36194
  • desigo
    Pedig,hogy szerettem.Örömmel használtam másfél évig.
    A mai napig hibátlan,semmi baja viszont brutál lassú a 2.3.4-el.
    Tartalék telefonnak viszont kiváló,sosem adom el.
  • [HUN]FaTaL
    Ennek semmi köze egy laptophoz. Kernelt nem tudsz cserélni, amíg ki nem nyitod a bootloadert (elveszik ilyenkor a garancia), de ezen kívül teljes értékű android.

"Saját programozott appokat is pakolhatok rá?"

Miért ne rakhatnál?
  • gabi89
    Blade milyen picinek tűnik manapság pedig régen... :D
  • desigo
    Most hozta a futár a Huawei Ascend Y300-ast.
    Első benyomásra kicsit vastag és magas de nem egy rossz méret.
    A hátlapja sűrű recés műanyag,elég jó a fogása.
    A kijelzője elég szép akár képeket/videókat nézve is.
    4.1.1-es Android van rajta jelenleg.

Itt pár androidos mellette:

3,5″ 4,0″ 4,3″ 4,65″

• Sippie
    Sziasztok!
    Nézegetem a sony xperia telefonokat, bejönnek külsőre. Viszont az lenne a kérdésem, hogy akinek van ilyesmi, vagy volt már vele tapasztalata, mennyire kötöttek a sony telefonok rendszere? Bármi felrakható rá ami android, gps-ek, játékok, egyéb alkalmazások, akár törten, vagy eredetin?
    Főleg azért kérdezem, mert pl a Sony laptopomon kínszenvedés pl nem a gyári oprendszert rárakni, meg egyéb drivereket is lehetetlenség szinte.
    Azt tudom hogy szeretik saját programokkal meg dizájnal ellátni a menürendszert, de ettől még teljes értékű androidos telefon, és mindent meg lehet vele csinálni, mint pl a többi androiddal? Saját programozott appokat is pakolhatok rá?

Válaszokat előre is köszönöm.
  • skinnyman
    Project Shield becomes NVIDIA Shield, launches for $350 this June
    Hands-on with NVIDIA Shield: NVIDIA's project turned product
  • Hecker007
    Nadejó két napja raktam fel az oroszt xD
    Mindegy mostmár marad az, legalább nincs tele a "jó" magentás cuccokkal.
  • Vadnokedli
    Tele van minden féle szemét alkalmazással, pocket gecimmel meg master ráksággal.. :D Én ajánlom neked hogy a Németet tedd fel.
  • JaSoN HuNTeR #19936
    T-s!
  • JaSoN HuNTeR #19935
    Galaxy S Advancera kijött a Jelly Bean!
  • LocalPatriot
    Én is hasonlóra gondolok, csak sztem inkább 11, vagy alattiaknak vehették..:D gyerekeknek első telfonnak jó lesz, gondolták a szülők.

PeeTeR - nincs az az isten, hogy ezt valaki elkezdje...:D
  • PeeTeR
    >olcson< egy hasznaltat beszerezni, bootloader, dev, tool elerheto, rom csere. aztan, hogy megeri -e veszodni vele az mar masik kerdes :D
  • Vadnokedli
    komment alatta: "Android 2.x phones always force close apps on you! Nokia Lumia wins!!"

Én ilyenre nem emlékszem.
  • precision
    az a 15000 vásárló lefogadom hogy 15 éves vagy alatti volt :)
  • precision
    hát igen, más esélye nincs a Nokiának csak akkor ha úgy mint régen az alsó és középkategóriát célozza meg
    top kategóriában semmi esélye az androiddal vagy iOS -el szemben... aki annyi pénzt kiad egy mobilért szerintem nem fogja a még mindig kiforratlan windowst választani
  • LocalPatriot
    Totál bukás a Facebook mobil
  • kifli
    Ha már bekerült a múltkori wp reklám is és ennek is van androidra vonatkozó része

• LocalPatriot
    Attól nem félek, hogy az XXL GSM megszűnik.
    Viszont ma lehet felhívom őket, vagy majd vásárlás előtt, és rákérdek erre, hogy most akkor hogy van ez a régiós dolog. Nekem olyan kellene, amilyet mondjuk a media-ba adnának.

Az meg a másik, hogy SL-t sehol nem lehet kapni. (Vodafone, Media Markt, E-digital)

Vagy esetleg 90k-ért tudsz ajánlani más telót, amit lehet venni ezekben a boltokban, és 1-2 évig jó lenne?
  • fery02
    Olyan gondom van, hogy néha mikor lehúznám az értesítési sávot, nem reagál semmit.
    Nem jöttem még rá mi okozza, szóval ilyenkor újra szoktam indítani a telót és akkor megint jó lesz pár hétig.

Legfrissebb stock Droid + Apex launcher.

Igazából lehet nem is probléma, mert így legalább nem felejtem el a Pin kódomat, mert egyébként soha sem fagy, nem lassul be, nem kell újraindítani. :)
  • skinnyman
    Soon...
  • Vadnokedli
    Az igaz. egy százassal legalább több a RAM. minimum, de viszont nekem hiányzik belőle egy csomó minden, pl a kijelzőnek a módját nem lehet beállítani. Film-természetes-stb-stb. Vagy a Notification bar-t
  • Hecker007
    Nem mondtam hogy fos, csak a JB azért jóval gyorsabb, stabilabb, kevesebb memóriát eszik és mintha az aksi is tovább bírná :D
  • SzirmosSzisza
    Menü / Settings / Notifications / innen menni fog :D
  • Shiwo
    ha visszakapom a telómat, megmondom :D

addig keresgélj (:
  • skinnyman
    New Android Boss Finally Reveals Plans for World’s Most Popular Mobile OS
    Bringing it all together: 15 GB now shared between Drive, Gmail, and Google+ Photos
  • precision
    és azt hol? :)
  • [HUN]FaTaL
    Ja azt be lehet.
  • Shiwo
    nekem úgy volt beállítva, hogy nem rezeg, nem csipog, csak villog a led zölden
  • [HUN]FaTaL
    Nem, ott csak ki lehet kapcsolni az értesítéseket az üzenetekről.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, egy rakás szar. Ha legalább azt be lehetne állítani, hogy miközben weben/skypeon beszélek valakivel ne rezegjen..
  • Shiwo
    elvileg be.. valahol a beállítások alatt a notification részben... pontosan most nem tudom megnézni, mert még szervizben a telóm
  • precision
    ne rezegjen :)
  • precision
    facebook appban beállítható hogy ne rétegben minden egyes üzenetnél amit kapok? :) pláne hogyha épp aktiv a beszélgetési ablak :)
  • [HUN]FaTaL
    Mindegyiken van már gyárilag magyar nyelv, mert a droid alapból tartalmazza.

De ne lepődj meg, ha pl. valamelyik frissítés után tele lesz kínai appal a telefonod :D A garancia mint olyan nem igazán létezik, ráadásul, ha megszűnik a bolt, akkor is baszhatod.
  • skinnyman
    Samsung Tests 5G Mobile Network Technology With Whopping 1Gbps Download Speed
  • LocalPatriot
    Hát remélem hogy nem lesz semmi gondom a telefonnal...
    Ha kifognék egy nem Magyarországra szánt készüléket, milyen hátrányai lehetnek?
    Én úgy tudom, ha van rajta gyári magyar nyelv már rossz nem lehet nem?
  • Vadnokedli
    Ja van S2 re is
    Advance-ra én is felraktam és valóban megváltás.. Az a fos GB..

http://www.sammobile.com/firmwares
  • qetuol
    majd jön a mirasol oszt csókolom
  • theone91
    Az IPS csak egy technológia, nem garancia a minőségre. Ma megtapogattam a telefont és azt kell mondjam láttam már szebb, nem-IPS paneles kijelzőt.
  • [HUN]FaTaL
    A probléma nem is a bolti garival van igazán, hanem a nem Magyarországra gyártott készülékkel. Többnyire ezek ázsiai, szürkeimport cuccok.

Mondjuk én a bolti garit is kerülném, főleg közel 100k-s készüléknél.