36194
  • Mr_no_NaMe
    Hagyom inkább a francba, nem is érdekel...szerintem csak fekvő nézetben lehetne használni, macerás, nem érdekel. A sima IGO My Way tökéletesen működött, ahhoz leszedem a legfrissebb térképet és csumi. Az előző kérdésem tárgytalan, köszönöm egyáltalán hogy ennyit segítettetek ^^
  • Mr_no_NaMe
    Az IGO Primot próbálom a minimre varázsolni, de sehogy sem működik. Baszkurálom a 320x240-es felbontást a sys.txtben de nem akarja az igazat. Folyton azt ugatja, hogy "User interface resolution[240x320] is not supported or compatible skincan not be found.Exiting application"

Ezzel tudok esetleg valamit kezdeni? Vagy az egészet hagyjam? Elvileg mennie kell 240x320-as felbontástban, mert a kiegészítő mappákban ott van ez a felbontás hozzá. De ha a skin 1900-as felbontású akkor ez itt most hogy létezhet?
  • Mr_no_NaMe
    jójó
  • SzirmosSzisza
    GPS az volt eddig
  • Mr_no_NaMe
    Köszönöm :] Még a végén lesz egy hibátlan gps a telómon.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet keverni a térképeket. A navteq térkép EU-ra szerintem pocsék.

Kelet-EU TopMap, NyugatEU TeleAtlas, szerintem ez a legjobb párosítás. :)
  • aate
    De lehet csak általában egy gyártó legyen (navteq )> map könyvtárba kell az fbl fájl. A legfrissebb is ott van az oldalon csak keresd meg 2012 q4 eu .
  • Mr_no_NaMe
    Tökéletes! Köszönöm! Hibátlan, atomszuper :]
    Talán még annyi, hogy 2013-as, esetleg 2012-es térképet nem lehet hozzá csatolni frissebb, más felbontású verziókból? Tehát lehet kutyulni a verziókat? Ahogy nézem, ez az egy IGO van QVGA felbontásra...
  • aate
    iGO 8.4.3 biztos megy.
  • [HUN]FaTaL
    Opera Mobile Classic

Úgy látszik a fejlesztők is érzékelik, hogy az új verzió egy rakás szar...
  • [HUN]FaTaL
    A legújabb verzió nekem folyamatosan ette a cpu-t. Szerintem ennél nagyobb rakás szar app az egész platformra nem létezik.
  • Bucser
    Ok. Mar nem erint. Koszi a felvilagositast.:)
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Samsung Galaxy Mini telóra milyen GPS progit ajánlotok? Gondolok itt az IGOra vagy Sygicre vagy bármi másra. Azért nem kísérletezem mert úgy hallottam, hogy nagyon kevés verzió jó a Minire. Mik a tapasztalatok?
  • precision
    gyökér fb app most azt csinálja hogy az üzenőfalon lévő bejegyzéseknél nem frissíti a likeok és kommentek számát... még akkor sem ha frissítem az üzenőfalat a "lehúzós" módszerrel
    van egy poszt, azt írja van 3 komment, rányomok hogy megnézzem, és akkor látom hogy már van 10 komment... :) utána már jól írja de nem frissül...
    botrányosan szar ez az app...
  • PetruZ
    Vszleg te az Amazon Marketplace-ről szerettél volna venni valamit, ott viszont nem amazonos cégek vannak, hanem 3rd party szerződött cégek (a találataik megjelennek a keresőben is, de külön jelölve van, hogy ők nem az Amazon). Na, ők többségében tényleg nem szállítanak ide, de még EU-ba se nagyon, csak USA + Kanada. Sima Amazon store-ból, ahol saját raktárból dolgoznak, minden vásárolható és mindent szállítanak, sőt, általában még a gift mókát is megcsinálják a vám kikerülésére. :)
    De most már itt vannak Európában is, ott van/lesz fent Prága mellett a kelet-európai elosztó raktár, mindenhová szállítanak majd mindent, gyorsabban és a költség is olcsóbb lesz. Plusz az elektronikus Amazon Store is jön a teljes világon, így nálunk is.
  • BIZ0906
    Nah végül a Chrome módszer sikerült, szinkronizáltam pc-n és telon és megjelent az összes kedvenc könyvtárral együtt :D
  • [HUN]FaTaL
    Chrome alapból szinkronizál az alap böngészővel vagy a chromemal (google fiókon belül ott is van a böngésző).
  • Probatbicol
    Egy lehetőség: Maxthon browsert telepíted pc-re és androidra is, pc-n csinálsz egy accountot, oda beimportálod a megfelelő böngészőből a könyvjelzőket, aztán az androidon belépsz ugyanazzal az accounttal és voilá, ott lesznek a könyvjelzők.
  • skinnyman
  • skinnyman
    Jah, elvileg ilyesmi a lenyege h minden bongeszo jo ficsorjeit egybe osszegyurjak.
  • theone91
    UX-ban olyan mint a Dolphin és a Chrome eltitkolt szerelemgyermeke.
  • [HUN]FaTaL
    Na beléptem a CM használók klubjába, baromi jó a JB :D
  • skinnyman
    Next Browser
  • BIZ0906
    Igazándiból az ICS 4.0.4 futó alap böngészőbe szeretném importálni. Eddig amit felvettem azt el lehetett menteni a accountomra most meg az is eltűnt csak "helyi" mentést akar pedig vagy 78 kedvencem lenne amit a saját acconutomra szinkronizált azaz google fiókomból hívnék elő. A Chrome böngészőt is feltettem pc-re hátha de itt csak a fiókomba menti el a kedvenceket, de sehogy nem tudom az alap androidos böngészőbe előhívni vagy improtálni.
  • SzirmosSzisza
    Hm?
  • repvez
    ez érdekelne engem is
  • BIZ0906
    Van olyan progi vagy szinkronizálási lehetőség amivel a könyvjelzőket lehet IE vagy Chromeból vagy Google accontból exporotálni vagy importálni?
  • skinnyman
    A kovetkezo nagyobb verzioban sokan arra tippelnek, hogy atveszik a vilagosabb szinek a fobb szerepet a legtobb helyen, mint a legtobb friss google appban is.
    A 4.3 amugy mar kvazi biztosnak tunik:
  • desigo
    Akkor a play music az kedvedre való lehet
  • Vadnokedli
    Az új 5.0 vagy tudom is én melyik androidnak vajon új színe lesz? Én atom narancssárgára gondoltam. ilyenre. :D
  • skinnyman
    A szivargasok alapjan valoszinuleg nem (hanem 4.3 JB), de hivatalosan termeszetesen semmit nem tudni.
  • [HUN]FaTaL
    Nem, 4.3 a következő.
  • Bucser
    En anno probaltam mig otthon eltem es soha semmit nem tudtam venni, mert hungrayre nem szallitottak aztan feladtam.
  • PeeTeR
    jo S5 nekem se bejovos. de htc nalam egyutt van sense -el szoval talan ezert tartom "baromsagnak"...
  • gabi89
    Én erre csak azt tudom mondani HURRÁ \o/
    One nagyon bejön mind hardveresen mind kinézetre, viszont ami a szoftvert illeti a Sense5 nem tetszik. Maga a Sense se jön be annyira de a 4-es verzióig azért elviseltem volna.

Csak ezek mellett maradjon meg a Nexus telók gyártása is mert ár/érték arányban azok mindig nagyon jók.
  • Vadnokedli
    Azt kétlem hogy spotted. elvileg 5.0 a kövi. vagy nem?
  • skinnyman
    Chrome 28 beta
    4.3 spotted?
  • Chris Lowe
    Ezt rosszul tudod én már rendeltem többször könyvet, dvd-t amazontól.
    Az appstore meg most indult egyszerre 200 országban, így már több helyen elérhető mint a google play.
    (mondjuk nagy sajtót nem kapott a dolog és amazon sem erőlteti, hogy mindenki tudjon róluk.)
  • desigo
    Attól idióták,hogy megadják a választás lehetőségét,hogy mivel vedd meg a telefonjukat.
    wut
  • skinnyman
    Ez sztem hulyeseg h nem szallitanak semmit. Bizonyos kategoriaju termekeket nem szallitanak, de sok mindent szallitanak.
    Par nap ota meg appstore is lett vilagszerte, sztem mar kindle fire-t is szallitanak ide.