36194
  • [HUN]FaTaL
    Kipróbáltam egy picit, atomkirály még ezen a mini kijelzőn is :D
  • tototto
    pedig a Where's My Water? és még pár Disney játéknál ez volt, egy ideig ingyenes volt aztán vissza váltott fizetősre :)
  • [HUN]FaTaL
    Úgy volt, hogy egy napig lesz ingyenes. Ezt máshogy nem tudják megoldani, mert egy appot, ha ingyenesre állítasz később nem lehet fizetőssé tenni.
  • SzirmosSzisza
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stainlessgames.carmageddonpromo

Nem úgy volt, hogy a teljes ingyenes lesz ?:( (mondjuk lehet ez a teljes, csak első nap promo nee van)
  • Solten
    Szentigaz, amugy meg a notification bar-on egy vagy ket klikk a be/ki. Egyeb opciokent van widget.
  • skinnyman
    Ha tenyleg igy takarekoskodni akarsz a forgalommal, valszeg egyebkent sem eletbiztositas csak ugy bekapcsolni a mobilnetet hogy aztan hadd szoljon, hogy barmelyik app kedvere toltogessen, nem veletlenul van 4.0 ota gyarilag beepitve a forgalomfigyelo/szabalyzo...
  • Solten
    Mert az Apple perelni fog. :D Levedettek a vagodeszkat.
  • Solten
    My bad, 5.7... :)
  • [HUN]FaTaL
    Komolyan mondom, miért nem fognak egy vágódeszkát, vágják ki a közepét, építenek bele hardvert, aksit meg kijelzőt? Kész az okostelefon, nem kell designer sem.
  • Solten
    6 valamennyi :D
  • [HUN]FaTaL
    Nagytesó? És az mekkora lesz? 8"?
  • Solten
    Elvileg meg nincs forgalomban. A mobilarena is ma/holnap teszteli a nagytesojat.
  • Narxis
    ejnye :D
  • akyyy
    bár érdekes hogy beállitásokban az van hogy cak wifiről frissit.... ilyenkor mit lehet teenni? nincs valami kárbejelentő?
  • akyyy
    qurva anyd google. milyen szépen megváltozott a google play, és szépen felülirta a beállitásomat, hogy automate frissitsen MINDEN alkalmazást, amikor erre senki se kérte meg, csak azt látom hogy temérdek értesités illetve 2 sms, hogy a keretem erre a hónapra elfyogyott :(
  • PeeTeR
    haaaaaalp :D

UCCW -ben HOTSTOP ANGLE hogy allithato? csak X es Y tengely menten tudom mozgatni viszont szogben is szeretnem mert maga a custom clock widget 45° -os szogben van
  • precision
    ez jut róla eszembe: link :D :D

avagy jönnek a fullhd kijelzős telefonok 400 -as PPI -vel és retrolcd kinézetet rá... :D
  • Blasta
    Ezt nezni mennyire fajdalmas mar?! Minden csokottagyu barom a kurva telefonjaval van elfoglalva a pool party-n. Broaaaf
  • Blasta
    Love it
  • Vadnokedli
    Ezt miért nem láttam tesztelve sehol se?
  • fery02
    Én hozzá nem nyúltam, eskü! :)
    Amíg garanciás én hozzá nem nyúlok ilyen szinten a telefonhoz.

(Használtan vettem, biztos előző tulaj törte fel :))
  • Vadnokedli
    Valaki nem tud egy jó GSM boltot ahol olcsó a Galaxy S3? És mellé be is számítanának egy Note-ot?
  • PeeTeR
    Sygic GPS Navigation
  • Versace26
    Mit jelent egy x az akksi jelen galaxy tabon ha feldugom tölteni,és az akksi se töltődik?!
  • Solten
    Mapswithme.
  • Shiwo
    galaxy ace 2-re (még a 2.X-es verzióhoz) melyik térkép ajánljátok, ami megy net nélkül is és fel lehet ügyködni nem rootolt telóra?
  • desigo
    +1
    én is ezt használom
  • [HUN]FaTaL
    Ha a bootloadert kinyitottad, akkor jóeséllyel rootoltad is .D
  • fery02
    Én a Power Toggle alkalmazást használom 1 érintéses mobilnet ki-be kapcsolgatásra (ezzel a programmal is értesítési sávot lehet bővíteni gombokkal), viszont azt nem tudom, hogy root-olva van-e a telóm vagy nem. :D
    Az biztos, hogy teló boot-olásnál egy nyitott lakat ikon látható, de az tudtommal csak annyit jelent, hogy a bootloader nyitva van.
  • [HUN]FaTaL
    A Z képe ilyen fakó sajnos.
  • RYO21
    Az Xperia Z-n van valami alapbeállítás a képernyőre? Csak mert ma fogtam egyet a kezemben az üzletben, és max fényerősség mellett is halvány volt a képernyője. A fekete szinte szürke volt. Komolyan mondom, hogy még a mellette lévő Xperia E-nek is kontrasztosabb volt a képe. A miromnak pedig fényévekkel szebb a képe a Z-hez hasonlítva, pedig az egy 500 Euróval olcsóbb telefon.
  • Probatbicol
    Lehet, bár én úgy látom a neve is más és a fejlesztő is, csak azért linkeltem mert én konkrétan ezt használom és tuti, hogy működik.
  • PeeTeR
    tokeletesen ugyan ezt linkeltem csak mas az icon :o
  • Probatbicol
    Én ezt használom: Data on-off 2.3.6, nincs root, tökéletesen működik nem visz menübe, simán kapcsolja ki-be a widget.
  • precision
    pakolj fel rá valami custo rom -ot, mondjuk cyanogenmod -ot, azoknál lehet konfigurálni hogy miféle toggle -ek legyenek az értesítési sávban

persze nemtom hogy van e Cyanogen Mini2 -re, utána kell googlezni :)
  • PeeTeR
    nincs root, stock HOX+ 4.1.1
  • kendepepi
    Rootolt a telód? Milyen verzió?
  • PeeTeR
    leszedtem, felraktam, nem visz ez sehova, nem kerdez semmit, ki/be kapcsolja egy erintesre, csok
  • kendepepi
    Belső alkalmazáshoz viszont ezek szerint nincs widget/toggle, amivel egyszerűen lehetne kapcsolgatni?

Root-olni egyelőre nem szeretnék, néhány napos a cucc. Persze ami késik, nem múlik. :-)
  • [HUN]FaTaL
    Igen. 2.3 óta root nélkül nem lehet kapcsolgatni a mobilnetet külső alkalmazással (vagy system app, de root nélkül azt is csak a gyártó tud rátenni). Ugyanez vonatkozik a GPS-re.