36194
  • Narxis
    Az meg olyan öszvér megoldásnak tűnik. :D
  • benőmenő
    Még csak egér sem kell. Simán használhatsz egy ps3 kontrollert is. Egy ideje már így retrozom ps1 játékokkal.
    Szerintem elég cool lenne egy hosszú vonatúton folytatni onnan a game-et, ahogy azt otthon abbahagytad az xdobozodon, vagy a játékállomásodon :)
  • Vadnokedli
    Lehet egeret meg billentyűzetet kötni telefonra. Konzolra is, csak az kicsit csalás. De én csak touchscreenen nem tudom elképzelni.
  • Narxis
    Én csak azt nem értem, hogy BF3-nak mi értelme van touchscreen-en? Bár én annyira maradi vagyok, hogy konzolon se játszom FPS-t, azt csak PC-n bill-el és egérrel tudom elképzelni.
  • skinnyman
    Sok pc orulne ha elvinne ennyire lebutitva :)
  • SzirmosSzisza
    Azért ez eléggé le van butítva :/
  • skinnyman

Tippeljetek melyik a bal oldali kis torpe. Az S4 (5") :) A baloldali a 6.3"-as Mega.

Battlefield 3 a Tegra 5-on
  • SzirmosSzisza

Akinek ennyire nem tetszik szedjen le egy Jabber klienst és probléma megoldva.
  • Jim Morrison
    Mert lehet vele rendes sms eket is küldeni. (Azt hiszem, optionsben van valami kapcsoló erre)

Hupsz, pont most frissítettem és úgy Láttam csak a rácsúszás vagy mi új permission. Ezek szerint ezek már régen benne vannak :D nincs meg valakinek az apk ja amikor ezek még nem voltak ? :) (sima fb helyett meg fast for facebook)
  • [HUN]FaTaL
    Külföldön van valami szolgáltatás, hogy sms-t tud küldeni az értesítésekről. De hogy az appnak minek ilyen jog azt nem tudom.
  • RelakS
    pl miért akar az eszközön tárolt sms-ekbe beleírni?

(mindjárt kiderül, hogy sms-t is lehet vele küldeni? :D )
  • [HUN]FaTaL
    Miért az app mi a pék f*száért akar hozzáférni a futó appjaimhoz?

Hány jogosultság kell egy ilyen szarnak? Tiszta röhej az egész.
  • RelakS
    ez mondjuk jogos...
    Látszik, hogy nem használom :D
  • SzirmosSzisza
    Facebook kiírja honnan küldted az üzenetet.(és mielőtt mindenki lelki beteg lesz, hogy hogy képzelni 1 gombnyomás kikapcsolni és nincs is rejtve)
  • RelakS
    az üzenetküldőt mit érdekli a GPS pozíció? O_o
  • [HUN]FaTaL
    Az még SMS-t is küldhet :D
  • [HUN]FaTaL
    Dehogynem.
  • RelakS
    biztos vagy benne?
    facebook kliens
    facebook üzenetküldő

Permission fülön mindkettőnél ott van, hogy "directly call phone numbers"
  • Jim Morrison
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.modaco.fbhomedownloader
  • Jim Morrison
    Szerencsére az üzenetküldő nem kér ilyen engedélyeket.
  • RelakS
    én törölném, ha tudnám
  • Narxis
    loál azért próbálkoznak szépen apránként :D
  • [HUN]FaTaL
    Új fb: telefonszámok közvetlen hívása. Ez mégis mi a lófasz? Törlöm is le a faszba :D
  • Jim Morrison
    Igazából a sebességgel nincs volt gond, csak értelme nincs nagyon :D

Relaks: remélem nem nézik vissza a 97képet :D
  • [HUN]FaTaL
    Átlagos értékelés
    3,1

112

Úgy látom a minőség hasonló a facebook apphoz :D
  • skinnyman
    Facebook Home
    Meg mielott barki raizgulna: "This item cannot be installed in your device's country."
  • RelakS
    és azóta folyton a nyomodban vannak?
  • Jim Morrison
    Ez az Instagram nagy mocsadák (vagy valahol el van rejtve beállításokban): Még mikor telepítettem régebben privátra állítottam a profilom, mert nem szerettem volna megosztani a képeket másokkal (értelemszerűen). Jórészt nem is én fotózgattam. Tegnap/tegnapelőtt mikor nővérem kézhez kapta az új telefonját, feltette az Instagramot is (ő Bp-en volt) én csak kapok egy értesítést, hogy elfogadta a bejelölésem. ???? Soha nem is jelöltem be, nem is volt Instagramon. Ma fotózok (ritkán), erre kapok egy értesítést, hogy xy like-olta a képemet. ????. Ez a szemét, mikor egy órára publicusra tettem a profilom (hogy egy progi lementse az addigi képeimet) elfogadott pár kérelmet, visszanéztem activity-t és ott van hogy 4 hete jó pár ember elkezdett követni (olyan is akit nem is ismerek).
    Elég szemét dolog ez.
  • [HUN]FaTaL
    A ROOT az rendszergazda jog a telefonon, a főzött rom, az házilag készített ROM (értsd: Nem gyári), a brick pedig a telefon téglázása :D
  • geo91
    megosztanád velem is? :D a root gondolom a telefon leformázása, de a másik kettőre nincs ötletem.
  • Vadnokedli
    brickelni jóóóó
  • skinnyman
    Megtanulni jo, megtapasztalni nem :)
  • kifli
    brick-et nemjó megtanulni :)
  • SzirmosSzisza
    'ma megtanultam a "root-olás", "főzött rom" és "brick" szavak jelentését' :D
  • TopGun
    Bocsi, igazad van! Kiprobaltam a Tilt-et is, hat tenyleg eleg fura, mukodik, de valahogy ... nem is tudom, elkezd magatol irni mindenfelet, neha azt is bele veszi, amit mar egyszer beleirtam a teloba valahol, nehez irni vele, a Flow az nekem jobban bejon. Kar, hogy a minuum keyboard nincs free-ben, kiprobaltam volna azt is.
  • Guren
    micsoda formaterv. a tervezők odatették magukat megint!
  • Vadnokedli
    A Flow más meg a Tilt is, én a Tiltről beszéltem. Ápr1-i videó
  • Acusio
    Milyen okai lehetnek annak, hogy az egyik ismerősőm Gtalk ikonja sokszor órákra zöldre vált, azon kívül hogy illető ez idő alatt végig aktívan használja a telefonját?
  • [HUN]FaTaL
    Bizony, a swiftkey swypeja valami rohadt jó.
  • TopGun
    Bakker! Ez a Flow TENYLEG! kib**tt gyors! es nem csak! elore "beragasztott" szavakkal. En nem vagyok egy nagy gepelo, de par mondatot beirtam es mukodik vele, iszonyat gyorsan, szinte "kitalalja" a gondolatodat, es magyarul! nem hiszem, hogy magyarul is bele "ragasztottak" volna szavakat, kicsit sok lenne szerintem, mind a 60 tamogatott nyelvbe "beragasztani" barmit is. Most toltottem le, 30 napig ingyenesen kiprobalhato.