36194
-
kendepepi #19704 Jónak tűnik, de a kommentelők egyik fele azt mondja, hogy ez csak a menübe visz, ahol további gombnyomásokat igényel, hogy valóban ki/bekapcsold az adatforgalmat. A másik felük meg azt mondja, hogy ez a toggle maga ki/bekapcsolja a mobilnetet. Ez mitől függ? Android verziótól? -
#19703 hm? -
kendepepi #19702 Sziasztok!
Samsung Galaxy Mini 2 (Gingerbread 2.3) készülékkel kapcsolatban kérdezném: van lehetőség a felső notification panel megváltoztatására? Jó, hogy be lehet ott kapcsolni a WiFi-t és a GPS-t, de nagyon hiányzik róla egy gomb, amivel a mobilnetet lehet ki/be kapcsolgatni. Vagy ha nem is ott, legalább a főképernyőn lehetne egy ilyen, de oda sem tudok tenni, egyszerűen nem találok ilyet a kitehető widgetek/alkalmazások/akármik között.
Az alsó shortcut ikonokat meg lehet egyébként változtatni? Jelen pillanatban négy van ott, hívás, SMS-ek, stb.
Köszi! -
#19701 441ppi az már durva lehet -
#19700 Még egy olyan kérdésem lenne, hogy piros x mit jelent töltéskor tabon? Akksi jelben van egy piros x :/ -
#19699 nem volt ra lehetosegem, olvastam roluk meg "video review" es/vagy teszt
de X2 -rol tobbsegeben pozitiv a visszajelzes ami meglep O.o
butterfly replica :O
S4
-
#19698 Ilyet vagy hasonló telefont próbált már valaki? (oldalon van sokféle) -
#19697 Legjobb akkor is az m4 lenne (ugyebár ez lesz a "One mini"), ha megkapná mondjuk a one x belsejét. -
#19696 Ebay! -
#19695 Nem tudjátok véletlenül, hogy karpánt tok-t honnan tudnék venni (rendelni) az S3hoz?! -
#19694 lovesem sincs MO. -n mennyiert szorjak itt teljesen emberseges/normalis aron elerheto. plussz ha beadod a derekad 2 eves husegre akkor is talalsz olyan felteteleket, hogy eszre sem veszed, hogy fizetsz a telcsiert. -
#19693 Hol éri meg az sgs4 a 200+ ezres árat?
Nagyon elszálltak az árazásával.
Egy új független Nexus 4 100-120 ezer Forintért kapható.
Azon akadás mentesen fut legalább minden.
-
#19692 "Sense" -re nincs egy rossz szavam sem. most is csak a bejelentesre varok, hogy "Sense 5" elerheto HOX+ -ra frissites formajaban :D
szamomra ha kulso akkor Butterfly es One belsosegek :p -
#19691 én most nagyon "beleszerelmesedtem" a HTC One -ba, külsőleg nagyon ott van szeren, jól néz ki
és a sense is fényévekkel jobb mint a touchwiz, szerintem -
#19690 osszesegeben valahogy nem... ha most ebben a pillanatban HTC akkor Butterfly. viszont ezt meg egen foldon lehetlen talalni. egyik szolgaltatonal sem elerheto (parom szeretne) -
#19689 és mi az indok? mi a baj a One -al? -
#19688 mindig a HTC -re eskudtem a minoseg miatt. amikor megjelent 2009 -ben a HD2 megkaparintottam es azota is csak HTC. jelenleg One X+ ezt is a nemetorszagi hivatalos megjelenes utan egy hettel megvettem. mondjuk ezt nem bantam meg, olvastam rola nem keveset de az akkuidot leszamitva nincs panaszom ra. viszont ha most/ma vagy jovoheten vennek gyanitom zokszo nelkul S4 -et valasztanam. sajnalatos de.... tuti -
#19687 nyilván a 25 -ös szám elég sok, ezért nagyon apró dolgokat is felhoz amik erősen szubjektívek
összességében amúgy nekem is jobban tetszik a HTC One (és nem ez a videó miatt :D) de nyilván akkor sem lennék szomorú ha hozzám vágnának egy S4 -et :D -
#19686 Vagy valami bena HTC reklam? :) -
#19685 Belenéztem a videóba, ezeket komolyan gondolta vagy valami paródia ? -
#19684 25 ok amiért a HTC One jobb mint az S4 :)
-
#19683 Biztos vagyok benne hogy el lehet tuntetni, masreszt pont akkor tud igazan hasznalhatova valni ha hasznalod legalabb hetekig es kiismeri a szokasaidat, ami 2 nap alatt nem fog sikerulni. -
Chris Lowe #19682 Továbbra is ajánlja ezt a hülye ismeretlen címet a google asszisztens, csinálhatok én bármit ezt minden nap kidobja. :-(
Kipróbáltam hátha a közeli fotóhelyszinek miatt dobja ki, ezért töröltem,de az sem segített.
Lehet kikapcsolom az egészet a francba, mert se a sportmeccsek eredményeit se a munkahelyem nem fogadja el,viszont cserébe értelmetlen címeket kidob. -
#19681 en ezt ajanlanam ha root nelkuli:
holo -
#19680 Kontaktokra legbiztosabb ha Google-n tarolod oket es szinkronizalod. Valszeg ki is tudod exportalni a nevjegyeket valami vcf vagy csv fileba es onnan be tudod importalni google-hoz is. Kepeket sztem manualisan a erdemes menteni, vagy azokat is fel tudod szonkronizalni asszem. -
#19679 Beállítások -> Alkalmazások -> kikeresed a go launchert és alapértelmezések törlése. -
#19678 Sürgős Kérdésem lenne,Most xperia Z készülékem van,de leakarok menteni minden telefonszámot,képet,és ma hozok egy galaxy s4-et,milyen progi az amivel a sonyrol ha letöltök minden adatot,akkor samsungra visszatudom huzni?Thx előre is! -
Bal0924 #19677 Köszi, már csak 1 kérdés...
Ha egyszer beállítom hogy ez legyen alapértelmezett.. Pontosan, hol lehet visszaállítani? -
#19676 ha nincs benne alapbol (nem emlekszem, regen tokoltem mar GOEX -el) akkor le tudod tolteni
GOEX HU -
Bal0924 #19675 És hol lehet beállítani rajta? -
#19674 -
#19673 Dat voice recognition
-
#19672 Szerintem nem csak akkor. Kivéve persze a nagyobb appok 50 letöltéssel (pl. angry birds) azok nem azok. Pláne, ha minden szarhoz hozzáférést kérnek.
Szerintem telefonra vírusírtó felesleges. -
#19671 Emlékeim szerint a GO Launcher már régóta tud magyarul. -
#19670 wut? Mit ír ki pontosan? Amúgy Playen ha valamit 1 milliószor töltöttek le, akkor biztonságos :D -
#19669 én igen, eset (nod) vírusírtót
és én mikor launchereket szedtem le (nem ezeket, de három másikat kipróbáltam) akkor nem sipított rájuk... -
#19668 Én AVG-t használok a telon. -
#19667 A playröl szedted le ? Mert azok általában biztonságosak.
Go launcher ex az alapja a go launcher alkalmazásoknak.
-
Bal0924 #19666 Csak akkor tudom azokat használni ha ezt felrakom?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex
És így angol lesz az egész felület...:S
Kipróbáltam úgy de wingeket nem találtam..csak ikonokat.... -
Bal0924 #19665 Szeretném kipróbálni az egyik Launcher-t, de nem akarom míg valaki meg nem mondja, hogy a vírusirtó miért szólalt meg és akarja leszedetni......
Mert ha engedélyezem akkor mi fog történni?
Vírus miatt jelez vagy csak azért mert átakarja alakítani a felületet?