36194
-
#20264 Igen. -
#20263 A Chrome online tárolja a bookmarkokat? Nem tudja valaki? -
#20262 tableteseknek is fincsiseg hisense 7 -
#20261 kozeppontban a benchmark de akkor is erdemes elolvasni a cikket - fincsi :x
antutu - mi3 -
#20260 Trénél nem tudjátok milyen az S4 raktárkészlete? -
#20259 Uber biztonsagos a Facebook (azota javitva) -
#20258 Eddig nem volt, kösz. -
#20257 Van fizetős verzió. A 3-ik pályától nem is enged játszani. Ám nekem is minden 3 csillagos, csak a legutolsó, amikor sötét van, az 2. -
#20256 Nekem mindegyik 3 csillagos, Csak nincs elég pálya.. Mert már nincs több, ez a gond. Meg venném. Ha meglehetne. De még nincs fizetős verzió. -
#20255 Na igen. Elég könnyű volt eddig.
De pl az ötötik pályán, ahol most csak 1 lvl elérhető ott pl nem tudom megcsinálni 3 csillagra. -
#20254 Ezt a Can Knockdown 3-at igazán frissíthetnék.. -
#20253 :)
Én nem tudom, de tény, hogy egyre több mobiltesztelő "furcsa".
Lehet, hogy követelmény?:D
Ám örömmel jelentem, hogy megvan a következő telefonom. (Június 7-én esedékes a vétel.)
Ezzel biztosan kihúzom 1 évig. -
#20252 Fasza cucc :)
Amugy a faszi aki bemutatja ratyi? Az artikulaciojabol elegge ez jott le :) -
#20251 0:35-nél vetik össze a korábbi Samsung telefonok méreteivel.
-
#20250 Már miért lenne fake?
Sztem ez egy nagyon ötletes kis promó. -
#20249 fake ahogy az összes többi ilyen -
#20248 Mekkora tőgy, felgyullad mellette egy ember és csak a telefont nézni -
#20247 -
#20246 mert nem olyan, mintha egy ásványvizes petpalackot fognál a kezedben :D -
#20245 Inkább csak unalmas, de a minőség érzet ott van, Bár lehet szarabb egy műanyagnál még mindig. -
#20244 Miért szeretik ennyire az emberek az alu vázat? Sztem randa :D -
#20243 Hát kijelző miatt Samsung, de a külső miatt HTC így hát nem tudok. -
#20242 szerintem elég egyszerű a döntés, hogy a kettő közül melyik... -
#20241 Oh shit, nem lehet majd dönteni az S4 és a One között. -
#20240 stock @ summer -
#20239 igen, közben megvan, hátha másnak is segít:
1. Settings-(Beállítások) – menübe belépni
2. Apps-(Alkalmazások) almenübe belépni
3. A fenti menüsorban az All- (Összes)-re kell klikkelni
4. Google Play Store –t kiválasztani
5. Force Stop –(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
6. Clear data- (Adatok törlése) ráklikkelni
7. Return – visszalépni
8. Google Services Framework –öt (Google Szolgáltatás Keretrendszer) ugyanott az ALL menüsorból kiválasztani
9. Force Stop -(Kényszerített leállítás) ráklikkelni
10. Clear data –(Adatok törlése) ráklikkelni
11. Újraindítani és kész -
#20238 Próbáld meg a play adatainak törlését. Alkalmazáskezelő-Google Play-Adatok törlése -
#20237 Hali !
Kis problémám akadt! :)
Van egy gagyi kínai tabletem, tudom nem a legjobb de csak szimulátorhoz használom kijelzőként...Valamiért egyszerre képtelen fellépni a google play-re, emiatt pont az az app nem működik, nem tudja hitelesíteni a licencet:( Internetkapcsolat rendben... mit lehetne tenni, hogy ne azt írja állandóan a play, hogy nincs kapcsolat ?
THX ! -
#20236 Nekem mindig a dugasznál lesz kontaktos, gyári Galaxy 3 füles, S2 füles, meg egy Skullcandy is, most már DX-en nézek inkább sztem 3 dollárért :D -
#20235 Sennheiser CX 200 Street II.-m van mióta megvettem a Galaxy S et kb :D
Úgy három éve faszán működik, pedig egy csap vízben is járt már meg minden.. -
#20234 Nekem ugyanúgy elromlott, mint az eddig összes Samsung fülesem :D -
#20233 értem,akkor jó. Jókat olvastam erről a skullcandy márkáról -
#20232 Minden headset használható, ami nem távirányítós/mikrofonos. Utóbbiakból lehet kompatibilitási gond. -
#20231 egy kérdés:
EZ a headset használható fullra a készülékemmel? xperia S -
#20230 Tasker cikk -
#20229 Gyerekek, én tényleg hagyom. Minden szempontból működnie kéne:
hardware elvileg az ajánlottnál is jobb, pedig csak egy szaros mini telefonról beszélünk, felbontás elvileg támogatott, android rendszerre van, tehát minden adott, még sem működik.
Most teljesen újraformáztam a telefonom, leformáztam a memókártyát, csak az IGO 8.4.3 van fent a legújabb térképpel és poival, hasít a telefonom, a progi pedig tökéletesen működik. Én sztem most meg is állok a haxolással :D -
#20228 DW-re a fórumba raktam fel egy bővített iGOt ami nagyon jó és skinezhető is
Igo 8.4.3 mariupol skin mindenféle felbontásban is, jó minire is . Csak most áll a szerver és nem érhető el azért linkeltem a másikat. De a legjobb az idei 2013-as primo verzió az is fentvan de csak nagyobb felbontásban . De már szét offoltuk az oldalt :D
-
#20227 Én használtam a telefonomon, bár ez 320x480, és jobb, mint a sima. -
#20226 Primo jobb de minire nem biztos hogy van értelme felrakni. A sima iGO meg biztos megy rajta. -
#20225 Inkább Primo, okosabb is, újabb is.