36194
-
#19184 Az meg olyan öszvér megoldásnak tűnik. :D -
#19183 Még csak egér sem kell. Simán használhatsz egy ps3 kontrollert is. Egy ideje már így retrozom ps1 játékokkal.
Szerintem elég cool lenne egy hosszú vonatúton folytatni onnan a game-et, ahogy azt otthon abbahagytad az xdobozodon, vagy a játékállomásodon :) -
#19182 Lehet egeret meg billentyűzetet kötni telefonra. Konzolra is, csak az kicsit csalás. De én csak touchscreenen nem tudom elképzelni. -
#19181 Én csak azt nem értem, hogy BF3-nak mi értelme van touchscreen-en? Bár én annyira maradi vagyok, hogy konzolon se játszom FPS-t, azt csak PC-n bill-el és egérrel tudom elképzelni. -
#19180 Sok pc orulne ha elvinne ennyire lebutitva :) -
#19179 Azért ez eléggé le van butítva :/ -
Tippeljetek melyik a bal oldali kis torpe. Az S4 (5") :) A baloldali a 6.3"-as Mega.
Battlefield 3 a Tegra 5-on -
Akinek ennyire nem tetszik szedjen le egy Jabber klienst és probléma megoldva. -
#19176 Mert lehet vele rendes sms eket is küldeni. (Azt hiszem, optionsben van valami kapcsoló erre)
Hupsz, pont most frissítettem és úgy Láttam csak a rácsúszás vagy mi új permission. Ezek szerint ezek már régen benne vannak :D nincs meg valakinek az apk ja amikor ezek még nem voltak ? :) (sima fb helyett meg fast for facebook) -
#19175 Külföldön van valami szolgáltatás, hogy sms-t tud küldeni az értesítésekről. De hogy az appnak minek ilyen jog azt nem tudom. -
#19174 pl miért akar az eszközön tárolt sms-ekbe beleírni?
(mindjárt kiderül, hogy sms-t is lehet vele küldeni? :D ) -
#19173 Miért az app mi a pék f*száért akar hozzáférni a futó appjaimhoz?
Hány jogosultság kell egy ilyen szarnak? Tiszta röhej az egész. -
#19172 ez mondjuk jogos...
Látszik, hogy nem használom :D -
#19171 Facebook kiírja honnan küldted az üzenetet.(és mielőtt mindenki lelki beteg lesz, hogy hogy képzelni 1 gombnyomás kikapcsolni és nincs is rejtve) -
#19170 az üzenetküldőt mit érdekli a GPS pozíció? O_o -
#19169 Az még SMS-t is küldhet :D -
#19168 Dehogynem. -
#19167 biztos vagy benne?
facebook kliens
facebook üzenetküldő
Permission fülön mindkettőnél ott van, hogy "directly call phone numbers" -
#19166 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modaco.fbhomedownloader -
#19165 Szerencsére az üzenetküldő nem kér ilyen engedélyeket. -
#19164 én törölném, ha tudnám -
#19163 loál azért próbálkoznak szépen apránként :D -
#19162 Új fb: telefonszámok közvetlen hívása. Ez mégis mi a lófasz? Törlöm is le a faszba :D -
#19161 Igazából a sebességgel nincs volt gond, csak értelme nincs nagyon :D
Relaks: remélem nem nézik vissza a 97képet :D -
#19160 Átlagos értékelés
3,1
112
Úgy látom a minőség hasonló a facebook apphoz :D -
#19159 Facebook Home
Meg mielott barki raizgulna: "This item cannot be installed in your device's country." -
#19158 és azóta folyton a nyomodban vannak? -
#19157 Ez az Instagram nagy mocsadák (vagy valahol el van rejtve beállításokban): Még mikor telepítettem régebben privátra állítottam a profilom, mert nem szerettem volna megosztani a képeket másokkal (értelemszerűen). Jórészt nem is én fotózgattam. Tegnap/tegnapelőtt mikor nővérem kézhez kapta az új telefonját, feltette az Instagramot is (ő Bp-en volt) én csak kapok egy értesítést, hogy elfogadta a bejelölésem. ???? Soha nem is jelöltem be, nem is volt Instagramon. Ma fotózok (ritkán), erre kapok egy értesítést, hogy xy like-olta a képemet. ????. Ez a szemét, mikor egy órára publicusra tettem a profilom (hogy egy progi lementse az addigi képeimet) elfogadott pár kérelmet, visszanéztem activity-t és ott van hogy 4 hete jó pár ember elkezdett követni (olyan is akit nem is ismerek).
Elég szemét dolog ez. -
#19156 A ROOT az rendszergazda jog a telefonon, a főzött rom, az házilag készített ROM (értsd: Nem gyári), a brick pedig a telefon téglázása :D -
geo91 #19155 megosztanád velem is? :D a root gondolom a telefon leformázása, de a másik kettőre nincs ötletem. -
#19154 brickelni jóóóó -
#19153 Megtanulni jo, megtapasztalni nem :) -
#19152 brick-et nemjó megtanulni :) -
#19151 'ma megtanultam a "root-olás", "főzött rom" és "brick" szavak jelentését' :D -
#19150 Bocsi, igazad van! Kiprobaltam a Tilt-et is, hat tenyleg eleg fura, mukodik, de valahogy ... nem is tudom, elkezd magatol irni mindenfelet, neha azt is bele veszi, amit mar egyszer beleirtam a teloba valahol, nehez irni vele, a Flow az nekem jobban bejon. Kar, hogy a minuum keyboard nincs free-ben, kiprobaltam volna azt is. -
#19149 micsoda formaterv. a tervezők odatették magukat megint! -
#19148 A Flow más meg a Tilt is, én a Tiltről beszéltem. Ápr1-i videó -
Acusio #19147 Milyen okai lehetnek annak, hogy az egyik ismerősőm Gtalk ikonja sokszor órákra zöldre vált, azon kívül hogy illető ez idő alatt végig aktívan használja a telefonját? -
#19146 Bizony, a swiftkey swypeja valami rohadt jó. -
#19145 Bakker! Ez a Flow TENYLEG! kib**tt gyors! es nem csak! elore "beragasztott" szavakkal. En nem vagyok egy nagy gepelo, de par mondatot beirtam es mukodik vele, iszonyat gyorsan, szinte "kitalalja" a gondolatodat, es magyarul! nem hiszem, hogy magyarul is bele "ragasztottak" volna szavakat, kicsit sok lenne szerintem, mind a 60 tamogatott nyelvbe "beragasztani" barmit is. Most toltottem le, 30 napig ingyenesen kiprobalhato.