36194
  • gabi89
    Pedig az egyik legmegbízhatóbb üzenetküldő szerintem. FB messenger-el több baj van és 25 -30 megát képes megzabálni míg a talk 8-at :D
  • gabi89
    Jaja Talk -ban benne volt a sima voice. Mondjuk nekem nem igazán akart menni, wifi és mobilnet alatt is mindig volt vele valami baj.
  • skinnyman

'SMS integration is coming soon' to Google Hangouts
  • precision
    nem tudom de nekem mindig az az első uj rom telepítése után hogy root uninstaller és leszedem a gtalk appot :)
  • skinnyman
    Hangouts-nak hivjak, a Talk mar a multe :) Jon amugy tablakra, meg kb mindenre 2.3 felett napokon belul elvileg.
    En amugy a talk-ot is tobbet hasznaltam, mint a tobbi ilyet (viber, stb), facebook nincs is fent a telomon.
    Ami furcsa, hogy sima voice hivast miert nem raktak bele ("csak" video vagy szoveges uzenet - asszem ez mar a talk appban is igy volt, ott sem ertettem).

Can Knockdown 3 megjelent (ingyenes)
  • fery02
    Köszi, vészmegoldásnak ez jó!
    De továbbra is érdekelne, hogy hogyan lehetne Play-ből telepíteni (tudom, hogy az apk is ugyanaz).
  • Blasta
    "Persze kell hozzá gmail -es mail cím de hát az kinek nincs manapság"

Plane azoknak akik androidot hasznalnak
  • bardocz
    köszi. Gépen megszívtam, mert valami használhatatlan autót próbáltam ki, és viszonylag sokat haladtam addig. Most majd az Annihilator-ral akarok mókázni kicsit.
  • gabi89
    Szokni kell ezt az új talk-ot kinézetileg de az irány jó :) Remélem többen is rákapnak mert eddig mindenki fb messenger,whatsapp meg "mittudomén" mit használnak, közben meg ott csücsül gyárilag a talk. Persze kell hozzá gmail -es mail cím de hát az kinek nincs manapság.

Ami viszont vicc, hogy a Nexus7 -re nem tudom felrakni és nem is frissült közben meg egy SE Arc S -re lazán frissül.
  • matyi0323
    Nem válaszolok egyesével mindenkinek, de köszi, ezt a soundcloud-ot szerintem megnézem meg a Stick-et.
    ICS van a telón.
    Rosszul fogalmaztam, csak a zene a lényeg, a videó/képanyag nem. Csak azért nem töltenék le mindent ha csak épp beugrik egy szám, viszont az alatt a "3-5" perc alatt míg hallgatiom, szeretnék mást csinálni, mint hogy nézzek egy klipet:)
  • Borg
    Semmi sem tűnik el. A vásárolt upgradek az összes autódra érvényesek.
  • bardocz
    Carmageddonban számítógépen ha autót váltottam, akkor az upgradek eltűntek a kocsiról. Itt is ilyen? Nem akarom, hogy eltűnjenek a Hawk-ról a dolgok.
  • Blasta
    Itt az apk ;)
  • Blasta
    Ahhh ne is mondd, en is ettol robbanok fel par napja miota az uj FB verzio folyamatosan kuldi a notification-t. Meg akkor is jon ha kilovom a FB-ot a futo appok kozul. Vicc az egesz.
    Mar azt hittem, csak en vagyok lama es vmit elcsesztem a beallitasokban
  • fery02
    Hogyan kell telepíteni azt a Hangouts alkalmazást, ami elvileg leváltja a Talk-ot?
    Mert nekem Play csak Megnyitást ajánlj fel...ami megnyitja a Talk-ot. :D
  • Mr_no_NaMe
    Gyerekek, akkor még talán "jól" is jártam... hála istennek az összes telefonszámom a SIMkártyán van, tehát még lementenem sem kell. már csak az üzeneteket kéne valahogy és aztán nyomom neki a rezetet...
  • Shiwo
    az tuti.. nekem speciel a 1,5 terrás HDD-m szállt el, kb 500 giga személyes fényképpel, videóval.. (a maradék sok-sok adat olyan volt, amit azért netről újra össze lehet vadászni..)

fájdalmas veszteség, de több százezer forintot nem ért meg a visszaszerzése...
  • Vadnokedli
    Ugyan, mindig lehet rosszabb
  • Mr_no_NaMe
    mindjárt elbőgöm magam
  • Vadnokedli
    Max formázás után tudod működésre bírni amivel törölsz minden adatot(Mini Tool Partition Wizard-al). De ilyen nekem is volt egyszer csak akkor 32 GB adatnál speciel.. a windows nem is látta speciel, vagy ha látta is 0MB/0MB-t írt. :D
  • Mr_no_NaMe
    már a telóban sem megy sehogy. médiakeresés elindul, és vagy megáll 0%nál vagy 31, vagy x%-nál. soha nem fut végig.
  • Vadnokedli
    vannak ilyen adat visszaállító cégek. GB-onként 10 ezer vagy hogy lehet az ár. Passzolom, de csak nem halott. Akkor telóba hogy ment?
  • Mr_no_NaMe
    Nah. Hát a memókártyát átdugtam a laptopba valami adapterrel, mert eszembejutott, hogy van laptopom is meg adapterem is :D

Szerintem a memóriakártya teljesen halott. Bedugom a gépbe, és az eszköz csatlakoztatás/eltávolítás winfos7-es hangjai helyett ilyen zörgő hangot ad ki. Szerintem kész, ennyi volt. Nem ismeri fel a gép, semmi. Mit tudok vele tenni? Rajta van minden emlékem az elmúlt fél évről.
  • Vadnokedli
    Valahol a Play áruházban megtudom nézni milyen cuccokat vettem eddig meg?
  • Vadnokedli
    Hol laksz? Én kíváncsi lennék rá, hogy wtf
  • Mr_no_NaMe
    A telefont és a számítógépet is vagy 10szer újraindítottam, semmi. A menüt se érem el lassan. Kezdek tényleg beszarni...
  • Shiwo
    ha van microSD kártyád, akkor a Névjegyzékben kellene legyen olyan, hogy Exportálás és azon belül, hogy SD kártyára.. elvileg egy .vcf fájlba menti le a névjegyzéket (azért reset előtt ellenőrizd le, hogy nem-e a belső memóba mentette le a memókártya helyett (és másold át, ha igen)

a PDF-ek, képek szintén mehetnek arra, ha van elég hely

• Vadnokedli
    Újra indítás? Egyebek? Majd írj hogy ha sikerült.. :D
  • Mr_no_NaMe
    Nem tudtam, mert nincs wifim. Hibát ír a wifire. Néha még magát az sd kártyát se találja. Teljesen meg van hülyülve a telefon, már annak is örülnék ha simán winfos intézőből át tudnám másolni az adataimat.
  • Vadnokedli
    Store-ből feltelepítetted azt amit linkeltem? SMS Backup
  • Mr_no_NaMe
    Fogalmam sincs, hogy garanciális-e. Nem nagyon vágom a telót, de szerintem egyszerűen csak megzizzent az oprendszer aztán ennyi. Nem is érdekel amúgy, csak tudjam lementeni róla a képeket meg ezeket a szarokat, és adatokat. Aztán akár fel is fordulhatna. Mondjuk most kicsit beszart állapotban vagyok, hogy egyáltalán valaha még fel tudom-e majd dugni a gépre. Mert jelenleg semmi. Pörög a szinkronizáló animáció, és annyi. Nem történik semmi.
  • Vadnokedli
    Na fejlemény? Rá tudtad dugni? Amúgy még garanciás?
  • Mr_no_NaMe
    Már ott tartok, hogy se a wifi nem megy, se az adatkábellel nem tudom elérni a gépet. A wifire hibát ír, a gépet meg keresi, és nem találja. Nevetséges. Vagy kinyírtam az oprendszert ,vagy beszoptam egy vírust.
  • Mr_no_NaMe
    Okés. Akkor ez lesz a módi. Valahogy kimentem az összes telefonszámot meg smst, lementem a pédéefeket meg a képeket aztán legyalulom. Találtam valami MPE nevű programot amivel elvileg simán ki lehet menteni a telefonszámokat és vissza lehet importálni.
  • Vadnokedli
    Az Magenta! Volt is a reklám! :D

Leg utóbbi Firmware 2.3.6 Azt írja.

Dugd rá PC-re a telefonod KIES-en nézd meg van e rá frissítés
    És miután lefrissítette, Factory reseteld a telefont, biztos ami biztos.
  • Mr_no_NaMe
    Lila nagy Tébetű
  • Vadnokedli
    Szolgáltató?
  • Mr_no_NaMe
    Szerintem lassan egy éves. 2.3.4-es android van rajta, soha nem volt frissítve.

Semmi sincs rajta, csak netezek rajta melóhelyen, és telefonálok meg smsezek. Nem is nagyon babráltam vele.
  • Vadnokedli
    Mi van rajta? 2.2 vagy 2.3? Volt frissítve? Van pár ilyen program: SMS Backup progi lista.

Van CWM Recovery rajta? ha igen akkor kikapcsolt állapotban tartsd lenyomva míg be nem kapcsol (hangerő fel + középső gomb(home gomb) + kikapcsoló gomb) Itt kiválasztod a Factory Resetet[Nem tudom pontosan hol, de ott van]. és Gyári állapotra vissza is van állítva a telefonod. (Persze előbb ments le mindent ami a telefonon van.)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok! Nem tudom jó helyen járok-e, de remélem tudtok segíteni.
    Samsung Galaxy Mini telóm van, és azt tapasztalom, hogy egyre bugosabb lesz az oprendszer. Lefagy, bugzik, nem lehet felvenni a telefont, elmegy a kép, de hang van, megakad, lefagy, aztán nyolc műveletet hajt végre amit mind ki kell lőni, nem akkor hív amikor akarom, hanem fél perc múlva, tehát ilyen apróságok. Lassan ott tartok, hogy teljesen használhatatlan a telefon annyira fagy.

Arra gondoltam, hogy teljesen újra kéne húzni az androidot rajta, csak az a gond, hogy rengeteg smsem, és telefonszámom van a telefonon, amit nem tudom hogy mentsek el, sőt, magát az oprendszer reinstall mikéntjét se vágom. Mit kéne tennem?