36194
  • PeeTeR
    of course
  • precision
    az átlag felhasználó rendszeres XDA látogató és csak úgy főzi a rompörköltet ebédre minden nap :)
  • precision
    én most pl egy nagyon fasza MIUI romot használok az S2 -őn és olyan érzésem van mint ha nem is android futna a telefonomon :)
  • precision
    meg kell csak nézni, hogy milyen újításokat raktak a Note2 -be vagy az S4 _szoftveresen_ és látszik, hogy ez a jó irány... látszik a fejlesztés, hogy nem csak összepakolják az aktuális csúcs hardvert, adnak neki egy design és rákúrják az aktuális androidot és mehet a boltba

hozzá kell nyúlni a GUI -hoz, drasztikusan... mert így nem igazán tűnik ki a többi android közül kinézet ügyileg, táccsviz ide vagy oda :) de ez csak az én véleményem...
  • Vadnokedli
    A TuccsWiz tényleg fapados, de csak kinézetben, funkcionalitásilag tökéletes(szinte) Egyedül 'anno' Galaxy S en nem sírtam vissza a TouchWiz-et CM felrakása után, bár akkor olyan is volt.
  • PeeTeR
    ez lehet hogy nyers valasz lesz de...
    XDA

• precision
    akkor milyen android lesz rajta? :) "stock" vagy "vanilla" esetleg "nexus" android? :) so what? :)
  • qetuol
    azért van nyitva a bootloadere, hogy ne fussxon rajta ugyanaz az android ;)
  • precision
    a gyártók is rájöttek már hogy felesleges a péniszösszeméregetés hardver terén
    itt már csak a szoftverrel lehet kiemelkedni a többi közül... a Samsung szerintem ezt jól felismerte és csomó egyedi megoldása van már... a kinézeten kéne még drasztikusan változtatnia és akkor el tudná azt érni, hogy az emberek a szoftver miatt vegyenek Samsungot és ne azért mert quadcore meg mittudomén... a játékokon kívül semmi értelme nincs már ezeknek a hardvereknek... octo core? ugyanmár :) telefonálni meg youtubeozni és netet böngészni...stb.?

szóval engem ez a "vanilla" S4 nem hoz lázba egyáltalán... így is már túl homogén az androidos telefonok piaca... gyakorlatilag mindegyiken ugyanaz az android fut esetleg van egy saját launcherük meg egy-két saját widget és el van intézve... de mondom a Samsung amit csinál az ilyen szempontból tetszik... csak bátrabbnak kéne lenniük
  • PeeTeR
    en meg elveszitem a garanciat ha nyitom zmimarkeremszepenqrvasargak
  • Solten
    Tacsfosch nelkuli, vanilla, nyitott boatloaderes S4?? Ez qrvajo, big grat a Samsungnak.
  • SzirmosSzisza
    Nem a Nexushoz kell hasonlítani, hanem a sima S4-hez és máris megéri :)

Mondjuk a Nexus experience arra utal, hogy gyári Android fut rajta, ellenben S4-ben a legtöbb újítás szoftveres volt, kíváncsi leszek mi jön ki ebből.
  • GregSB
    $650

Nexus 4 fele ennyibe kerül, és nem annyira rossz az sem. Sőt, anyagminőségben talán még jobb is mint az S4. Utóbbi hardveresen bikább, de megér ez 2x-es árat?
  • Chris Lowe
    Soundcloud tud ilyet akár az appja ami ingyenes a play-en, de a sima böngészős verzió is tudja. Igaz az nem videós csak zene de ha közben mást akarsz csinálni akkor nem is fontos a videó.
  • precision
    csinálhatnának már valamit ezzel a nyamvadék faszbúk appal... hiába ki van kapcsolva mindenféle notification és sync meg mittudomén még is jön róla értesítés ha valaki pl. küld egy üzenetet
    még a lezárt telót is felébreszti, nem hagyja deep sleepbe menni, a wifit idle -be menni... ki kell jelentkezni a mocsadékból...

erre lenne inkább esze a Cukkerbergnek ne a gagyi facebookos launcherre...
  • LocalPatriot
    Link

Ha leszedem a cikkben szereplő play alkalmazást, már tudom szinkronizálni az alkalmazásaimat? De jó lenne... Rengeteg játékba voltam majdnem maxos, de minden telefonformatnál buktam mindent...
  • benőmenő
    Eddig nem tűnt fel, de mostanában baromi irritáló, hogy felmegyek facebookra az app-on keresztül erre a drága akkor kezdi el leszedni a frissítést és kib@sz a homescreenre.
    Ezzel kezdhetnének már valamit.
  • [HUN]FaTaL
    Ez Samsung feature, ha jól emlékszem.
  • SzirmosSzisza
    Arra gondoltam, hogy egyszerre megy a mindkettő, felosztja a képernyőt két részre, ilyenkor is leállna a YouTube videó? (vagy ez nem is Android feature, hanem a Samsgun rakta bele az S3-ba ? :D)
  • Vadnokedli
    o rly, my bad.
  • [HUN]FaTaL
    Nem is figyeltem :)
  • desigo
    válasz volt ha megnéznéd...
  • Vadnokedli
    FAILED!
  • desigo
    20ks ték
  • [HUN]FaTaL
    Persze, hogy lehet, de a videó néző alkalmazás leállítja magát, ha kilépsz az asztalra, vagy másik appba (onpausekor leállítja a videót).
  • SzirmosSzisza
    Újabb Androidon lehet egyszerre több alkalmazás is nyitva, milyen verziód van?
  • Vadnokedli
    Nekem 'anno' Galaxy Note-on volt egy gyári Pop-Up Browser amivel lehetett ezt a tevékenységet bonyolítani de van egy progi Play-en, a neve Stick-it. Ez is egy Pop-up browser szerűség, és lehet használni miközben bármi mást csinálsz.
  • [HUN]FaTaL
    Sehol. A yt nem zenehallgatásra való.
  • Vadnokedli
    Galaxy S3 ra lehet kapni valahol ilyen ezüst keretet vagy mifenét?
  • matyi0323
    Hali. Hogy tudom azt beállítani, hogy youtubeon (alkalmazással vagy épp böngészőben) hallgatok/nézek valamit, azzal egyszerre tudjak mást is csinálni?
    Például yt-n hallgatok egy számot, de megy az fb app is?! Mert ha átlépek bármibe akkor ugye leáll a yt.. Van erre valami külön alkalmazás vagy ilyet nem lehet a telómon? mert mástól hallottam, hogy tud egyszerre zenét hallgatni és például fb-zni. SE xperia mini pro-m van. köszi:)
  • skinnyman
    Exclusive: Inside Hangouts, Google's big fix for its messaging mess
  • desigo
    Hangouts (replaces Talk)

Hangouts for Chrome
  • skinnyman
    Jah, azota mar hivatalos :)

• Chris Lowe
    Nesze itt az s4 nexus. Érdekes?:-)
    Azért egy chromebook-ot én is elfogadnék....
    Mé' nincs 4.3?
    Maps fasza.
  • desigo
  • desigo
    PCn vissza lehet állítani korábbi állapotot ilyen esetekben.
  • [HUN]FaTaL
    Leszedsz egy 2.3-as ROMot és flashtool.
  • ZsirosKenyer
    would be epic!

Csak azért választottam a nexus 4 helyett S3-at, mert amoled junkie vagyok.
  • szucsy89
    Hi!

Van egy xperia ray telefonom, több mint 1 éves. felraktam még rá régebben az ics-t, de azóta elég lassú, nem nagyon bírja. gondoltam egy merészet, és le akarom formázni az egész telót, valamint visszaállítani rá a gyári android verziót. kérdés, hogy lehetséges-e ez, és hogyan? :D
  • kifli
    megmondod, hogy alumíniumból van a telefon és ja