36194
-
#19344 Ez csak szerintem faszság? -
#19343 Nem veszek semmit. :) PC-ről nézek mindent, tv-t is.
Fateromnak van egy androidos media boxa, azon van ethernet, usb meg minden szar, meg van elégedve vele. :) Asszem ferzon droidtv vagy mi :D -
#19342 4GB tárhellyel ezzel se sokat :)
Itt amúgy van a 1 csomó, de imho vegyetek inkább egy Raspberry Piát :D -
#19341 Frissítés után nem árt egy factory reset, főleg ha utána bajok vannak. SD kártya formázást is csinálhatsz. (persze előtte ments le mindent róla)
Android 4.0 óta meg lehet programokat tiltani így google+ -t tuti, de szerintem a chrome -ot is fogod tudni tiltani.
Beálítások alkalmazások - mind google+ -ra rátapicskolva lesz egy letiltás gomb
Persze ha Rootolva van akkor a rendszerből törölheted is végleg. /system/app mappában keresd. -
#19340 Mármint félig-meddig, wifin tovább tudja tolni. -
#19339 De routerrel nem nézel filmet a nappaliban. :) Fillérekbe kerül ez a cucc. Ha van rajta Ethernet, akkor routerként is tud funkcionálni. :) -
#19338 ennyiért ezt egy router is megcsinája neked, és akkor még egy routered is van :) -
#19337 Ilyet vett nemrég az egyik ismerősöm, majd kérdezgetem róla, milyen, meg hogy mire is használja :) azt hiszem csak otthonra kellet a torrent meg ilyenek miatt :D -
#19336 ahogy utánanézegettem, egyiket sem. Sajnos nem úgy működnek, ahogy kell. Legalábbis az olcsóbbak. Drágabbak pedig nem érik meg... -
#19335 egy kis segitseget kernek,
"android mini pc" -bol melyiket erdemes beszerezni? -
Bal0924 #19334 Az mi?
Nem lehet valahogyan leszedni a google+ és a crhome-t? -
#19333 Kapcsold ki a Google Now-t, vagy Google asszisztenst vagy mi a neve. -
Bal0924 #19332 Mielőtt frissítettem volna nem volt semmi gondom vele..
Gyorsabban merül mint azelőtt..
A frissítés előtt nem volt lassú mikor bekapcsoltam a wifi-t és a szinkronizálást, és közben meg elindítottam a híreket (programot).
Most meg várnom kell míg szinkronizál és csak utána tudom megnézni a híreket..
És hogy rendesebben működjön, leszedtem jó néhány programot amit feleslegesen futtatott. És csak ritkán használtam... -
ZsirosKenyer #19331 1. ez nem hivatalos LG által fejlesztett ROM, azért lehet csak a leírtak alapján frissíteni
2. milyen gyorsan merül? Bármilyen okostelefonnál 1 nap készenlét, kb. 3-4 óra kijelzőidővel normálisnak mondható (persze ez erősen függ az akkumulátor specifikációitól)
A RAM mindig tele lesz. Az android betárazza a legutóbb használt/magas priorítású appokat a memóriába, hogy gyorsabban elinduljanak. A lehető legkisebb szabad memóriát hagyja meg, de ettől nem kell fosni - ez nem windows.
3. Nem marad garanciális, várd meg a hivatalos frissítést -
Bal0924 #19330 Azt a kérdést úgy értettem, hogy miért csak így lehet frissíteni?
Megoldja-e a gondomat? (hogy gyorsan merül és a RAM 90%-át elfoglalja..)
Garanciás marad a frissítés után?Vagy nem is tudom mitől veszti el a garanciáját a telefon.
És
1. Nem tudok angolul
2. Egy kicsit, de az angol szavakat nem.
Nekem kikapcsolt monitoron, nincs bekapcsolva semmi és a 2x-esét eszi ennyi idő alatt.. -
#19329 első: tudsz angolul?
kettő: tudsz olvasni?
Minden le van írva oda. -
Bal0924 #19328 Találtam ezt az oldalt, ez most mi?
http://genius-tips.com/update-lg-optimus-hd-4x-p880-to-cm10-1-android-4-2-2-jelly-bean-rom/ -
#19327 Semmit nem segít, 8 óra alatt. 5%-ot esik nekem aktív wi-fi nél. (de ennyit se kéne esnie, kb 0-át kéne[előző romhoz képest, meg galaxy S hez képest) -
Bal0924 #19326 Sziasztok!
-Nektek 1 éjszaka alatt hány százalékot esik? (le van hal halkítva, és csak az ébresztő van beállítva) Nekem hajnali 1-tól reggel 8ig több mint 25%-ot eszik és kikapcsolt, nem ébresztett.. :S
-Ha lecserélem az alap launcher-t akkor megoldódna a memória gondom? vagy az csak a felületet manipulálja?
-Ha itt nem, a warez topikban tudnának segíteni?
A frissítés óta gyorsabban merül és sok memóriát használ alapjáraton..:S -
#19325 nem titkosítottad az sd-t előtte? -
#19324 Srácok van egy kis problémám.
Fel szeretnék rakni egy D2EXT romot (miui gingerbread) a desire-ömre
ehhez ugye kell egy xGigás FAT32 prim, egy kb 1 gigás ext4 szintén primary, és még egy fat32 internal storage-nek.
megcsinálom partitiob wizarddal és valamiért nem stimmel. fel tudom másolni a telepítendő rom-ot de a recoveryben képtelen olvasni az sd kártyáról... mi lehet a probléma? -
#19323 -
#19322 Advanced > Spacebar will... > always insert a space
Ha spacet nyomsz egy szó után nem javítja ki, de viszont látni fogod az ajánló szavakat, ha akarod csak akkor fogja behelyettesíteni. -
#19321 A Swiftkey-ben hol lehet kikapcsolni a retkes segítséget? Az összes szavam autómatikusan kijavítja valami tök értelmetlenre ami nem is oda illik! -
#19320 :D
Tök jó ez a subreddit :D -
#19319 Free-nek már nem 50. -
#19318 Valamit elállíthattam, mert nálam nincs ott az az alsó menüsor. Köszi a segítséget. -
#19317 Jobb also sarok view menu -
#19316 De rossz lett az ES File Explorer frissítés óta. Nektek is eltűnt a lista nézet beállítása? Nem találom, hol lehet az ikon nézetet átállítani és nekem így baromi átláthatatlan. -
#19315 Értem most már :D Bocsánat attól, akit megsértettem véletlenül ;) Én voltam a tájékozatlan most. Mondjuk nekem nincs szükségem rá még, csak néha egy-két fájl miatt... -
#19314 Egyrészt mert 25 gigám van, másrészt mert a gdrive pc-s kliense nem valami jó. Ráadásul, amikor elkezdtem dropboxot használni, akkor meg nem volt gdrive. -
#19313 Nekem is legalább 5 helyre van regem de csak dropboxot és GDrive-ot használom. Gdrive-ra mennek a legális cuccok mert féltem a google accom, dropboxra meg minden me azt leszarom ha letiltják. :D -
#19312 én regisztráltam még SG-s ügyek miatt, de azóta se használtam. No meg BOX ra regiztem, hogy ott is legyen 50GB om :D -
#19311 Csak én használok MediaFire-t? az 50 GB-t ad Fixen, nem 1 vagy 2 évre mint a dropbox 50GB-t -
#19310 Most komolyan ezen kell vitatkozni? Mindenkinek joga van azt a felho szolgaltatast hasznalni, amit jol esik :) Nekem is legalabb 4 helyre van regisztraciom. -
#19309 Talán mert Dropbox jóval előbb volt és arra szoktak rá sokan? Nekem most 31GB úgy, hogy senkit se hívtam meg, csak kattintgattam ilyen ingyenes akciókra :D -
#19308 Értem. Te is meghívtál pár embert akkor? -
#19307 Dropboxom jelenleg 73.2 giga. Google drive 0. -
#19306 Konkrétan nem titeket butáztalak le. Csak látom, hogy kevesebbet ad alapból... Az, hogy ha meghívok embereket és ezért kapok plusz helyet, az jó dolog viszont :D -
#19305 Attól mert nem tudod miért használunk dropboxot nem kénr lebutáznod.
Például Dropboxom 10GB-os (9.9238GB ponstosan) míg Driveom 5...