36194
  • Palesz2
    sziasztok, esetleg olyan app létezik e, amivel vissza lehet hozni a kitörölt telefonszámot? (googleval nem volt bizt.mentés..)
  • zoliii
    már találtam leírást, de azért köszi a segítségeteket! :D
  • Vadnokedli
    Hát hány fájlos a cucc amit leszedsz (http://www.sammobile.com/firmwares/) oldalról? Download mód van a telefonon nem?
  • SzirmosSzisza
    Megnyitod a programot, kitallózod a letöltött fájlt, rányomsz a startra. :D

(de szinte biztos vagyok benne, hogy van részletes leírás, én csak custom romot raktam fel, ott általában ilyen one_package.tar volt és abban benne van minden, nem tudom hivatalosan hogy van ez)
  • zoliii
    az odinnal, hogy frissítesz, mert nem szeretném öcsém Ace 2-jét elcseszni!
  • desigo
    Ha a One nem hoz nekik nyereséget akkor semmi sem fog.
    Hiányzik az a brutális mennyiségű reklámra elköltött pénz ami a Samsungnál,Apple-nél megvolt.
  • Vadnokedli
    Régió függő + van olyan is hogy valakinek felajánlja speciel a KIES van akinek nem, hetek-hónapokba is telhet. Én már csak Odinnal frissítek.
  • zoliii
    Samsung Galaxy Ace 2-re csak úgy találtam hivatalos Jelly Beant, hogy valami Odin progival kell flashelni a telót. Kies-nél nem lesz megoldható az Android 4.1.2 frissítés? Fura, hogy az LG hivatalos honlapján sem volt fent a frissítés a telómra, pedig hivatalos! Mindent jól eldugnak a neten! :(
  • Vadnokedli
    én HTC Butterfly-t szeretnék de annak is 2020mAh-s CSAK! az akksija :) ... 5" 4mag 1,5Ghz-re kicsit kevés szerintem.
  • Narxis
    váó
  • zoliii
    Írtam tegnap az LG-nek, hogy a telómra még nincs Jelly Bean (Android 4.1.2), LG P700. Erre írják, hogy az LG oldalról szedjek le usb drivert, meg mindent megtalálok a honlapjukon. Ezért találtam meg az xda forumon a hivatalos Android 4.1.2 Jelly Beant! :D Nem rootolt, magyar, marha gyors, többet tud :D V20B - Szoftver verzió
  • Borg
    Hát nemtom, szerintem a HD2 óta egyetlen értékelhető telefonjuk volt, az a One X, de attól is sírva menekültél amint az akksi kapacitásra rájöttél. Meg most itt a One, ami jól néz ki, de már most tudni lehet, hogy közel sem problémamentes, ráadásul egyből egy jó kis import embargóval indított európában... Én csak a töketlenkedést látom HTC fronton, mást nem nagyon. Hiába próbálnak meg fasza fényképezőt, meg aluminium házat csinálni, ha mindig valami máson elhasalnak.
  • SzirmosSzisza
    Lehet reklámozni kéne. Én az elmúlt 1 évben 1 HTC reklámot se láttam, Samsungot meg egy csomót.
  • Solten
    Amibol van vagy 7-fele (mindegyik mashogy nez ki), Ott vannak Win vonalon (8X/8S - mas kerdes hogy a platform doglodik), Desire X/C.
  • Borg
    Az új One-t, és még melyiket is?
  • Solten
    Nem ertem a vesszofutasukat, szep es jo minosegu telefonokat dobnak/dobtak piacra...
  • Narxis
    Hivatalos: nullához közelít a HTC nyeresége
  • Jim Morrison
    topik varázsa :)
  • Firerock
    Csak ki kellet írnom és már meg is javult...:)
  • Firerock
    Háromnegyed órája csináltam egy Factory Resetet a telefonomon,de még mindig nem látja a play.google.com. Ez normális? Már egy csomószor megcsináltam a FR-et és mindig jó volt...
  • Vadnokedli
    az Xperia Pm speciel ropog meg recseg(bár az SGS is recsegett ). + a sim takaró része néha nem pattan be rendesen csak egy kis "ge**zés" után. Bár ez csak egy közép alsó kategóriás a maga 60 ezres árával. De hát- sajt. mit mondhatnék. Eddig csak P-t fogtam. Xperia Z-t még nem de gyanítom azzal nincsenek ilyen problémák :D(csak nem bővíthető)
  • PeeTeR
    Amen
  • zoliii
    Nincs valami másik videó felvevő apk alkalmazás, mert a gyári kamera felvételnél folyamatosan fókuszál a zoom! :( Elég zavaró ha visszanézem a felvételt, hogy folyamatosan zoomolt a kamera! :( Nem találtam a beállításoknál autófókusz kikapcsolást :( 5let?
  • kifli
    a drága készülékeknél nincs semmi gond használt anyagokkal. Legalábbis samsungnál 1000x jobb.
  • gabi89
    Igen a Sony :)
    Remek anyaghasználat szép dízájn és jó felület. Ami felróható neki az a kijelző és az android frissessége, bár már ezt sem mondanám mert 4.1.2 -ön állnak mint a többiek. Kivéve samu aki 4.2
    Viszont aki erre pörög az vegyen Nexust :)

A Sony „Honami” kamerájáról @mobilarena

Hatalmas méretű szenzorral érkezik a japán gyártó fotózásra kihegyezett csúcsmodellje.
    Pletykák szerint a Sony rövidesen két Full HD megjelenítővel szerelt készüléket is bemutat majd, melyek közül az egyik majdnem táblagép méretű megjelenítőjével, a másik pedig rendívül fejlett kamerájával kíván hódítani. Ez utóbbi „Honami” belső néven készül és a legfrissebb információk szerint 1/1,6 hüvelykes Exmor RS rétegzett képérzékelővel és Cyber-shot G üveglencsével rendelkezik majd, vagyis a Nokia PureView 808-tól eltekintve minden kihívójánál nagyobb lesz a szenzora
  • skinnyman
    Pedig a szamok ezt mondjak, nem olyan hihetetlen dolog sztem, majd 1 eves a JB.
  • SzirmosSzisza
    Még mindig nem hiszem el, hogy több aktív JB van, mint ICS, meg hogy elve ilyen sok ...
  • Vadnokedli
    A Sony?
  • ktomi22
    igy van.. tervezem lecserelni jelenlegi sima desire-m.. vagy desire SV vagy one m4 lesz a vége.. penzfuggő még most megmondanom :D
  • kifli
    Most csak az anyagminőségről beszéltem, a többit mindenki eldönti mi szimpatikus :)
  • ktomi22
    sony szemely szerint nekem nem jon be ..se ahogy belkavar/kavart (nemtudom jelenleg mennyire) a gyari romba.. nokia jo lenne minosegileg de win mobiltol kimeljetek.. akkor inkabb a idejetmult symbian :D.. htc minosegre is megfelelo szamomra es a stilus amit kepvisel is bejon.. persze nem mindenki egyforma.. nem is azt mondom hogy htc legjobb.. ezt mindenki dontse el maga.. de jo latni hogy egyezik a velemenyunk
  • kifli
    hát igen, aki egyszer htc-t vesz, annak lesz egy elég nagy elvárása minőség tekintetében. Könnyű megszokni a jót :)

Jelenleg talán a sony és a nokia ami meg tudja közelíteni valamennyire.
  • ktomi22
    htc 4 ever :D ..
  • desigo
    Igen mert korábban jelent meg a One mint szlogent cseréltek.
  • kifli
    csukott szemmel megfogni elég a két telefont, úgyis eldöntöd melyiket akarod :)
  • ktomi22
    en szemely szerint ha vennek keszuleket csak htc vagy samsung.. de samsung csukeszuleke es htc csukeszleke kozul htc szimpatikusabb.. elenyeszo kulonbseg van hw téren szerintem.. legalabis szamomra nem szamottevo kolonbseg 1 telefonkent hasznalt keszuleknel.. szal a kinezet viszi a pálmát..az pedig egyertelmu.. htc a befuto.. ehhez tesztet se kell olvasnom hogy rájojjek :D
  • Vadnokedli
    én most a HöTöCö Butterfly-t néztem, vélemények? Enibádi?
  • kifli
    Valószínűleg a pet palackokkal vetekedő műanyag burkolatra gondol.

EZT a cikket olvasva annyira nem csábító a telefon. A hosszú akku töltés idővel, és a minőséggel, illetve a herélt eu verzióval. De a formatervvel sem erőltették meg magukat. Szemkövetés is egy marketingfogás csak.

A htc one magasan űbereli, még alacsonyabb teljesítmény mellett is. Hisz azt sem használja ki senki. (Aki ilyen telefont vesz, az nem használja 3-4 évig)
  • kifli
    htc one még ezt írja bekapcsoláskor. (Legalábbis a tesztben ez volt a képernyőn)
  • skinnyman
    Nem tudom milyen build quality-rol beszel amugy amikor a kijelzorol van szo. Az S4-en (asszem per pill egyedulikent a vilagon) GG3 van aminel jobb jelenleg nem letezik. Hogy elobb berepedt annak lehet az oka h pl masfelszer akkora a kijelzoje fizikailag, szerencsetlenul oldalra esett, stb.