36194
  • SzirmosSzisza
    tl;dr : bemegyek, kitöltöm a cetlit, bedobom, várok ?:D
  • Shiwo
    köcce
  • Barnabyka
    Egy kis nyereményjáték! (Vodafone)

Én sajnos messze lakok Budapesttől..
  • SzirmosSzisza
    Itt tudod megnézni szinkronizált-e, de internet mindenképp kell hozzá :)
  • ktomi22
    thx bár meglepoen sok ez ROM nak o.O
  • Shiwo
    bocs, hülye vagyok... nem nagyon, csak kicsit.. természetesen a gugli fiókkal-t nyomtam, csak valamiért most samut írtam..
  • SzirmosSzisza
    Samsung akkountnak mi köze van a Google fiókhoz ?:D

Rosszat szinkronizáltál szerintem. Mivel a Google szerverein (vagy a te esetedben a Samsunngén) vannak a dolgok, ezért kell, hogy legyen net, de elég csak egyszer és akkor meglesznek a mobilodon is + ugye szinkronizál magától is x időközönként, szóval frissül is.
  • Shiwo
    konkrétan "Egyesítés a Samsung accounttal-t nyomtam"

beállítások közt az szerepelt, hogy a Telefon névjegyeket mutassa.. (SIM-en megmaradt minden)

az totál kiürült..

a gémél accom alatt van egy rakat csoport (akkor hozta őket létre, mikor a telón is létrehoztam a csoportokat)... azok is be voltak jelölve, azok is üressek.. egy nem volt ott bejelölve, a Saját névjegyzék.. némá.. ott megvannak a dolgok.. fasza.. de most mafacért törölte ki őket a telefon memóból, és miképp tudom oda visszavarázsolni? vagy net nélkül most el se érem majd a névjegyeket? (illetve csak a SIM kártyán lévőket?)

• SzirmosSzisza
    Biztos jót állítottál be? Tippre nem szinkronizációt nyomtál, hanem csak a Google fiókos névjegyeket jeleníted meg, ami ugye nincs még :D
  • PeeTeR
    biztos eltuntek? :o
    csak mert ilyet meg nem igazan hallottam, szerintem tobben is hasznaljak ezt a funkciojat G -nek szoooooval idegosszeroppanas elott nezd meg a telefonkonyv beallitasokat
  • Shiwo
    ááá

gondoltam szinkronizálom a névjegyzékem a gugli fiókkal... erre mit csinált ez a vadparaszt ? ahelyett, hogy felmásolta volna őket a gugli fiókba, kitörölte az összeset !!! nooormááális ?? vagy csak én vagyok ennyire hülye, hogy félreértelmeztem a szinkronizációt???
  • PeeTeR
    XDA

en ezt talaltam, itt eleg egyertelmu
  • [HUN]FaTaL
    4GB-t ír a gsmarena. A kérdés, hogy ebből mennyi a média tár.
  • ktomi22
    valaki elmagyarazza nekem hogy

htc desire x: 768 MB RAM

htc desire: 576 MB RAM / 512 MB ROM

itt mindenhol fel van tuntetve a ROM is ha utanan nezek barhol a neten.. de desire x ben mennyi van??
  • skinnyman
    Samsung Galaxy S4 ‘Google Edition’ to be announced at Google I/O
    Ez nagyon erdekes lenne.
  • skinnyman
    Samsung Galaxy S4 is the fastest selling Android flagship: 4 million in five days

Este 6-kor I/O: Link
  • Shiwo
    tudtok ajánlani olyan appot, amivel tök egyszerűen és kényelmesen lehet szerkeszteni a telefonkönyvet, szinkronizálni sim kártyával a telefon memóban lévő listát?

(mondjuk jó lenne egy olyan, amivel ha telefonból exportálok simre olyan névjegyet, ami 2 telefonszámot tartalmaz, akkor ne csak az egyiket mentse le)
  • davidka003
    Mennyire akadós a szoftver rajta? Mobilarena videójában meg-meg akad azért.
    Hiába 32 ezer ha nem is annyira gyors.
  • skinnyman
    Stock 4.2-bol valoban kiszedtek a tablet UI-t, nem veletlen hogy az N7, N10 is phone UI-t hasznal. Valoszinuleg a nagy egysegesites kovetkezmenye, deal with it. (vagy hasznalj custom ROM-ot :) )
    (a tobbi gondod: lag, stb valszeg keszulek/model/gyartospecifikus)
  • gabi89
    Érdemes lenne egy gyári állapot visszaállítást "nyomni".
    Mert nem normális, hogy frissítés után így lagoljon a rendszer meg a HS -re is várni kelljen program bezárása után.
  • cody1994
    Jobban zabálja az akksit... szinte minden nagyobb app laggol... Ha hosszabb ideig ütök egy appot, és utána kérek tőle egy homescreen-t, akkor
    kb 2 mp mire a helyére pakol mindent a kijelzőn! Iszonyat mód idegesít! A régebbi rom-nál nem voltak ilyen hibák... Teljesen jó volt a 4.0.4-el! Optimálisan működött minden, és "kézre eső volt minden... De ez az új sz@r... pfff
  • Vadnokedli
    Nem tudok mit mondani, még nem láttam Before-After-t
  • cody1994
    csak ezzel olyan lett mint ha telefon lenne az egész tab ...
  • Vadnokedli
    Azért én egy ilyen ok miatt nem váltanék vissza.. Sok változás van egy ICS és JB között, mármint teljesítményileg. Legalábbis ezt tapasztaltam. Bár tabom nincs. de Note, S Advance, S3 nál ez igaz.
  • cody1994
    hát kb utána nézünk köszi! :D
  • Vadnokedli
    Miért is szar? Nem a megszokott helyen van valami? sammobile.com/firmware/

Ide be írja a Tablet pontos verzió számát GT-P(valahány ezer vagy pöcsöm tudja) és kiválasztja a megfelelőt. Odinnal felrakja. Google Odin tutorial vagy valami.
  • cody1994
    lenne egy olyan kérdésem hogy tesóm le frissítette a samsung galasxy tab 2-ét 4.2.2 amit egy rakat sz@r lett nem lehet vissza állítani az eredetit amivel ki jött? 4.0.1el van rá valami mód?
  • Shiwo
    NFC taghez nézegettem leírásokat, hogy miképp lehetne működésre bírni kikapcsolt képernyővel (bekapcsolttal most már jó).. valaki esetleg összehozta a dolgot és van ajánlata, hogy melyikkel próbálkozzam?
  • JaSoN HuNTeR #19956
    Én leszedtem a szemetet.
  • skinnyman
    Pl galeriaban megnyitod amit at akarsz kuldeni, osszeerinted oket, tapintasz egyet es kesz. Legalabbis igy kene mennie kb Beam-nel. Kicsit is nagyobb cuccoknal (akar egy kep, video, barmi ami kb nem egy sima link vagy hivatkozas) maga az atvitel persze nem NFC-n megy, hanem bluetooth-on vagy wifi-n.
  • SzirmosSzisza
    Egyszer bejelentkezel amerikai IP-vel Google Musicra és máris használhatod akárhol a világon :)
  • SzirmosSzisza
    Szerintem úgy kéne, mint a többit, megosztás és kiválasztod az NFC-t.
  • Vadnokedli
    NFC vel hogy osztok meg 2 telefon között 1 fájlit (képet, apk-t, videót, akármit?) L7 és S3 között próbáltam, nagyon nem ment. Kellett volna valami külsős alkalmazás? Új vagyok az NFC-ben.
  • Chris Lowe
    Azé' csipáznék egy fullos google play-t itthon, konfon bejelenthettnék. Gondolom lesz új android és lesz új nexusok is,de leginkább bőviteni, több országba kéne,hogy eljusson a music és a többi google termék.
  • skinnyman
    Nvidia Shield
    Eleg komoly cucc amugy, brutal hw, es ahhoz kepest nem draga, stock android, stb. Aki handheldben gondolkozik, annak kb ez jon szoba, meg a PS Vita. Csak mondjuk egy zsebbe ez nem fer be.

BlackBerry bringing BBM to Android and iOS this summer
  • Vadnokedli
    Nem én. Szerintem tűrhető azért. S3 nál nem jobb. per pill.
  • [HUN]FaTaL
    Vettél valamikor egy ilyen dzsuvát?
  • Vadnokedli
    Nekem se. há mé árulom.
  • [HUN]FaTaL
    Ingyen se kéne :D
  • Vadnokedli
    Vegyétek < Nem tudom mennyire reális az ár. De hátha.