36194
  • Bal0924
    Hülye oldal... Nem ide!
  • Bal0924
    Sziasztok!

Szeretnék kipróbálni, hogy milyen a közös régijó..
    Valaki mellé még beférek? :D
  • Bal0924
    Amúgy a telefonra ti raktatok vírusirtót? (és melyiket?)
  • Bal0924
    A vírus keresőnek nem tetszik a https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.xohtcsensefree&feature=also_installed ...
    Hadjam vagy szedjem le?
  • PeeTeR
    ingyé van, leszed, megnez, oszt csokollak :o
  • Bal0924
    Sziasztok

Még mindig bajom van az LG frissítéssel..:S
    Felfedeztem egy újabb gondot, a GPS jelet hosszabb ideig tart befognia, mint a frissítés előtt....
    De most más miatt vagyok itt.:D
    Melyik a jobb? Melyiket érdemes telepíteni.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.htcsense&feature=search_result
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.xohtcsensefree&feature=also_installed
  • Shiwo
    én is ezzel próbálkoztam, de az S3 úgy kifagyott, hogy 20 sec után se indult újra.. hangerő + kikapcs -ot nem próbáltam, lehet létezik rá valami hard-restart megoldás
  • skinnyman
    Aksibol en azert nem nagyon sporolnek utangyartottal amikor a telo aranak tizede/huszadaba kerul es tobb evig azert legalabb jo szokott lenni. Van persze utangyartottbol is megbizhatobb, markasabb ami bika aksikat csinal, azokkal altalaban nincs gond.
  • Chris Lowe
    Na ezt akkor jó tudni!
  • [HUN]FaTaL
    Igen, az ilyen fagyások helyett van a gombos hard-reset. Nyílván az aceon nincs ilyen, mert ki tudod venni az aksit.
  • benőmenő
    Én galaxy 3-ba vettem utángyártottat, eddig még bírja :D
    El is felejtettem, hogy megy ez 2-3 napokat is töltés nélkül, csak már a gyári akksi olyan púpos volt, hogy nem ment fel a hátlap sem rendesen xd
  • Chris Lowe
    Hát nekem a galaxy ace (ami persze nem mérhető a htc-hez) fagyott már olyat, hogy csak a hátlap és akksi drasztikus kivétele segített. Full fehér képernyő, kikapcs hosszan nyomva (mondjuk nem mértem meddig,de sokáig nyomtam az biztos) semmi.

Apropó kezdi lassan megadni magát az akku, jó az utángyártott is vagy eredeti samu kéne bele?
  • Chris Lowe
    Na ma megint ajánlotta az útvonalat és még az asszony is itthon maradt. :-)
  • benőmenő
    Haverok iPod touch 3 és 4 eszközei kb. napi rendszerességgel fagynak. Simán újra lehet indítani őket.
  • PeeTeR
    beznya
  • desigo
    Nincs olyan fagyás.
    Pl kikapcs gombot nyomva tartod 10+ mpig és újraindul a telefon.
    (legalább is a HTC)
  • skinnyman
    Igy van, a legtobb ilyen cuccban ha eleg hosszu ideig nyomod a kikapcs gombot (illetve vol+/- -t, nincs olyan sok gombja egy ilyen telonak szoval nincs sok kombinacio, talan az a biztos ha mindet nyomod:) ), sztem mindenkepp kikapcsol/ujraindul.
  • [HUN]FaTaL
    Szerviz.
  • [HUN]FaTaL
    Nem nincs ilyen. Azt a kombinációt nem az android vezérli, hanem hardveres.

Az iphonet is újra tudod indítani bármikor.
  • aate
    Munkahelyet lehet azért nem fogadja el mert a cégjegyzék és amit megadsz munkahely nevet nevet lehet nem egyezik ezért ő nem találja.
  • Borg
    Minden akksi cserélhető, maximum nem házilag engedélyezett.
  • torok6
    Meg az a másik hogy ha N4-be beszarik az aksi akkor mi van?
  • Chris Lowe
    Na jó de van az a fagyás amikor már se gomb se kombináció.
    Akkor jön a nyugisabbnak, hogy kivárja amíg lemerül, aki meg idegesebb annak kalapács. :-D
  • [HUN]FaTaL
    *Gomb, vagy billentyűkombináció.
  • [HUN]FaTaL
    Gomb, ami megszakítja az áramot, lényegében ugyanaz.
  • Chris Lowe
    Egyszer majd lemerül. Az elég brutál. :-)
  • torok6
    pont ettől félek én is
  • Shiwo
    hát.. nekem eddig csak egyszer sikerült úgy kifagyasztani, hogy ki kellett csapni az aksit.. nem tudom, hogy azokban a telókban milyen "brütal reset" lehetőség van, amelyekben az aksi nem cserélhető...
  • Máté94
    Nem. :)
  • torok6
    s3 megbízható?
  • Chris Lowe
    Egész pontosan azt írja, ha beírom munkahelynek az utcanevet, hogy érvénytelen cím.
  • SzirmosSzisza
    wat? N4-ben nem 2 magos proci van?
  • skinnyman
    Lenyegi kulonbsegek kb ezek:

S3:
    +microSD
    +van benne FM radio
    +aksi eltavolithato
    +Samsung (hivatalos helyrol veve elsorangu gari/support 2 evig)

N4:
    +Nexus (vanilla stock Android, hivatalosan nyithato bootloader, garantalt hivatalos es kozossegi tamogatassal evekig)
    +nemileg izmosabb vas (erosebb CPU, GPU, tobb RAM)
    +wireless toltes
    +olcsobb

Es hat az elobbi SAMOLED, az utobbi LCD (IPS), ez izles kerdese, mindenki masra eskuszik. Ezek alapjan dontsd el neked mik a fontosabb szempontok.

Chris Lowe: passz, nalam mukodik minden. Keress ra a hibauzenetre elso korben, mert hogy pl nem fogadja el az nem mond tul sokat :)
  • torok6
    Sziasztok! Telefont szeretnék venni és nem tudom hogy melyik éri meg jobban meg melyik tud többet? Samsung Galaxy S III vagy LG Nexus 4?
  • Chris Lowe
    Egyébként aate után elkezdtem azon gondolkodni,hogy be van téve a közeli fotóhelyszínek kártya is és nem lehet, hogy azért küld oda? Mindegy holnap kiderül megjelenik-e újra.
    Lehet el kéne oda mennem, hogy megtudjam mit akar ott... (olajlelőhely,aranybánya esetleg csak egy bőrönd kápé... :-) )

Többi felvetésemre valami ötlet?
  • Chris Lowe
    :-)
    De az asszony nem olyan hülye, hogy az én chrome böngészőmön keressen rá a címre. Van neki saját google accountja.
  • aate
    van még olyan is a profil fiók alatt > fiók tevékenységek ott is lehet törölgetni :D
  • ZsirosKenyer
    Ha az asztali chrome-ban rakeresel egy cimre azt is felhozza a telo.
    Lehet, hogy a nod vagy akarki otthon folyton rakeres arra a cimre :)

Remelem nem lesz belole szerelmi drama!:D
  • Chris Lowe
    Innen is töröltem mindent.
    Még1szer köszi a tippet.
  • Chris Lowe
    Köszi!
    Nincs kapcsolódó előzmény az utazásnál...mindegy azért töröltem 0 eseményt.:-)
    Holnap meglátjuk de van egy rossz előérzetem,hogy ez nem volt elég.