36194
-
#20144 Amiket leírtál az mind szoftveres gond, szóval biztos ugyanezeket fogja :) -
ktomi22 #20143 erdemes elgondolkodni miert olcsobb lg -
#20142 Igen, egy kicsit én is tartok az LG-től. Samsung nincs ilyen kategóriában, vagyis van, csak jóval drágább. HTC-ből van a One X asszem, csak az megint baromi drága...:S -
#20141 LG-t én nem vennék. Sony vagy Samsung, vagy HTC? Nincs valami HTC? -
#20140 Üdv!
Köv hónapi fizuból új telót vennék. Tudom nem teljesen az a topik, de itt hozzáértő emberek vannak, így kiv vagyok a véleményetekre. Eddig a Sony Xperia SL telefont néztem ki, kb 90k HUF, S3 túl drága, viszont az imént rátaláltam az LG 4x HD-ra. Ami furcsa, hogy kb 85k HUF, viszont 4 magos tegra 3, HD kijelző. Tehát olcsóbb és elvileg jobb mint az SL, mégis olcsóbb. Szerintetek melyik érné meg jobban? Esetleg melyik telefont lenne érdemes megnézni max 90k-ért?
Köszönöm előre is! -
#20139 külső sd kártyáról miért nem lehet S advanceról alkalmazások futtatni/telepíteni?
Mindig belsőre telepít. -
#20138 Én akartam PC-n használni de már ott elbukott, hogy nem vehetek fel adblockba saját szűrőket. Meg egyik jelszókezelő program se támogatja ami pedig beépítve van a Maxthon-ba az kezdetleges számomra. Akinek ezek nem számítanak annak tényleg érdemes kipróbálni mert én is meglepődtem, hogy mennyit tud és milyen jó. -
Probatbicol #20137 Ha az androidon Maxthont használsz, érdemes a pc-n is kipróbálni, tökéletesen tudja azt amit a Chrome csak ígér: accounthoz kötött könyvjelzőkezelés, password tárolás, felhőkezelés, még a másik eszközön aktuálisan megnyitottt oldalakat is be tudod hozni. Én most egy asztali pc-n, egy notebook-on, egy androidos mobilon és egy ipad-en használom, mindenütt tökéletes. -
#20136 Attól félek, hogy az S4 is ugyanezeket fogja produkálni... -
#20135 +1, evvel viszont az lesz/lehet a baj, hogy 1-2 éven belül az ICS böngésző elavul a szabványok támogatásának hiánya miatt, mert már nem fejlesztik. -
#20134 Az 4.0, 4.0.2, 4.0.3 és 4.0.4. -
#20133 2500ft + áfa. -
#20132 Sok gyártő ettől függetlenül beleteszi szokásos ICS-böngészőt is 4.1-es készülékekbe is. A tabletemen gyári 4.2 van, de megtaláltató benne az alap ICS-es böngölő is. Gyári 4.1-es telefonomon ugyan ez a helyzet. Ha nem Nexusod, vagy high-end készüléked van akkor a Chrome egyszerűen szar böngésző (optimalizálatlannak tűnik, hajlamos FC-zni, ellenben az ICS-böngészővel). -
#20131 Blobby volleyball, 2player reaction -
#20130 7 gigás csomag!? Az egy kész vagyon lehet havonta...:D -
#20129 De 4.0 felett az 4.0 felett nem 4.0-án. Ha nem vesszük bele 4.0.4 stb. Persze igazad van, nem azért írom ezt. -
#20128 Nem, 4.1-től Chrome. -
#20127 A PC-s Chrome seggbuta, még addonokkal is, az FF meg egy lassú trágya (még az IE is gyorsabb már), Operát használok (aztán majd ha ott is lecserélik webkitre meglátjuk).
A gyári droid böngészővel a tördelés hiánya a bajom, a Chromemal szintén (ezutóbbi még hatalmas is). Eddig Opera Mobilet használtam, de a webkites verzió egy trágya, megnéztem a Maxthont és egész jó. Mobilnetre nem tartok külön böngészőt, 7 gigás csomagba belefér :D -
#20126 De. elvileg. -
#20125 4.0 felett nem a Chrome a gyári ? -
#20124 PC-n szerintem egyertelmuen a Chrome a legjobb, FF utobbi evekben elegge lassu lett hozza kepest, egy ideje nem is probaltam mar. Mobilon nem ilyen egyertelmu, ott a gyari Android bongeszo 4.0 felett mar eleg gyors, az FF is egesz gyors (bar nemileg a kompatibilitas karara ahogy neztem), de hosszutavon ott is Chrome lesz a befuto szerintem, egyre gyorsabb, egyre jobban hasznalhatobb. Mobilnetre meg persze Opera Mini. -
#20123 Miért lenne szar? Arra amire kell tökéletes.
Más ötletem nincs, aminek online, nincs grafikája és sokan tolnak realtime. (max Run in crowd de az se realtime) -
ktomi22 #20122 ??
..ami igaz az igaz..
.. valami online multiplayeres (nem uubergrafikas /nem RPG) erdekelne amit sokan tolnak.. -
#20121 naaaa -
ktomi22 #20120 az egy szar.. -
#20119 Amőba, meg nálunk most a szó kirakós a menő :D
(bemész bármilyen előadásra és szinte biztos, hogy pár ember épp játszik vele) -
#20118 Hát egy ilyen érdekelne engem is. -
ktomi22 #20117 #20109 -
#20116 Nem használtam Chromeot sosem (PC-n sem szeretem, sok a hiányossága), volt benne tördelés? Én azt sem értem, hogy lehet mobilra úgy böngészőt kiadni, hogy nem tördel. Mindenki 20"-ra kivetítve böngészik rajta? -
ZsirosKenyer #20115 Mai napig nem ertem, miert lett kiveve a chromebol a tordeles.
Raadasul ugy vettem eszre a forumokon, hogy csak nekem hianyzik.. -
#20114 nálam ez a leggyorsabb -
#20113 Mi olyan jó abban? :D -
#20112 én a dolphinnál még nem találtam jobb böngészőt -
#20111 A Chromenál többet tud (tördelés), de egy rakás trágya lett az egész, ráadásul kurva lassú, fagyasztja a telefonom. Váltottam Maxthonra, az egy fokkal jobb. Remélhetőleg egyszer rendbeteszik. -
#20110 Totálisan elcseszték. Gyakorlatilag egy Chrome lett belőle turbóval. :(
Nincs rendes Opera link tehát nem tudom szinkronizálni a dolgaimat. A szöveg tördelése annyira jó volt eddig most az is buta lett. Mert ugyan megmaradt, hogy automatikusan betördeli kétujjas nagyítás után és nem kell még plusszba duplán koppintani, (mint chrome-ban meg legtöbb böngészőben) de rohadt lassú és addig homályos is a szöveg ameddig nem végez a rendereléssel.
Ja és nincs opera:config :(
Ami viszont tetszik, hogy a gyorshívóról egy mozdulattal elérem az előzményeket. :) -
#20109 Valaki? Fasza multiplayer(nem MMORPG jellegűt) játékot nem ismer? Akár fizetőset. -
#20108 kurvázok és angolt tanítok jobb pénzért mint otthon :D -
#20107 lol :D -
#20106 Uj Opera -
#20105 #20103 alapján kurvázik :D