36194
-
#20024 of course -
#20023 az átlag felhasználó rendszeres XDA látogató és csak úgy főzi a rompörköltet ebédre minden nap :) -
#20022 én most pl egy nagyon fasza MIUI romot használok az S2 -őn és olyan érzésem van mint ha nem is android futna a telefonomon :) -
#20021 meg kell csak nézni, hogy milyen újításokat raktak a Note2 -be vagy az S4 _szoftveresen_ és látszik, hogy ez a jó irány... látszik a fejlesztés, hogy nem csak összepakolják az aktuális csúcs hardvert, adnak neki egy design és rákúrják az aktuális androidot és mehet a boltba
hozzá kell nyúlni a GUI -hoz, drasztikusan... mert így nem igazán tűnik ki a többi android közül kinézet ügyileg, táccsviz ide vagy oda :) de ez csak az én véleményem... -
#20020 A TuccsWiz tényleg fapados, de csak kinézetben, funkcionalitásilag tökéletes(szinte) Egyedül 'anno' Galaxy S en nem sírtam vissza a TouchWiz-et CM felrakása után, bár akkor olyan is volt. -
#20019 ez lehet hogy nyers valasz lesz de...
XDA
-
#20018 akkor milyen android lesz rajta? :) "stock" vagy "vanilla" esetleg "nexus" android? :) so what? :) -
#20017 azért van nyitva a bootloadere, hogy ne fussxon rajta ugyanaz az android ;) -
#20016 a gyártók is rájöttek már hogy felesleges a péniszösszeméregetés hardver terén
itt már csak a szoftverrel lehet kiemelkedni a többi közül... a Samsung szerintem ezt jól felismerte és csomó egyedi megoldása van már... a kinézeten kéne még drasztikusan változtatnia és akkor el tudná azt érni, hogy az emberek a szoftver miatt vegyenek Samsungot és ne azért mert quadcore meg mittudomén... a játékokon kívül semmi értelme nincs már ezeknek a hardvereknek... octo core? ugyanmár :) telefonálni meg youtubeozni és netet böngészni...stb.?
szóval engem ez a "vanilla" S4 nem hoz lázba egyáltalán... így is már túl homogén az androidos telefonok piaca... gyakorlatilag mindegyiken ugyanaz az android fut esetleg van egy saját launcherük meg egy-két saját widget és el van intézve... de mondom a Samsung amit csinál az ilyen szempontból tetszik... csak bátrabbnak kéne lenniük -
#20015 en meg elveszitem a garanciat ha nyitom zmimarkeremszepenqrvasargak -
#20014 Tacsfosch nelkuli, vanilla, nyitott boatloaderes S4?? Ez qrvajo, big grat a Samsungnak. -
#20013 Nem a Nexushoz kell hasonlítani, hanem a sima S4-hez és máris megéri :)
Mondjuk a Nexus experience arra utal, hogy gyári Android fut rajta, ellenben S4-ben a legtöbb újítás szoftveres volt, kíváncsi leszek mi jön ki ebből. -
#20012 $650
Nexus 4 fele ennyibe kerül, és nem annyira rossz az sem. Sőt, anyagminőségben talán még jobb is mint az S4. Utóbbi hardveresen bikább, de megér ez 2x-es árat? -
Chris Lowe #20011 Soundcloud tud ilyet akár az appja ami ingyenes a play-en, de a sima böngészős verzió is tudja. Igaz az nem videós csak zene de ha közben mást akarsz csinálni akkor nem is fontos a videó. -
#20010 csinálhatnának már valamit ezzel a nyamvadék faszbúk appal... hiába ki van kapcsolva mindenféle notification és sync meg mittudomén még is jön róla értesítés ha valaki pl. küld egy üzenetet
még a lezárt telót is felébreszti, nem hagyja deep sleepbe menni, a wifit idle -be menni... ki kell jelentkezni a mocsadékból...
erre lenne inkább esze a Cukkerbergnek ne a gagyi facebookos launcherre... -
#20009 Link
Ha leszedem a cikkben szereplő play alkalmazást, már tudom szinkronizálni az alkalmazásaimat? De jó lenne... Rengeteg játékba voltam majdnem maxos, de minden telefonformatnál buktam mindent... -
#20008 Eddig nem tűnt fel, de mostanában baromi irritáló, hogy felmegyek facebookra az app-on keresztül erre a drága akkor kezdi el leszedni a frissítést és kib@sz a homescreenre.
Ezzel kezdhetnének már valamit. -
#20007 Ez Samsung feature, ha jól emlékszem. -
#20006 Arra gondoltam, hogy egyszerre megy a mindkettő, felosztja a képernyőt két részre, ilyenkor is leállna a YouTube videó? (vagy ez nem is Android feature, hanem a Samsgun rakta bele az S3-ba ? :D) -
#20005 o rly, my bad. -
#20004 Nem is figyeltem :) -
#20003 válasz volt ha megnéznéd... -
#20002 FAILED! -
#20001 20ks ték -
#20000 Persze, hogy lehet, de a videó néző alkalmazás leállítja magát, ha kilépsz az asztalra, vagy másik appba (onpausekor leállítja a videót). -
#19999 Újabb Androidon lehet egyszerre több alkalmazás is nyitva, milyen verziód van? -
#19998 Nekem 'anno' Galaxy Note-on volt egy gyári Pop-Up Browser amivel lehetett ezt a tevékenységet bonyolítani de van egy progi Play-en, a neve Stick-it. Ez is egy Pop-up browser szerűség, és lehet használni miközben bármi mást csinálsz. -
#19997 Sehol. A yt nem zenehallgatásra való. -
#19996 Galaxy S3 ra lehet kapni valahol ilyen ezüst keretet vagy mifenét? -
#19995 Hali. Hogy tudom azt beállítani, hogy youtubeon (alkalmazással vagy épp böngészőben) hallgatok/nézek valamit, azzal egyszerre tudjak mást is csinálni?
Például yt-n hallgatok egy számot, de megy az fb app is?! Mert ha átlépek bármibe akkor ugye leáll a yt.. Van erre valami külön alkalmazás vagy ilyet nem lehet a telómon? mert mástól hallottam, hogy tud egyszerre zenét hallgatni és például fb-zni. SE xperia mini pro-m van. köszi:) -
#19994 Exclusive: Inside Hangouts, Google's big fix for its messaging mess -
#19993 Hangouts (replaces Talk)
Hangouts for Chrome -
#19992 Jah, azota mar hivatalos :)
-
Chris Lowe #19991 Nesze itt az s4 nexus. Érdekes?:-)
Azért egy chromebook-ot én is elfogadnék....
Mé' nincs 4.3?
Maps fasza. -
#19990 -
#19989 PCn vissza lehet állítani korábbi állapotot ilyen esetekben. -
#19988 Leszedsz egy 2.3-as ROMot és flashtool. -
ZsirosKenyer #19987 would be epic!
Csak azért választottam a nexus 4 helyett S3-at, mert amoled junkie vagyok.
-
#19986 Hi!
Van egy xperia ray telefonom, több mint 1 éves. felraktam még rá régebben az ics-t, de azóta elég lassú, nem nagyon bírja. gondoltam egy merészet, és le akarom formázni az egész telót, valamint visszaállítani rá a gyári android verziót. kérdés, hogy lehetséges-e ez, és hogyan? :D -
#19985 megmondod, hogy alumíniumból van a telefon és ja