36194
  • N o N a m e
    Általában mennyi időbe telik frissíteni a rendszert JB-re?
  • skinnyman
    Att-nel huseg nelkul $449.99 (lasd: #18959), innen kiindulva 120k alatt sztem nem nagyon lesz itthon, mar ha lesz...
    Amugy biztos minosegi meg minden (HTC), de tudtommal semmi kiemelkedo nincs benne (egy 2 eves S2 szintjen mozoghat), ilyen aron valszeg sok jobb ar/erteku telefont talalsz.
  • benőmenő
    Az a lényeg, hogy az telón lévő androiddal (4.0.3-as ice cream sandwich) nem fog menni.
    Nem tudom kijött-e azóta hivatalosan is a jelly bean (4.1 és fölötte), de ilyen kiszivárgott mókolt cuccal már menne elvileg.
  • Narxis
    Szóval lassan de biztosan androidos leszel. Helyes.
  • GregSB
    Kíváncsi vagyok mennyi lesz itthon ez a HTC First. Ha nem lesz túl drága lehet benevezek rá második telefonnak. Egy kapcsolóval ki lehet iktatni rajta a FB Home-ot, és utána stock Androidot lehet használni rajta, álá Nexusokon. A mérete (4.3") miatt viszont nekem sokkal jobban bejön mint az új Nexusok.
  • Bal0924
    Ebből 1 szót sem értettem..:S :)
    Kapásból csak annyit tudok mondani hogy 4.0.3-as verzió..
  • skinnyman
    Itt 7:20-tol van hasonlo, nekem mukodik.
  • benőmenő
    Szia!
    Milyen droid van rajta? Osztálytársamnak van ilyen telója és neki sem működött az otg kábel, amíg nem unlockolta a bootloadert és fel nem rakott vmilyen jelly bean-es romot.
  • Bal0924
    Sziasztok!
    Tanács kellene..

Most vettem egy
    Az LG Optimus 4x HD(P880) nem akarja felismerni. De a HTC One X simán felismerte.
    Mi lehet a gond, milyen beállításai vannak annak hogy felismerte, és az LG nem?
  • Jim Morrison
    Régen feltettem a taskert, de akkor elég hamar letöröltem, nem láttam sok értelmét, most nemrég viszont itt előkerült és nem tudok beállítani valamit, pedig szerintem jól csinálom :D
    Hogy kell beállítani, hogyha valaki connectelve van mondjuk az otthoni wifihez (wifi connect) akkor ne kérjen feloldásnál patternt, csak sima feloldó legyen?
  • Vadnokedli
    Meglepő? Egy még sikergyanúsabb termék(szerintem) ami még az S3 nál is nagyobb eladást generálhat, persze hogy rászállnak.
    Ez olyan mint Battlefield3 ban játszik valaki a szervereden, ő jobb nálad de te ki bannolod, és csak a gyengéket hagyod meg az ellenfél csapatában. Csak nem lesz ilyen, mármint kiiktatósdi.
  • skinnyman
    10 millio S4-et szallitanak havonta
    Here we go again
  • skinnyman
    One teszt @anandtech
  • Palesz2
    Valaki esetleg használja ezt? (ucam)
    Xperia Z-m van, de annyira pixeles képet csinál hogy borzalmas.. :\
  • Bucser
    UK-ben a sok eszleny a credit rating miatt ugrik bele az 1 ev 2 ev rablancba. Speciel amig topupoltam addig tobbet csengettem egy honapban mint az 1 havi flatrate-el.
  • fery02
    Kipróbálnám én szívesen ezt a Facebook chat-et, csak az a baj, hogy gondolom ahhoz kötelezően kéne csinálni Facebook accot is.
  • Solten
    UK hasonlo. Minden eszleny boldogan ugrik a 2 eves szerzodesbe (atlag £36/ho korlatlan vagy korlatozott adatcsomaggal), ez ugye kb £860. En £12-t fizetek havonta korlatlanert (autofeltoltesre beallitott pre-paid) egy N4-el maris £400-al olcsobban jovok ki pl. A tobbi elonyt mar emlitettetek: nem vagy xy qrvaja 2 evig, minden szemettol mentes, fuggetlen keszuleked van stb.
  • Solten
    WTF is that shit?
  • skinnyman
    Amcsi egy elegge mas piac, ott sztem iszonyatosan sokan vennenek inkabb 2 ev rablanccal (valami nevetsegesen draga csomaggal is) 199 dollarert egy telefont (szokszor agyonpusztitva egy szolgaltato baromsagaival, de minimum kartyafuggoen), mint 299-ert fuggetlenul. Ha racionalisan valasztananak az emberek, nem nagyon adnanak el az ilyen 600+ (vagy plane 700-800) dolcsis telefonokbol ott semennyit, es fuggetlenul nem is nagyon adnak el beloluk szerintem, ezeket 90%-ban mind 2 ev rablanccal veszik szolgaltatoktol, mert ugy szokas, ugy az "olcsobb" (valojaban nyilvan sokkal dragabb).
  • SzirmosSzisza
    Volt már sokszor róla szó, Google nem telefont ad el, hanem szolgáltatást. Nem véletlen, hogy Amerikában sokkal többet tud a Google Now, az ottani emberek "szokásai" (nem tudom, hogy fogalmazzam meg de érted, mit keres, milyen oldalakat néz, merre jár napközben) sokkal többet ér, mint egy kelet-európai emberé. A Nexus is azért olyan olcsó, mert kb 0 profitjuk van rajta.
  • Chris Lowe
    Jah, hogy hűségidős? Azt hittem, hogy beszállt agresszív stílusban a face is. Akkor ez egy nagy mellé részemről..
  • Chris Lowe
    Igen még a nexus 4 ami bajnok, apropó nem akarja a google Mo-n is bevezetni a play-es vásárlást? Nekünk jó lenne a kisker viszont meghallna itthon, mint ahogy a 3 mobilszolgáltató is bezárhatná a telóértékesítést. Nem is értem, hogy tudja felvenni az árversenyt amcsiban a sok mobilszolgáltató...
  • precision
  • skinnyman
    Learazva:
    Another World
    Rayman Jungle Run
  • zoliii
    LG P700-son, ha csak az Emergency mód jön be, akkor még menthető a teló?
    1x már sikerült életre keltenem, de most frissítés után beintet :(
    Kéne 1 kis help!
  • skinnyman
    Jah, ugy 100 dollar, ahogy az ajfon 200: sehogy. 2 ev rablanccal annyiert adjak, de 1 evhez mar 350-et kell fizetni, N4 16 gigas verzioja is olcsobb, fuggetlenul.
  • hungary27
    300 USD?
  • desigo
    Ez a 100 dollár kizárólag az amerikai AT&T-nél érvényes KÉT ÉV hűségidővel !

Ami ár/érték bajnok az a Nexus 4 a playen vásárolva...
  • hungary27
    :D
  • Chris Lowe
    100 dolcsiért egy HTC 4, 3as qualcomm, 1gb rám, lte stb szted lehúzás? Sztem ár /érték bajnok.
  • skinnyman
  • Vadnokedli
    -2% hmhmhm
  • [HUN]FaTaL
    Pont ez az, hogy alig használom :D Szerencsére. Skypeot használok és szerencsére az ismerőseim nagyrésze is.
  • SzirmosSzisza
    Lehet akkor te többet használod, mint én, nekem még nem voltak ilyen gondok :)
  • [HUN]FaTaL
    Én úgy en bloc a facebook chatről mint IM platformról beszéltem, nem a droidos appokról. Szar mindenhol, még a saját weboldalján is. Néha szerinte ki-be lépked a partner és 5 percig offlinenak mutatja, közben nem. Néha elfelejtenek átmenni az üzenetek, vagy épp kiírja, hogy nem ment át, de közben mégis, vannak vele gondok rendesen.
  • SzirmosSzisza
    Marad az IRC
  • Shiwo
    fészchat telómon régen jó volt, valamelyik frissítés óta vacakol, néha baszik frissíteni, ki kell lőnöm a memóriából és újraindítani..

skype meg zabálja valamiért az aksit...

G+ -on meg a kutya sincs fent az ismerőseim közül...
  • SzirmosSzisza
    Messengerrel pontosan mi a baj? Nekem mióta használom nem volt vele semmi probléma.
  • [HUN]FaTaL
    A bugtenger, ótvaros fos fb chat mint jó IM? Ne vicceljünk már. :D Gyakorlatilag bármelyik IM jobb nála, csak nem sokan használják. Szerencsére a skype még nem halott. .)
  • SzirmosSzisza
    Egy komplett telefont kapsz 100 dollárért, nem csak egy alkalmazást. És sokan tényleg csak emiatt vesznek drágán Androidos mobilt, nem azért, hogy Asphaltozzanak. Illetve Facebook chat szerintem most az egyik legjobb IM (igen ott a Google+/Gtlak, a maga 3 emberével aki használja ...)