36194
  • aate
    Vagy ugyan ott > térképek és elemek eltávolítása
  • aate
    Google fiókod és jobb oldalt lent internetes előzmények abban utazás > és törlés. valószínű rákerestél a környékre vagy hasonló helyre és azért ajánl egy ulticélt. link
  • Chris Lowe
    Aki használja ezt a google asszisztenst segítsen már...minden nap behoz nekem egy uticélt, amit én tuti nem állítottom be, folyton kisöpröm, de másnap megint ottlesz. Hogy lehet azt kitörölni? Másik kérdés,hogy beállítottam a sport kártyában a kedvenc csapataim, tegnap játszottak de nem hozta az eredményeket,nem írta ki. A munkahelyi címem nem fogadja el,pedig a google maps ismeri az utcát. Mi lehet a gond?
  • Borg
    PF2-mben 2100mAH van, 4x1.5ghz-re, emg 4.8"-ra.
    Reggeltől másnap estig lazán elmegy töltés nélkül úgy, hogy egyfolytában megy a wifi meg a mobilnet, exchange pushon, stb.
    És még ekkor sem töltőre kell raknom, csak a stationbe, ami egyszer simán fullra tudja tölteni :)
  • theone91
    Ha kihagyják belőle az iPhone-os odabökést, akkor korrekt a reklám. Valódi feature-ökre van kiélezve, de hihetetlen, hogy még mindig nem tudnak elszakadni attól, hogy odapirítsanak a konkurenciának. A leglustább, a legigénytelenebb, a leginkább kreatív zsírszegénységben szenvedő marketinghúzás. Tökéletesen meglett volna nélküle a kisfilm.

...A Windows Phone szintű marketingre ne süllyedjünk már le.
  • ldavid
    igazából nem csak sg-s a dolog, bárhol előjöhet ahol gemius-os reklámok vannak
  • skinnyman

"No, yours doesn't do that"
  • [HUN]FaTaL
    Telón nekem nem jött még elő, bár ott a mobil felületet használom.
  • fery02
    Én fórumozni szoktam csak telefonon, szóval én ott találkozok vele...de ott biztosan. :)
    Azt meg nem tudom, hogy függ-e attól, hogy bejelentkezve vagyok-e vagy sem.
  • kill3r21
    Hi srácok, Navon Platinum 7es tabletem van, android 4...valemelyik verza, valamiért egyik angry birds sem indul el....valakinek 5let?
  • [HUN]FaTaL
    Nekem is nyit néha desktopon az opera egy új fület, majd kirakja hogy tartalom letiltva :D Szóval SG reklám...

De emlékeim szerint csak a híreknél.
  • SzirmosSzisza
    Nekem néha előjön asztalin is, valami SG-s reklám szarság lehet :/
  • fery02
    Köszi a tippeket!
    Külön kiegészítőt csak ezért nem akarok telepíteni, inkább megszokom.
    Egyszer csak megszűnik majd, mint ahogyan egyszercsak megjelent. :)
  • Narxis
    Én ezt még csak mobilos Chrome-nál láttam de akkor nekem is állandóan bejött. Opera Mobil, Firefox Adblock nélkül, Maxthon, egyiknél se kaptam még ilyet...
  • tototto
    jaja nálam is ez van, rohadtul unom már, sg-s probléma lehet, mert másnál nem nagyon csinálja
  • skinnyman
    Oldal specifikus dolog sztem.
    Ez esetleg megerhet egy probat ABP
    Vagy mobil Firefox-hoz is van ABP kiegeszito elvileg. (amugy lassan a mobil Chrome is elkezdhetne tamogatni kiegeszitoket, emiatt is...)
  • Jim Morrison
    Bejelentkezve nézed? 90%-ban én is csak sg fórumot nézek, de nem nagyon szokott előjönni.
  • Vadnokedli
    Gépen is előjön nekem néha, pedig használok ADBlockert. Szerintem sehogy nem tudod.
  • fery02
    Elég gyakran Chrome-al való böngészés közben (ált. SG fórumot nézek csak) előjön koppintásokkor ez a kérdőív szerűség.

Hogyan lehetne megszabadulni tőle? Kínomban már ki is töltöttem, de szarik rá.

Ragaszkodnák a Chrome-hoz is meg az SG-hez is. :)
  • Vadnokedli
    Inteles android? ZTE Grand X IN- érdemes lehet ilyet venni? (nem magamnak)
  • skinnyman
    Jah, az nem arthat :)

Mas:

• Vadnokedli
    május 10- be is állítunk egy emlékeztetőt.
  • skinnyman
    Vegre:
  • Chris Lowe
    Ok köszi,kár érte de való igaz, hogyha más a védelem akkor lehetetlen igy. Nekünk nincs takargatnivalónk egymás elött,ezért csak lakatfélrehúzás a védelem,de asszony után ülök a táblához szinte mindig az övével lêpek be :-)

Mindegy egyszer majd csak megszokom.
  • skinnyman
    Gyari ROM-on root nelkul ezt a reszt sztem nem lehet testreszabni. A felhasznalovaltas igy sztem azert sem oldhato meg altalanosan mert pl minden felhasznalonak lehet sajat vedelme is a lockscreenen (pin, pattern, stb). Egyebkent a legtobb nagyobb custom ROM-ban (pl CM) sztem fel lehet venni shortcut-okat (appok, stb) a lockscreen feloldas kore.
  • [HUN]FaTaL
    Többnyire PH-t olvasok, a híreket SG-n is kerülöm mert borzalom.
  • Solten
    Good man. Mondjuk a hirek miatt latogatom az oldalt neha, a szanalmas tesztjeik elfogultak (minden szar ami nem Apple).
  • [HUN]FaTaL
    HWSW-t nem olvasok így ezt nem tudom megítélni :D
  • Solten
    Szinvonalban azert igy is verik a HWSW-t :D
  • [HUN]FaTaL
    Index meg a tech cikkei...
  • PeeTeR
    na igen az akkuido nem valami fenyes ezt tapasztalatbol tudom irni :D
  • Solten
    Na jo az akkuidore tenyleg sok a panasz, imadjak alulmeretezni.

Desigo: a HTC egy kis "garazsceg", csaladi vallalkozas, soha nem lesz annyi lovejuk.
  • PeeTeR
    "A kamerák közül a HTC One-é lóg ki a sorból négy megapixelével, a Galaxy S4 kamerája ugyanis 13 megapixeles, és ennél a mobilnál még az elülső kamera is 1080p-s videót tud felvenni."

mondjuk ha legalabb kepbe lennenek teszt kozben, nem lenne nagy hatrany..
  • [HUN]FaTaL
    Másik gépen vissza, de az ext fájlrendszerre, amennyire én tudom ez nem igaz :)
  • Vadnokedli
    próbáld ki ezt; (ha windózod van) töröld a system 32-t vissza tudod e állítani? jk.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs. Amit töröltél, azt törölted.
  • Palesz2
    és esetleg törölt sms visszahozása? :D
  • desigo
    Index tech

"Kipróbáltuk a Samsung Galaxy S4-et, a HTC One-t és a Sony Xperia Z-t."
  • Chris Lowe
    4.2.2-es verzió van a tabletemen. Minden szép és jó csak azt nem tudom,hogy a zárolt képernyőn, hogy lehet plusz dolgokat felvenni a zároló karikába... Leginkább az lenne jó ha oda lehetne tenni a másik felhasználót (feleségem)és nem alul kéne elöszőr kiválasztani a felhasználót majd elhúzni a lakatot.
    Tudtok erre valami megoldást?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs ilyen.