36194
-
#20104 :DDD mit csinálsz ott a világ végén? -
#20103 másfél hónap és beujítok! valami olyasmi kéne, ami ki is veri nekem -
#20102 Ide nincs olyan se, hidd el... azért kell a GPS néha.. Sőt, Gmaps-on mutatja, hogy milyen busz áll meg itt és ott, de Bangkok-ban semmi sincs rendben. Nagyjából semmit nem ér még a Gmaps sem, mert olyan számú busz nincs is, amilyet mutat :D Gondoltam ha van már okostelefonom, hasznát venném... -
#20101 Mivel buszon nehéz eltévedni, így gps helyett inkább szedj le menetrendet (helyközi van app, helyi pedig pdf) így tudod számolni a megállókat és nem lesz kellemetlenség abból, hogy egy amerikai cég nem frissíti elég gyakran az itthoni menetrendeket :) -
#20100 Buszmegálló. A kék ég alatt. Android, samsung, itteni mobilinternet, GPS? Minek? Angolul nem beszél senki, jussunk haza! -
#20099 Jó, most akkor képzeld el azt, hogy olyan helyen vagy, ahol lófaszt sem tudsz mi-hol-hova megy. Ezért kell a GPS. -
#20098 Tudtok jó versenyzős online játékokat? pl, reckless racing félét. -
#20097 Azért a megálló nevek nem frissülnek annyira gyakran + a metróban általában eléggé szar a GPS jel -
#20096 Sok értelme van ennek a retkes geci Google Maps-nak és a mobilinternetnek, ha nem frissíti magát és sikerül leszállnom 1 megállóval később, már nem elsőre. -
#20095 -
#20094 Nem gyenge dolog ez a Play Games, es mar mukodik a jatekokban amik tamogatjak:
-
#20093 -
#20092 Tényleg a szolgáltató...erre nem is gondoltam.
Ő Telenoros én meg T-mobile-os. Nincs is több kérdésem akkor.
Beállítások meg jók, nem vagyok annyira hülye. :) -
#20091 ugyanaz a szolgáltató? be van kapcsolva a 3G a telefonodon? nem a mobilnet, hanem maga a 3G... van olyan opció a hálózati beállításoknál hogy csak 2G használata... az ne legyen bepipálva/kiválasztva
egyebet nem tudok mondani :) -
#20090 Az miért lehet, hogy a város ugyanazon pontján haverom Ace-je fogja a 3G-s net erősséget, az én Galaxy Nexus-om meg csak sima tetű E-set fog?
Ez jellemző amúgy a város több részén is.
Általánosságba mondhatjuk, hogy az ő gyengébb telója jobban veszi a gyors mobilnetet, amit én nem értek. -
#20089 2013... -
#20088 Szerintem ez minden 2. custom romban benne lehet így látatlanban :D -
#20087 S4-ben van már végre olyan kamera funkció, hogy a hangerő gombokkal lehet képet készíteni (iphone-ban pl.)? -
#20086 Akkoris flashtool :) -
RYO21 #20085 Nem szolgáltatós, független. -
#20084 Flashtoollal fel lehet tenni, ha nem adta ki a szolgáltató a frissítést. Nem ugrik a garancia. -
#20083 Szolgáltatós ? Mert akkor vigye be a szervizbe. Nekem független van , rádugtam és jelezte a frissítést. De megpróbálhatja ,hogy a alkalmazások között > minden alkalmazás > Google keretrendszer leállítása, adatok törlése és újra indítás, (Nexusnál bevált ) -
RYO21 #20082 Igen a PC companion írja neki azt ki, hogy a szoftver naprakész. -
#20081 Innen leszedhető ,de szerintem amikor gépre dugja akkor letölti. -
#20080 Pc-n keresztül kell frissíteni ! Sony PC Companion a progi ami kell hozzá. -
RYO21 #20079 Haver vett egy Xperia U-t és nemakarja neki megától frissíteni ICS-re. Azt írja, hogy a software ami rajtavan az a legfirsebb. Manuálisan nemmeri, mert akkor lehet hogy ugrik a garancia. Ilyenkor mit lehet tenni? -
#20078 -
#20077 csak ugy mert miert ne, jo szorakozast :D
launchers -
#20076 Dobj fel egy gyari romot a samfirmware-rol, maris nem lesz rootolva. -
#20075 Amúgy én úgy cseréltem egy faszival telefont hogy rajta volt minden a telefonon #YOLO!! :DDDDD -
#20074 És ha aggaszt hogy rootolva van, és a counternek aktív a számlálója akkor 500 forint fejében ezt eltudod tüntetni egy programmal. -
#20073 hali
alapvetően az anysoft keyboard-ot használom, ahhoz találtam olyan teljes qwerty-t, amin rajta vannak az ékezetes betűk is.. viszont zavar, hogy túl sokat kitakar a képből... próbáltam keresni áttetsző theme-t, de nem találtam... esetleg mit javasoltok, van valami jó billentyűzet, ami ékezetes és áttetszővé lehet tenni?
(tudom, playbe rákeresek transparent keyboard-ra, de konkrét javaslatok érdekelnek, hátha valaki használ ilyet, vagy van valami tapasztalata...) -
#20072 Szerintem meg nem kell paranoiásnak lenni, pláne, ha üres a supersu. Valószínű elfelejtette unrootolni mielőtt eladta. :) -
#20071 Szerintem csak véletlenül maradt rootolva, de ha ennyire zavar, akkor samsungfirmware-ről le tudod szedni a legutóbbi romot €s ha odinnal felteszed a root is megszűnik. -
#20070 SEGITSEG!! Ha lehet privibe irjatok mert nem nagyon jarok erre fele es felek elfelejtem majd csekkolni a topikot.
bajom: vettem egy hasznalt galaxy S3 at vkitol akit nem ismerek. A telcsi ugy nezett ki mintha "formataltak" volna (az osszes tipikus applikacio ott volt a kepernyon mint amikor megveszed a telcsit a boltbol) de en sosem nyomtam formatot miutan elhoztam a telcsit. Feltettem minden applikaciot amit en hasznaltam. Bejelentkeztem a googleba meg mindenhova mashova es par nappal a megvetel utan - ma vettem eszre,hogy a telcsi rootingolva van. Maga az alap otlet nem zaklat de kitudja, hogy nem-e fut rajta valami applikacio ami figyeli mit utok be vagy vmi tracking progi... stb.. nem tudom.. Vegulis vegigfutottam a progikat a google marketen nem talaltam semmi kulonlegeset a SuperSu progin kivul. Nem olvastam sokat utanna de ez is valami progi amihez root kell. A SuperSu-n belul ugy nez ki semmi root progi nincs telepitve.
Vegulis a kerdes: ha a progik kozott mas semmi nincs akkor hasznaljam nyugodtan vagy inkabb nyomjak egy formatot es baszakodjak a programok ujboli letoltesevel es bejelentkezesevel?!
help! priviben ha lehet! koszonom -
#20069 ALUL! :D -
#20068 Feher Nexus 4 es 4.3 junius 10-en?
Tovabba erdekes: "Most of us expected Google to announce Android 4.3 at yesterday’s big keynote, but it sounds like the next version of Android was intentionally bumped from the show. Sources at Google say they wanted to demonstrate their ability to roll out new services and APIs without upgrading the Android firmware, and it appears they made their point." -
#20067 alul? -
#20066 S3-nak a CPU-ja hol található házon belül? Csak mert terhelésnél az alja melegszik -
#20065 A videóhívásnál alul katt a kamera kikapcsolásra és máris hanghívás lesz.