36194
-
#18824 Meh. -
#18823 Eleg sok jot hallottam rola, raadasul most le van arazva, lehet hogy behuzom. -
#18822 Valószínűleg a média fájlok (videó, kép) előnézeti képei. -
#18821 bakter. köszönöm :D -
ricsa008 #18820 mik azok a thumbdata fájlok? 600 megát foglal és bizony tudék mit kezdeni annyi helyel.. -
#18819 De, el van cseszve ha azt irja.. -
#18818 Érdekelne valami oldal vagy felmérés, ami sorrendezi a legnépszerűbb billentyűzeteket, mert ha lenne valami más, amit legtöbben használnának, valószínű azt kipróbálnám én is. :)
Bár semmi bajom sincs SwiftKey-el se, meg érzésem szerint, ha lenne valami ilyen lista, a top10-ben azért benne lenne szvsz. -
#18817 ?
Ez nagyon jól hangzik :D
Érme csörgés vásárláskor, pénztár hang fizetéskor, stb :D -
#18816 Az az oldal azt írja 4.1 nem 4.2.2 lesz rajta? -
#18815 Erdekesseg: az Exynos Octa LTE kepes
Ezek szerint a Snapdragon 600-as verziok (amikbol az elejen joval tobb lesz) tenyleg azert vannak csak foleg, mert Exynos-bol nem tudnak meg eleget gyartani. -
Chris Lowe #18814 Köszi skinnyman!
Igen végülis csak táblán van értelme, de ott nagyon! Így egy családban elég egy tábla, nem is értem miért kellett eddig várni ezzel... mondjuk értem, pénzről szól a történet, mert így nem veszek kettőt. -
#18813 Nem nagyon tudok elkepzelni dolgot ami kevesbe erdekelne. Meg a szaros mobil appjukat se birjak evek alatt normalisan megirni, egy egesz telefon valoszinuleg majd jobban fog menni mi? :D Barmirol is lesz szo, szerintem bukni fog. -
#18812 Én használom.
SMS szöveg alapján más és más hangot ad ki (pl kimenő pénz, bejövő pénz, melóhelyről kapott riasztás, minden egyéb más üzenet)
Naptár event alapján (ügyeletes vagyok meló helyen) a telefon hangjának növelése (SMS és csörgés). -
#18811 -
#18810 Április 4.-én bemutatja a Facebook a saját telefonját:
Facebook today invited members of the press to an Android-related event on April 4, and TechCrunch reports that the event will likely see the debut of the long-rumored Facebook phone. According to reports, the device would be an HTC handset running a Facebook-modified version of Android.
Tehát HTC, és egy erősen módosított Androidról szólnak a pletykák (mint a Kindle-eken) -
#18809 GSM Arena teszt: Samsung Galaxy S4 review: Supernova
Alapos teszt @Mobile Review (orosz)
Screen Comparison: Galaxy S4 vs iPhone 5 vs Xperia Z vs One vs Galaxy S III vs Lumia 920 -
#18808 Nem tudom, csak flash miatt használtam :D -
#18807 Firefox nem lassu mint windowson ? Opera Mobile is amugy fent van de azon nem megy, Opera mini mibe kulombozik a Mobiletol ? -
#18806 Nem böngésző függő, csak rakd fel a flash és mennie kéne. (Chrome mondjuk tényleg mintha tiltaná én anno Firefoxot próbáltam és az vitte rendesen a flasht + a böngésző maga is jó szerintem) -
#18805 Mindenekelott nem art tudni, hogy alapbol csak tablan van engedelyezve a dolog. Fo account ami mindenhez hozzaferne tudtommal nincs, a felhasznalok el vannak szeparalva egymastol, ez a fo lenyege az egesznek. Szoval mindegyiknek sajat beallitasai, hattere, sajat alkalmazasai, stb vannak. (de hozzaferhet egy felhasznalo olyan beallitasokhoz is ami minden felhasznalot erint, pl WiFi kapcsolgatas) A filerendszerben is sajat, egymastol elszeparalt helyuk van. Ha tobb felhasznalo hasznalja ugyanazt az alkalmazast, akkor magabol az appbol nem lesz 2 dupla annyi helyet foglalva, csak a hozza tartozo beallitasokbol elvileg. Ha egy app frissiti a permission-jeit, azt barmelyik felhasznalo elfogadhatja a tobbi neveben. Jah, kepernyozarnal lehet felhasznalot valtani, be lehet rajuk egyenkent allitani a vedelmet (semmilyen, pin, pattern, face unlock, stb). -
#18804 S4 Mini is hamarosan johet -
#18803 Ezek kozul az Atrix 2 tunik nekem is a nyeronek.
Nem ezek kozul pedig egy hasznalt S2-vel vagy GN-el valszeg elorebb vagy. -
#18802 hi, meik bongeszobol es hanyast ajanlotok flash oldalak nezegetesere? ugy halottam hogy az uj bongeszok mar nem tamogatjak a flasht de gondolom ha egy regebbit raknak fel belole akkor futna ( a flasht mar felraktam 11-est ) de az Opera Mobileval se mukodik se a Chromeval , viszont a telefon alap bongeszojevel fut csak az nem a legjobb , thx elore is -
Chris Lowe #18801 4.2 óta van több felhasználó. Ez, hogy működik? Van egy fő account aki mindenhez hozzáfér és van az al aki csak a sajátjához? Képernyőzárnál lehet aktiválni? Ilyenkor mindent külön használ a rendszer, teszem azt a letöltött appokból csak azt mutatja amit a bejelentkezett felhasználó töltött le, plusz minden beállítás az amit ő használ, vagy csak az alap dolgoknál (gmail, facebook stb.) jelentkezik az account váltás? -
#18800 Tasker-t használja valaki?
Azon kívül, nézegettem róla videókat, de egyenlőre mint érdekes dolgot tudtam csak értékelni. -
#18799 Sikerült az FM Rádiót felraknom az LG P700 telómra (Jelly Bean)! :D
Azt írja ki, hogy az fm rádió alkalmazás sajnos leállt :(
Van a system mappában egy build.prop jegyzettömb. Nem lehet ott hozzárendelni a rádió alkalmazást? Kéne egy kis help! -
#18798 Froyon vagy Gingerbreaden volt lehetőség a névjegyekhez képet,csengőhangot rendelni?
Vagy kellene valami caller id app? -
Probatbicol #18797 Az S Advance helyett mehet esetleg az S3 mini, abban több a RAM, frissebb a szoftver és nyilván tovább lesz támogatva is. -
#18796 Patent anyagilag, De még nincs rá csak orosz 4.1.2 azaz JB. Gingerbreaddel meg elég silány. Persze rá lehet rakni odinnal. -
#18795 Az S Advance viszont alapból nagyon patent cucc. -
puma1 #18794 Valaki tudna adni 1 linket, hogy hogyan tudom rootolni a note 2-met.Meg romot is szeretnék cserélni. Ha lehet akkor magyar leírást szeretnék! Köszi előre is! -
#18793 LG Optimus 2X is jó főzött rommal állítólag! :D
Jó ez LG Optimus 2X hardveresen, csak a gyári szoftverét nem dicsérik! Nekem az LG P700 CM10 rommal, sokkal fürgébben működik, stabil! :D Egyedül csak az FM rádió hiányzik nekem! Netes rádió van rá! -
#18792 Helyes. -
RYO21 #18791 Már lecseréltem Kii Keyboardra. -
#18790 Az zavar, hogy pl space-re automatikusan beilleszti a neki tetsző javasolt szót?
Ha igen, akkor be lehet neki állítani, hogy space-re tényleg csak space-t rakjon.
Nekem is így van beállítva. Javaslatok sor meg így továbbra is maradhat a helyén. Van, mikor azért segít nekem. :) -
#18789 soonTM
Azok az autók csak frissítették a házszámokat meg utcaneveket, (emiatt ad pl ReCaptcha néha olyat megfejteni) de elvileg már megegyeztek valami fejesekkel és csinálják. -
#18788 hjam, akkor elnézést. -
#18787 google stree view nagyon nincs pesten, a látnivalókról van fotó
Ahol kockák vannak, ott csak 1-1 fotó van, amit meg tudsz nézni, az egybefüggő kék a street view -
#18786 hát mikor kbszod a sárga kis embert, az nem az? :D
vagy ez pl
norc -
#18785 Nem mondod...
De nincsenek város,utca fotók.[Magyarországról]