36194
  • [HUN]FaTaL
    De van, ha a Google szolgáltatásokat akarja valaki az eszközére akkor kötelező a GPS, Wifi, Bluetooth és az említett giroszkóp.
  • davidka003
    Még régen olvastam egy cikket, hogy a Google ragaszkodott hozzá, hogy csak olyan telókon legyen Android amiben megvannak az alapvető dolgok. pl giroszenzor, wifi, bluetooth
  • kifli
    Semmiféle megállapodás nincs hw korlátról tudtommal.
  • davidka003
    Pedig van benne. Csak olyan telóra lehet Androidot rakni amiben van giroszenzor ez megállapodás.
    LINK
  • hungary27
    itt azt írja az LG optimus L9nek nincsen
  • Mighty
    Bejövő pénznél ezt használom :)
  • Jim Morrison
    ezért drága a magyar mobilnet
  • qetuol
    valaki más telefonon belép a google fiókodba
  • davidka003
    Erről jut eszembe. A rohadt tróger szolgáltatók megcsinálhatnák már végre, hogy 1 GB adatforgalom legyen 1000 Ft-ért mobilra.
    Jó persze, most T-nél van ilyen de minimum Mozaik XS díjcsomag kell hozzá, nekem meg Like van.
  • Dodo55
    Április 31-től minden EU tagállamban kötelező lesz a mobilszolgáltatóknak minimum 150MB/hó ingyenes adatforgalmi keretet biztosítani
  • Vadnokedli
    Hol tudok vissza jelezni a Google storenak? Van egy ilyen készülék a készülékeimnél:

Telechips EM73_SIS_HY30_V2 - 2013. március 10. 2011. december 1.

Eddig nem volt benne de azt írja most 2011 óta be van regisztrálva hozzám... (ez második ilyen készülék, már volt egy ATandT-s Sony .)

Vicces. :D

• davidka003
    Minden telóban van giroszkóp.
    Egyébként például arra van, hogy érzékeli a döntést a telefon.
  • hungary27
    A gyroscope hiánya miben tűnik fel? Egyáltalán fontos?
  • Falkon
    Sziasztok!
    2 program érdekelne!

Az első! Létezik olyan program, ami méri autóval megtett kilométert, és képes folytatni a kilépés előtti számolást? Nem jó a kocsimba a digitális mérő, és kíváncsi vagyok mennyit eszik. Tudom mennyit tankolok, és akkor kitudnám számolni.

A másik program amit keresek!
    Számítógéphez kötve a telefont avval irányítani pl. autós játékot? A giroszkóp használatával tudnék dönteni! :) Lehet kicsit hülyén hangzik! :D Van egy szar kormányom, arra felrakni a telefont és beállítani az érzékenységet, és teljes 900fokot tekerni, mint egy valós autóban!

Előre is köszönöm szépen! :)
  • skinnyman
    Husveti learazasok
  • skinnyman
    Miert ne lehetne? Root mondjuk lehet h kell hozza.
  • zoliii
    A build.prop fájlt nem lehet kimenteni SD kártyára?
  • Jim Morrison
    most olcsón, 150.000Ft-os darabáron be tudtak szerezni egy csomót
  • Vadnokedli
    Most az Elműnél azt hiszem iPadekkel fognak járni... :D
  • Narxis
    lol az szép :D Úgy látszik van ahol tudják, hogy merre kell fejleszteni, hogy sikeres legyen a vállalkozás.
  • Solten
    Melohelyen ket "villanyszerelo" (Electrician-nak hivjak itt) baszkuralta a folyoson az ajtokat (tuz eseten becsapodnak, stb), miutan vegeztek a faszi elokapott egy Galaxy Note-ot (fekete gumi utesallo hazikoban), volt ceges appjuk hozza, a kapacitiv tollal bepotyogte mit csinaltak hogyan mennyit es ala kellett irni. Aztan egybol elkuldte a fohadiszallasukra az egeszet. Neztem mint borju az ujkapura Hova fejlodik a vilag... Furcsa volt mert sok futar meg mindig az ezer eves windoz' PDA-val kuszkodik.
  • bence19940611
    Helló lenne egy olyan problémám hogy a samsung mini2-vel 2.3.6-os androiddal nem tudok rácsatlakozni a wifire kódot beírom el is fogadja utána ip cím lekérése kapcsolódás utána szétkapcsol és semmi. Próbáltam már a gyári adatok visszaállítását de ugyanaz. Nincs valakinek valami ötlete erre?
  • davidka003
    Az a lényeg, hogy olyan ROM legyen rajta gyárilag ami már kihasználja a telefon képességeit. Az a szánalom, hogy a Samsung tavaly május óta nem tudott kiadni újabb szoftot.
  • [HUN]FaTaL
    Vagy majd akkor, ha 8-as verzió lesz rajta.. Vagy 9-es és várhatsz még 5 évet :D
  • Vadnokedli
    Most is rá rakhatod a 4.1.2-t Csak az oroszt, Nyelvet kell csak állítani.
  • Narxis
    Sőt én inkább akkor veszek egy középkategóriást ha gyárilag Key Lime Pie lesz rajta. Sztem ez se rossz ötlet.
  • Narxis
    +1
  • davidka003
    Április vége a JellyBean független telókra. Május-június pedig szolgáltatós telókra.
    A vélemény, hogy nem rossz kis teló de szopjon le a Samsung, hogy olyan Android van rajta ami csak 1 magot használ.
    Eldöntöttem, hogy majd akkor veszek telót ha alapból is Jelly Bean lesz rajta minimum.
  • JaSoN HuNTeR #18836
    Megrendeltem az S Advancemet. Mi a vélemény a mobilról? Mikor lesz már rá hivatalos 4?
  • Narxis
    azt
  • soo277
    Reggelt!
  • skinnyman
    Megegyszer megneztem, es hatarozottan 1.99 USD-t terhelt (~470 huf)
  • RelakS
    jaigen

1,99GBP + adó ...
  • RelakS
    nem dollár, font! ;)
  • skinnyman
    Jah. A valos ara amugy elvileg $1.99, ennyire is terhelt, nem tudom miert 715 Ft-ot ir ki, az azert tobbnek tunik. De amugy nagyon durva hogy miket meg lehet csinalni a cuccal, az eredeti aran is boven megeri.
  • RelakS
    aztak....

Tegnap még kétszer ennyi volt...

Instant buy az autobarcode pluginnal
  • Falkon
    Aha :D Hát nem tudom! :/
  • SirAlo
    sajnos en nem talalok ilyesmit :
  • Falkon
    Mobilhálózat -> Hálózat mód -> csak gsm
  • SirAlo
    Azt az opciot merre lehet talalni androidba hogy csak 2g halozat hasznalata? (4.1) nem talaltam ilyen opciot, csak olyat hogy a 3g letiltasa , viszont ugy olvastam hogy azt kell bepipalni hogy csak 2g halozat hasznalata (igy tovabb tart az aku)