36194
-
#19224 swiftkey tud ingyenes lenni, de az a warez topikban :D -
#19223 Play en egy apphoz csak egyszer szólhatok hozzá ugye? Vagy verziónként egyszer?
Most volt téma a billentyűzetek is, van ingyenes swippal, predicttel, magyar nyelvvel ami jól működik? -
#19222 launcherek legalábbis a gyáriak kernel szinten be vannak épülve a rendszerbe. Ezért is nem kiírthatók teljesen. Így pedig nem egyszerű az érintetlen androidra való váltás gombnyomásra. -
#19221 A TW-t tenyleg irtani kene belole. Felteszel egy normalis launcher-t akkor a gondok egy resze azert megoldodik, de meg mindig marad egy csomo elronditott cucc amit rootolas/ROM-olas nelkul nem lehet kiirtani. Hosszu tavon sztem kotelezove kene tenni a vanilla Android feluletet legalabb opcionalisan (beallitasokbol). -
Bal0924 #19220 És mit tudok csinálni?
(amúgy 1 szót sem értettem amit írtál, mármint a mondat második feléről.:D ) -
#19219 nincsmit :) -
Dodo55 #19218 Ha stock LG rom, akkor feltételezem ők basztak el valamit, mert nekem sebesség terén CM10.1 (4.2.2) > AOKP 4.0.4 > Stock Samsung 2.3.6 a helyzet. -
#19217 Nagyon jo cucc, kar hogy elqrjak a tacsvizzel, a mara elegge komolytalan felulet egy komoly telohoz. Egy-ket generacioval elott meg klassz volt de alig-alig valtozott. Szvsz jobb lenne egy vanilla android es a gyarto felturbozhatna sajat widgetekkel/szoftverekkel.
A minap forgattam egy 2.3.6-al szerelt telot, atyaeg mennyit fejlodott a szoftver azota. Mind funkcionalitasban mind kinezetben, mara csak a vanilla android letisztultsaga fog meg, es jo ha nincs elcseszve tacsvizzel, szenzevel, akarmivel. -
Dodo55 #19216 Nekem a Gio érezhetően visszavesz az FPS-ből (preview és record módban is) ha erős kültéri fényviszonyokból átmegyek vele beltéri fényviszonyok közé. Mondjuk nem egy csúcsmodell a 3Mpx-es kamerája. -
#19215 oké köszi, akkor majd ezeknek utánanézek. -
Bal0924 #19214 Tud valaki tanácsot/segítséget adni? -
#19213 Ilyen sem volt még..újra kellett indítani a telefont hogy megjelenjen a widget..
Köszönöm! :) -
#19212 feltelepítetted play-ről amit linkeltem? mert akkor ott kell lennie a power togglesnek... -
#19211 4.1.2 alatt nekem ilyen widget nincs sajnos.. -
#19210 van rendes is. hosszan nyomod kezdőképernyőn, vagy widgets fül, power toggles és ott be lehet állítani. alapból 4x1es méretet mondd, de lehet kezdőképernyőn méretezni (már ahol) -
#19209 Köszönöm :)
ezt én ki tudom varázsolni a kezdőképernyőre is, vagy csak az értesítések közt lesz?
rendes widgetet nem találok benne :/ -
#19208 LINK -
#19207 Sziasztok!
Tudnátok nekem valami olyasmi widgetet mondani, amivel tudom kapcsolni a mobilnetet és a wifit?
Az alap nem jó, arról is csak a wifi kapcsolót használom :)
Köszi! :D -
ricsa008 #19206 itthon mikor frissül a Google play? nekem se tableten se mobilon nem jön be az uj felület... -
#19205 S4 teszt @mobilarena -
#19204 multkor láttam valami kínai csodát, ami tudott 60fps-el felvenni, és tudott lassított felvételt is. -
#19203 Fennyel gyoznie kellene, egy szazad masodperc expozicios ido kifejezetten lassunak szamit, es az akkor 3-4 -szeres lassitas .....
Fene tudja miert nincs, most , hogy van mar vas is alatta meg ertelmet is latnam, regen csak 340-es felbontasban birta..... -
Bal0924 #19202 Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Amióta frissítettem az LG P880-at 4.0.3-ról 4.1.2-ra azóta több rosszat vettem észre mint előnyét!
1. állandóan foglalja a memóriát, 750-800MB foglal és csak 200-150szabad.
2. emiatt mikor elindítom a wifi-t és a szinkronizálást, közben csak megnézném a frissített időjárást belassult, de nagyon.
3. A naptári jelzést eddig letudtam állítani ha megnyomom a telefon tetején lévő gombot, most meg csak akkor áll le ha kioldom.
4. és a jelzések is csak 1x zenél miattuk. pedig 2x kellene de automatikusan szundi-ra rakja és emiatt elfelejtem mit kellene csinálni.
5. Eddig az energiatakarékosság 30%nál automatikusan bekapcsolt, most meg külön nekem kell bekapcsolni...
6. A Polaris office: Nem csak az a gond hogy mutatja az előző dokumentumokat, de eddig a dokumentum írása után értelemszerűen volt a mentése. Mikor először kipróbáltam azt hittem hogy nem lehet vele menteni.
7. És mintha érezhetően gyorsabban merülne e telefon..
8. A sok panaszkodás mellett voltak a frissítésben 1-2jópofa dolog. picit érzem hogy gyorsabban oldja fel a képernyőt, és a előzményeket gyorsabban tünteti el.:) A billentyűzet jobb, most már nem ütök félre(de az is lehet hogy csak megszoktam) A fényerősséget most nem 1 gombbal kell szabályozni, hanem a "csúszkával"..
Hirtelen ennyi.:D
Ami a legjobban zavar a naptár és a memória foglalás miatt a lassúsága.
Ha van valami megoldás nagyon jó lenne, akár ha visszalehetne fejleszteni előző verzióhoz, még az is jó lenne. (csak ne tűnjön el minden, és csak is a legvégső esetben)
Az a vicc hogy azért csináltam, mert hogy pendrive-ot ismerjen fel, de utólag jöttem rá hogy nem ismerhet fel semmit.
Bocs a kis regényért, de nagyon idegesít a telefon.:) -
Dodo55 #19201 Ja, plusz ezen az elven egyértelműen nagyon jó fényviszonyok kellenének, különben totál sötét lenne az egész (mert hiába bírja elektronikusan a CMOS érzékelő a pörgést, ha nincs ideje elég fényt beszednie, valószínűleg azért van eleve a 24-30FPS driveres korlát, mert ahhoz még nem kell szuperérzékeny érzékelő átlag fényviszonyokhoz) -
Dodo55 #19200 Mivel különböző expozíciós beállításnál változik a framerate fényképezés előnézetben vezérelhető kell hogy legyen software-esen a dolog. A driver HAL-ban van valószínűleg korlátozás, tehát API-n keresztül biztos nem lehet túlhajtani, viszont hackelt driverrel kilőve a korlátozást szerintem megoldható valahogy.
(Tehát egy egyszerű Dalvik alkalmazás biztos édeskevés ide, viszont hardwarespecifikusan nagyon alacsony szinten nem tartom lehetetlennek) -
#19199 sztem biztos létezik, nekem a régi samum tudta alapból, bár az symbian-os volt, persze olyankor nem tudott 720p-t csak tán 360 körüli felbontással engedte a felvételt -
#19198 egész jó lett első ránézésre.. -
#19197 Sztem egy kameranak fizikai tulajdonsaga a max fps, ami szoftveresen aligha van lekorlatozva (hacsak nincs valami komolyabb oka) igy nem hiszem h lenne hasonlo, max interpolalassal lehetne trukkozni de azt utolag is meg lehet csinalni PC-n sokkal jobb minosegben. -
#19196 Hello !
Androidra letezik valami slowmotion, nagysebessegu kamera app, lassitott felvetel kesziteshez ?
Thx ! -
#19195 Valószínűleg a /mnt/sdcardon keresi a játék a fájljait, az pedig a belső memóriára mutat. Sokat nem tudsz vele kezdeni, maximum átlinkelgetni a mappákat root után, biztos van rá megoldás. -
#19194 Mostanában nézegettem a készülékek NFC támogatását, és bár gyakorlati tapasztalatom egyelőre nincs, a következőt találtam:
-amíg NFC szabványt pontosan implementáló taget használsz (Mifare tagek - pl Samsung TacTile - nem ilyenek), nem kéne, hogy problémával találkozz
-WP csak NDEF (NFC szabvány) üzenet formátumot támogat, míg Android jóval rugalmasabb.
Amit ajánlani tudok, hogy mielőtt megveszel valamit, keress rá:) Nexus 4-hez XDA-n találhatsz infókat, míg WP-hez inkább a Nokia Developer Wikit ajánlom. -
#19193 SGSA
miért van az hogy felraktam a N.O.V.A3at és memória kártya amit beleraktam SD kártyáról nem tudja kezelni a játékot? De amikor átrakom a telefon belüli SD kártyára onnan jó? Erre valami megoldás? -
#19192 igen köszi, csak nem tudtam, hogy minden parancs az tagen tárolódik, bár egy kis gondolkodás után erre jutottam, csak azt nem tudom, hogy mindkét platformon működne e. Nem szeretnék csak emiatt kétszer annyira matricát venni mint szeretnék :) -
#19191 Lehet a matricat programozni:
Elvileg wp-re is vannak nfc-s programok, de nem tudom mennyire kompatibilisek egymassal es hogy ott mik mennek, ott azert sok dolog nem megy. -
#19190 Ez az nfc s matrica meg ezek hogy működnek? Magát a matricát programozzuk ami működik androiddal és wp8 al? -
#19189 Worms 2: Armageddon -
#19188 Egy fura hibával kapcsolatban szeretnék ötleteket kérni
Van egy Galaxy Ace telefonom. Most épp a legutolsó, 2.3.5 verziószámú Android fut rajta, de fontos kihangsúlyozni, hogy a hiba 2.2-es verziónál is fennállt, s az upgrade sem javított rajta. (Upgrade előtt minden törölve lett)
Szóval néha eltűnnek a hangok, vagyis az értesítési és a csengőhangok helyett csak egy halk, mély beep-beep hallatszik.
Próbáltam rájönni, mi okozhatja, de mindig csak a telefon restartja oldotta meg a problémát. Egész addig, míg rá nem jöttem, hogy a futó alkalmazások között néha látok egy olyat, hogy factory test. A két dolog összefügg, ugyanis ez a service nem fut mindig, s olyankor nincs is semmi probléma, de ha elindul, akkor utána bármikor előjön a hangprobléma. Ha előjött, a factory test service lelövésével azonnal megszűnik.
Van valakinek ötlete, miért indul el ez a factory test, egyáltalán mire jó ez, illetve miért okoz ilyen hibát?
S valahogy el lehetne érni, hogy ne induljon el?
A telefont nem szeretném rootolni, ha nem muszáj. -
#19187 Average rating: 2.5
Ez is sokat elmond :)
Mas: csucstelok kameratesztje -
#19186 -
#19185 Facebook home minden eszközre!