36194
-
#19304 Vagy nem. Igaz, ehhez kellett pár promóció, meg hívtam is meg egy embert, de: "You currently have 6.35 GB of Dropbox space." -
#19303 Például, meg több tárhelyet adnak... olcsóbb is, ha veszel, nem?
Csak bírom, hogy akik DB-t használnak, ennyire buták és tájékozatlanok? -
#19302 Hát jah, androidosoknak stílszerűen GDrive-ot kéne használni. -
#19301 Miért használ mindenki DropBox-ot? GDrive 5GB-tot ad, míg DB csak 2-őt, nem? -
#19300 Tag-em nincs, de Android Beam-nel pl ameddig a ket keszuleket egymashoz kozel tartod, folyamatosan erzekeli, es ha elveszed onnan, megszunik. Szoval erzekeli a kapcsolat kezdetet es veget is ha erre gondoltal. -
#19299 Köszi, bár "A(z) Earth alkalmazás leállt." hibaüzenetet ad :/
Amúgy DropBoxon nem osztott meg még senki velem bármit is :) -
#19298 Mindegy, feltettem, próbáld meg simán telepíteni. -
#19297 Feltegyem dropboxra az apk t? (Veled már megosztottam az sg-s mappát?) -
#19296 A Google Earth itthon nem elérhető.
Hogyan lehetne mégis felhekkelni a telóra root nélkül? -
#19295 csak egy paypass kártyám van, de úgy tűnik, kizárólag akkor reagál rá a telefon, ha az adó közelébe érek vele. Beolvassa, kész. Ha elveszem, tehát kikerül az adó körzetéből, akkor nem történik semmi. -
#19294 Pont Meshuggah koncertig előrendelhető? De miért. -
#19293 Klasszikus learazva: Edge, Edge Extended
S4 bearazva Telenor-nal
Top 5 1080p smartphones -
#19292 szóval ha jól értettem az egyik videóban, akkor lehet "billenő" kapcsolós megoldás benne, tehát egyszer elhúzom a telót a tag felett és bekapcsol mondjuk a wiki, ha még egyszer, akkor meg ki..
olyan esetek érdekelnek, ha mondjuk teszem azt az asztalra van ragasztva ez a NFC tag, és ráteszem a telót, rajta hagyom, akkor mi történik? ki-be kapcsolgat, vagy csak egyszer átbillen (wifi on) ? illetve ha ezek után elveszem mondjuk 3 perc múlva, akkor visszabillen-e a dolog (wifi off), vagy marad bekapcsolva a dolog, és csak akkor billen át off-ra, ha újra elhúzom a tag felett a telefont?
meg olvastam, hogy a fémek bezavarhatnak neki.. kérdés mennyire érzékeny rá? mik a tapasztalatok?
vagy ha pl egy gyengébb mágnes van pár centire tőle, az totál behalasztja, vagy gond nélkül fog működni? -
#19291 Tedd fel itt nyugodtan, hátha tud rá valaki válaszolni. -
#19290 tudom, olvastam, sőt, neten is keresgéltem, de lenne 1-2 olyan kérdésem, amire egyáltalán nem találtam választ -
#19289 Ha kicsit visszaolvasol találhatsz pár infót róla. -
#19288 kérdés: van köztetek olyan, akinek van ilyen NFC tag-e ? lenne pár kérdésem (privátban) a működésével kapcsolatban -
#19287 Ja látom, reggel van még :)
Amúgy mobilba se rossz dolog, sok helyről hallani, hogy muszáj melóba vinni mobilt pl, mert lemerül. -
#19286 Elektromos autokba:p -
#19285 wat? Autós töltő :D -
#19284 Szerintem ez inkabb az autokba lessz nagy elorelepes, telefonokba szerintem senkinek se okoz nagy gondot a toltes, nappal kibirja ejjel meg berakja tolteni, de az autonal ha messzebbre akarsz utazni nem allhatsz meg a toltokutnal es fel napig toltogetni:D -
#19283 Cut the Rope: Time Travel
Dungeon Hunter 4
Allitolagos S4 Mini szivargasok: ezek alapjan nem tunik egy csucs cuccnak ez sem
Frissult az ES File Explorer Eddig is az egyik legjobb filekezelo volt, most meg jobb lett.
Jo kis kickstarter cucc: Olcso, kicsi MicroUSB-n (OTG) csatlakoztathato microSD olvaso, tamogatja a microSDXC-t is (64 gigatol kezdodo kartyak)
Jon az Amazon Appstore Magyarorszagra is
Erkezoben lehet a Google egysegesitett jatek szolgalatatasa. Google Glass app-bol szivargott infok.
Ficsorok:
real time/turn based multiplayer, in game chat, achievements, leaderboards, invitations, lobbies (effektive: kb minden ami kell)
Ehhez meg hozzavesszuk az egysegesitett uzenetkuldojuket (Babel)... nem kis dolgokkal keszulnek, meg 1 honap es remelhetoleg minden kiderul :) -
#19282 remélem 3-4 éven belül már ilyenek lesznek a telefonokban :) -
#19281 thx! -
#19280 "esetleg 133 gramm mariskát" -
#19279 [URL=http://androlib.blog.hu/2013/04/18/bejelentettek_hogy_mennyibe_fog_kerulni_a_6_3_-os_galaxy_mega]Bejelentették a 6.3"-os Galaxy Mega árát. Te mit vennél ennyi pénzért?[/URL] -
#19278 Marmint a voodoo-ra gondolsz? Erosen ketlem, de itt ki van listazva h mi kompatibilis vele. Egyreszt egy nagyon konkret audio chip kell hozza (ami eleg keves teloban van), masreszt egy valaki hegeszti akinek nincs eroforrasa ezer telefonra megcsinalni/letesztelni. -
#19277 Parancsolj, play. -
#19276 Ez engem is érdekelne :) -
RYO21 #19275 Van valami hasonló driver xperia telefonokhoz is? -
#19274 Hi, ha szeretnem felrakni a legujabb PlayStoret ami nemreg jelent meg honnan tudnam letolteni az apk fajlot hozza? elegge el van rejtve, ( amugy hanyas a legujabb , rakerestem googlen es 3.10-nek irta a legujabbat, de nekem is az van fent, ami nem lehet a legujabb mert amikor a telefont vettem meg ki se jott) -
#19273 Sztem ez csak a drivereken mulik.
Egyebkent elozo telomnak (S1) voodoo-val jobb hangminosege volt, mint a win7-es laptopomnak. -
#19272 olajcégek, bankok, stb melett, nem it cégek közt
#19271: Úgy ahogy pl hangminőséggel jelenleg is gond van bármeik linux rendszeren. Hiába van felrakva minden driver, ha meghalgatod ugyanazt a hangot win-en és linuxon ugyanazon a gépen észrevehető a különbség. -
#19271 Megis mi az hogy a linux gyengebb a kamera minosegben? Mi a jo eg koze van egy OS-nek a kamera minosegehez? -
Dodo55 #19270 Azért az Activision is elmehet melegebb éghajlatra, hogy még mindig a csillagos égben van a Diablo III ára, illetve hogy "szaros" singleplayer módban sem lehet tolni a játékot amíg az ember összeszed rá egy vagyont hogy megvegye. -
#19269 "Mint pl az ea lett a világ leggonoszabb cége..."
Na vegre valamit helyesen allapitottak meg. -
#19268 Afaik most valami katonai fényképező cuccba is Androidot raknak, szal lehet kiheverte már :D
Más, bocsi az OFF-ért, ismerős eladó S2-je:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Eladóvá vált a fent említett telefon. 1,5 éves, kezdetektől fóliás kijelző, nagyon szép állapotban. Jelenleg 4.2.2 CyanogenMod ROM fut rajta.
Minden tartozéka, doboza megvan, garancia már nincs. Van még hozzá egy gumis tok, illetve egy Mesh mintás (lyukacsos) tok.
https://www.dropbox.com/sh/21m8wgvakzgl9l4/AUR_EIZtaN
Átvétel személyesen Budapesten
Ár: 60.000 HUF
-
#19267 pedig a linux (és ezzel az android) pont a kamera minőségben gyengébb. Mára a gyártók már megoldották a dolgot. De emlékszem megjelenés után a wm6.5-ös telefonok kamerája is sokkal szebb képet csinált, mint akármelyik androidos.
Facebook home-ot nem próbáltam még, de az alacsony értékelés érdekes. Viszont azt sem szabad elfelejteni, hogy az ilyen netes értékelések, főleg egy ilyen megosztó szolgáltatásnál mint a facebook, nem mindig releváns.
Mint pl az ea lett a világ leggonoszabb cége... -
#19266 Igy van. A problemak pedig (eddigi tapasztalataim szerint) force close-ok formajaban szoktak jelentkezni. Szoval nem veletlenul van a developer settings-ben, nem buzeralni. :) A magyar forditas mondjuk tenyleg no comment. -
#19265 Par erdekesseg:
Az Android operációs rendszert eredetileg fényképezőgépekhez tervezték
Nem túl sikeres a Facebook Home (haha)
Másfél millió Android aktiválás naponta