak?
  • skinnyman
    asszem ez van benne a legjobban elcseszve, hogy nem is tudod ugy megvenni hogy teljeskent viselkedjen, csak ingyenes verzio van, es folyamatosan fizetned kell ha jatszani akarsz varakozas nelkul.

#18272: Jah, jelenleg ez 4GB, szoval nem azon mulik :)

#18278: jelenleg sztem:
    legjobb telo: Nexus 4, GS3 (2 het mulva GS4 bejelentes), Xperia Z, Note 2 (phabletbol a legjobb), HTC One (marciusban jelenik meg)
    legjobb tablet: Nexus 10, Xperia Tablet Z, Asus TF Infinity

illetve a 2 kategoria kozott: PadFone Infinity (telefon-tabla kombo)
  • Vadnokedli
    Bővíthetősége a nexusoknak nulla, sajnos. Az új Ascend D2 is nagyon tetszik, de az se bővíthető..
  • SzirmosSzisza
    S3 meh, inkább Nexus imho.
  • Vadnokedli
    Galaxy S3 + Asus Transformer Pad Infinity 700.

Szerintem
  • JaSoN HuNTeR #18278
    melyik a legjobb androidos telefon és tabletta xD ?
  • SzirmosSzisza
    Kb 1 éve van olyan feature, hogy nem kell az egész appot újra letölteni :)
  • [HUN]FaTaL
    Nem.

Külön kell feltegyél egy apk-t és mellé a kiegészítőcsomago(ka)t (utóbbiból azt hiszem 3 db lehet, de lehet, hogy rosszul emlékszem).

Ha a játék kódja frissül, akkor értelemszerűen csak a kicsi apk frissül (ahogy most is), illetve mostmár annak is csak egy része.
  • kifli
    lehet update-nél az egészet újra fel kéne tölteni, usereknekmeg le? Ha 20mb-s darabokba jött le, akkor darabolva van...
  • SzirmosSzisza
    Biztos van, de
    a, volt már olyan játék aminél Playből töltött 1+ GB-t
    b, kb 20 MB-s darabonként szedi le

Amúgy nem azt hittem először, hogy valami gagyi lesz, mert free és emiatt ugye 10MB simán belefér, aztán meglepődtem, hogy igazából szép :D
  • [HUN]FaTaL
    Van, de additional packageként 1,5 gigabyteot lehet feltölteni. Szerintem inkább megoldották saját szerverrel, nem szórakoztak vele :)
  • kifli
    gondolom playen van max fileméret....
  • tototto
    mennyibe kerül hogy teljesként viselkedjen, illetve mit jelent hogy órákat kell várni verseny közben?
  • Borg
    Hát én kiváncsi is vagyok mivel tudnak még manapság nagyot villantani.
    Mert az hogy 5 coll fullhd, meg agyonkerekített plecsni műanyagház, se a 2 ghz proci, se a 23mpx kamera nem hoz már lázba valahogy.
    Szerintem már a 3-mal is túlléptek azon a határon, aminek mobiltelefonba még értelme van. (mondom ezt úgy, hogy Padfone2-m van :D)
  • skinnyman
    Jah. Mondjuk rejtely h miert igy csinalnak es miert nem egyben tolti le az egeszet, dehat ok tudjak.

Samsung-nal meg nagy buli keszulodik:

Nehany allitolagos szivargas. A sotet kep alapjan eleg egyertelmuen OLED-nek tunik a kijelzo.
  • SzirmosSzisza
    Akartam írni, hogy 10MB, biztos szar, aztán közölte, hogy nincs 1GB szabad helyem :D
  • skinnyman
    Real Racing 3
    (ingyenes, idegesito in-app szarozassal kulonben orakat kell varni a versenyek kozott)
  • skinnyman
    5 dij a Samsung-e az idei GMA-n koztuk a legjobb okostelefone (S3), es az Asus-Google nyerte a legjobb tabla dijat a Nexus 7-el: Link
  • Narxis
    Spirit FM