36194
-
#19144 Galaxy Mega 6.3" es 5.8" meretben.
Ami fura hogy vasban nem tunik topnak a cucc szemben az S es Note szeriaval. -
#19143 Nem.
ICS-n bekapcs + hang le. -
#19142 már amin van home gomb :)
Xperian pl bekapcs+hang le -
geo91 #19141 közben kisakkoztam, home + kikapcs -
#19140 Menü+Bekapcsoló gomb kb. 2 sec. -
geo91 #19139 nem jó -
#19138 Próbáld ki, hogy megnyomod a "hangerő le" és a bekapcs gombot egyszerre néhány pillanatra! -
geo91 #19137 mi a print screen androidos verziója? :D képernyőmentést szeretnék csinálni egy játékon belül. (fm13) -
#19136 kb. 3órára volt ingyenes -
SirDannyL #19135 Köszönöm szépen! A kép nevéből gondolhattam volna,én balga -
#19134 Minuum (www.minuum.com) -
SirDannyL #19133 Ez melyik app? Valahol neten olvastam már,de most sehol nem találom -
#19132 Tegnap néztem, de látom kilencedikei a poszt :( francba -
#19131 Már nálam se, mikor linkelte akkor még az volt. -
#19130 Most komolyan csak nálam nem ingyenes ? :D 225Ft ot ír. -
#19129 én draw me something miatt ültem sokszor sokat. De ott azért is mert kivártam, a választ :D -
#19128 :DDDDD -
#19127 Meh, emiatt 3-szor annyit ülök a WC-n :D -
#19126 a Sherlock és Watson első részében is volt ilyen :D -
#19125 Nagyon hálás vagyok, így már működik -
#19124 silverlight buko dolog minden nem-windows cuccon (es a legtobb windows-oson sincs fent, nem veletlenul). Kulon appal meg tudod oldani sztem. -
#19123 Volt folytatása (eredmény is ) csak az oldalköltözés miatt még nem lett áthozva. -
ldavid #19122 na ezt majd egyszer kipróbálom :) -
#19121 Vízbe dobott telefon életre keltése egy kis rizzsel
-
#19120 Nem tudom, munkahelyen mikor szóba kerülnek az okostelefonok (többen is gondolkozunk váltáson), mindig előkerül, hogy a mai eszközök hatalmasak, és ennek egyikünk sem örül. (Csak én vagyok iOS user, mielőtt még jönne a vád...!:)) Én személy szerint egy olyan eszközt szeretnék, amelynek elég teljesítménye van ahhoz, hogy a felhasználói felület folyamatos legyen, kijelzőjének képpontsűrűsége 300 DPI felett legyen, illetve a kamera is használhatóbb darab legyen. Ilyen meg nem sok van (talán most, hogy 4.7+ eszközöknél elterjed a fullHD, kijelzővel kapcsolatos kitétel teljesülhet nem Apple eszközöknél is).
Alul felmerült az, hogy mi értelme az egykezes használatnak: őszintén, nem tudom, mit csináltok, hogy nektek nem alapfeltétel ez:) De hogy példát is mondjak: tömegközlekedési eszköz használata/vásárlás/egyszerűen cipekedés közben kell szöveget bevinni, velem napi szinten előfordul. -
#19119 Sziasztok, nekem egy olyan kérdésem lenne, hoy most vettem egy galaxy tab 2-t, és az rtlmost.hu oldalon nem tudok nézni semmilyen videót, mert silverlightot kéne telepitenem, de azt hol lehet letölteni? Köszi előre is a segitségeket!! -
#19118 Köszi szépen! -
#19117 hogy ere hogy nem gondoltam... :) -
#19116 Vízzel kimosod -
#19115 Szervizekben is így csinálják, mert magába szívja a vizet. Rakhatod sóba is, csak az kitakarítani belőle kellemetlen :D -
#19114 Google 2 találatot is dob! :D -
#19113 Azthiszem ilyet rendeltünk havernak -
ldavid #19112 rizs? :D -
#19111 Ez már nem fog életre kelni. Ha valami vízbe esik, akkor hagyni kell száradni (meg rizsbe tenni vagy mi a fene :D) és utána megpróbálni bekapcsolni. -
#19110 Valószínű a kijelző elektronikája sérült, szerintem kijelző csere , nem éri meg foglalkozni vele. De ha nemrég történt a dolog akkor talán még kiszárad és életre kell ...de erre szerintem nem sok esély van. -
WinStar #19109 Sziasztok. Nem tudom hogy hol tegyem fel,így felteszem itt.
Van egy LG P350-esem. Alap 1.6-os szoftver van rajta. Vízbe esett a telefon,s így kaptam ingyen.
Bekapcsol a telefon,hangot is ad,minden okés,pöpec...érintésre reagál,de kép nincs...felvillan a kijelző de kép nincs. Mi lehet a gond? Ha frissiteném az androidot esetleg akkor változna valamit a helyzet? -
#19108 Genius HP-02 Live
Sokan mondják, hogy egyik legjobb ár/érték arányú füles. 2-3000 Ft-ért találsz webshop-okban.
Én is rendeltem egyet öcsémnek és tényleg nagyon jó a tizen ezres Sennheiser fülesemhez képest. Mély hangja is nagyon jó. -
#19107 Team Viewer , meg iranyitni is tudod -
#19106 Nekem még az se lenne baj, ha nem napelemes lenne, csak valahogy szerezzek egyet, mert most is buszon tűző napsütés és nem merem auto fényerőre kapcsolni, mert aztán este hazafele úton lehet még zenét se tudok már majd hallgatni róla. :)
Haverodat, ha tudod esetleg megkérdezheted, hogy tud-e pontos márkát mondani vagy hogy egyáltalán hogy nevezik ezeket.
Megköszönném. :) -
MaRee #19105 Létezik oylan program PC-re hogy ha összedugom a telefont a géppel akkor annak a képernyőjét mutatja? Egyfajta emulátorra gondolok, vagy hogy is hívják ezt.