36194
-
#18944 mekkora elvetemült "fész-addiktnak" kell lenni ahhoz, hogy egy ilyet felrakjon valaki a telefonjára... 14 éves kislányok előnyben :) és még pénzt is kérnek érte :) hát gg :)
de amúgy megértem Cukkerberget... a FB mindenek felett áll... utcán, villamoson...stb., hallom a kis szaros tiniket hogy a facebookról beszélgetnek, hogy "láttad mit raktam ki a falra tegnap?" meg ilyenek... meg ha látnak, hallanak valami érdekeset, akkor "áh, ez fészbúk..." meg ilyesmi :) facebookoznak az órán, szünetben, suliba felé menet és hazafelé, evés, ivás, szarás, hányás, fingás közben, elalvás előtt, felkelés után az az első, hogy lecsekkolják...stb. :)
ezeket húzzák csak le nyugodtan 100 dollárral... megérdemlik. -
Chris Lowe #18943 Ha elolvasod itt az sg-n azt írják, hogy a play store-os app frissítéssel felkerül a launcher. Bár én ezt azért kétlem, mert első körben csak a fullos telókat támogatják. -
#18942 én meg behozom chrome alatt a sima html verziót, néha még az is gyorsabb, mint az app... -
#18941 Nekem 8, amennyit használom, letörlöm akkor azt kész :D -
Chris Lowe #18940 Simán az a jövő. Megtehetnek bármit az emberek már nem váltanak. Vagy váltanak páran aztán rájönnek, hogy a többiek nem és visszamennek (g+). Birka világ... -
#18939 vagy kitalálják, megszűnik az appjuk, tedd fel a launchert... -
Chris Lowe #18938 Mindent lehet berhelni... Ezt egyébként a kormányok is támogathatják, ennél jobb megfigyelési cuccról nem is álmodhatnak, így a prepaid sim is beazonosítható. :-D -
#18937 Ha lehet majd berhelni rá
Legalább egy másik launchert még én is veszek egyet mert magát a telót azt főleg ezzel az árral eléggé eltalálták. -
Chris Lowe #18936 Hehe :-D
Amúgy ez most is igaz, aki használja a fb appot meg úgy ánblok a Facebookot az vessen magára.
Egyébként a Facebook teló jó cuccnak tűnik 100 dolcsiért meg harapni fogják az amerikaiak, kíváncsi vagyok ez nálunk hova csúszik fel (khm 70-80ezer normál előfizuval, nem az xl csomagokkal)... -
#18935 Vagy csak nem tudják optimalizálni. :) -
#18934 kiírják a faladra, hogy buzi vagy -
#18933 Ja és végre egy normális méretű telefon, nem tepsi! -
#18932 14 perces hamds on video a cikkben
Nekem tetszik.
Az mondjuk aggasztó hogy mi van ha ellopják a telefont? -
Chris Lowe #18931 Mondjuk ez a videó a nesze semmi fogd meg jól... -
Chris Lowe #18930 jó kérdés... nagyon vacak cucc nem lehet, kiindulva abból, hogy egyenlőre csak felső kategóriás telókhoz jön a fb home. -
#18929 Egy hands on video: Link -
#18928 Egyetértek veled. Az tényleg egy trágyadomb. -
#18927 Inkább a trágyadomb appjukat raknák már össze, hogy normálisan működjön, mert egy vicc az egész. -
#18926 -
#18925 Annyira amugy nem hulyek mint nehanyan vartak volna, egy kifejezett "Facebook mobillal" vagy sajat Android verzioval nyilvan eselyuk nem lett volna. Igy viszont hogy egy launcher-t csinaltak, ami ranezesre csilli-villi, van ra eselyuk h jopar millio ember raharap.
En valoszinuleg soha nem raknam fel, nem hasznalom a sima Facebook appot sem, mert szerintem egy szemet, de a statisztikak alapjan az okostelefonok 70%-an hasznaljak, akik pedig annak beadjak a derekukat, azok kozul sokan ennek is beadjak majd jo esellyel.
Erdekes hogy "next version of Facebook"-nak hivjak, utalva arra hogy hasonlo iranyba mehet majd a tobbi (desktop, stb) verzio is. -
#18924 kicsit lemaradtam én is :D
visszaolvasok hogy akkor most lesz félig hivatalos "facebook telefon"? :D -
#18923 Fészbuk mobilban :D -
#18922 Miben? mire válaszoltad ezt? -
#18921 Vajon mi van benne 100$-ért ? -
#18920 akinek eddig nem esett volna le :) :
-
forrás: theVerge -
#18918 Most megy a nagy facebook előadás
nem fognak telefont építeni.
"We're not building a phone and we're not building an operating system."
"Today, we're going to focus on Android. The great thing about Android is that it's so open."
fatal: Boldogot !:) -
#18917 THX :) -
#18916 HBD!
-
#18915 Nem hát, nem is szabad ürítgetni, újra befoglalja magának a helyet. -
#18914 Nyomj egy memória ürítést és mond meg, hogy tapasztalsz-e gyorsulást (hint nem fogsz, sőt :D) -
dashed_ #18913 Ezek nalam advance-on office kivetelevel mind normalisan futnak. Office-t nem hasznalok, csak ezert nem tudok rola mit mondani. Meg az ujabb jatekok is elmennek, bar sokat nem jatszom csak probakepp neztem parat.
Itt JB alatt (van hiv. orosz, szerb, magyar nyelv valaszthato akar) 630mb-bol atlag 500-550 korul foglal a telo maganak. Nyilvan ha kell ram akkor takarit maganak.
Amugy most beigertek a 4.2.2-ot is.. Az kerdes, hogy mikor lesz belole valami. -
#18912 -
#18911 Eléggé, nem játszok semmit se szinte. üresjáratba van a telóm de 869MB ből 645 foglalt (1GB ram) -
#18910 Twitter frissites tamogatja a Holo-t
Taps. Alig masfel ev kellett hozza. A tabla UI-t azert tovabbra sem sikerult megcsinalni (2+ ev alatt), meg sem probaltak, szoval tul sokat ne varjon senki... -
#18909 A ram az mennyire lesz hátrány? Mert pl vaddisznó grafikájú játékokkal nem szándékozok játszani:D De az inkább fontos lenne, hogy az alkalmazások (office, pdf, net, skype, viber...) normálisan fussanak, és minél jobban legyen "smooth" a kezelőfelület. -
#18908 Eléggé megéri. MOst vettem egyet és elég jónak tünik egyenlőre. Jó gyors igy Galaxy Ace után :) -
#18907 4.1 jön rá (ha ki nem jött közben). Szerintem jó ár/érték aránya van, max a RAM lehet benne esetleg kicsit kevés (768). Esetleg megnézheted az S3 minit, hogy mekkora az árkülönbség, abban ugyanaz a vas van 1G RAM-mal és alapból JB-vel jött.
Hibákról szerintem a mobilarénán érdeklődj a topicjában. -
#18906 Egy galaxy s advance mennyire éri meg jelenleg 44ezerért? Vodafonnál venném 2 évvel a számomra legjobb csomagban. Pl. 4.1 vagy 4.2 android nem jön rá valamikor a közeljövőben? Mostanság gondoltam, hogy elhagyom az androidosok táborát és egy Lumia 620ra ruházok be, mert a jelenlegi HTC Wildfire S telefonom annnnnnyira fos, hogy néha a falhoz vágnám. De ebben az árban igencsak elkezdtem szemezni a samuval. Van neki valami hibája esetleg? Teszteket olvastam róla amúgy. -
#18905 Igen, sokan írták, hogy szar ami kijött hívatalosan :/ Szóval ügyködnöm kell valami mást :)