36194
-
#19624 Vagy ugyan ott > térképek és elemek eltávolítása -
#19623 Google fiókod és jobb oldalt lent internetes előzmények abban utazás > és törlés. valószínű rákerestél a környékre vagy hasonló helyre és azért ajánl egy ulticélt. link -
Chris Lowe #19622 Aki használja ezt a google asszisztenst segítsen már...minden nap behoz nekem egy uticélt, amit én tuti nem állítottom be, folyton kisöpröm, de másnap megint ottlesz. Hogy lehet azt kitörölni? Másik kérdés,hogy beállítottam a sport kártyában a kedvenc csapataim, tegnap játszottak de nem hozta az eredményeket,nem írta ki. A munkahelyi címem nem fogadja el,pedig a google maps ismeri az utcát. Mi lehet a gond? -
Borg #19621 PF2-mben 2100mAH van, 4x1.5ghz-re, emg 4.8"-ra.
Reggeltől másnap estig lazán elmegy töltés nélkül úgy, hogy egyfolytában megy a wifi meg a mobilnet, exchange pushon, stb.
És még ekkor sem töltőre kell raknom, csak a stationbe, ami egyszer simán fullra tudja tölteni :) -
#19620 Ha kihagyják belőle az iPhone-os odabökést, akkor korrekt a reklám. Valódi feature-ökre van kiélezve, de hihetetlen, hogy még mindig nem tudnak elszakadni attól, hogy odapirítsanak a konkurenciának. A leglustább, a legigénytelenebb, a leginkább kreatív zsírszegénységben szenvedő marketinghúzás. Tökéletesen meglett volna nélküle a kisfilm.
...A Windows Phone szintű marketingre ne süllyedjünk már le. -
ldavid #19619 igazából nem csak sg-s a dolog, bárhol előjöhet ahol gemius-os reklámok vannak -
"No, yours doesn't do that" -
#19617 Telón nekem nem jött még elő, bár ott a mobil felületet használom. -
#19616 Én fórumozni szoktam csak telefonon, szóval én ott találkozok vele...de ott biztosan. :)
Azt meg nem tudom, hogy függ-e attól, hogy bejelentkezve vagyok-e vagy sem. -
#19615 Hi srácok, Navon Platinum 7es tabletem van, android 4...valemelyik verza, valamiért egyik angry birds sem indul el....valakinek 5let? -
#19614 Nekem is nyit néha desktopon az opera egy új fület, majd kirakja hogy tartalom letiltva :D Szóval SG reklám...
De emlékeim szerint csak a híreknél. -
#19613 Nekem néha előjön asztalin is, valami SG-s reklám szarság lehet :/ -
#19612 Köszi a tippeket!
Külön kiegészítőt csak ezért nem akarok telepíteni, inkább megszokom.
Egyszer csak megszűnik majd, mint ahogyan egyszercsak megjelent. :) -
#19611 Én ezt még csak mobilos Chrome-nál láttam de akkor nekem is állandóan bejött. Opera Mobil, Firefox Adblock nélkül, Maxthon, egyiknél se kaptam még ilyet... -
#19610 jaja nálam is ez van, rohadtul unom már, sg-s probléma lehet, mert másnál nem nagyon csinálja -
#19609 Oldal specifikus dolog sztem.
Ez esetleg megerhet egy probat ABP
Vagy mobil Firefox-hoz is van ABP kiegeszito elvileg. (amugy lassan a mobil Chrome is elkezdhetne tamogatni kiegeszitoket, emiatt is...) -
#19608 Bejelentkezve nézed? 90%-ban én is csak sg fórumot nézek, de nem nagyon szokott előjönni. -
#19607 Gépen is előjön nekem néha, pedig használok ADBlockert. Szerintem sehogy nem tudod. -
#19606 Elég gyakran Chrome-al való böngészés közben (ált. SG fórumot nézek csak) előjön koppintásokkor ez a kérdőív szerűség.
Hogyan lehetne megszabadulni tőle? Kínomban már ki is töltöttem, de szarik rá.
Ragaszkodnák a Chrome-hoz is meg az SG-hez is. :) -
#19605 Inteles android? ZTE Grand X IN- érdemes lehet ilyet venni? (nem magamnak) -
#19604 Jah, az nem arthat :)
Mas:
-
#19603 május 10- be is állítunk egy emlékeztetőt. -
#19602 Vegre:
-
Chris Lowe #19601 Ok köszi,kár érte de való igaz, hogyha más a védelem akkor lehetetlen igy. Nekünk nincs takargatnivalónk egymás elött,ezért csak lakatfélrehúzás a védelem,de asszony után ülök a táblához szinte mindig az övével lêpek be :-)
Mindegy egyszer majd csak megszokom. -
#19600 Gyari ROM-on root nelkul ezt a reszt sztem nem lehet testreszabni. A felhasznalovaltas igy sztem azert sem oldhato meg altalanosan mert pl minden felhasznalonak lehet sajat vedelme is a lockscreenen (pin, pattern, stb). Egyebkent a legtobb nagyobb custom ROM-ban (pl CM) sztem fel lehet venni shortcut-okat (appok, stb) a lockscreen feloldas kore. -
#19599 Többnyire PH-t olvasok, a híreket SG-n is kerülöm mert borzalom. -
#19598 Good man. Mondjuk a hirek miatt latogatom az oldalt neha, a szanalmas tesztjeik elfogultak (minden szar ami nem Apple). -
#19597 HWSW-t nem olvasok így ezt nem tudom megítélni :D -
#19596 Szinvonalban azert igy is verik a HWSW-t :D -
#19595 Index meg a tech cikkei... -
#19594 na igen az akkuido nem valami fenyes ezt tapasztalatbol tudom irni :D -
#19593 Na jo az akkuidore tenyleg sok a panasz, imadjak alulmeretezni.
Desigo: a HTC egy kis "garazsceg", csaladi vallalkozas, soha nem lesz annyi lovejuk. -
#19592 "A kamerák közül a HTC One-é lóg ki a sorból négy megapixelével, a Galaxy S4 kamerája ugyanis 13 megapixeles, és ennél a mobilnál még az elülső kamera is 1080p-s videót tud felvenni."
mondjuk ha legalabb kepbe lennenek teszt kozben, nem lenne nagy hatrany.. -
#19591 Másik gépen vissza, de az ext fájlrendszerre, amennyire én tudom ez nem igaz :) -
#19590 próbáld ki ezt; (ha windózod van) töröld a system 32-t vissza tudod e állítani? jk. -
#19589 Nincs. Amit töröltél, azt törölted. -
#19588 és esetleg törölt sms visszahozása? :D -
#19587 Index tech
"Kipróbáltuk a Samsung Galaxy S4-et, a HTC One-t és a Sony Xperia Z-t." -
Chris Lowe #19586 4.2.2-es verzió van a tabletemen. Minden szép és jó csak azt nem tudom,hogy a zárolt képernyőn, hogy lehet plusz dolgokat felvenni a zároló karikába... Leginkább az lenne jó ha oda lehetne tenni a másik felhasználót (feleségem)és nem alul kéne elöszőr kiválasztani a felhasználót majd elhúzni a lakatot.
Tudtok erre valami megoldást? -
#19585 Nincs ilyen.