36194
  • ZsirosKenyer
    miért lenne idiótaság?

A legtöbb sírás mindig amiatt van hogy "hol vammá az ápdét", meg "miért nem olyan smooth a cucc mint az ájfon"... Ezekre mind megoldás a stock droid.

Hidd el sokan, többek között én is arra vártam már régóta, hogy legyenek nexus verziók az összes mobilból.
  • PeeTeR
    HTC One @ Stock

na most ennek mar megint mi ertelme leeeesz -.-
    kb. egy hete emlitette meg valaki, hogy softwaresen lehetne megjobban kiegesziteni a csatateret a keszulekek kozott. erre ez az elvetemult HTC mindarrol amirol hires es elismert volt SW teren most lecsereli stock -ra. hatezekkibaszottidiotakkomolyan
  • PetruZ
    Huh? Amazon szállít ide, legalábbis én évek óta megkapok mindent onnan, nincs semmiféle blokkolás (sosem hallottam ilyesmiről esetükben, más cégeknél persze igen). Store most lesz, fizikai és elektronikus is.
  • [HUN]FaTaL
    ODIN-nal, mert KIES-en még nincs kint.
  • SzirmosSzisza
    Függetlenre általában külön jön, de sose értettem, hogy hogy lehet az, hogy függetlenre nincs még, szolgáltatónál meg igen :D
  • Clidey
    Nahhh még jó hogy épp most hoztuk szóba.... :)))
    Vajon kártyafüggetlen ámde Telinor simkártyás S2-t hogy lehet majd frissíteni? Mert most jelen pillanatban még azt írja hogy nincs új frissítés...
  • Bucser
    En eleg regota hasznalom a Powerampot foleg mert 2 fulessel is tolom es mas EQ setting kell mindkettohoz hogy jol szoljon. De szerintem az egyik legjobb lejatszo androidra.
  • Bucser
    Mert elvileg az amazon nem szallit Magyarorszagra semmit ergo nincs magyar store sem.

Az ok egyszeru: Sok okos eszrevette, hogyha azt hazudjak hogy elveszett egy csomag akkor az amazon szo nelkul kuld masikat. Ezt elkezdtek uzletszeruen kihasznalni es beragott az amazon es ugy unblock blokkolta egesz Hungaryt:)

Valszeg a digitalis tartalomnal nem erdekli ez oket hisz nincs fizikai szallitas.
  • SzirmosSzisza
    Telenornál már van S2-re 4.1.2. Kíváncsi vagyok mikor jön Kies-re / T-mobilra.
  • Chris Lowe
    Amazon megy magyar adatokkal, bár azt nem vágom miért nincs magyar bolt is egyben. Tehát én uk amazont választottam és oda regisztráltam magyar címmel...logikus....nah mindegy megy szép és jó ma épp a cut the rope experience az ingyenes ami elég baba játék!
  • matyi0323
    Kipróbáltam, nekem tetszik nagyon. Ég és föld a különbség a gyári lejátszómhoz képest. Már közben rájöttem, hogy 2 hétig tudom használni a trialt, én azért 30 napra gondoltam.. :( :)
    De szerintem pár száz forintért megveszem majd.
  • skinnyman
    Hasznalom, de max hangeron alapbol leviszi a fejem, sose probaltam meg hangositani, egyebkent ilyen eq beallitasokkal gondolom lehet trukkozni. Trial amugy ingyenes, ha kiprobalod biztos kiderul..
  • Shiwo
    én spec most erre az S3 -ra lévő 4.2.2-re gondoltam (: a JB-t se kapkodták el rá, gondolom a régebbi telefonok miatt még ennyire se törik magukat...
  • [HUN]FaTaL
    Nem kell fordítani, felraksz egy külföldi romot és magyar az is.

De még a magyar függetlenre se jött ki a JB.
  • Clidey
    Telinornál is áprilisra ígérték aztán azóta is síri a csönd. Biztos iszonyatosan bonyolult lehet az angol szöveget lefordítani magyarra... :-/
  • Shiwo
    témobiléknál lesz vagy karácsony, mire hivatalos magyarba kijön az up...
  • SzirmosSzisza
    Szopjanak ketté, S2-re meg még mindig 4.0 van ;_;
  • bakkerman
    igen igen,bocsi,nem figyeltem :)
  • PeeTeR
    HTC Desire 600
    S3 Features

omnomnom :D
  • PeeTeR
    sajat magad is meg tudod adni a keszuleket. banner alatt "Saját készülék megadása" a "Gyakran Ismételt Kérdések" felett :o
  • bakkerman
    kérhetnék a fejlécembe egy Xperia S átírást? :))
  • matyi0323
    Ismeri valaki a poweramp appot?
    Azt szeretném, hogy hangosabb legyen a zene, ezzel elvileg tudok olyat.
    Ha valaki használja mondhatna véleményt :) (bár csak a trialban gondolkoztam..az valami 30 napos?)
  • PeeTeR
    hudeutalomazokatakaciket
  • Solten
    "10 millio S4 egy honapon belul, ezzel uj rekordot allitott be"

Erdekes, a HWSW szerint oriasi bukas a keszulek... Naluk nagyobb szakemberek meg nem leteznek a bolygon.
  • Vadnokedli
    + nagyobb akksi is lehetne.
  • PeeTeR
    HTC J One
  • skinnyman
    Vilagszerte elerhetove valt az Amazon Kindle Fire, es az Amazon AppStore: link
    Utobbin pl van minden nap egy fizetos app ingyen, most pl Fruit Ninja.

10 millio S4 egy honapon belul, ezzel uj rekordot allitott be: link
  • Blasta
    De a Jelly Bean-es "what is this song" widget is jo erre :)
  • desigo
    Shazam a barátod lenne...

• zoliii
    Mi ennek a számnak a címe?

Superman Returns 2006 :D
  • skinnyman
    Chrome 27
    fullscreen mode, ideje volt :)
  • Blasta
    Default androidos bongeszonel meg en sem talaltam jobbat.
    Lehet van gyorsabb, de ezt lehet a leggyorsabban/egyszerubben kezelni egy kezzel, a quick controls-nak koszonhetoen.
    Tisztara nem ertem, hogy mi a raknak nem teszik az appok/browserek fontos kezelogombjait/cimsort ALULRA?
    Ha mar ilyen kurvanagy kijelzokkel kell szenvedni, legalabb konnyitsek meg az eletem azzal, hogy nem felulre teszik a fontos cuccokat.
    O/A-ban jo, hogy alul van az ablakok kezelosavja, de a quick controls a gyari browserben azt is veri.
    Amugy GNex-en meg a 4.2.2-vel sem cserelodott le Chrome-ra szerencsere.
  • Shiwo
    böngészőből elég sz@r a fész chat, szerintem tedd fel a facebook messenger app-ot
  • repvez
    Köszi eddig egész jól müködik .Márcsak arra kéne rájönnöm, hogy a facebook oldalnál az online ismerösök a chaten ablak hogyan maradna meg állandoan láthatóan mint a PC-n. Mert most az a kis téglalap csak ugy lebeg az oldalon rendszertelen helyeken és ha rákattintok megnyitja a csaten lévő személyek listályát,de nem marad az oldalhoz rögzitve és olyan mintha csak elötte lebegne az olalnak.

ÉS a másik hogy lehet javascriptet telepiteni hozzá?
  • [HUN]FaTaL
    Gyári böngésző gyors, de nem tördel. Esetleg próbáld ki te is a Maxthont.
  • ktomi22
    gyari bongeszo siman jo
  • repvez
    Hamár keresöknél tartunk, ki mit ajánlana defyre 2.3.7-es romhoz? Mert az opera iszinyat lassú a firefox lefagy és ujrainditja a telót. cromot meg ha jól tudom csak 4es droidtól felfele lehet telepiteni.

A legfurcsább az számomra hogy N-es wi-fi-n 10mb-os neten is fél percig tart mire betölt egy oldalt.
    Jó lenne ha tudna valaki egy használható appot vagy tanácsot, hogy hogy tudnám folyamatos használatra birni a telot .
  • [HUN]FaTaL
    Pl. a letöltéskezelője egy borzalom, nem tud a tempbe tölteni megnyitásra. Nincs oldalsáv, a kiegészítők nem működnek a belső lapokon, a könyvjelzőkezelője sem az igazi és becacheli a fél internetet a c-re.
  • skinnyman
    A gyakorlatban azokon a cuccokra van a Chrome gyarikent elotelepitve, amik 4.1-el vagy frissebbel jottek mar ki. GN pl 4.0-val jott ki, igy 4.2-n is ugyanugy ott van a gyari bongeszo alapbol, Chrome-ot pedig kulon lehet leszedni. A gyari bongeszo mondjuk valszeg szep lassan ki fog kopni mindenhonnan es Chrome jon a helyere.

fatal: nem tudom mihez kepest seggbuta, de semmi nem jut eszembe amit hianyolnek belole. Kiegeszitok kozott nagyjabol mindent megtalaltam ra amit kerestem (ez kb az ADB-ben ki is merul). Gyorsasagban, szabvanyossagban egyertelmuen a legjobbak kozott van, minden lenyeges technologiat tamogat (WebGL, stb, jon majd a Dart), cloud szinkronizacio fasza, stb. Sztem egyertelmuen a legjobb asztali bongeszo evek ota.

LocalPatriot: Nexus 4-et javaslom, az arkategoriajaban kozel-tavol nem talasz semmi mast ami egyaltalan megkozelitene.
  • [HUN]FaTaL
    Próbáltam, nem tetszett, PC-n Operát használok. :)