36194
  • kendepepi
    Jónak tűnik, de a kommentelők egyik fele azt mondja, hogy ez csak a menübe visz, ahol további gombnyomásokat igényel, hogy valóban ki/bekapcsold az adatforgalmat. A másik felük meg azt mondja, hogy ez a toggle maga ki/bekapcsolja a mobilnetet. Ez mitől függ? Android verziótól?
  • PeeTeR
    hm?
  • kendepepi
    Sziasztok!

Samsung Galaxy Mini 2 (Gingerbread 2.3) készülékkel kapcsolatban kérdezném: van lehetőség a felső notification panel megváltoztatására? Jó, hogy be lehet ott kapcsolni a WiFi-t és a GPS-t, de nagyon hiányzik róla egy gomb, amivel a mobilnetet lehet ki/be kapcsolgatni. Vagy ha nem is ott, legalább a főképernyőn lehetne egy ilyen, de oda sem tudok tenni, egyszerűen nem találok ilyet a kitehető widgetek/alkalmazások/akármik között.

Az alsó shortcut ikonokat meg lehet egyébként változtatni? Jelen pillanatban négy van ott, hívás, SMS-ek, stb.

Köszi!
  • hungary27
    441ppi az már durva lehet
  • Versace26
    Még egy olyan kérdésem lenne, hogy piros x mit jelent töltéskor tabon? Akksi jelben van egy piros x :/
  • PeeTeR
    nem volt ra lehetosegem, olvastam roluk meg "video review" es/vagy teszt
    de X2 -rol tobbsegeben pozitiv a visszajelzes ami meglep O.o

butterfly replica :O

S4
  • SzirmosSzisza
    Ilyet vagy hasonló telefont próbált már valaki? (oldalon van sokféle)
  • benőmenő
    Legjobb akkor is az m4 lenne (ugyebár ez lesz a "One mini"), ha megkapná mondjuk a one x belsejét.
  • Firerock
    Ebay!
  • LoSA
    Nem tudjátok véletlenül, hogy karpánt tok-t honnan tudnék venni (rendelni) az S3hoz?!
  • PeeTeR
    lovesem sincs MO. -n mennyiert szorjak itt teljesen emberseges/normalis aron elerheto. plussz ha beadod a derekad 2 eves husegre akkor is talalsz olyan felteteleket, hogy eszre sem veszed, hogy fizetsz a telcsiert.
  • desigo
    Hol éri meg az sgs4 a 200+ ezres árat?
    Nagyon elszálltak az árazásával.

Egy új független Nexus 4 100-120 ezer Forintért kapható.
    Azon akadás mentesen fut legalább minden.
  • PeeTeR
    "Sense" -re nincs egy rossz szavam sem. most is csak a bejelentesre varok, hogy "Sense 5" elerheto HOX+ -ra frissites formajaban :D

szamomra ha kulso akkor Butterfly es One belsosegek :p
  • precision
    én most nagyon "beleszerelmesedtem" a HTC One -ba, külsőleg nagyon ott van szeren, jól néz ki
    és a sense is fényévekkel jobb mint a touchwiz, szerintem
  • PeeTeR
    osszesegeben valahogy nem... ha most ebben a pillanatban HTC akkor Butterfly. viszont ezt meg egen foldon lehetlen talalni. egyik szolgaltatonal sem elerheto (parom szeretne)
  • precision
    és mi az indok? mi a baj a One -al?
  • PeeTeR
    mindig a HTC -re eskudtem a minoseg miatt. amikor megjelent 2009 -ben a HD2 megkaparintottam es azota is csak HTC. jelenleg One X+ ezt is a nemetorszagi hivatalos megjelenes utan egy hettel megvettem. mondjuk ezt nem bantam meg, olvastam rola nem keveset de az akkuidot leszamitva nincs panaszom ra. viszont ha most/ma vagy jovoheten vennek gyanitom zokszo nelkul S4 -et valasztanam. sajnalatos de.... tuti
  • precision
    nyilván a 25 -ös szám elég sok, ezért nagyon apró dolgokat is felhoz amik erősen szubjektívek
    összességében amúgy nekem is jobban tetszik a HTC One (és nem ez a videó miatt :D) de nyilván akkor sem lennék szomorú ha hozzám vágnának egy S4 -et :D
  • Solten
    Vagy valami bena HTC reklam? :)
  • SzirmosSzisza
    Belenéztem a videóba, ezeket komolyan gondolta vagy valami paródia ?
  • precision
    25 ok amiért a HTC One jobb mint az S4 :)

• skinnyman
    Biztos vagyok benne hogy el lehet tuntetni, masreszt pont akkor tud igazan hasznalhatova valni ha hasznalod legalabb hetekig es kiismeri a szokasaidat, ami 2 nap alatt nem fog sikerulni.
  • Chris Lowe
    Továbbra is ajánlja ezt a hülye ismeretlen címet a google asszisztens, csinálhatok én bármit ezt minden nap kidobja. :-(
    Kipróbáltam hátha a közeli fotóhelyszinek miatt dobja ki, ezért töröltem,de az sem segített.
    Lehet kikapcsolom az egészet a francba, mert se a sportmeccsek eredményeit se a munkahelyem nem fogadja el,viszont cserébe értelmetlen címeket kidob.
  • PeeTeR
    en ezt ajanlanam ha root nelkuli:

holo
  • skinnyman
    Kontaktokra legbiztosabb ha Google-n tarolod oket es szinkronizalod. Valszeg ki is tudod exportalni a nevjegyeket valami vcf vagy csv fileba es onnan be tudod importalni google-hoz is. Kepeket sztem manualisan a erdemes menteni, vagy azokat is fel tudod szonkronizalni asszem.
  • [HUN]FaTaL
    Beállítások -> Alkalmazások -> kikeresed a go launchert és alapértelmezések törlése.
  • Versace26
    Sürgős Kérdésem lenne,Most xperia Z készülékem van,de leakarok menteni minden telefonszámot,képet,és ma hozok egy galaxy s4-et,milyen progi az amivel a sonyrol ha letöltök minden adatot,akkor samsungra visszatudom huzni?Thx előre is!
  • Bal0924
    Köszi, már csak 1 kérdés...
    Ha egyszer beállítom hogy ez legyen alapértelmezett.. Pontosan, hol lehet visszaállítani?
  • PeeTeR
    ha nincs benne alapbol (nem emlekszem, regen tokoltem mar GOEX -el) akkor le tudod tolteni

GOEX HU
  • Bal0924
    És hol lehet beállítani rajta?
  • skinnyman
  • skinnyman
    Dat voice recognition
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem nem csak akkor. Kivéve persze a nagyobb appok 50 letöltéssel (pl. angry birds) azok nem azok. Pláne, ha minden szarhoz hozzáférést kérnek.

Szerintem telefonra vírusírtó felesleges.
  • [HUN]FaTaL
    Emlékeim szerint a GO Launcher már régóta tud magyarul.
  • SzirmosSzisza
    wut? Mit ír ki pontosan? Amúgy Playen ha valamit 1 milliószor töltöttek le, akkor biztonságos :D
  • Shiwo
    én igen, eset (nod) vírusírtót

és én mikor launchereket szedtem le (nem ezeket, de három másikat kipróbáltam) akkor nem sipított rájuk...
  • aate
    Én AVG-t használok a telon.
  • aate
    A playröl szedted le ? Mert azok általában biztonságosak.
    Go launcher ex az alapja a go launcher alkalmazásoknak.
  • Bal0924
    Csak akkor tudom azokat használni ha ezt felrakom?
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex

És így angol lesz az egész felület...:S
    Kipróbáltam úgy de wingeket nem találtam..csak ikonokat....
  • Bal0924
    Szeretném kipróbálni az egyik Launcher-t, de nem akarom míg valaki meg nem mondja, hogy a vírusirtó miért szólalt meg és akarja leszedetni......
    Mert ha engedélyezem akkor mi fog történni?
    Vírus miatt jelez vagy csak azért mert átakarja alakítani a felületet?