36194
-
#19944 Pedig,hogy szerettem.Örömmel használtam másfél évig.
A mai napig hibátlan,semmi baja viszont brutál lassú a 2.3.4-el.
Tartalék telefonnak viszont kiváló,sosem adom el. -
#19943 Ennek semmi köze egy laptophoz. Kernelt nem tudsz cserélni, amíg ki nem nyitod a bootloadert (elveszik ilyenkor a garancia), de ezen kívül teljes értékű android.
"Saját programozott appokat is pakolhatok rá?"
Miért ne rakhatnál? -
#19942 Blade milyen picinek tűnik manapság pedig régen... :D -
#19941 Most hozta a futár a Huawei Ascend Y300-ast.
Első benyomásra kicsit vastag és magas de nem egy rossz méret.
A hátlapja sűrű recés műanyag,elég jó a fogása.
A kijelzője elég szép akár képeket/videókat nézve is.
4.1.1-es Android van rajta jelenleg.
Itt pár androidos mellette:
3,5″ 4,0″ 4,3″ 4,65″
-
#19940 Sziasztok!
Nézegetem a sony xperia telefonokat, bejönnek külsőre. Viszont az lenne a kérdésem, hogy akinek van ilyesmi, vagy volt már vele tapasztalata, mennyire kötöttek a sony telefonok rendszere? Bármi felrakható rá ami android, gps-ek, játékok, egyéb alkalmazások, akár törten, vagy eredetin?
Főleg azért kérdezem, mert pl a Sony laptopomon kínszenvedés pl nem a gyári oprendszert rárakni, meg egyéb drivereket is lehetetlenség szinte.
Azt tudom hogy szeretik saját programokkal meg dizájnal ellátni a menürendszert, de ettől még teljes értékű androidos telefon, és mindent meg lehet vele csinálni, mint pl a többi androiddal? Saját programozott appokat is pakolhatok rá?
Válaszokat előre is köszönöm. -
#19939 Project Shield becomes NVIDIA Shield, launches for $350 this June
Hands-on with NVIDIA Shield: NVIDIA's project turned product -
#19938 Nadejó két napja raktam fel az oroszt xD
Mindegy mostmár marad az, legalább nincs tele a "jó" magentás cuccokkal. -
#19937 Tele van minden féle szemét alkalmazással, pocket gecimmel meg master ráksággal.. :D Én ajánlom neked hogy a Németet tedd fel. -
#19936 T-s! -
#19935 Galaxy S Advancera kijött a Jelly Bean! -
#19934 Én is hasonlóra gondolok, csak sztem inkább 11, vagy alattiaknak vehették..:D gyerekeknek első telfonnak jó lesz, gondolták a szülők.
PeeTeR - nincs az az isten, hogy ezt valaki elkezdje...:D -
#19933 >olcson< egy hasznaltat beszerezni, bootloader, dev, tool elerheto, rom csere. aztan, hogy megeri -e veszodni vele az mar masik kerdes :D -
#19932 komment alatta: "Android 2.x phones always force close apps on you! Nokia Lumia wins!!"
Én ilyenre nem emlékszem. -
#19931 az a 15000 vásárló lefogadom hogy 15 éves vagy alatti volt :) -
#19930 hát igen, más esélye nincs a Nokiának csak akkor ha úgy mint régen az alsó és középkategóriát célozza meg
top kategóriában semmi esélye az androiddal vagy iOS -el szemben... aki annyi pénzt kiad egy mobilért szerintem nem fogja a még mindig kiforratlan windowst választani -
#19929 Totál bukás a Facebook mobil -
#19928 Ha már bekerült a múltkori wp reklám is és ennek is van androidra vonatkozó része
-
#19927 Attól nem félek, hogy az XXL GSM megszűnik.
Viszont ma lehet felhívom őket, vagy majd vásárlás előtt, és rákérdek erre, hogy most akkor hogy van ez a régiós dolog. Nekem olyan kellene, amilyet mondjuk a media-ba adnának.
Az meg a másik, hogy SL-t sehol nem lehet kapni. (Vodafone, Media Markt, E-digital)
Vagy esetleg 90k-ért tudsz ajánlani más telót, amit lehet venni ezekben a boltokban, és 1-2 évig jó lenne? -
#19926 Olyan gondom van, hogy néha mikor lehúznám az értesítési sávot, nem reagál semmit.
Nem jöttem még rá mi okozza, szóval ilyenkor újra szoktam indítani a telót és akkor megint jó lesz pár hétig.
Legfrissebb stock Droid + Apex launcher.
Igazából lehet nem is probléma, mert így legalább nem felejtem el a Pin kódomat, mert egyébként soha sem fagy, nem lassul be, nem kell újraindítani. :) -
#19925 Soon...
-
#19924 Az igaz. egy százassal legalább több a RAM. minimum, de viszont nekem hiányzik belőle egy csomó minden, pl a kijelzőnek a módját nem lehet beállítani. Film-természetes-stb-stb. Vagy a Notification bar-t -
#19923 Nem mondtam hogy fos, csak a JB azért jóval gyorsabb, stabilabb, kevesebb memóriát eszik és mintha az aksi is tovább bírná :D -
#19922 Menü / Settings / Notifications / innen menni fog :D -
#19921 ha visszakapom a telómat, megmondom :D
addig keresgélj (: -
#19920 New Android Boss Finally Reveals Plans for World’s Most Popular Mobile OS
Bringing it all together: 15 GB now shared between Drive, Gmail, and Google+ Photos -
#19919 és azt hol? :) -
#19918 Ja azt be lehet. -
#19917 nekem úgy volt beállítva, hogy nem rezeg, nem csipog, csak villog a led zölden -
#19916 Nem, ott csak ki lehet kapcsolni az értesítéseket az üzenetekről. -
#19915 Nem, egy rakás szar. Ha legalább azt be lehetne állítani, hogy miközben weben/skypeon beszélek valakivel ne rezegjen.. -
#19914 elvileg be.. valahol a beállítások alatt a notification részben... pontosan most nem tudom megnézni, mert még szervizben a telóm -
#19913 ne rezegjen :) -
#19912 facebook appban beállítható hogy ne rétegben minden egyes üzenetnél amit kapok? :) pláne hogyha épp aktiv a beszélgetési ablak :) -
#19911 Mindegyiken van már gyárilag magyar nyelv, mert a droid alapból tartalmazza.
De ne lepődj meg, ha pl. valamelyik frissítés után tele lesz kínai appal a telefonod :D A garancia mint olyan nem igazán létezik, ráadásul, ha megszűnik a bolt, akkor is baszhatod. -
#19910 Samsung Tests 5G Mobile Network Technology With Whopping 1Gbps Download Speed -
#19909 Hát remélem hogy nem lesz semmi gondom a telefonnal...
Ha kifognék egy nem Magyarországra szánt készüléket, milyen hátrányai lehetnek?
Én úgy tudom, ha van rajta gyári magyar nyelv már rossz nem lehet nem? -
#19908 Ja van S2 re is
Advance-ra én is felraktam és valóban megváltás.. Az a fos GB..
http://www.sammobile.com/firmwares -
#19907 majd jön a mirasol oszt csókolom -
#19906 Az IPS csak egy technológia, nem garancia a minőségre. Ma megtapogattam a telefont és azt kell mondjam láttam már szebb, nem-IPS paneles kijelzőt. -
#19905 A probléma nem is a bolti garival van igazán, hanem a nem Magyarországra gyártott készülékkel. Többnyire ezek ázsiai, szürkeimport cuccok.
Mondjuk én a bolti garit is kerülném, főleg közel 100k-s készüléknél.