36194
-
#18784 street view? -
#18783 már van egy ideje -
#18782 Mikor lesz már Street view Magyarországon? Láttam járni nálunk a google autókat sőt szerintem az egyik le is fotózott.
Már a Románoknál is nagyjából kész van! -
#18781 A Motorola ATRIX 2-őt nem csak külföldről lehet beszerezni? -
#18780 ATRIX -
Pap1ka #18779 Ezek közül melyiket ajánlanátok?
LG Optimus 2X
Motorola ATRIX 2
Samsung GALAXY S Advance -
#18778 ICS van rá gyárilag, csak érdekelt a Jelly Bean rom :D Lesz rá hivatalos is állítólag, csak ez előbb került fel! :D -
#18777 gondolom nem tudták megoldani a szakácsok. Próbálj valami ics romot, vagy gb-t -
#18776 Főzött romokban miért nincs FM Radio? Jelly Bean van fent a telómon,
LG P700. Amúgy idáig ez az 1 bajom van a rommal, hogy nincs benne rádió! -
#18775 játszik valaki az nba 2k13 al?
nexus4 -re próbálom feltenni, de nem akarja az igazságot!
nem létezik ebből véletlenül többféle processzorra optimalizált verzió? -
#18774 LG OPTIMUS L9 telefonról van valakinek valamilyen véleménye? -
#18773 En mar csak Nexust fogok venni, £400-as telefon £240 a play storeban... -
#18772 Humble Mobile Bundle -
#18771 GSM Arena:
Es egy ottani reszletes S4 vs One
Aksiban is eleg korrekten teljesit: -
#18770 ezen még én is agyalok, hogy miket lenne érdemes pl egy kocsiba üléskor beállítani, amit egyszerűbb egy NFC-vel, mint kézzel (ugye, legalább 3 dolgot kelljen matatni :) Pl: elalváskikapcs vagy jelszó kikapcs (baleset esetén nem gond, ha más is tudja használni a cuccot), hangerő beállít, autós felület elindít) -
#18769 Még mindíg nemtudom mire használnám, deha megtalálom, akkor érdekel :) -
#18768 Mindkettő komolyság
Sense jobban tetszik mint a TouchWiz.
Plusz a fém ház is elegánsabb,minőségibb érzetet kelt.
Mondjuk egyik sem ér 170+ ezret. -
#18767 Érdekel valakit NFC tag?
Innen rendelnék, de jó lenne, ha azt a 800 forintos szállítási költséget meg lehetne osztani : } -
#18766 S4 elozetes review video
S4 vs One video -
#18765 Jólett a semmitől. Informatika, fuck yea :D -
#18764 elküldtem magamnak mail-ben, így bekerült minden. Már csak működésre kéne bírnom a wifi-t, mert valami hitelesítési problémája van. szerencsére a mobilnet az megy. -
#18763 Nekem se volt ott, külön kellett birizgálni. De ha nem bízol benne ki lehet menteni valami szöveges fájlba is SD kártyára, onnan meg oda töltöd fel ahova akarod :) -
#18762 akkor nyomj rá a szinkronizálásra account beállításnál. -
#18761 Valamiért nincs ott az összes. Főleg az újabbak hiányoznak. Úgytűnik egyszer még sikeresen szinkronizálta régebben, aztán ez elfelejtődött. -
#18760 ha van google accountod beállítva, akkor ottvannak a számok.
De lépj be az accodba gépen, és nézd meg google.com/contacts asszem... -
#18759 Rohadtul lelassult a telefonom,és akarok rajta gyári resetet, meg sd kártyát formázni. A mostani telefonszámok kimentésére milyen módszer van? -
#18758 Sikerült rávarázsolnom a Jelly Beant az LG P700 telómra! :D
Van benne magyar nyelv, lehet húzni a procit, gyorsabb! :D Csak rádió nincs benne, de majd ráteszek egy apk-t! :D Most tesztelem az új romot!
Elvileg lesz rá hivatalos is! Addig ezt próbálgatom mennyire stabil! :D -
#18757 Erre senkinek nincs ötlete? -
#18756 Sikerült rootolnom, és recoveryt rátennem az LG P700-ra! Erre a recovery menüben, mikor elkezdtem volt frissíteni a mobilt ez írta ki: Installing:/sdcard/cm-10-20130324-nightly-p700.zip
Installing update... assert failed: getprop("ro.product.device")=="p700" II getprop ("ro.build.product")=="p700"
Még jó, hogy lementettem a gyári állapotát a telómnak! :D -
#18755 De nem azt kerdezte :p
Amugy teljesen jogos, mi pl DLNAval szoktunk filmet nezni. -
TLOTR #18754 köszi -
#18753 A mai TV-k ben viszont van médialejátszó, ennyi erővel :)
Mondjuk én telora csak próbaképp felraktam filmet fullhd-ban, hát szépszép, de szerintem le is merülne ha megnéznék egy filmet, plusz utazás közbe inkább mást csinálok :) -
#18752 Jah telepítsd az angolt, 3 nyelvet tud egyszerre kezelni. A javaslatokat asszem nem lehet kikapcsolni. Én most Kii Keyboard Premium-ot használok. -
#18751 Telepítsd fel az angol szótárat. -
RYO21 #18750 "Javasolt szavak" illetve az autocorrectet is jólenne kikapcsolni, mert nemtudok vele angol szöveget írni. -
#18749 :D -
#18748 Ismertek ilyesmi programot, ami kiér a widget terület széléig, és ha berakok alá egy pontosan akkora képet, mint amekkora a widget, akkor nem akarja átméretezni? -
RYO21 #18747 Használja valaki a Swiftkey programot? Hogyan lehet eltávolítani azt a sort ahol megjeleníti az esetleges szavakat? -
TLOTR #18746 egy olyan kerdesem lenne meg, h barmilyen bluetooth-os telo felismer egy bluethoot-os billenttyuzetet, egeret? -
TLOTR #18745 olyan telot veszek amin van hdmi vagy mhl, ezekkel ra lehet kotni tv re